horoszkóp, ezotéria és asztrológia


A Fa földangyal - Lehet hogy Te is földangyal vagy? A föld és az ég összekötője, energiákat hoz létre és oszt szét. A két világ egyesítője égnek és földnek kapcsa. Az állandóság nagykövete, aki az alkalmazkodás képességével áldja meg a hozzá fordulókat. Nyugodtságot és bátorságot ad nekünk, hogy képesek legyünk higgadtan és bölcsen dönteni bizonyos élethelyzetekben. Neki köszönhetjük a földben gyökeredző és a földön található életet adó táplálékokat és energiákat. Nélküle nem létezne természet és ő se létezne természet nélkül. Minden összekapcsolódik és eggyé válik, ha az ő támogatását élvezzük. Az ég felé kinyújtva Fa ágait szívja magába a nap és az ég részecskéit, ezáltal harmóniába kerülve a földdel és a természettel. A kozmikus univerzum egyik fő alkotó eleme, mivel nem lenne nélküle a földön élet.


Ezek nélkül az energiák nélkül, amik az embert is alkotják, nem lenne fejlődés és nem lenne az az élettér, ami kialakult. Minden pillanatban körül vesz minket az Fa földangyal vigyázó ereje és küldi az energiáját. Minden energia, ami a földből árad összekapcsol minket és egy fajta hálózatot alakít ki, ami energiákat közvetít és így élve mindennapjainkat harmóniában és boldogságban tudjuk élni. Minden megadatott nekünk, hogy legyen elég bátorságunk változtatni. A Fa föld angyal segítségét kérve tudunk alkalmazkodni és bátran előre lépni úgy, hogy inkább a természet felé húzunk, ami az ember természetes környezete volt egykoron. Ez sokkal egészségesebb életmód és a Fa földangyal a testünk egészségéért is rendkívül jól tud felelni, mivel a természet energiáit közvetítve tölt fel minket és így testedzéssel acélosítva magunkat tudunk nekivágni az útnak, mely elrendeltetett.

foldangyalAz élni akarás nagykövete, hogy ha szomorúbbak vagyunk és depressziósnak érezzük magunkat, akkor ő segít, hogy megtaláljuk önmagunkat és újra rátaláljunk az útra, ami ki volt jelölve nekünk.  Az egészséges tartás megőrzésében is nagyon sokat segít és szinte az egész életünket átformálja egy másik irányba, másik mederbe terelve azt, hogy teljesebb életet tudjunk élni. A gyökereket, amiket ereszt nem csak a földben vezeti el, de bennünk is végigfut mind az az erő és energia, amit ezzel a mozzanattal kapunk. Olyan érzés, mintha eggyé válnánk a természettel és minden részét magunkba olvasztanánk egyetlen nagy masszaként, ami aztán a testünket ápolva és gyógyítva készítene fel minket magára az élet kihívásaira. Viszont ahhoz, hogy a változás bejöjjön az ember életterébe, az embernek magának is sokat kell tennie, mert mindig az első lépés a legnehezebb, de minden nagy tett egyetlen lépéssel kezdődött.


Sokan lebecsülik a természet erejét és nem veszik észre, hogy mekkora veszélyt jelent ránk, emberekre amellett, hogy egy áldás is egyben.  A rettenetes cunamik és a szörnyű emberéleteket elragadó és veszélyeztető tornádók vagy a kitörőben lévő vulkánok mind- mind azt mutatják, hogy a természetnek hihetetlenül nagy ereje van. Azt gondoljuk, hogy tudjuk uralni, de mindig bebizonyosodik, hogy képtelenek vagyunk ekkora energiákat és erőket kordában tartani és megzabolázni. A természet erejének rettenthetetlen segítségével jön el hozzánk az a segítség, amire mindig is vártunk és mivel felismerjük ennek az erőnek a tartalékait elhihetjük, hogy hihetetlenül nagy löketet fog nekünk adni. Nem kell mást tennünk, mint hinni, hinni abban, hogy minden jóra fog fordulni, vagy ha már jó minden, akkor csak jobb lehet. Nem szabad leragadnunk semmis tévhitekben és nem szabad bebeszélnünk magunknak semmit. Az élet nem mindig egyszerű, de amikor akadályokat állít elénk, akkor fel kell vennünk a kesztyűt és minden módon meg kell próbálnunk küzdeni ellene.

Ha másként nem megy, akkor a Fa földangyalához kell fordulnunk segítségért, aki mindent megtesz és ezután az ő támogatásával felvértezve kell boldogulnunk az élet zavaros tengerében. Ne felejtsük el azt, hogy az élet mindig tartogat számunkra olyan helyzeteket, amiket ki tudunk használni, hogy a saját javunkra fordítsuk azt, és ha ez megtörténik, akkor minden olyan pozitív energiát magunkba kell szívnunk, ami továbblökheti ezt a folyamatot. Így ezzel a tudattal élve mindennapjainkat kell átértékelnünk egy olyan pozitív irányba, amit eddig nem volt bátorságunk meglépni, mert ahogy érezzük magunkat, úgy tekintenek ránk mások is, ezt nevezik kisugárzásnak. Ha jó a kisugárzásunk, akkor mások is úgy fognak viszonyulni, hozzánk. Tehát attól függően, hogy milyen energiát árasztunk magunkból, legyen az pozitív vagy negatív. Nagyon sok ember él szürkeségben és depresszióban, de itt az idő, hogy mi legyünk azok, akik változtatnak ezeken a dolgokon és kitűnjünk a tömegből azért, mert mások tudunk lenni boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak.

Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy változtatunk az eddigi berögzült dolgainkon és végre elkezdünk élni és nem állandóan arra gondolni, hogy ki mit gondol, vagy mit fog szólni, hanem a saját értékrendünk szerint alakítani a közegünket. Nem kell arra gondolni, ha változtatunk, akkor ehhez a többi ember mit fog szólni csak tegyük meg, és ne gondoljunk azokra, akik csak hátráltatni akarnak minket. Tegyük meg, amíg nem késő, s ha majd visszagondolunk az életünkre, büszkék leszünk, hogy megtettük ezt a lépést, azt tettünk, amit igazán szerettünk volna. Mert jogunk van ahhoz, hogy a természetet segítségül hívva olyan erőt szabadítsunk fel, amivel mindent át tudunk hidalni és megoldani anélkül, hogy bármi olyan negatív hatás érne minket, ami kedvezőtlenül befolyásolná életünk valamely szakaszát.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu