horoszkóp, ezotéria és asztrológia


A fény és szeretet angyalai ott vannak mellettünk minden pillanatban. A szeretet és a fény erejével küzdenek a gonoszok és a rossz emberek ellen. Velük minden könnyebb hiszen az isteni fényt és szeretetet közvetítve testünkbe juttatják azon energiákat melyek gyógyítanak minket és körül ölelnek. A szeretet erejével készítik fel lelkünket az utazásra amit ha megteszünk akkor elnyerjük minden egyes ember bizalmát. Mivel az úton rengeteg kihívás vár ránk, viselnünk kell ezen  kihívások következményét és fohászkodnunk kell a fény és a szeretet angyalához, hogy mind akadályt letudjunk győzni és végül megtaláljuk a fénybe vezető ösvényt amit annyira keresünk már olyan régóta. Nem kell csüggednünk ha valami nem úgy sikerül ahogy elterveztük, csak előre felé kell tekintenünk és mindent megtennünk azért, hogy megtegyük ezeket a lépéseket és változtatásokat.


feny szeretet angyalaÓvnunk kell magunkat ezektől a negatív változásoktól és mindent bele kell adnunk, hogy az energiák felhasználásával túljussunk az akadályokon és megelőzzük azokat a tevékenységeket melyek rossz hatással lennének ránk. Tudjuk, hogy mennyire nehéz kiküszöbölni a stresszt és az idegeskedést ebben a haladó életben, de meg kell próbálnunk és a fény angyala rengeteg mindenben tud segíteni együtt a szeretet angyalával. Hozzájuk kell fohászkodnunk, hogy ezeket a mindennapokat stressz mentesen és a lehető legnagyobb erővel éljük és minden olyan dolgot megtudjunk cselekedni amit már régóta megakartunk tenni. A szeretet és a fény angyala nem csak szeretetet és fényt közvetít, hanem megtisztít és lehetővé teszi, hogy egyre több feladattal birkózzunk meg életünk során.

Persze ezeket a feladatokat meg kell oldanunk, de tudnunk kell, hogy soha nem vagyunk egyedül, mert a szeretet és a fény körbeölel minket szinte minden egyes pillanatban életünk során. Ha azt gondolnánk, hogy egyedül maradtunk mindig forduljunk ezekhez az angyalokhoz és ők meghallgatnak minket és segítenek, ha szívünk nehéz és gondterhelt. Soha nem szabad beletörődnünk, hogy mi kis porszemek vagyunk csak az élet tengerében. Mindig küzdenünk kell és véghez vinnünk azt ami elrendeltetett és ezzel kiküszöböljük minden problémánk forrását. Meg kell ragadnunk a  lelhetőségeket és egy jobb élet reményében kell elmozdulnunk és talpra állnunk arról a helyről ami eddig volt és megadatott. A szeretet és a fény angyala segíteni fog nekünk átlátni a helyzetet és megragadni a szituációt és túllépni a problémáinkon. Ha ez sikerül akkor semmi nem állíthat minket abban, hogy elérjük végcélunkat és egy olyan irányba haladjunk ami a szeretet és a fényesség ösvényén van kikövezve.


A fény és a szeretet angyalához fordulhatunk, ha bánatosak vagy depressziósak vagyunk, vagy ha azt gondoljuk, hogy az élet csúnyán elbánt velünk és nem leljük már örömünket az élet sivár tengerén. Ezekben a helyzetekben mind hozzájuk fordulhatunk, vagy ha megtisztulásra van szükségünk és nem tudjuk, hogy merre van a kiút. Ha tanulás vagy memória probléma áll fent akkor is megtisztítják elménket az angyalok és kitudjuk küszöbölni a problémákat amiket magunknak generáltunk vagy esetleg amit mások okoztak nekünk. Ezekben a helyzetekben csak egy út létezik ha mindig fohászkodunk és imádkozunk ezekhez a lényekhez hogy segítsenek minket utunkon és hogy vissza kapjuk azt az erőt és bátorságot amit arra használhatjuk ki hogy egy jobb világot teremtsünk magunknak és egy jobb életben éljük le a hátralevő életünket.

Ennek ellenére sosem könnyű dönteni, és ha több választás van előttünk, akkor gyakran eltudunk bizonytalanodni és nem tudjuk melyik a helyes út de a szeretet és a fény angyala mindenben segít nekünk lelkünket felemeli és támogatja és összhangban dolgozva a többi angyallal menekítenek meg bennünket a sötét erőktől és gonosztól. Azt gondolva, hogy nincs igazság, gyakran elkeseredünk akkor is fordulhatunk hozzájuk, hiszen nekünk megmutatják az igazság forrását és az igaz hitet. Minden egyes centiméterért meg kell majd küzdenünk és nem szabad hagynunk, hogy mások ítéljenek és megmondják rólunk, hogy milyennek kell lennünk. Csak mi határozhatjuk meg sorsunk menetét és nem szabad hagynunk, hogy holmi kicsinyes emberek beleszóljanak ezekbe. Nem kell hagynunk hogy a sötét oldal elragadjon minket és engednünk kell a  fény erejének, hogy megtudjuk különböztetni majd a jót a rossztól és úgy cselekednünk életünk során ahogy az helyes.

Ezeket a dolgokat saját magunknak kell felfedeznünk, de a szeretet és a fény angyalának segítségével kell bejárnunk az utat. Az ő támogatásuk mindennél fontosabb, hiszen így kapunk erőt és hitet, hogy meg tudjuk lelni saját magunkat ezen a hosszú úton és végre úgy éljünk ahogy azt megérdemeljük és ne kelljen a stresszes depressziós világgal egyfolytában foglalkozni. Ez egy erő és egy kiváltság, hogy ha észlelni tudjuk ezeket a kihívásokat és nem kell végre aggódnunk semmiért. A fény és a szeretet útján kell járnunk, hogy majd mindannyian azt mondjuk hogy jó irányba haladtunk és befogadva a fény és a szeretet energiáját tudjuk közvetíteni másoknak. Az angyalok büszkén fognak lenézni ránk, hogy megfogadtuk tanításaikat és másokat is megváltoztattunk pusztán kisugárzásunkkal. Ezt minden angyal példaként fogja megélni és nem csak embertársaink számára közvetítünk szeretet és boldogságot, de a természet számára is. El kell engednünk a mindennapi bajokat és csak a boldog jövőre kell koncentrálnunk.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu