horoszkóp, ezotéria és asztrológia

szűz szerelmi horoszkóp

A Szűz és az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Itt van egy jó esély a boldog partnerségre. A nemes Oroszlán kész figyelmen kívül hagyni Szűz kritikáját, míg a Szűz büszke lesz az Oroszlán elért eredményeire, jó humorérzékére, és szeretetre méltó a természetére. A Szűz a pár szexuális életébe rengeteg érzelmi melegséget és megértést fog hozni. Az Oroszlán tiszteli a Szűz okos és éber szellemét. Szűz megpróbálja gerjedelmet ébreszteni, és kielégíteni partnerét. Az Oroszlán kitartó ember is, tehát az esély a kölcsönös elégedettségre nagyon nagy. Ezt a kapcsolatot nagyon meghatározza, hogy milyen annak a minősége. A kapcsolat általában a harmonikus egy hosszú távú társkapcsolat is lehetséges.

 

A Szűz és a Kos szerelmi kompatibilitása

A Kos bátorsága egy időre elkápráztatja valószínűleg a szégyenlős, visszahúzódó Szüzet. Azonban a szexualitásuk annyira különböző, hogy nagyon türelmesnek kell lenniük a siker érdekében. A Kos szenvedélye kirobbanó és lényegre törő. Szűz szexualitása rejtélyesebb, és időt vesz igénybe, hogy kibontakozzon. Más területeken Kos tele van izgalmas, új tervekkel, elképzelésekkel, és ragaszkodik ahhoz, hogy főnök legyen. A Szűz kritikus és nyűgös, és szereti a maga módján csinálni a dolgokat. Amennyiben ennek a két embernek jók a horoszkópban lévő fényszögeik, akkor működhet a kapcsolat, de keményen meg kell érte dolgozni mind a két részről. Ellenkező esetben a kapcsolat nem lesz kellemes, és az esély a sikeres házasságra ötven / ötven százalék lesz.

 

A Szűz és az Rák szerelmi kompatibilitása

A Rák válaszai érzelmesek, míg a Szűz válaszai analitikusak, de annyira összeillenek a személyiségeik, hogy ez nem fog különösebb problémákat okozni. A Szűz gyakorlatias ember, és az alapot szolgáltatja ehhez a házassághoz. A Rák inkább érzelmi lény, ennek ellenére az élvezeteket is fel tudja lelni egy kapcsolatban. Tökéletesen illenek egymáshoz a hálószobában.

Az egyik hátulütője ennek a kapcsolatnak a túlzott gondoskodás lehet! Mindkét csillagjegy szülötte szeret gondoskodni és tüsténkedni szeretett társuk körül, és ha eltúlozzák ezt, akkor ez mind a kettőjük számára elviselhetetlenné válhat. Ez a két jel együtt sokat beszél azokról a dolgokról, amelyeket meg kellene tenni; mindegyik mellé kell egy erőteljes személyiség, hogy valamit elérjenek a sok duma helyet. Ebből elég érdekes kapcsolat lehet, ha a Szűz kevésbé vág mindent a másik fejéhez, és egy kicsit szeretetteljesebben viselkedik a Rákkal.

 

 

A Szűz és a Mérleg szerelmi kompatibilitása

A Szűz a saját törvényei szerint él, míg a Mérleg egy teljesen más figura. A személyiségjegyek másban is eltérnek. A Szüzet sokkal inkább érdekli a pénz, mint a szex. A Mérleg ezt megbocsáthatatlannak találja. Az otthonülő Szűz rossz néven veszi a Mérleg nagyvilági ösztöneit és élvhajhászatát. A Mérleg ízlése drága. A Szűz megfontolt, de nem fukar.

A Mérleg a Szüzet nyűgösnek, kritikusnak, teljesen rugalmatlannak találja. Szűz morgó és fárasztó személy is lehet, diktatórikus hajlammal. A mérleg ezt nem állja túl hosszú távon, és a támogatást valahol máshol kezdi majd el keresni. A Szűz szexhez való viszonya sokkal közvetlenebb és falra mászik a Mérleg "násztáncától". Ez egy kétes kapcsolat, és rendkívül bonyolult házasság.

 

A Szűz és a Bika szerelmi kompatibilitása

Ez szerelem lesz első látásra - mindketten otthonteremtők és ugyanaz az intellektuális érdeklődésük. A Szűz a szeretkezésben szereti az egyszerű módokat, pozíciókat. A Bika nincs ellene az egyszerűségnek, de az ő szexuális stílusa zavaró lehet a Szűz számára. De az élet más területein nem találják magukat szemben túl sok problémával. A Bika kitartása és a Szűz éles elméje egy jó párosítás a sikeres csapatjátékhoz. A Bika gondosan szemmel követi a kiadásokat, ami nagyon tetszik a fukar Szűznek. Lehet a kapcsolta jó, de mind a két jegy képviselőjének türelmesebbnek kell lennie.

 

A Szűz és a Skorpió szerelmi kompatibilitása

Hasonló területek után érdeklődnek, de nagyon különfélék a szexuális élet területén. Nagyon fontos, hogy jó kapcsolatot alakítsanak ki. A Szűz gáncsoskodóvá válhat.

 

A visszafogott Szűznek nehéz lépést tartania a nagyon demonstratív Skorpióval, és nem érti, miért kell annyi felhajtás. A Skorpió ok nélkül féltékenységi rohamokat kaphat, még akkor is, hogyha a Szűz bizonyította hűségét és az általános életfelfogása a Skorpiónak túl kemény a Szűz számára ahhoz, hogy elfogadja vagy egyetértsen azzal, mert a Szűz mindig a dolgoknak a másik oldalát látja, és a másik szemszögéből nézi az adott helyzetet.

Más szóval a Skorpió őszintesége durva lehet. Fennalhat egyfajta lelki affinitás egy ideig, de a Skorpió valószínűleg új szexuális partnerek után fog kutatni. A Barátság lehet a legjobb ötlet itt.

 

A Szűz és a Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Inkább szellemi, mint érzelmi jegy mint a kettő, de a Szűz inkább az élet sötét oldalát szemléli, míg a Vízöntő képzelőereje jó és optimista.

 

Nincs erős nemi vonzalom közöttük. A Vízöntőnek szüksége van a tevékenységekre, a szociális eseményekre, ismerősök széles körére. Szűz a csendes életet élvezi néhány közeli baráttal. Nem lesz semmilyen különösen erősebb izgatottság, sem érdekes erotikus játékok. A józan, praktikus Szűz hajlamos kritizálni az Vízöntő nagylelkűségét. A céljaik nagyon különbözőek: A Vízöntő a lehető legragyogóbb akar lenni; a Szűz a lehető legnagyobb hatékonyságra törekszik. A házasság akkor lehetséges, ha mindketten erős érzelmeket táplálnak egymás irányában.

 

A Szűz és a Bak szerelmi kompatibilitása

A Szűz tiszta és rendezett elméje jól illeszkedik a Bak önmérsékletével és kemény munkabírásához. Mindketten büszkék az otthonukra, inkább egy kevés jó barátjuk van a felszínes ismerős helyett, és csodálják egymás intellektuális képességeit. A Bak praktikussága kiválóan igazodik a Szűz pontosságához. Vannak lehetséges félreértések a szex területén, de olyan jól ismerik és érzik egymást, hogy ezek a félreértések nem zavarják őket.

 

Mindketten - okosak, konzervatívak és türelmesek. Meglehet, hogy a romantika fűszere majd hiányzik ebből a párkapcsolatból, mert e téren mindkét fél visszahúzódóbb. Általánosságban véve, jó esély van egy hosszú társkapcsolatra.

 

A Szűz és az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Mindkettőt a Merkúr uralja, és szellemi megközelítésből szemlélik a világot. De hasonlóság itt véget is ér; baljós csillagok vezetik ennek a párnak a sorsát már a kezdetektől fogva. Unalmasnak személyként kezeli az Ikrek a Szüzet. A Szűz elméjében meghatározott kép él a nemi viszonyulással kapcsolatban.

Az Ikrek határozatlanságot mutat. Miután alábbhagy a szenvedély tüze, a Szűz elkezd majd morogni és kritizálja az Ikreket. Erre az Ikrek mással próbál örömöket keresni. Alacsony hőfokon égnek a szenvedélyek. A szexuális élet hamarosan fagyossá válik. Ez csak egy rövid fellángolás lehet, melynek nincs esélye a tartóssá válásra.

 

 

A Szűz és a Szűz szerelmi kompatibilitása

Mindkettőnek visszafogott a nemi értelemben vett viszonyulása, és csak valami sokkal fontosabb dolog - az életpartnerség - alapjának tekintik azt. Felelősek, érzékenyek, intelligensek, komolyan veszik a szerelmet. Szellemi érdeklődésük ugyanolyan szenvedélyes, és soha nem fogják egymást untatni. Az ágyban nem kell túlteljesíteniük, ami nem szül túl sok nyafogást és kritikát. Mind az intenzív affér és a házasság is lehetséges, ha ezek a két maximalista kicsit lefarag a hibakeresési ösztönükből. Valószínűleg állandóan versengenek majd a főnökségéért, de túl sok bennük a közös ahhoz, hogy az különösebb gondot okozzon.

 

A Szűz és a Nyilas szerelmi kompatibilitása

A Nyilas szerelemhez való hozzáállása megőrjíti a Szüzet. A Szűz biztonságérzete elpárolog. A Nyilas nem próbálja megérteni a Szűz igényeit. Más területen, a Szűz a rendet és az egyszerűséget keresi, amíg a Nyilas izgalmakat és új tapasztalatokat keres. Szűz hosszú távú elkötelezettséget akar;

Nyilasnak szüksége van arra, hogy szabadon kóricálhasson. Mivel a Szűz nem helyez nagy hangsúlyt az élet szexuális oldalára, nincsen akkora étvágya, mint a Nyilasnak, a Nyilas úgy érzi, joga van új szeretőt keresni időről időre, ami miatt sok veszekedés tör majd ki. Egy hétig képesek együtt maradni, de nem az életük végéig.

 

A Szűz és a Halak szerelmi kompatibilitása

Szerelmük szorosan kötődik a megállapodottsághoz, testi igényekhez és szellemi összeférhetőséghez. A Halak a szerelemben a szépséget és az érzelmi tapasztalatok iránt fogékony. A Szűz óvatos, körültekintő hozzáállás a szex irányában nem elégíti ki a csillapíthatatlan vágyaktól hajtott Halakat. A házasság valószínűleg sikertelen lesz.

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu