horoszkóp, ezotéria és asztrológia


Angyalok - jelenlétük és erejük - Az angyalokat úgy szokták emlegetni, mint isten energiáit csak megformálta őket emberi alakba és így léteznek a túlvilágon. Isten fényének egyfajta formái és sugarai, amik testünkön belül és körülötte léteznek. Az univerzum őrzői akik mindenre figyelnek és hordozzák viszik ezeket a tudás mennyiségeket amivel rendelkeznek. Ezek az angyalok be vannak osztva a mennyország különböző területeire. Az angyalokat sokszor emlegetik, mint a természeti elemek védelmezőit. A tökéletesség és az egység összeolvasztói. Ha az lenne a kérdés, hogy hogyan vannak az angyalok benne az emberben, hát válasz az, hogy színek és fények alakjában táncolnak a lelkünk legmélyebb bugyraiban. A keresztény hagyományoknál minden olyan halandót, aki az élete végére ért angyalok kísérnek fel a mennyországba.  Az angyalok más vallásokban is jelen vannak, viszont máshogy tekintenek rájuk és máshogy nevezik őket.


angyalok

Isten mindennek az ura
és az angyalok a katonái és a mennyország őrzői. A nap angyal mint valami láthatatlan védelmező vigyáz ránk és mint egy kis fény a lelkünkben világítja be a sötétebb részeket is. Az életünk során nagyon sok isteni támogatónk és mellettünk levő spirituális energiáink vannak.  Annak fényében kapunk védő angyalt, hogy milyen fejlettségi szinttel rendelkezünk, és milyen jól tudjuk kivitelezni az ezekkel kapcsolatos problémákat és akadályokat.  Ha eszünkbe jutott már, hogy kapcsolatot teremtünk a két világ között akkor isteni segítséget kérve tudunk eljutni ebbe az állapotba. Néhányan azt gondolják, hogy ha a halottaikkal teremtenek kommunikációs csatornákat, akkor fel tudják venni a kapcsolatot isten katonáival. Az ezzel a probléma, hogy a lelkek azok nincsenek konkrét tudatállapotban és így nem tudják felvenni a kapcsolatot az angyalokkal, mert csak ilyen tudatállapotban tudják vezetni őket. Az angyalokról rengeteg legenda és információ van és a legtöbb az hőstettekről angyalok és démonok közötti harcról szól.

Ha azt gondoljuk, hogy egyedül vagyunk és nincs, aki védelmezzen minket, akkor rosszul gondoljuk, hiszen ezek az energia gömbök, azaz angyalok, mint isten energiáinak emberi és angyali formái vigyáznak fölülről ránk. A mennyország egy ugyan olyan terület és élettér, mint maga a föld, csak angyalok lakják és rendkívül nagy feladattal munkálkodnak szinte mindennap. Attól függően, hogy milyen életet élünk kapunk bírálatokat figyelmeztetéseket ilyen olyan formában. Lehet, hogy észre se fogjuk venni ezeket a jelenségeket még is tudnunk kell, hogy ezek megtörténnek. Mert mindig figyelnek minket fölülről és megvan rá az esély, hogy lássák minden mozdulatunkat akkor is, ha nem számítunk rá. Érezve az isteni fényt és magunkba engedve lesz szeretetteljes életünk és nem kell többet azon aggódnunk, hogy hogyan tudjuk megvalósítani álmainkat. Támogatást nyújtanak és bátorítanak, hogy minden kísérletünk és próbálkozásunk sikerrel végződjön és növekedjen az önbecsülésünk.


Az angyalokat nagyon sokféle szituáció miatt lehet szólítani. Depresszió, válság, bánat, támogatás, tanulás és még napestig lehetne sorolni. De az biztos, hogy figyelnek minket és bármilyen problémánk legyen készségesen állnak rendelkezésünkre és aggodalom nélkül tekinthetünk a jövőbe. Viszont, ha szeretetüket beengedjük és energiájukat felhasználva próbálunk létezni, akkor csak pozitív hatása lehet az angyalok jelenlétének. Nem könnyű nem szkeptikusnak lenni és azt gondolni, hogy ezek nem is igazak és ilyen lények nem is léteznek, mert akkor, hogy történhet meg ennyi szörnyűség és borzalom. Erre egyszerű a magyarázat, az angyalok nem mindenbe szólhatnak bele és nem mindenbe adhatják támogatásukat. Viszont foglalkoznak velünk és látják, hogy mi zajlik ide lent és butaság lenne azt gondolni, nem egy felsőbb hatalom irányítja életünket és sorsunkat. Nekünk is meg kell dolgoznia  jobb életért, mert nem adják olyan olcsón a boldogabb és jobb életet, persze az attól függ, hogy kinek mit jelent a boldogság, vagy hogy mihez fűződik.

Nem fogják a szánkba adni azokat a dolgokat, amiket meg szeretnénk kapni, ezért mindenképpen meg kell dolgoznunk érte és ez nem egy rossz dolgok, mert csak büszkeséggel és elégedettséggel tölthet el minket a gondolat, hogy valamiért megharcoltunk és meg tudtuk valósítani. Ezek mind növelik önbizalmunkat és képességeinket, hogy elérjük álmainkat és céljainkat és ne kelljen azon fanyalogni, hogy hát erre én nem vagyok képes és, hogy fogom ezt véghezvinni. Nem ezeket kell mondani hanem az angyalok segítségét kell kérni és közbe tenni, amit meglehet tenni. A szavakat tettek kell, hogy kövessék, mert csak így érhetjük el vágyainkat és céljainkat anélkül, hogy megtorpannánk akár egyetlen percre is. De tudnunk kell, hogy az út, amin járunk néha rögös lesz, mert nem minden könnyű, de ezért jó az élet, mert ha nem lennének kihívások nem tudnánk hasznosítani magunkat és nem lennénk boldog emberek. Mert az embereknek csinálniuk kell valamit, tenniük a társadalomért, hogy hasznos tagjai legyenek és azt érezzék, van jövőjük.

Persze mindennek megvan a hátulütője mégis annak, hogy kihívásokkal élünk együtt nincs negatív hatása főleg, ha segítenek rajtunk az angyalok és figyelnek bennünket. Segítségükkel meg tudjuk tervezni és véghezvinni minden áhított célunkat és csak annyi kell, hogy higgyünk és bízzunk bennünk szinte kérdések nélkül. A kérdéseket ott hordozzuk magunkba és el kell hagynunk őket, mert a kételkedés eszköze a kérdés és ha kételkedünk az angyalok isteni erejében akkor az nem túl jó. Meg kell tanulnunk ezeket félretenni és félredobni, hogy aztán majd elmondhassuk megcsináltuk és csak jó úton haladunk.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu