horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Anyóshoroszkóp - Kedvel, vagy nem kedvel?


Anyóshoroszkóp 2014 / 2015

anyoshoroszkopFüggetlenül attól, hogy szeretjük az anyósunkat vagy nem annyira, jóban vagyunk vele, vagy kevésbé, igen csak nagy hasznunkra lehet az Anyóshoroszkóp 2014 / 2015-re. Már csak azért is érdemes belemerülni a jövendőbe e téren, mert akinek remek a kapcsolata anyósával, az továbbra is fenn tudja tartani a jó viszonyt akkor, hogyha tájékozódik a várható események, élethelyzetek alakulásáról. Akinek pedig nem egészen felhőtlen az anyósával való viszonya, az a horoszkóp segítségével biztosan javítani tud ezen. Amennyiben megpróbáljuk a jövendölt eseményekbe beleélni magunkat és átélni anyósunk várható helyzetét, a konfliktusok nagy százaléka biztosan elkerülhető, vagy kár meg is előzhető. Most nézzük jegyenként, mik azok a tényezők, melyekre az Anyóshoroszkóp 2014 / 2015-es változata alapján figyelnünk kell, hogy e téren is nyugodt, békés év elé nézhessünk.


A Kos jegyében született anyósok tele lesznek most is energiával, ugyan akkor alaptermészetüknél fogva jellemzően sokszor feszültek, izgatottak, körömszakadtáig képesek az igazukért kiállni és harcolni, kerüljön bármekkora áldozatba. Mindezek mellett egyik legjobb tulajdonságuk, hogy rendkívül adakozóak, szociális érzékük nagyon fejlett. Családjuk, gyermekeik iránt őszinte, óriási szeretettel viseltetnek, de soha nem adnák át az irányítás másnak. Ez az oka annak is, hogy konoksága, okoskodó természete akkor mutatkozik meg legjobban, ha gyermeke párja bekerül a családba és megpróbál bizonyos dolgokon változtatni. Féltékenysége néha határtalan, elég a vő, vagy meny részéről ez rosszul időzített mondat, abban a percben anyósa lecsap rá, ez biztos. Tanácsom, hogy a békesség kedvéért tégy úgy, mintha elfogadnád életszemléletét, tanácsait, ez ugyan nem egy kemény emberi vonás a részedről, de sok házasságot már megmentettek ezzel a békés hozzáállással.

Akinek Bika jegyben született az anyósa, az jól jár, mert ezek a nők abszolút logikusan és racionálisan képesek gondolkodni, bár időnként szkepticizmusuk kerekedik felül, mégis rendkívül empatikusak és gondoskodók bármely családtagjuk irányában. A Bika anyós személyiségjegyei között elsőrendű a dominancia és a birtoklás vágya, azonban általában békepárti és ezért tesz is. Kiváló háziasszony, a konyhában remekműveket alkot, és egyik alapelve, hogy nincs jobb összetartó erő egy családban, mint amikor egy finom, gondosan elkészített ebéd vagy vacsora köré összegyűlik az egész társaság. Mégis, ha rosszabb passzban találod, lehet, hogy feltűnően ellenséges, vagy kekeckedő lesz, lépten nyomon egy jó darabig hallgathatod, hogy nálunk mások a szokások. Tanácsom, hogy ha békepárti vagy, ne szállj szembe vele túl gyakran és erőteljesen, hagyd, hogy a saját maga által felállított szabályokat érvényesíthesse, tisztelt véleményét, még ha ő maga ezzel nem is legmodernebb szemléleteket képviseli.

Az Ikrek jegyű anyósok nagyon vidám, már már komolytalanba hajló természete rendkívül kedves lehet, tulajdonképpen szórakoztató és mulatságos társaságra számíthatunk folyamatosan. Ha körülállják és a család minden tagja vele, akár rajta mulat, akkor kerül igazán elemébe. A bohóckodás és mókázás nélkül nem is tudna létezni, ez a fő mozgató rugója, ugyanakkor ezzel sok minden leplezni is próbál. Nagyon érzékeny lelkületű, ha megbántják, az a szíve mélyéig hatol. Szinte minden helyzetben képes diplomatikusan viselkedni, és kínosan vigyáz arra, nehogy megbántson bárkit is. Előfordulhat, hogy mókázása cinizmusba csap át, ezzel akaratán kívül mégis kerülhet kellemetlen helyzetbe, ha csipkelődését a másik nem úgy érti, ahogy azt ő gondolta. Jó tanácsként, használati utasításként azt tudom mondani, hogy amennyiben értelmes, intelligens, kicsit különleges ember vagy, akkor ezt használd ki, mert az Ikrek anyós ezt nagyon szereti, értékeli, sőt, ha belemész időnként mélyebb spirituális beszélgetésekbe is vele, akkor már biztos lehetsz a sikerben, az elfogadásban.

Amennyiben neked Rák jegyben született az anyósod, igen könnyű helyzetben vagy, hisz ezek a nők rendkívül erős anyai ösztönökkel bírnak, gyermekeiket feltétel nélkül képesek szeretni, és az esetek többségében úgy gondolják, hogy akit a gyerek választ, az neki is megfelel. Ám épp e már majdnem majomszeretetbe hajló rendkívüli érzékenysége miatt előfordulhat, hogy úgy állít be hozzátok, mintha haza menne, ebből adódhatnak problémák, hacsak nem tanulod meg gyorsan és kíméletesen kezelni. Ami mellette szól mégis, hogy nem pusztán a kíváncsiság motiválja, hanem gyermeke párját is valóban képes sajátjaként szeretni. tanácsként fogadd meg, hogyha régi családi történeteit érdeklődéssel, odaadással hallgatod és nyomon követed, semmilyen téren nem lesz vele összeütközési felület.


Az Oroszlány jegyű anyós egy igen egyenes jellemű, vidám, pörgős természetű jelenség, ő áll a család élén, irányít és feladatokat oszt. Ha a te vérmérsékleted ennél sokkal eltérőbb, nem lesz könnyű dolgod, az biztos. A jegy legjellemzőbb tulajdonságai majdnem minden esetben kiütköznek, hiszen fiát, lányát anyaoroszlánként védelmezi, legyen akár hány éves. Az biztos, hogy ha unokájáról van szó, a végsőkig képes elmenni annak védelmében, imádja őket és amennyiben valaki rossz szemmel néz rájuk, az élete végéig tarthat a megtorlástól. Aki jóban akar lenni Oroszlán jegyű anyósával, annak nem kell mást tennie, mint bármilyen témában, ami felmerül kérje ki véleményét, ezt nagyon díjazza.

A Szűz jegyében született anyóssal nem könnyű az együttélés, ő maga a megtestesült rend és fegyelmezettség. Minden tagját képes összefogni és irányítani a családnak, a közös életet teljes mértékben ő szervezi és irányítja. Nő lététre az anyagi biztonság megteremtésére is képes minden körülmények között, de ha valaki keresztülhúzza a számításait, ott kő kövön nem marad. Ha a férjed anyukája Szűz jegyű, akkor készülj fel az állandó zsémbelődésre, a kemény kritikákra akár viselkedéseddel, akár külsőddel kapcsolatban. Az örökös elégedetlenkedés és kritizálás azonban nem rosszindulatból fakad nála, azt gondolja, ez viszi a másikat előre, és ha észreveszi, hogy ezzel a viselkedéssel gyerekének rosszat tesz, akkor képes a visszavonulásra. Tanácsom, hogy használd ki azon jó tulajdonságait, melyeket a család szeretete mozgat, így magad mellé állíthatod, ha például segítséget kérsz tőle akár a főzés terén, akár abban, hogy többször vigyázzon az unokájára, mert ezekben a dolgokban nagyon szívesen vesz részt és érzi, hogy valóban szükség van rá.

Akinek az anyósa Mérleg jegyű, annak nem sok tennivalója lesz az Anyóshoroszkóp 2014 2015 szerint, hiszen egy rendkívül érzékeny, okos, értelmes emberről beszélünk, akinek nagyon fontos a békesség, a családi harmónia és ennek megteremtéséért, megtartásáért is igen sokat tesz. Persze nem igen létezik olyan anyós – meny viszony, ahol néha ne kerülnének felszínre apróbb sérelmek, egyet nem értések, ám ő ilyenkor is előbbre valónak tartja azt, hogy szeretteinek meg legyen a kívánsága. Igyekszik mindenkinek mindent megadni, anyagi és érzelmi szemszögből nézve is. Előfordulhat, hogy időnként rátör a szeszélyesség, de ez csak azért van, mert ezzel hangsúlyozza, hogy ő is szeretetre, megbecsülésre vágyik. Hajlamos menyével szemben a kemény kritikára, de ennek inkább csak burkoltan ad hangot. tanácsom, hogy ne akadályozd meg az adakozásban, hagyd, hogy mindannyiotokat szeressen a maga elvei szerint is módján, így garantált a hosszan tartó békesség.

Nem lesz könnyű dolgod, ha anyósod egy Skorpió, akinek alaptermészetében jó adag harsányság, némi fennhéjázás is van. Sokszor nem egészen őszinte, viszont ami a szívén, az a száján, nem tartogatja meg magának véleményét, ha valami nem tetszik. Ezt ráadásuk sokszor elég nyers modorban hozza tudomásodra, és még azzal is számolnod kell, hogy nem nagyon létezik erősebb kötelék, mint a Skorpió édesanya és fia közti. Ha megfogadod tanácsomat és tudomásul veszed, hogy férjed mellett el kell fogadnod és követned” az anyai mintát, akkor könnyebben átvészelhetők a nehezebb időszakok, légy jóban Skorpió anyósoddal, ami nem könnyű, de megéri, mert ez a nyugalom záloga.

Ha olyan családba kerülsz be, ahol az anyósod a Nyilas jegyűek közé tartozik, akkor megnyugodhatsz, mert biztos lehetsz abban, hogy ő minden esetben segítségedre lesz, hisz már önmagában hatalmas optimizmusa is mindenkit előrelendít. Óriási bizalommal viseltetik az emberek iránt, soha nem veszekszik, ha eltérő véleménye van, azt elmondja, de nem várja el, hogy kizárólag az ő elvárásai szerint cselekedj. Minden álma, hogy családja összes tagja sikeres életet élhessen, békében és boldogságban és ehhez maximálisan hozzáteszi, amit ő maga tud. A gyermekeit felnőtt korukban is pátyolgatja, úgy érzi, örökké felelősséggel tartozik értük, de ez legyen a legnagyobb hibája anyaként. Persze ugyan ilyen intenzitással szereti unokáit is. Ha elfogadod tanácsomat, társaságában mindig legyél jókedvű, rajta nem fog múlni a békés egymás mellett élés, hiszen szinte soha nem kezd veszekedést, nagyon nem szereti. Amikor teheted, beszélgess vele ezoterikus témákról, ezzel még inkább kedvére teszel.

A Bak anyósok nem követik száz százalékosan a modern trendeket, igen egyszerűen szeretnek élni, azonban tiszta lelkűek, megbízhatók, kerülik a feltűnő viselkedést. E mellett minden igyekezetével a tökélyre törekszik életmódjában., otthona kialakításában, e mellett kiváló önfegyelem jellemzi és ezt elvárja másoktól is. "Rend a lelke mindennek”, de ez a saját lakásában, a saját életében nem róható fel, ez nem egy rossz tulajdonság. Persze együtt élni vele már más kérdés, ha vele laksz, olyan, mintha bevonultál volna kicsit katonának, de mégis mindig számíthatsz rá, gondoskodására, szeretetére, aminek hátulütője, hogy élete végéig magát tartja felelősnek gyermekei sorsának alakulásáért, és ettől a tehertől nem tud megszabadulni, állandóan felelősnek érzi magát a történésekért. Ha tanácsomat kéred, azt tudom ajánlani, ne akarj mindenáron tökéletesnek mutatkozni előtte, tégy meg mindent azért, hogy igyekezetedet díjazza.

Hogyha anyósod egy igazi Vízöntő, kellemes társaságban lesz mellette részed, miután ő az a nő, aki minden újdonságra nyitott, minden újat hajlandó kipróbálni, kíváncsisága és lelkesedése végtelen. Vonatozik ez megjelenésére és gondolkodásmódjára egyaránt, ráadásul egy igen őszinte ember, aki nem vesz fel anyós allűröket, hanem gyermeke választottját valóban, mint a saját gyermekét úgy tudja elfogadni. Ritkán avatkozik bele mások életébe, inkább sokkal intenzívebben éli saját életét. Ebből adódóan nem egy klasszikus értelemben vett nagymama típus, viszont unokájának kiváló, életvidám társaságot képes biztosítani, ez egy nagy előny lehet. nem állnak messze tőle az okkultista témák, imádja a közösségi életet, ez élteti, állandóan jön – megy, amíg csak teheti. Rendkívül jól alkalmazkodó embertípus, akiről fontos, hogy tudd, a nagyképűséget, az álcákat nem tűri és nem is viseli el. Tanácsként annyit adhatok, hogy szeresd és fogadd el olyannak, amilyen, biztosan tudhatod, hogy nem lesz egy kerékkötő anyós, mert ars poeticája az „élni és élni hagyni”, ha ezt tiszteletben tartod, remek anyós meny kapcsolatotok lesz továbbra is.

A Halak jegyébe tartozó anyós egy igen jó természettel van megáldva, nagy emberbarát, együtt tud érezni mindenkivel, aki rossz, nehéz helyzetben van és ilyenkor sietve próbál lelki segítséget nyújtani. Ha azonban a helyzet úgy kívánja, nagyon kemény tud lenni, viszont soha nem lesz képes gonosz, ártó cselekedetekre, e felől biztos lehetsz. Ami némi nehézséget okozhat kettőtök kapcsolatában, hogy ő az egyetlen, aki képes megítélni, gyermekének mi kell a boldogulásához, mire van szüksége az életben, ezt a privilégiumot nem veheted el tőle. Közelebb férkőzhetsz hozzá, ha mindenben támogatod és segíted például jótékonysági akciói során.

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu