horoszkóp, ezotéria és asztrológia


Arkangyalok gyógyító ereje - Az arkangyalok azoknak az őrangyaloknak a vezetői melyek felettünk őrködnek. Nagyon nagy hatalommal és erővel rendelkeznek, viszont tele vannak szeretettel. Nincsenek megkülönböztetve a férfiak is nők mégis a rájuk bízott feladatok vegyesen vannak jelen. A gyógyító erejükről híres angyalok mindent megtesznek azért, hogy végül bármilyen betegségünk legyen, igyekezzünk meggyógyulni. A szeretet és a fényesség erejével gyógyítanak és vigyáznak ránk. Minden angyal más gyógyító képességekkel rendelkezik és így felvértezve segítenek nekünk túljutni a legrosszabb időszakokon. Az arkangyalok minden egyes embernek segítenek, aki megkéri őket erre. Nem tévesztenek senkit szem elől így mindig tudják ki fordul hozzájuk segítségért. Teljesen függetlenül meghallgatnak mindenkit, akárhol született vagy akárhonnan származik. Nincsenek kivételek és nem is tesznek kivételt. Minden arkangyalnak más színe van és máshogy fényeskedik nekünk. Kristályok alkalmazásával tudjuk felvenni velük a kapcsolatot.


De az arkangyalokkal máshogy is felvehetjük a kapcsolatot nem csak ily módon, az adott helyzettől függ, hogy kit hallgatnak meg. Hogy ha valaki nagy bajban van akkor teljesen mindegy, hogy hogyan vagy mivel szólítja meg. Az angyalok gyógyító ereje vigyáz ránk és támogat minden egyes pillanatban és, mivel az élet egyes szakaszai eléggé kacifántosak sokszor megmutatják a következő lépés irányát. Az angyalok a gyógyító erejüket Isten közvetlen energiájából kapják és, rajtuk keresztül jut el hozzánk ez a sok kedvező hatás. Persze soha nem könnyű arra, gondolni egy nagyon nehéz helyzetben, hogy biztos jobbra fordul minden, mert ilyen helyzetekben hajlamosak vagyunk a  negatív dolgokat az előtérbe helyezni.  Sokan azt gondolják, hogy nincs, aki mellettük van még akkor is ha magányosak és ilyen helyzetekben sok ember tud nagyon mélyre esni a sötét veremben, de tudnunk kell hogy van kiút és minden pillanatban kérnünk kell az angyalok gyógyító erejét, hogy kihúzzanak minket a rossz helyzetekből.

angyalok gyogyito ereje

Ezeken túl kell lépni és túl kell lendülni, mert ha vannak az embernek álmai, akkor mindent meg kell tenni, hogy egészségben és boldogságban töltse azt. Ha az út elején tartunk és megtorpannánk, akkor mindig gondoljunk a célra. Mindig gondoljunk arra, hogy mennyi minden vár ránk, amikor elérjük azt a bizonyos célt mait kitűztünk magunk elé. A gyógyító erő nem csak a testi gyógyulásra vonatkozik, de a lelkire is és arra, hogy a tespedtségből felgyógyulva motiváltan energikusan és életvidáman vágjunk neki az elkövetkezendő éveknek. Nem lesz könnyű, mert lesznek, akik megpróbálnak majd akadályozni célunk elérésében, de ilyen eseteknél, ha valaki valami negatívat állít akkor azt az előnyünkre kell fordítani. Ha valaki azt mondja nem vagy elég sovány, akkor még többet edzel és még keményebben, ha valaki azt mondja sovány vagy és nem vagy elég izmos akkor is még többet beleadsz és még keményebben nyomod és ha végül eljön az idő, hogy elérted a célod akkor nem te fogsz szégyenkezni, hanem az a bizonyos személy aki nem hitt benned eléggé.


Mindent a magunk javára kell fordítanunk csak így lehet elviselni azt a sok negatív és szűk látókörű embert, akik léteznek és élnek velünk a világban. Az angyalok néha a gyógyulást ilyen formában juttatják el hozzánk, hogy nem konkrétumokra kell gondolni, hanem ilyen jellegűekre mint az, hogy a negatív dolgokat a saját magunk javára fordítjuk és ez is egyfajta gyógyulási folyamat. Az angyalok csak azt gyógyítják meg és adnak neki új esélyt aki megérdemli azt. Akik nem méltóak rá azok nem álltak ki egy próbát vagy olyat cselekedtek, ami nem emberhez méltó tett volt. Tehát mindenki elnyeri a maga jutalmát vagy büntetését ilyen vagy olyan formában. Nem kell aggódnunk, ha boldog szeretetteljes életet élünk és megpróbálunk másoknak segíteni teljes szívvel és odaadással. Mert végül azok fognak bejutni a mennyek kapuján, akik jót cselekedtek és olyan utat jártak be, hogy azt lehessen mondani példaképek mindannyiunk vagy maguk számára. Nem lehet elfelejteni és figyelmen kívül hagyni, hogy honnan jöttünk és főként azt, hogy merre tartunk az életben. Egy ember egyedül nagyon kicsi, de ha össze fogunk, akkor hihetetlenül nagy tettekre vagyunk képesek, hisz végül leszünk egy cél és egy akarat.

Elhinni a meséket és a legendákat egyszerű, mert hit kérdése az egész és már csak a hit önmagában ad nekünk annyi erőt, hogy elegendő legyen átvészelni a problémákat és kitalálni valami újat és jó életünkben ezzel bevonzva az energiákat. Sok ember nem képes erre, mert a problémákba merülve várja a csodát, hogy megtörténjen, de a csodát nem kapja meg olyan könnyen az aki nem tesz semmit érte. Nekünk is tennünk kell a változásért és, ha arra méltónak találnak az angyalok, ezt nagyban elősegítik. Összegezve az angyalok, akik föntről néznek ránk segíteni szeretnének életünk alakulásában, de a nagyobb döntésekbe és tettekbe nem tudnak beleszólni. Láthatatlan támogatást nyújtanak ,de közben igen is fontos és hatalmas ez az energia amivel minket túljuttatnak a nehezebb időszakokon. Ezt át kell élnünk és meg kell tapasztalnunk. A hitet megszerezni nem könnyű, de kitartással odaadással és szertetettel valamint nyíltsággal bármit el lehet érni. Csak arra kell gondolnunk, hogy velünk vannak és utunkon vezetve minket lépünk be egy hatalmas kapun, ami dimenziókat és más világokat összekötve szolgálja a boldogságunk és szeretetük minden apró részét. Ha majd mind képesek leszünk szeretni és boldogságban együtt élni, akkor majd jobb lesz a világ és nem lesz annyi erőszak és gonosz embertelen tett a földön.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu