horoszkóp, ezotéria és asztrológia


angyalok hierarchiajaAz angyaloknál is ugyan úgy van egyfajta rendszer és rangsor mint az embereknél. Az angyalokat az erejük és képességeik alapján tudjuk megkülönböztetni.  Léteznek más fajok is az angyalokon kívül ők például az elementálok és a dévák. Tehát az angyaloknak több rendjük van attól függően, hogy mi a hatáskörük vagy feladatuk, de erejük alapján is rangsoroljuk őket. Az elementálok gyenge nagyon kis titulusú élőlények. Színes formációkban jelenhetnek meg, de gyakran felbukkannak az emberek szeme előtt, de csak egy pillanatra. Az ő kategóriájukba sorolhatóak az elem fajok, ide tartoznak például a tündérek a manók és a szilfek valamint a törpék. Az elementálok nagyon szoros viszonyban vannak környezetünkkel, azaz a természettel.  A dévák feladatköre az évszakoknak a kontrollálása.  Az erdők a fák a folyók védelme, de rájuk bukkanhatunk szent helyeken is.


Szférákra tudjuk osztani az angyalokat a legelső szférák angyalai a legközelebb vannak elhelyezkedve istenhez és tanácsadói feladatokat látnak el. Úgy nevezik őket, hogy Kerubok, Trónusok és Szeráfok. Isten emelvényét veszik körül és zenélve végzik dolgukat, különböző hangokkal megspékelve azt. A bolygókat és a mennyországot felügyelik és tartják harmóniában ezekkel a hangokkal. Az ótestamentum szerint lángoló lények, mert akkora a szeretet bennük, hogy ez lángra lobbantja őket. Szeretet adnak és sugároznak. A szeretet hírnökei, akik viszik a szeretet erejét szerte a világban. A második szférába tartozó angyalok a Kerubok. Az ő feladatuk, hogy isten akaratát eljuttassák oda, ahova kell és minden időben megérkezzen. A bölcsesség az ő fegyverük és ők őrzik a mennyország bejáratát. De ők őrzik például a frigyládát is. A kerubok a Holdból és a Napból merítik az energiájukat. Az ő munkálkodásuknak hála lett a káoszból a kozmosz például.

Ezen lények együttes erejével él és létezik odafönt a mennyország harmóniában és szeretetben miközben isten fényét és szeretetét közvetítik le a földre. A keruboktól származik az emberi bölcsesség és fényesség, azaz megvilágosodás. A trónusok ott vannak a harmadik helyen és úgy nevezik őket, hogy Ofanimok azaz a bolygók őrzői. Mindegyik bolygónak önálló és saját trónusa van. Ugyan olyan rendszerben találjuk magunkat, mint az embereknél, de mégis kicsit más. Az angyalok a hasznosságuk szerinti csoportosításban élnek, de egymást segítve hoznak döntéseket és függenek egymástól.  A második részhez tartoznak az Uraságok és a főhatóságok.  A főhatóságok ellenőrzik a születést és a halált, nagyon sok minden múlik rajtuk és, ha ők nem tevékenykednének, akkor felborulna a születés és a halál rendje és eltévedt lelkek százezrei bolyonganának a homályban. Igyekeznünk kell mindent megtenni, hogy elégedettek legyenek velünk, amikor lenéznek a földre. Nem is hinnénk, de mi magunk is okozhatunk bajt és felboríthatjuk a hierarchiát, hogy ha olyan dolgot teszünk ami befolyásolhatja az angyalok tevékenységét.


Minden pillanatban fohászkodnunk kell az angyalokhoz, hogy elnyerjük megbocsájtásukat és támogatásukat, mert ezzel a hierarchiával ők hihetetlenül erőteljesek és képesek ezeket a dolgokat megtenni az emberekért. Nem kell azt éreznünk, hogy egyedül vagyunk, és valamiféleképpen emberinek érezzük ezzel a hierarchiával őket. Hasonlóak, mint mi magunk és sokkal közelebb tudjuk engedni őket ez által. Mivel közelebb érezzük az angyalokat hozzánk, ezért tudjuk, hogy ott vannak a lelkünk mélyén és szívünkben lakoznak mindvégig és nem érezzük olyan egyedülinek magunkat. Ezért törekednünk kell arra, hogy mindent megtegyünk magunk és mások érdekében és szeretete közvetítsünk és a lehető legtöbb fényt, amit csak ki tudunk bocsájtani magunkból, hogy mások is részesüljenek ebből a hihetetlen és egyedi érzésből, ami minket körülvesz.

A harmadik részbe tartoznak a fejedelemségek, akik az Angyalok és Arkangyalok. Ők a mennyország vezetői és őrzői. Rájuk mindenben lehet számítani erősek és bátrak és soha nem tagadják meg, ha valaki segítséget kér tőlük. Egyedi és utánozhatatlan részei a birodalomnak, ami ott fönt létezik nélkülük rendetlenség és káosz uralkodna. A többi angyallal együtt tudják fenntartani a rendet és együtt működve soha nem látott erőt és energiát képviselnek. A démonok és a gonosz lények elűzői, visszaverik és elnyomják a támadásokat. Így nem engedik, hogy a negatív energiák érvényesüljenek. Így velük karöltve nézünk szembe az eljövendő évekkel és élettel, hogy aztán a végén mind együtt meneteljünk be a kapun és isten szeretetében leljünk végső nyugalomra.

Természetesen minden olyan ember bebocsátást nyer majd aki úgy élte életét, hogy az arra méltó legyen. Az angyalok hierarchiájának egyik nagy feladata, hogy rendet és harmóniát teremtsen nem csak fönt, hanem lent is. Mivel az emberek tisztában vannak vele, hogy mely angyalok a leghatalmasabbak így rangjukhoz méltóan fogják őket tisztelni. A legbölcsebbek és a legbátrabbak az arkangyalok ez vitathatatlan tény. Így hogy ha az angyalokhoz fordulunk, akkor gondoljuk át melyekhez akarunk fohászkodni és miért. Így próbáljunk meg mindannyian úgy élni, hogy eleget tudjunk tenni az angyalok elvárásainak, abból a szempontból, hogy pozitívan cselekedjünk és engedjük be a boldogságot és a szeretetet. Mert, ha ez nem megy akkor változtatnunk kell olyan irányba, hogy pozitívan fejezzünk be utunkat végezetül.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu