horoszkóp, ezotéria és asztrológia


bak horoszkopEgy horoszkóp akkor igazán jó és abban az esetben nyújthat hathatós segítséget, ha szerzője igazán elmélyült az ezoterikus tudományban és minden ehhez kapcsolódó ismeretét felhasználva írja meg az egyes csillagjegyekre nézve, mire számíthatunk az egészen közeli és a némileg távoli jövőt illetően. Mi pedig mindezt a javunkra fordíthatjuk, hogyha a horoszkóp 2014 / 2015-et arra használjuk, hogy megkönnyítsük sajátéletünket és felkészülten nézzünk az események elébe. Ekkor rá tudunk hangolódni a történésekre, akinek egészségére kell jobban vigyázni, az idejében tanácsért fordulhat például orvosához, vagy akinek épp nincs toppon érzelmi élete, megtudhatja, milyen eszközökkel éljen, hogy rátaláljon az igazi szerelem. A horoszkópnak tehát nagy szerepe lehet életünk alakulásában, illetve tudatos alakításában. Hogy minden csillagjegy esetében megismerhesse az aktuális jövőt, nem is kell mást tenni, mint itt oldalunkon rákattintani saját, vagy párja, családja születési időpontjának megfelelő horoszkópjára.

A Bak csillagzat alatt született férfiak és nők legjellemzőbb jegye a szívósság, a nagy életkedv és életerő, ámbár ugyanakkor sokszor önfejűek és piszkálódóak lehetnek. Az eltervezett célért körömszakadtáig tudnak harcolni, és legtöbbjük végtelen türelemmel van megáldva. Ha időnként pesszimista hangulatban is találjuk őket, ez inkább visszafogottságunknak tudható be,mert a jót hajlamosak már csak akkor elkönyvelni, ha az megtörténik,így védekeznek a csalódás ellen. Sok baknak igen nagyfokú vezetői képessége fedezhető fel, ha ilyen posztra kerülnek, megeshet, hogy inkább elvégzik más helyett a munkát, minthogy vitába bonyolódjanak. Nagy empátia és nagy emberszeretet jellemző e jegyre, néha még saját maguk kárára is képesek más útját egyengetni. Általában a megszokás rabjai, nem csak családjukhoz, barátaikhoz ragaszkodnak a végsőkig, de otthonukat, munkahelyüket, megszokott környezetüket is bástyaként védelmezik. Ha egy egy lépésük kudarccal végződik, villám gyorsan felállnak, az újrakezdés mesterei és nem a sikertelenség okát kutatják, hanem próbálnak tanulni a hibából.

Nézzük, vajon mit ígérnek a bolygóállások a Bak horoszkópja (12.22.– 01.20.) szerint a2014 2015-es esztendőre?

Szerelem: Legyen nő, vagy férfi Bak, jellemzően a szerelemben is – mint minden másban – az állandóságot és a biztonságérzetet kutatja, a nagy fellobbanások helyett inkább a szeretet vezérli őket. Pontosan tudja a Bak szülötte, hogy mit szeretne és amikor párjára talál, egy egész életen át képes kitartani mellette, hűségesen. Amikor egy kapcsolata véget ér, hosszú idő kell, mire tovább tud lépni, azonban mindig mindenki iránt alapvető bizalommal van, könnyen vissza is élhetnek ezzel. Érzelmi életét a borúra derű szerű hullámzások kísérik, de szinte soha nem megy bele futó kalandokba, ez nem az ő stílusa. A 2014 2015-es évben a Bakokra igen kellemes események várnak, ha független, szinte fürdőzhet a flörtökben, a lehetőségekben, válogathat és választhat.

Pénz: A Bakok nagy százaléka igen kifejlett és jó pénzügyi érzékkel rendelkező személyiség, hatalmas munkavággyal és még nagyobb akaraterővel. Élete folyamán nagy kihívás az anyagi biztonságra való törekvése, szinte betegesen fél a tönkremeneteltől, a nélkülözésektől, attól, hogy családjának nem tud mindent megadni. A több bevétel érdekében viszont soha nem keveredik kétes üzletekbe, ennyit nem ér meg a nyugalma és a becsültét nem teszi kockára. A 2014 2015-es évben összetalálkozhat egy olyan személlyel, aki érdek nélkül hozzásegíti egy jó befektetéshez, vagy legalább is kiváló tanácsokkal láthatja el. Ha épp nehéz anyagi helyzetben van – még ha nem is túl jók a kilátások -, ez az év szerencsés lesz e kérdés tekintetében, pénzügyei tisztázódnak, kilábal a rossz passzból, hosszútávra megoldódnak és egyenesbe jönnek e gondok.

Egészség: E szempontból is javulás várható a Bak helyzetében, egy nehéz, idegtépő éven van túl, de a horoszkóp 2014 2015 rámutat, hogy ekkor kicsit lassíthat, több ideje lesz saját magára, ami még a munkánál is fontosabb. Kirívóan szívós „fajta” a Bak, nagy ellenálló képességgel és nagy tűrőképességgel érzelmi és fizikai téren egyaránt. Mégis fontos, hogy ne hagyatkozzon a szerencsére, nem szabad legyinteni, hogy én úgy is vasból vagyok, elsősorban immunrendszere megtámogatásával foglalkozzon folyamatosan, az eddigieknél jóval több és aktívabb pihenéssel.

Munka: A Bak ember valami eszement szívós módon végzik általában munkájukat, arájuk bízott feladat szent, mint egy csökönyös bika, úgy képesek a célt megvalósítani és előremenetelni. Munkája során, ha más kollégára is hagyatkoznia kell, együtt végezni egy adott feladatot, inkább a másik részét is elvégzi, mint hogy rászóljon, vagy utasítsa. Egy új feladat mindenkor hatalmas kihívás egy Baknak, hosszú időn keresztül készül rá, gyakorta beleássa magát olyan tanulmányokba, mely ehhez a feladathoz szükségesek. A 2013-es évújdonságokat tartogat e területen, ráadásul olyan helyeztben találhatja magát, ahol mással versenyre kelve csillogtathatja meg tudását. Nagy üzleti attrakciókba ne fogjon 2014 2015-ben, most nem ennek van itt az ideje, bízzon magában és a folyamatban lévő munka sikerében, nem marad el a várt eredmény.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu