horoszkóp, ezotéria és asztrológia

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

 

Bak horoszkóp 2015-reA Jupiter a 2015-ös évet az Oroszlán csillagjegyében kezdi, a Mérleg Nyolcadik Házában (a közös erőforrások, örökségek, szexualitás és átalakulás Háza).

2015. augusztusáig a Jupiternek közvetlen befolyása lesz a következőkön: közös erőforrások, hatalom, szexualitás, intimitás, lojalitás, adók, biztosítások, örökségek, más emberek pénze, a partnered pénze, másoktól kapott készpénz, értékelések, hitelek, kölcsönkért pénz, nyugdíj ellátás, befektetések és tartozások.

Légy felkészülve rá, hogy ezen területeken bármelyikkel szembesülhetsz. Keress kockázat nélküli befektetéseket, óvatosan, olyan beruházásokat, amelyek lassan, de biztosan emelkednek és amik kényelmet és stabilitást biztosítanak. Az anyagi keresetek bármilyen javulása más embereken, talán egy bizonyos partneren keresztül valószínű, mintsem a saját erőfeszítéseid eredményeként. Szerencsés lehetsz a fizetéssel, adókkal és értékelésekkel kapcsolatosan, vagy abban az esetben, ha adósságot kell kifizetned.

Ha vettél fel hitelt bankokból, valószínűleg nem érzed olyan megterhelőnek, mint korábban, és abban az esetben, ha szeretnél hitelt vagy kölcsönt felvenni, jó esélyed van rá, hogy kedvező feltételekkel sikerülni is fog. Továbbá lehet, hogy kapsz egy örökséget, jelentős ajándékot, hogy egy üzletbe befektess, alkalmazz egy üzleti tervet, egy üzlet finanszírozási kérelem elfogadását megkapod vagy akár még a rendelkezésedre álló eszközöket is bebiztosítod.

A negatív oldala, hogy megvan rá az esély, hogy felhalmozol tartozásokat, valamint többet költesz. A bővítési lehetőségek jók is és rosszak is: járhatnak nagyszerű és rossz eredménnyel is.

Általában, amikor a Jupiter az életed Házát szállítja, az önmegértésed sokkal erősebb. Sokkal jobban tisztában leszel az érzelmi karaktereddel kapcsolatban, nyitottabb és érzékenyebb leszel érzelmileg és sokkal könnyebben közelebb engedsz embereket magadhoz, annak félelme nélkül, hogy akár árthatnak is neked. Ha jelenleg jelentkezel olyan problémával, amely a Nyolcadik Házaddal áll kapcsolatban, jelentősen felerősödhet. Lehetőségek adódhatnak az intimitásoddal és régebbi érzelmi megrázkódtatásokkal kapcsolatos problémák megoldására.

Ha válságos időszakon mész keresztül 2015. augusztusáig, a Jupiter megnövelheti a fájdalmad. Úgy fogod érezni, hogy ez megterhelő és hogy nagy mértékű válságon mész keresztül. Azonban a pozitív oldala, hogy egyidőben nyújtani fog neked nagymértékű kapacitást a regenerálódásra, hatalmas erőt az átváltozásra, hitet és reményt, hogy a nehéz időszakoknak vége lesz és túlteszed magad életed ezen szakaszán.

Ez egy jó időszak lesz, hogy a lelkedbe nézz, hogy a "felszín alá áss", hogy megértsd a negatív érzelmeidet, félelmeidet és az életed más negatív tényezőit, amelyeket el kell távolítanod az útból, mert gátolnak az előrehaladásban. Felszínre kerülhet megerősödött túlzott módon néhány fájdalmas probléma, néhány elfojtott érzelem, igazság, ami eddig tabu volt, néhány piszkos titok, dolgok, amikkel nem akartál szembenézni eddig, és ami el volt temetve a tudatalattidban.

A szex és az intimitás két másik terület, amit ez a Ház irányít, és a Jupiter jelenléte szimbolizálhatja a szexuális életed fejlődését, de akár a szexuális vágy eltúlzását is, szexuális kapzsiságot, könnyelműséget olyan szexuális partnerek vonzására, akik biztonságot és pénzügyi stabilitást nyújtanak.

 

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben.

 

A Szaturnusz 2015. szeptember 17-ig a Skorpió csillagjegyében lesz letelepedve, a Bak Tizenegyedik Házában ( ez a Ház kapcsolatban áll a védelmezőkkel, barátokkal, támogatókkal, népszerűséggel, kapcsolatok csoportokkal, társadalmakkal és jövőbeli tervekkel). 2015. első kilenc hónapjában a Szaturnusz a Tizenegyedik Házadon való átmenetével kényszerít téged, hogy keményebben dolgozz, hogy elérd álmaidat és reményeidet, és hogy a jövő valósággá válljon. Valójában ez egy újrahatározása lesz annak, hogy mit is akarsz elérni és hogyan éred azt el.

Ős Bakként hajlamos vagy körülvenni magad erős barátokkal, akik képesek olyan nehéz munkákat is elvégezni, aminek elvégzését te visszautasítottad. Megvannak a privát ügynökeid akik kivitelezik céljaidat vagy álmaidat. Ritkán választasz magadnak gyenge egyénű embereket barátnak, azt akarod, hogy a barátaid a legtöbbet hozzák minden helyzetben.

Intenzitást hozol a baráti körödbe, tele vagy ötletekkel, hogy mit kellene tenni a társadalom fejlődése érdekében, de megvan a képességed megvalósítani ezeket és formába önteni. 2015-ben harmonizálnod kell reményeidet, álmaidat, eszményképeidet és céljaidat mások eszményképeivel, és hogy hogyan kell csapatként dolgozni.

A szociális hálózatod újraépítésen fog keresztül menni és a Szaturnusz megmutatja neked a barátságaid valóját, és megmutatja azt a baráti társaságot, ahova tartozol. Ha a kapcsolataid túlélik ezt az átmenetet, konszolidálódni és tartósabbá válnak. Lehetséges, hogy néhány barátodat el kell távolítanod az életből, néhány egészségtelen társaságot, és lehetséges, hogy újra kell értékelned a barátságaidat valósságosan.

Rá kell majd jönnöd, kivel szocializálódj, ha ők igaz barátok, ha csak pocsékolod velük az időd a semmiért. Adódhatnak nehéz és kellemetlen helyzetek, amik a barátaiddal vagy a csoportod tagjaival kapcsolatosak (manipuláció, játékok). Valamint segítenek majd megérteni, kiben bízhatsz és kire nem számíthatsz.

Az is lehetséges, hogy a kapcsolataid a barátaiddal tesztelve lesznek, újra meg kell majd vizsgálnod a viselkedésed a barátaid irányába és rá kell jönnöd, hogy képes vagy-e igaz barátként viselkedni. Meg kell tanulnod sokkal megbízhatóbbá válni egy csapat vagy szervezet tagjaként.

Lehetséges, hogy ez egy olyan időszak, amikor nem akarsz sokat szocializálódni, úgy érezheted, hogy a csoportok és kapcsolatok korlátozzák a szabadságod és arra a következtetésre fogsz jutni, hogy jobb ha kevesebb barátod van, de olyanok, akik megbízhatóak és hűségesek. Támogatást kaphatsz néhány régi barátodtól is, vagy találkozhatsz egy olyan valakivel aki befolyásoló és idősebb, aki a szárnyai alá vesz.

Ez jó időszak lesz, hogy csatlakozz valami ügyért egy szervezethez, alapítványhoz, kampányhoz, ami jól felépített, gyakorlatias és valóságos.

 

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben.

 

Az Uránusz a Kos csillagjegyben lesz jelen, a Bak Negyedik Házában (ez a Ház kapcsolatban áll az otthonnal, családdal és a személyiség alapjával).

Az Uránusz átmenete a Negyedik Házadon közvetlenül befolyásolni fogja a család életed. Az Uránusz képviseli a szabadság és a kifejezés szabadságának szükségletét. Ezért lehet, hogy ez az átmenet forradalmi változásokat hoz a személyes életedben. Lehetséges, hogy szabadnak akarod érezni magad otthon, szabadon járni-kelni, anélkül, hogy bárkinek megmagyaráznál bármit, de akár érzelmi és belső szabadságot is kívánhatsz.

Alapvetően a családi életed és a belső életed a feje tetejére fordulhat. Az Uránusz változásokat fog hozni az otthonoddal, a családod szerkezetével kapcsolatosan, akár új házba is költözhetsz. Még mélyebb szinten ez az átmenet felszínre hozhat gyerekkori emlékeket is, emlékeket és hangulatokat, amik mélyre voltak ásva és most azt követelik, hogy megmutatkozhassanak.

2015-ben szintén időre, térre és szabadságra lesz szükséged, hogy felfedezd az új érzelmi szükségleteidet, és meg lesz a lehetőséged, hogy felfedezd egyediséged a saját érzelmeid, hangulatod és érzéseid kifejezésével. Ez az átmenet belső anarchiát hozhat neked, a biztonság és szabadság szükséglete miatt belső konfliktus alakulhat ki és sokkal jobban zavarodottá válhatsz belülről. Az elkövetkező években még elkülönültebbé válhatsz a partneredtől és a családodtól.

Elképzelhető, hogy elidegenítve éreznéd magad az otthonodban és a családi kapcsolatodban, különbözőnek éreznéd magad a szüleidtől és a család többi tagjától. A következő években sokkal jobban elszakadhatsz a partneredtől és családodtól. Az Uránusz nem nem veszi figyelembe a "törzs családod" és a "vérségi köteléked", azt akarja, hogy megértsd, hogy nem élhetsz úgy, ahogy mások számítanak rá és szabaddá kell tenned magad a függősség és érzelmi biztonság minden külső formájától.

Az által, hogy a Kos a Negyedik Házban van, képes és kész vagy gyors döntéseket hozni a családodat illetően. Azonban így, hogy az Uránusz jelen van a Kos csillagjegyében, rendkívül önzőnek bizonyulhatsz, senkit nem fogadsz el a családban, akik számítanának rád és felszabadítsd magad tiszta feltételek között.

Főleg a fiatalok fellázadhatnak a családban, úgy érezhetik, hogy korlátozzák őket, szükségét érzik, hogy elszakadjanak a szülői otthontól és saját kezükbe vegyék a sorsukat, szeretnének elszabadulni a családi kényszerektől és függőségtől. Habár ez a hirtelen késztetés, hogy elvágj minden biztonságos kapcsolatot, kezdetben kényelmetlen lesz, a szükség, hogy "légy önmagad" túl erős lesz ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyd.

Egy másik lehetőség, hogy a szüleid komoly változáson mennek keresztül az életükben és néhány sokkoló, váratlan dologgal kell szembenézned, akár hatalmas meglepetésekkel (mint például a szüleid válása), de a házadban is lehet pár változás. Például úgy határozol, hogy felújítod a házadat, mert már unod ugyanazokat a régi bútorokat nézni, és ideje megszabadulni a házadban felgyülemlett régi dolgoktól.

Vagy, ha korlátoltnak érzed magad a saját otthonodban, talán arra a következtetésre jutsz, hogy nagyobb térre van szükséged és ideje a házat egy nagyobbra cserélni, amiben nem fogod magad bebörtönözve érezni. Ha a szüleiddel élsz, kérhetnél saját szobát, amit szabadon dekorálhatnál ki ahogy akarod, a te elképzeléseid szerint (ami most furcsának és különcnek tűnhet).

 

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz, a Bak Harmadik Házában.

2015-ben álmodozóbb és idealista hangulatban leszel életed ezen területén. Ezen területeken előfordulhat, hogy hajlamos leszel a tévedésreés inkább szándékozol adni mint kapni, vagy ellenkezőleg: kerülöd a felelősséget, nem veszel tudomást a valóságról, beleásod magad a spiritualitásba és a saját világodba és olyannak látod a világot amilyennek szeretnéd, nem pedig amilyen valójában. Ez az átmenet zavaró lehet azok számára, akik egy jól szervezett és strukturált életet élnek.

A pozitív oldala, hogy ez egy olyan időszak kezdete lehet, amikor élénkebb a fantáziád a szokásosnál és érdeklődővé válhatsz a spiritualitás és metafizika iránt. A Neptunusz növelni fogja az ösztönöket, együttérzést, toleranciát és személyek közötti kommunikációt, valamint a kapcsolatokat a környezetedben lévő emberekkel.

Talán ki fogsz venni könyveket a könyvtárból a spiritualitásról, személyiségfejlődésről, vallásról, és akár még könyveket is fogsz írni a spiritualitásról vagy spirituális utazáson veszel részt. Azonban figyelned kell arra amit hallasz vagy olvasol, mert könnyedén befolyásolható lehetsz általuk, nem fogsz tisztán látni. Az elmédnek lesz egy egyetemes perspektívája és könnyebben hozzáférkőzhetsz a tudatalattidhoz.

Elkezdesz majd sokkal többet gondolkozni, és erős megérzéseid lesznek. A gondolkodásodat az óceán mélységei fogják ösztönözni, az elméd nem ismer majd határokat és azt fogod hinni, hogy minden lehetséges. A Neptunusz jelenléte alatt a művészi területeid remekül fognak működni, inspirációt fog neked nyújtani novella íráshoz, versíráshoz, festéshez, érdeklődést nyújt a fotózás iránt, megvilágosodást hozhat szellemileg, az elmédnek több finom észlelése lesz, hangulatod lesz képekben gondolkozni és gyakran nehézségbe fogsz ütközni a gondolataid mondatba foglalásával.

Negatív megközelítésből, a Neptunusz ködöt, zavart és rendetlenséget hozhat a kommunikációdat és a szomszédaiddal való viszonyt illetően. A testvéreiddel és más közeli rokonokkal, az emberekkel való érintkezésed közben a környékeden, de még a gondolkodási folyamatodban is. A Neptunusz hiszékenységet, titkokat és érzelmi csalást hozhat.

A jó napjaidban a Neptunusz segíthet tudnod valamit ösztönösen, gondolkodás nélkül, de a rossz napjaidon a Neptunusz elérheti, hogy nagyon nehéz legyen számodra hatásosan kommunikálni, mintha emberekhez beszélnél más nyelven és egyszerűen semmilyen úton nem értik meg, amit mondani akarsz. Nehezebb lehet számodra összpontosítani, elhagyni a mentális fegyelmet, tapasztalni egy mentálisan összezavaró eltorzult gondolkodást, lehet pár észlelésed, amit nehéz megmagyarázni.

Néha meglehet az alkalmatlanság a tiszta és őszinte beszédre, ezért azt érezheted, hogy félreértenek a többiek. Meglesz a hajlamod, hogy határok nélkül gondolkozz, felhősen és elhiheted a mások által mondott hazugságokat, vagy elkezdesz történeteket mesélni, amiket nagyon nehéz lesz megkülönböztetned a valóságtól és a fikciótól.

Néhány Bak megvádolható azzal, hogy információt titkol el és nem mond el minden tényt. Más Bakok könnyen hiszékenyek lehetnek és mentálisan könnyen befolyásolhatóak. Amikor majd jó ember akarsz lenni, teljes együttérzéssel, megvan annak az esélye, hogy mások elérhetik, hogy naivnak érezd magad, összezavarni a kedvességed valamivel, ami nem az.

Az elméd sokkal érzékenyebbé fog válni a mindennapi környezetre és nehezedre fog esni megbirkózni a mindennap gyakorlatias helyzeteivel. Fontos, hogy mindig a legtisztábban kell kifejezned magad kommunikálás közben és elkerülni az esetleges félreértéseket és minden vigyázni, ami kommunikációval kapcsolatos (levél, dokumentum, email). Megpróbálni időben kezelni a gyakorlati tényezőket, így nem fogod zűrzavarban és káoszban végezni.

Ezen kívül mindenféle üzleti tárgyalást és szerződést figyelmesen meg kell vizsgálni a félreértések és csalások elkerülése végett, mert a Neptunusz ezen átmenete hozhatja számodra ezt a lehetőséget is.

 

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A Pluto egész 2015-ös évben a Bak jegyében lesz jelen, a Bak csillagjegy Első Házában (a személyiség Háza).

Bakként, vagy Bak leszármazottjaként meg kell tervezned egy önkontroll és önfegyelem világképet. Ezt az energiát bölcsen használva türelemről és állandósságról tudsz tanúbizonyságot tenni, amik segítenek nagy dolgok elérésében. A Bak az egyik legfőbb földi jegyek közül és következésképpen erős, magabiztos, gyakorlatias, hatékony és hagyományos vagy, és a céljaid elérése felé irányulsz. Életed központi kérdése, hogy létrehozz egy kiemelkedő társadalmi helyzetet a világban és a Szaturnusz irányítson, ami társadalmi siker felé irányít, könnyebb lesz számodra azokat a dolgokat csinálni, amikben a legjobb vagy: szerkezetet és formát adni, szervezni dolgokat egy egész műveletben, használni az elérhető erőforrásaidat és létrehozni a kívánt határokat.

A Pluto vendégként van jelen a csillagjegyedben, továbbra is megmutatja a jegyed negatív oldalát arra kényszerítve, hogy szembenézz az árnyékokkal és megváltozz. A Pluto segíteni fog különbséget tenni a jegyed pozitív oldalán keresztül, hogy bizonyítsd, megbízható és felelősségteljes vagy, nem félsz a munkától, növeled az amíciódat, van önuralmad és határozott lépéseket teszel, hogy elérd a társadalmi helyzetet amit kívánsz. Bakként arra születtél, hogy legyen nagy hatalmad és magas életszínvonalat hozz létre az életedben.

A Plutonak ez a hosszú átmenete kiemeli a viselkedési árnyékokat amiket birtokolsz, és ami megakadályozza, hogy az légy, aki valójában vagy, hogy elérd és teljesítsd céljaidat. Talán meg kell békélned a saját romboló viselkedéseddel, hogy feltárd az igazságot arról, hogy ki is vagy valójában. Fejlesztened kell a személyiséged, kijavítani a hibáidat, ami távol tart a sikerektől, főleg, ha alacsony az önbecsülésed, vagy úgy gondolod, hogy nem vagy elég jó, hogy sikeres legyél az életben. Talán szembe is kell nézned a rögeszméiddel és a hatalom iránti vágyaddal. Kénytelen leszel elismerni a diktátori énedet, ami a személyiséged része, és keményen, könyörtelenül próbálja elérni a céljait.

A Pluto fel fogja fedni a viselkedési normákat, a negatív viselkedést amivel nem vagy tisztában és amik átvették életed felett az irányítást. Sem 2015-ben, sem a következő években nem lesz számodra könnyű, de ezen évek végeztével, körülbelül 7 év múlva több lépést fogsz előre tenni a fejlődésben, új szinten fogod megérteni a létezést, teljes hatalmad lesz a személyiséged felett. Ennek a hosszú időszaknak a végén valószínűleg a legerősebbnek fogod érezni a csillagjegyedet. A Pluto jelen van az életünkben, hogy átalakítson és segítsen minket megtalálni a saját, igazi kincsünket.

Azonban sajnos csak szenvedések árán érhetünk el sikert. Azzal, hogy a személyiséged terén van a Pluto, kényszeríteni fog, hogy légy óvatos, alaposan figyelj a viselkedésedre, és hozd meg a szükséges változásokat, amikor kell. Ezeket már elkezdted csinálni apránként, kezdve 2008. végétől, és valószínűleg sok változást tapasztaltál az életedben egészen mostanáig...és az elkövetkező években is tapasztalni fogsz. A regeneráló Pluto lassú ütemben folytatja az átmenetet a jegyeden keresztül, ezzel hoz több szinten rombolást és újjáépítést az életed minden területén.

Sok változást fogsz tapasztalni a testedhez, fizikai megjelenésedhez, külső tulajdonságaidhoz (mint például mozdulatok, modor) kapcsolódóan. Végül kezded megérteni, hogy a személyiséged nem a külső megjelenésedtől függ. Ha rólad van szó, a legfontosabb ami számít, az a személyiséged. A személyiséged fokozatosan fog kiépülni, lassan tudomásod lesz a társadalmi személyiségedről, és hogy ez hogy tükrözi vissza, hogy ki is vagy valójában.

Talán azt lehet mondani, hogy ismét újjászülettél, egy új személy vagy a saját bőrödben, egy új egyéniség, személyiség, egy másik ego, amit nem is gyanítasz, hogy benned lakozik. Felszínre fog hozni elrejtett képességeket, tehetséget, és újjá fogod építeni az életed, ami teljesen különbözik attól, ami 2008. novembere előtt volt. Találkozni fogsz olyan élettapasztalatokkal, amelyek arra kényszerítenek, hogy elengedd azt a személyt, akiről azt hitted, te voltál. Kénytelen leszel elengedni azt az arcot, amit csak azért mutattál, hogy fenntarts egy látszatot, hogy így az lehess, aki valójában vagy. Hosszú időszak lesz amikor hinned kell abban, hogy ami nem öl meg, erősebbé tesz.

2015-ben a Pluto továbbra is segít "levetni" az álcádat ás megpróbálja megmutatni az utat magadhoz, lényed központjába, a belsődbe, a lelkedbe. Fel lesznek számodra fedve a viselkedésed mögött rejlő motivációk, és hogy miért akarsz bizonyos módon tűnni az embereknek. Ez az átmenet felajánlja a lehetőséget, hogy őszintébb légy magaddal és hogy tudatosabban irányítsd, hogy hogy mutatkozol meg a világnak. Ez egy kedvező idő lehet arra, hogy megszabadulj hasztalan csomagoktól aminek a cipelése gátol az életben való előrehaladásban.

Erről a feléd tartó útról nem lehet azt mondani, hogy könnyű lesz átlépni, talán lesznek pillanatok amikor a pokolban érzed magad, és rendkívül fájdalmas lesz szembenézni azzal, ami kiderült. A végén azonban őszintébb és erőteljesebb leszel. Az egód és a személyiséged olyan irányokba fog változni, amiket el sem tudsz képzelni.

Találkozhatsz konfrontációval másokkal és küzdhetsz a hatalomért. Ez azonban azt is jelentheti, hogy megpróbálod irányítani és megváltoztatni őket, ahelyett, hogy magad tekintenéd az egyetlen személynek, akit valóban tudsz irányítani és megváltoztatni. Másokkal is előfordulhatnak konfliktusok, mert mások bizonytalanul és kényelmetlenül érezhetik magukat a változások miatt, amiken átmész, a rendkívüli fizikai megjelenés és személyiség változás miatt, és úgy tűnhet, hogy számukra olyan személlyé váltál, akit már nem képesek felismerni.

Összegezve: A Pluto segíteni akar neked egy erős személlyé válni, a kezedbe adja a hatalmat, de csak akkor, ha ezt a hatalmad nem csak a saját kapzsi érdekeidre használod fel, hanem mindenki kamatoztat belőle. 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu