horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Csábítás horoszkóp - Így tuti lesz a siker!


csabitas horoszkopCsábítás horoszkóp 2014 / 2015 - Így tuti lesz a siker! A csillagok sok mindenre megadják a választ, még arra is, hogy milyen fortélyokra van szükség ahhoz, hogy a kiszemelt férfit elcsábítsuk. Igen ám, de nem mindegy, hogy a nagy Ő milyen csillagjegyben született. A horoszkópok életünk részei, van, aki hisz benne van, aki nem, de kétségtelenül jelen van mindennapjainkban. A csábítás horoszkóp segít mindenkinek, irányt mutat a párkeresésben lévőknek, hogy könnyebben és személyre szabottan boldoguljanak a hódítás világában. Nem mindegy tehát, hogy egy adott csillagjegyű emberhez, hogyan közeledünk.


Vegyük sorra a csábítás horoszkópját csillagjegyenként:

BAK ( XII. 22- I. 20.): A Bak férfi szereti a vicceket, vidámságot. Ha el akarod csábítani, akkor elsősorban ne a testiségre törekedj, hanem arra, hogy meglássa benned a társat. Légy figyelmes felé, mindig hallgasd meg, de az sem baj, ha érdekes történetekkel szórakoztatod.

VíZÖNTŐ ( I. 21- II.19.): Ha egy Vízöntő csábítása a cél, járj művészklubokba, elegánsabb szórakozóhelyekre, mert ott biztosan megtalálod. Fontos, hogy sugározzon belőled a nőiesség, szereti a vizualitást. Csábítás közben légy vidám, de ne játszd meg magad semmiképpen, a hisztit messziről kerüld el.

HALAK (II.20- III.20.): A Halak jegyű csábításának kulcsa, hogy mindig légy önmagad, légy belevaló és lehessen veled jókat bulizni. Szereti, ha a mosollyal nyerik el tetszését, ugyanakkor a királykisasszony típusú lányoktól menekül.

KOS (III.21- IV. 20.): Ha azt akarod, hogy a tiéd legyen, légy ösztönös és rámenős vadmacska. Szereti, ha könyvekről, és hasonló véleményű témákról beszélgetsz vele. Nem szereti, ha megmondják neki mit csináljon, és ha el akarod csábítani maradj titokzatos mellette.

BIKA ( IV. 21- V.21.): A Bika csábítás horoszkópja alapján legyél igazi nő, érezze a szexualitást minden mozdulatodban. Fontos nála, hogy vicces és szellemes egyéniség legyél. Ha el szeretnéd a Bika férfit csábítani, akkor tartsd szem előtt, hogy szereti, ha gondoskodnak róla.

IKREK ( V.22- VI.21.): Sikeres lehetsz, ha csinosan, nőiesen öltözködsz, legyél hozzá nagyon közvetlen és beszélgess vele sokat, természetesen éreztetve, hogy az ikrek férfi milyen vicces és szórakoztató társaság. Törekedj arra, hogy ne légy unalmas, megszokott és akkor garantált a csábítás.


RÁK (VI.22-VII.22.): A Rák elcsábítása kicsit nehezebben valósulhat meg, ahhoz, hogy meghódítsd, először barátokká kell válnotok. Erre lehet építeni a további érzelmi kapcsolatotokat. Szereti az érzéki kisugárzású nőket, ahhoz viszont, hogy igazán fontossá válhass számára vigyázz, hogy a családja felett soha ne ítélkezz!

OROSZLÁN (VII.23- VIII.23.): AZ Oroszlán férfi elég hiú ahhoz, hogy szeresse hallgatni a szádból a nagyobbnál- nagyobb dicséreteket, amennyiben persze a csábítás a cél a részedről. Arra azért nem árt odafigyelned, hogy ne akarj vele egy szinten lenni, inkább a háttérből csodáld őt, és a csábítás tartós lesz.

SZŰZ (VIII.24- IX.22.): A Szűz jegyűek csábításánál légy nőies, és látszódj törékenynek. Engedd el magad társaságában, viszont ügyelned kell, hogy ez az elengedés ne súrolja a közönségesség határát. Ne kérkedj, légy szerény és nyugodtan csillogasd meg finoman intellektuális oldaladat is.

MÉRLEG (IX.23- X.22.): Elcsábításához tűnjél ki úgymond a tömegből, légy feltűnő valamiben, vagy külsőben, vagy egy adott beszélgetés témájában, lényeg, hogy valami miatt felfigyeljen rád. Ne légy rendetlen, a ruháidat ne hagyd szanaszét, mert a kezdeti hódításod hamar kudarcba fulladhat.

SKORPIÓ (X.23- XI.21.): A Skorpió csábításához kell talán a legnagyobb türelem, túl kell élni nála számos hangulatingadozást. De ha elég türelmes, vagány és mókás lány vagy, akkor együtt könnyen túljuthattok ezeken az időszakokon. Az érzelmek terén viszont aranyszabály: ne erőltess semmit, várd ki, míg a Skorpió eldönti mit is akar!

NYILAS (XI.22- XII.21.): A csábítás horoszkóp szerint csak akkor vagy esélyes a hódításra a Nyilasoknál, ha elég nőies vagy de közel sem plázacica, mert a túlzott mértékű kirívó külső nem jön be náluk. Légy irányába nagyon gondoskodó, és nyugodtan vállald mellette saját véleményedet, lássa egyéniségedet!

Természetesen a csábítás horoszkóp egy kis plusz dolgot adhat csak a hódításokhoz, plusz információkat, hogy magabiztosabban vethessük bele magunkat a szerelmi életbe. De soha ne felejtsük el, hogy minden csakis rajtunk és a kiszemeltünkön múlik, mindig csak adjuk önmagunkat, hogy csábításunk tartós és kellemetlen meglepetések nélküli legyen!

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu