horoszkóp, ezotéria és asztrológia


gabriel arkangyalGábriel Arkangyal - Gabriel a feltámadás követe, a remény angyala egyformán szerepel a Ószövetségben és az Újszövetségben is. Az Ószövetségből megtudhatjuk, hogy Gábriel Arkangyal volt az, aki Dániel próféta látomását értelmezte, ezért is érthető, hogy Lukács Evangéliuma szerint Gábrielt Isten hírvivőjeként tartották számon. Ezt támasztja alá az is, hogy Máriánál Názáretben is megjelenik, ahol közli vele a szeplőtelen fogantatást, azaz Jézus megszületését és az ő messiási hivatását a jövendölés szerint. Gábriel Arkangyallal sokszor találkozhatunk különféle ezoterikus tanításokban is, itt ő maga az igazság képviselője, az igazság angyala. Az emberekben reményt ébreszt, és nem utolsó sorban védőszentje a skorpió, a rák és a halak csillagjegyben születetteknek.


Az újjászületés a feltámadás egyik követe ráadásul ezek mellé jön, hogy rendkívül kiegyensúlyozott és tiszta légkört teremt az energiája. A berögzült negatív részeket feloldja és eltünteti. Ha egy új útra lépünk, akkor ezt az utat figyelmével kíséri és védelmezi, egy merőben új élet növekszik ki majd a régi hamvaiból. Gábriel (Gabriel) jelentése Isteni erő, Isten az én erőm és erősségem. Nevéből következtetni lehet, hogy erőt ad és olyan  energiákat szabadít fel amikre eddig nem is gondoltunk, hogy bennünk léteznek és mozgolódnak. Közelében boldogságot, örömöt, életvidámságot érzünk. Azt, hogy ha mellettünk van és óv minket, akkor a lehetetlen küldetések is hirtelen olyan egyszerűvé válnak mint még soha.

De emellett a vágyak megtestesítője és a halálé valamint az ujjá születésé is. Ezek mind össze kapcsolódnak, egybe fonódnak és így kínálnak nekünk egy jobb életet, egy fegyvert amivel legyőzhetjük a mindennapi akadályokat és végre boldogok lehetünk. Ahhoz, hogy ujjá szülessünk meg kell halnunk, de nem a szó igazi értelmében, hanem a régi életünket hátra hagyva éledünk és születünk újra, hogy aztán egy jobb énképet alkossunk azért, hogy végre úgy élhessük életünket, hogy nem akarunk megfelelni másoknak hanem csak önmagunkat adjuk. Gábrielt(Gabriel) még hírhozó ként is említik, mert ő jelent meg Máriának, hogy gyermeke fog születni. De valójában azt is jelenti, hogy ha hozzá fordulunk akkor megérezzük azt, hogy végül minden megoldhatatlan megoldható lesz, ha van elég hitünk és akaratunk.


Feladatai közé tartozik az, hogy megmutassa nekünk az úton, hogy melyik irányba haladjunk és, hogy felébressze az elménket és a lelkünket szendergő álmából és végre éljünk és kitárjuk szívünket és befogadjuk a hitet és a reményt mely már körül vesz minket csak a vakság szülte reménytelenség nem engedi be azon a bizonyos kapun ezeket az érzelmeket. A cselekvés és a cselekedet angyala, ösztönöz minket és motivál, hiszen cselekedet nélkül nincs eredmény nincs változás, a világ nem mozdul csak áll. Ezért nagyon fontos, hogy minden pillanatban tegyünk valamit vagy cselekedjünk, mert csak így megy tovább a világ menete, hiszen mi is számítunk egy emberként. Sokan azt gondolják magukról, hogy á én csak egy csepp vagyok a hatalmas tengerben. Igazuk is van, egyenként kicsik vagyunk , de gondoljunk csak bele, ha minden egyes kis csepp azt mondaná az óceánban, hogy én nem érek semmit és nem csinálok semmit akkor végül nem lenne óceán. Eltűnne és a múlt homályába párologna azért, mert mindenkinek a tudata rossz irányba halad és nem ismerik fel, hogy minden egyes porszem a sivatagban és minden egyes csepp a tengerben fontos része az egésznek.

Hatalmát szeretetre és megvilágosodásra használja, ezek nélkül nem lehet megmozdítani az emberek elméjét és terelni egy jobb irányba. Ha egy új munka helyet akarunk keresni vagy esetleg valami teljesen másba belefogni, de nem tudjuk, hogy merre induljunk el akkor hozzá kell fordulni, mert segít. Felnyitja szemünket ha választás előtt állunk és ezzel a kis támogatással egy életre megváltoztatja gondolkodás módunkat és azt amit a világról eddig gondoltunk. Ha megszeretnénk tisztítani testünket abban is segít, hiszen minden tisztátalanságot kimos mint a víz a testből a mérgeket.

Áthat és átjár ereje csak annyit kell tennünk, hogy hiszünk és befogadjuk gátlások nélkül. Gábriel energiája csak úgy árad belénk és ilyenkor a boldogság és a derű utat utat talál magának vénáinkon keresztül, hol a vér csörgedezik és szinte egybe olvad ezzel téve a napunkat és életünket szebbé mint azelőtt soha. A kívánságok és a vágyak megvalósítója, ha hozzá fordulva kívánunk valamit akkor segít abban, hogy teljesüljön, de a legfontosabb dolog, hogy nekünk kell elsősorban tenni a változásért és az eredményekért. Gábriel csak támogat minket és megmutatja a helyes utat, de a végső döntést nekünk kell megtennünk ami bevégezteti sorsunkat. Nem szabad soha feladnunk és példát kell vennünk ezekről a csodálatos lényekről, mert valahol fönt figyelnek minket és szeretettel és bátorsággal töltenek meg minket és tudják, hogy igazából mire vagyunk képesek. Az ember hihetetlenül sok mindent tud megtenni pusztán akarat erő segítségével.

Persze elég sok személy kételkedik ezekben a dolgokban és azt mondja, hogy ez csak humbug, de nem az, csak meg kell érteni és nem kell túl misztifikálni a dolgokat. Bennünk rejlik az erő és az összes angyal bennünk van, hiszen definiálhatjuk az angyalokat, mint érzelmi reakciók vagy emberi tulajdonságok. Bennünk élnek és léteznek, mi magunk vagyunk az emberség az öröm a bánat a harag a boldogság a derű és sok más, de csak tőlünk függ, hogy melyiknek adunk teret.

Ilyen helyzetekben hívhatjuk Gábriel segítségét:

  • Ha van célunk az életben és mindenképpen be akarjuk teljesíteni azt
  • A kívánságaink megvalósításakor
  • Amikor döntenünk kell vagy rosszul esetleg szomorúnak érezzük magunkat
  • Amikor nagyot kell ugrani életünkben és változtatni szeretnénk
  • Amikor több a negatív gondolat, mint a pozitív
  • Ha valami betegség gyengít minket és a gyógyulást szeretnénk
  • Amikor örülni akarunk bánat helyett
  • Ha megszeretnénk ejteni valami gondolatot vagy álmot, vagy illúziót


MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu