horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp az ágyban - Itt is fontos a kémia?


horoszkop az agybanHoroszkóp az ágyban 2014 / 2015 évre - Itt is fontos a kémia? Sokszor szóba kerül a kémia, na, nem az iskolai óra értelmében, hanem párkapcsolati szinten. Hogy jól működjön egy Nő és Férfi között a kapcsolat, a mindennapokban és az intim pillanatokban is, bizony az úgynevezett szikrának meg kell lennie, itt is fontos a kémia.

Ez bizony kihat az ágyban töltött percekre is, és ahhoz, hogy tudjuk, melyik csillagjegyű személlyel illünk leginkább össze, vegyük sorra a horoszkóp az ágyban iránymutatóit!


KOS - A Kos csillagjegyűek igazi kísérletező személyiségek, szeretnek mindent kipróbálni az ágyban, ezzel is hangsúlyozva ellenállhatatlan mivoltukat. Szeretik a szerelmet, hamar a vágy bűvöletébe esnek párjukkal, de ha nem vigyázunk ugyanilyen hamar ki is szeretnek belőlünk. A kémiát, szerelmi fűtöttséget mindig fent kell tartani a kapcsolatukban, és nem szeretik, ha valaki szégyenlősen háttérbe húzódik az ágyban. Imádnak mindent, ami a nyíltságról, tabuk nélküliségről, meztelenségről szól.

BIKA - A Bikák szeretik megadni az ágyban töltött perceknek is a módját. Fontos, mondhatni központi szerepet játszik szexuális életükben az előjáték, e nélkül el sem tudják képzelni a szerelmet. Kedvelik a romantikus körítéseket, mint például a gyertyafényes vacsorát, masszázst, az illatokat, olajakat, a testiség érintésben megnyilvánuló minden formáját. Ha sikerül náluk beindítani a kémiát az ágyban, nagyon figyelmes szeretőkké válnak, amit szavakban és tettekben is előszeretettel kifejeznek párjuk felé.

IKREK - Az Ikrek nem a lelki és érzelmi elkötelezettség hívei, minden intim pillanatot kalandként élnek meg. Ők a beszélgetést, illetve előfordul, hogy a szóbeli veszekedést előjátékként használják, számukra a kémia ilyen esetekben hat. Nem vetik meg az ágyban sem a pajzán suttogó szavakat, ez izgató hatással van az Ikrekre, valamint az együttlétek után is hajlamosak megbeszélni az ágyban történteket. Nyitottságuk, vidámságuk jótékony hatással bír a köztük és partnerük közötti kémiára.

RÁK - A romantika, és a kellő megismerés emberei a Rák szülöttek. Érzékenyen reagálnak minden külső ingerre, ami éri őket. A család fontos számukra, így ők nem a futó-, egyéjszakás kalandok hívei. Szeretik a biztonságot, érzékiséget, és a gyengédséget belevinni az ágyba, mindent precízen és biztosan véghezvisznek, és ha a kémia kellőképpen működik, tökéletes szerető szerepébe bújva kápráztatja el szerelmi partnerét.

OROSZLÁN - Az oroszlánok horoszkópja az ágyban elárulja, hogy jellemző rájuk a felsőbbrendűség érzése, szeretnek hódítani és hódításuk alól senki nem menekülhet azok közül, akiket kiszemeltek maguknak. Igazi csábító személyiségek, kémiájuk elől nehéz elmenekülni, egyből hatással vannak az emberre. A szeretkezést is magasztos ünnepként élik meg, magas színvonalon űzik az ágyban is dolgokat, és ugyanezt várják el partnerüktől is.

SZŰZ - A Szűz horoszkópja szerint nagy hangsúlyt fektetnek a kialakuló szerelmi kémiára, és akivel ez kialakul, ahhoz messzemenőkig hűségesek. Megbízhatósága, nyugodtsága kicsit a fantáziadús együttlét rovására megy, nem kezdeményező típus. De ha egyszer beindulnak, minden részletre kiterjedően halmozzák el a partnerüket kedvességgel és gyengédséggel. Ugyan a szex nem központi része életüknek, az együtt élés, és összetartozás fontos szereppel bír esetükben.

MÉRLEG - A Mérlegek esetében csak akkor működik a kémia az ágyban, ha ugyanannyira ügyel a partnere az ápoltságra, mint saját maga. Szeretik a nyugodt, kellemes hangulatot, nem restek udvarolni, ezzel alapozva meg a későbbi összhangot. Gyengéjük az ízléses határokon belüli szexi ruházat, cserébe szívesen megy párjával moziba, színházba, vacsorára vagy csak akár sétálni is.

SKORPIÓ - Ez az a csillagjegy ahol a szexualitás mindenek felett áll, szinte a létszükséglet szintjén mozog. Szinte persze körülöttük a levegő, a kémia is leginkább egy hasonló perzselő személyiséggel működik igazán az ágyban. Akaratuk rendkívül erős, szenvedélyességük pedig erősen érződik. Lehetetlenség ellenállni nekik, az ágyban igazi főnyeremények.


NYILAS - A Nyilasok imádják a nagy tereket, érzelmeiket is a legnagyobb szerepben élik meg, nem szokták elaprózni a dolgokat. Szerelmes típusú emberek, akik szívesen adják a szerelmet, de ugyanúgy el is várják azt. Kedvelik a fényűző helyeket, és utasítják el, ha egy exkluzív szálloda óriási ágyán élik meg az intim pillanatokat.

BAK - Egy Bakkal csak akkor működhet a kémia, ha a partnere elég ápolt és eléggé ügyel arra, hogy a magánjellegű percek ne legyenek kifecsegve. Nem valami barátságosak és kezdeményezőek az ágyban, de mindenképpen felejthetetlen élmény egy Bakkal tölteni az éjszakát. Ami a 4 fal között történik, azt hét pecsétes titokként őrzi meg. Fő erényük, hogy ha megtesznek valamit, azt komolyan is gondolják még az ágyban is.

VÍZÖNTŐ - A Vízöntő jegyűek horoszkópja az ágyban igen nagy változatosságról árulkodik. Mindenképp a változatosság, és az újítás jellemzi őket. Nem szeretik a klasszikus helyeket a szeretkezéssel kapcsolatban, előbb szeretkeznek egy utcán, mint egy ágyban, még az sem tartja vissza szenvedélyüket, hogy a partnerével kialakult kémiát akár egy másokat megbotránkoztató helyen éljék meg.

HALAK - A Halak jegyűeknek vigyázniuk kell, hiszen néha túlságosan is nyitottak az emberek felé, van, amikor azért sodródnak bele egy kapcsolatba, mert előzőleg megsajnálta valami miatt a másikat. Természetesen ezután kialakul a kémia az ágyban, de hajlamosak a befolyásolhatóságra. Szeretik az erotikus helyszíneket, ahol teljesen át tudják magukat adni a szenvedélynek és eggyé tudnak válni partnerükkel.

Nagy kérdés, hogy a párkapcsolatokban minden esetben működik-e a kémia, illetve az ágyban is fontos a kémia? Mi van akkor, ha valaki csak megelégszik a jóval, de nem törekszik a tökéletesre? Véleményünk szerint az ágyban elengedhetetlen a kémia megléte, hiszen ennek hiányában minden, ami a két ember között történik, csak egy felületes és látszólagos boldogság képek sorozata, de ez a sorozat kémia és szenvedély nélkül nagy valószínűséggel nem végződik happy end-el!

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu