horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


halak horoszkopAz asztrológia szó a görög csillag szóból ered, innen a csillagászat kifejezés és így született meg  a csillagjegy elnevezés is. Az ezotéria és egyben a horoszkóp lényege, hogy előre láthatóvá tegyen bizonyos eseményeket, melyek a bolygók adott időpontban való állása, együttállása nyomán jöhetnek létre. A csillagászat tulajdonképpen az asztrológiából kifejlődött tudományág, mely a személy jövőbeli életútját képes felvázolni főként percre pontosan meghatározott születési dátuma alapján. A horoszkóp nem más, mint az asztrológia láthatóvá váló megjelenítése, erre utal a horoszkóp szó szerinti jelentése is: óra-kép. A születési horoszkóp alapján lehet a legpontosabban leírni az adott ember legjellemzőbb vonásait, és meghatározni a várható életeseményeit.


skorpio horoszkopAz asztrológiát már az ősidők óta ismerjük, mára legkorábbi civilizációkban is tudósok foglalkoztak ezzel az ággal. Eredete a csillagok vizsgálatához és azok megismeréséhez köthető, melyek során fényderült arra a tudósok számára, hogy az égitestek egymáshoz való viszonya hatással van adott időben született emberek jellemére, sőt társadalmi, gazdasági eseményekre is. A horoszkóp az asztrológia részének mondható, már ennek is több ezer éves múltja van, de vannak szakértők, akik szerint már tízezer évvel ezelőtti nyomok is fellelhetők, mint a horoszkóp készítés kezdeti próbálkozásai. Egy közel-keleti ásítás nyomán előkerült faragott csonton olyan rajzokat fedeztek fel a szakemberek, amik félreérthetetlenül a holdciklusainak változásait mutatják be. A későbbi időkben a tudósok kiindulópontként a csillagokat választották és ehhez képest kezdték el meghatározni a természet állandóan ismétlődő ciklusait. Így alakult ki a horoszkóp viszonyítási alapja, ahol is a kutatások nyomán megállapították, hogy az egyes természeti ciklusokban születettek sok hasonló jellembeli, de akár külső tulajdonságai is nagyon hasonlítanak.


bak horoszkopEgy horoszkóp akkor igazán jó és abban az esetben nyújthat hathatós segítséget, ha szerzője igazán elmélyült az ezoterikus tudományban és minden ehhez kapcsolódó ismeretét felhasználva írja meg az egyes csillagjegyekre nézve, mire számíthatunk az egészen közeli és a némileg távoli jövőt illetően. Mi pedig mindezt a javunkra fordíthatjuk, hogyha a horoszkóp 2014 / 2015-et arra használjuk, hogy megkönnyítsük sajátéletünket és felkészülten nézzünk az események elébe. Ekkor rá tudunk hangolódni a történésekre, akinek egészségére kell jobban vigyázni, az idejében tanácsért fordulhat például orvosához, vagy akinek épp nincs toppon érzelmi élete, megtudhatja, milyen eszközökkel éljen, hogy rátaláljon az igazi szerelem. A horoszkópnak tehát nagy szerepe lehet életünk alakulásában, illetve tudatos alakításában. Hogy minden csillagjegy esetében megismerhesse az aktuális jövőt, nem is kell mást tenni, mint itt oldalunkon rákattintani saját, vagy párja, családja születési időpontjának megfelelő horoszkópjára.


szuz horoszkopEgy szavahihető, jó horoszkóp elkészítése nem olyan egyszerű, mint azt sokan képzelik. Rengeteg tudást és tanulmányozást, alapos előkészítést igényel ahhoz egy horoszkóp megírása, hogy a szerző nyugodt lelkiismerettel ajánlhassa azt elfogadásra. Nem csak az összes csillagjegy jellemző jegyeit kell részletesen ismerni, de a részletesen kidolgozáshoz nagy türelem és empátia is szükséges. Igen hathatós segítség lehet viszont a jövő előrevetítése mindenkinek, aki szeretné testét, lelkét felkészíteni a várható eseményekre, aki kapható rá, hogy a hasznos tanácsokat, figyelmeztetéseket megfogadja, hiszen ezzel még párkapcsolati, sőt anyagi téren is sokat lendíthet sajátjövőjén.


vizonto horoszkopA horoszkópban valaki vagy hisz, vagy nem, de az biztos, hogy ez ma már egy komoly fokra fejlesztett tudományága az ezotériának. A horoszkóp készítőknek nagyon alapos ismeretekkel kell rendelkezni a naprendszer bolygóira vonatkozóan és főként a bolygók együttállásáról kell nagy ismeretanyaggal rendelkezniük ahhoz, hogy egy megbízható előrejelzést és útmutatást nyújthassanak. Az ember ennek alapján jó esélyekkel nézhet a jövőbe, mert az ismeretek birtokában kellően fel tud készülni a várható eseményekre akár pénzügyeit, akár egészségét illetően. Nagyon érdekes azt megfigyelni, hogy amikor két ember ugyan abban a csillagjegyben született és csak pár órányi eltérés van világrajövetelük között, a bolygók pillanatonként történő helyzetváltozása mekkora különbséget okozhat jellemükben, életútjukban, kapcsolataikban, természetesen úgy, hogy az alapvető vonásaik azért nagyon hasonlóak.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu