horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!

Japán horoszkóp


japan horoszkopA japán horoszkóp a Krisztus előtti 100. évtől ismert, és az akkoriban uralkodó Kaika császár nejének nevéhez fűződik ennek „megalkotása”. A japán horoszkóp a Hold és a Nap állásának, egymáshoz viszonyított helyzetének viszonyán alapszik és manapság már az asztrológia stabil részét képezi.

A japán horoszkóp a születési évszám alapján kilenc csillagjegybe sorolja a személyiségek vizsgálatát, mely jegyek és a hozzá tartozó születési évek a következők:

A fontos választások az életben és az asztrológia.

 astro Hogy sok választással kell szembenéznünk ebben az életben, az elkerülhetetlen. Választási lehetőségekkel találjuk magunkat szemben minden éber pillanatban, a reggelire fogyasztott müzlitől kezdve, az általunk űzött szakmán át a hitvestársig. Hányszor fordult elő, hogy egy banális választás - mondjuk, hogy a későbbi busszal mentünk - okozott fontos változásokat az életünkben, melyeket nem láttunk előre. A későbbi buszon utazott a leendő házastársad, aki hellyel kínált és beszélgetést kezdeményezett. Milyen egyszerű tettek, milyen óriási következményekkel.

Ez nincs mindig ilyen egyszerű és magától értetődő. Több millió szót írtak már le ezekkel a témákkal kapcsolatban sors és végzetszabad akarat, vagy előre meghatározott ösvény. Én biztosan nem próbálok meg végleges választ adni, csak azt mondom, mi valóban szabad akaratban hiszünk. Amit mindenki az utolsó leheletéig megvédene az a saját véleménye.

A születési horoszkóp az egy pillanatfelvétel az égről a születés pillanatában, és a planetáris energiák egy lenyomatát adja egy személyenként egyedi elrendezésben. Ennek az értelmezése egy hatalmas témakör, amiben egyszerre vannak precíz, tudományos mérések és magában foglalja az intuíció és a tudatosság művészetét is egyben. Az asztrológia egy hatékony eszköz melynek a segítségével nem csak azt határozzuk meg, hogy egy adott személynek milyen kihívásokkal kell majd valószínűleg szembenéznie, hanem azokat az erősségeket és gyengeségeket is, amelyek végül a kimenetelt is befolyásolhatják.

 


Azt, hiszem, hogy az adott személy tudatossági szintje az, amely végül meghatározza, hogyan is birkózik meg az élet kihívásaival. Minél tudatosabbak vagyunk, annál több választási lehetőségünk akad. tehát meg kell próbálnunk tanulni mindenből, ami velünk történik, nem számít, milyen nehéznek is tűnik az.

Vannak bizonyos planetáris ciklusok, amelyek mindenkit befolyásolnak körülbelül azonos korban, valamint léteznek az egyéni születési dátum és idő által meghatározott ciklusok. Például, ez történik a Szaturnusszal hétévente, és az egy egész generációt érint ugyanabban az időben.

Az első Szaturnusz visszatérés kb. 29 korban lényeges változást hoz az életben, de néhányan szinte alig hullámzó vizeken vitorláznak tovább az életükben. Vajon miért? Ez nem azt jelenti, a kihívás nem létezik számukra, csak azt, hogy lehet, hogy már meghozták azokat a döntéseket, amelyek pozitívan hatnak saját életükre, és egyben hasznosítják a Szaturnusz energiáját is.

Az egyik példa erre a "7 éves viszketés" a házasságban. Szaturnusz ránéz a kapcsolatra, felkavarja az állóvizet és megnézi, megingathatatlanok-e. Ismét kb. 14, 20-21 és 29-30 év után.

Számos házasságba fut bele problémákba ilyenkor, és ez egy tünet, nem ok. A partnerek egy kapcsolatban, a saját szülés horoszkópjuktól és energiáiktól függően, ha nem teremtik újra folyamatosan a kapcsolatot, akkor kudarcot vallhat, a változtatások elodázása miatt. Ez mindig egy választás.

Házas voltam 21 évig, tehát én tapasztalatból beszélek. A 14. évben választanom kellett, hogy maradjak vagy elhagyjam a házastársam; a 21. évben szintén szembe kellett néznem azzal a döntéssel, hogy maradjak-e vagy menjek, és elmentem. Voltak más asztrológiai tényezők, de amikor ez a Szaturnusz ciklus (a házasságra vonatkozóan) újra visszatért, a nézeteltéréseket tápláló személyes gondok újra felvetették a fejüket, és a választás új útját nyitották meg.

Amit az asztrológia tesz az, hogy segít meghatározni az élet kihívásait, de azután maga az adott személy dönti el, hogyan tovább. Életeseményekkel kapcsolatban gyakran úgy érezzük, hogy nincs más választásunk. Dráma és válság események hirtelen jöhetnek, majd levegő után kapkodva hagynak minket.

Például kirúgják a munkahelyéről, és egyáltalán nincsenek kilátások a láthatáron. Úgy tűnik, hogy ez derült égből villámcsapás, és egy reménytelen helyzetbe hozott minket. A választás abban rejlik, hogy hogyan fog megbirkózni vele - elsüllyed vagy úszik. Az ember depresszióba eshet és begubózhat, de el kezdhet más lehetőségeket teremteni az életében, pl. egy kisvállalkozást indít, vagy kapcsolatai révén munka után kutat, stb.

Az ilyen típusú döntésekkel és kihívásokkal, mindannyian rendszeresen szembe kell, hogy nézzünk. Bár az asztrológiai előrejelzés és értelmezés jelezhet egy lehetőséget jó előre, de hogy hogy birkózunk meg vele, az egy nagyon fontos dolog.

 

A hozzáállás az egy választás

 

Minél nagyobb az énről való tudatosság és annak a megerősítése, annál könnyebben folyhat az élet. Az én személyes véleményem, az hogy mi szellemi lények vagyunk, itt ebben a fizikai megtestesülésben, hogy tapasztaljunk és tanuljunk. Ennek a "magyarázata" a filozófusokat évszázadok óta foglalkoztatja, és ez a jövőben is így lesz. Fontos annak a megértése, hogy minden ember ezen a bolygón része az egésznek, és eszköze az emberiség sorsának, nem számít, hogy valaki látszólag milyen jelentéktelen életet választott.

Törekedjen a pozitívra minden választásra, és mindenkinek a hasznára válik majd az.

 

 

Mi az alapja az asztrológiai előrejelzésnek?

Vitathatatlanul a legerősebb és leghasznosabb oldala az asztrológiának, hogy képes pontosan tükrözni a jelenlegi és jövőbeli pszichológiai és tapasztalati állapotainkat.

Az ember élete egy utazás.

Az, hogy valaki egyetért Shakespeare-rel abban, hogy ez az út "Mese,mit egy bolond beszél, teli Hangos dagállyal, – ám értelme nincs! (Szász Károly fordítása)”, vagy úgy gondolja, hogy inkább hasonlít az egy utazásra az Oz-ban, vagy éppen egy lelki zarándoklatra, az függhet a gondolkodásmódjától és érettségi szintjétől (vagy az asztrológiai születési ábrájától).

Függetlenül álláspontunktól az élet folyamatával kapcsolatosan, a két alapvetés az élet-folyamattal kapcsolatosan: először is, az nem statikus, hanem dinamikus, az, hogy kik is vagyunk és mit tapasztalunk meg teljesen megváltozhat két-három év leforgása alatt; másodszorra, mindegy, hogy mennyire jól határozzák meg a pszichológiai fejlődési elméletek az élet állomásait, soha nem lehetnek annyira mélyrehatóak, hogy tükrözni legyenek képesek azt, hogy Ön, mint egyszeri és megismételhetetlen egyén, min is megy keresztül az életnek bármely adott szakaszában.

Lehet, hogy a kamaszkor és a kapuzárás krízispontokká válnak az életünkben a legtöbbünk esetében, ugyanakkor, a krízis és átalakulás bármikor beüthet az életünkben (a tankönyvi meghatározásokon kívül, melyek leírják, mikor is valószínű azok bekövetkezése).

Az asztrológiai születési horoszkóp - a bolygók, házak, és állatövi jegyek portréja pontosan a születés pillanatában - egy útiterv a személyes utazáshoz. Az ég mintázata a születés pillanatában ugyanaz marad, megfagyva az időben, de a bolygók mozgása folyamatosan dinamikus a születési horoszkóphoz viszonyítva. Mint egy kozmikus tükör, ez a mozgás a személyes horoszkóphoz vagy képlethez képest, mindig tükrözi a változásokat, találkozásokat, átalakulásokat, és saját magunk tapasztalatát a világban.

Az egyik módszer az ég dinamikus mozgásának a feltérképezésére a születési képlethez képest az átvonulások megvizsgálása. A legtöbb asztrológus egyetért abban, hogy az átvonulás az első és legfontosabb prediktív tényező az asztrológiában.

Átvonulások akkor fordulnak elő, amikor a bolygók meghatározott szögekben állnak a születési ábra bolygóival. Az átvonulások nem elszigetelt események, hanem állandóan zajlanak, összefüggésben állnak a kisebb élet-változtató történésekkel, érési időszakokkal, pszichológiai változásokkal és átalakulásokkal az életünkben.

decisions.jpg
Amikor a bolygók átvonulnak a születési horoszkópban található fontos tényezőkön, "kigyulladnak", felizzanak, katalizálják vagy hangsúlyozzák azokat az energetikai és pszichológiai tényezőket, amelyek ezekkel a tényezőkkel kapcsolatosak.

Például, amikor az Uránusz ugyanabban a helyzetben van az égen, ahol a Vénusz volt az Ön születésének a pillanatában, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy az Uránusz egy jelentős, érzékelhető hatással lesz arra a területre, amelyet a Vénusz ural: a szerelem, a szépség, a művészi ihlet, a személyes megjelenés, a barátságok, intim kapcsolatok, és a szexuális élet, stb.

Ezen túlmenően, az átvonuló bolygó hajlítja a házat, jegyet vagy bolygót abban a születési horoszkópban, melyen átvonul. Nagyon korlátozott értelemben a Mars általában energiával tölti meg azt, amin átvonul, a Jupiter inkább bővít, és felemel, és optimizmust ad, a Szaturnusz hajlamos tagadni, kicsinyíteni, korlátozni, elnyomni, problematikussá tenni azt, amin átvonul és így tovább.

Az átvonulások háromféleképpen nyilvánvalóak az életünkben:

Változik a felfogásunk. Ahogy az egyik áthaladás befolyása elhal, és egy másik kezdődik, amit az ember másra kezd összpontosítani a környezetében. Ha az életkörülményeinket egyfajta alakként fogjuk fel - játék az előtérrel és háttérrel, olyasminek, mint a Gestaltpszichológiából (alaklélektan) ismert "kétarcú váza", akkor lesznek dolgok a környezetben, melyek előtérbe kerülnek, míg a többi pedig a háttérbe szorul. A nagy tranzitok hajlamosak előtérbe helyezni embereket, helyeket és kapcsolatokat, amelyek rezonálnak annak alapvető jelentéseivel és mintáival.

Bevonzanak bizonyos eseményeket, embereket, körülményeket, és helyeket az életünkbe. Úgy tudnánk elképzelni egy archetípust, mint egy mágneses mezőt, amely körül vesz bennünket, és valamilyen és titokzatos módon vonzza az embereket és eseményeket, akiken, és amelyeken keresztül az archetípus megnyilvánulhat. Így, ha valaki egy erőteljes Szaturnusz tranziton megy keresztül, bevonzhat Szaturnusz-szerű alakokat az életébe: a fősodratú kulturális hatalmi figurákat; csiszolt, tiszta és hatékony az embereket, akik még soha nem kérdőjelezték meg a saját társadalmi kontextusukat; büntető, pesszimista, és a negatív hatásokat, vagy a tanárokat, akik felvilágosítanak minket az az élet azon oldaláról, melyet a "kemény pofonok iskolájának" hívunk.

Hajlítják és áthatják a szubjektív tapasztalatainkat, hangulatunkat, és a belső dialógusunkat. Végezetül, az átvonuló archetípusok, úgy tűnik, hogy befolyásolják a tudatfolyamot és a belső szubjektív állapotokat. Például, ha valaki egy jelentős Uránusz tranzitot tapasztal, akkor több mint valószínű, hogy az egyén izgatottságot érez, továbbá ötletek és meglátások ösztönzik;

A vágy, hogy kiszabadítsa önmagát a jelenlegi kontextusból tetőzhet, és lehet, hogy megújul a csoda, ámulat és lenyűgözöttség érzete az egyén szubjektív életével kapcsolatosan.

Zöld, a Rák csillagjegy színe


zold rak horoszkopA Rák csillagjegyhez legközelebb álló szín a zöld, ami visszatükrözi e szülöttek kirívóan erős családcentrikusságát és otthonuk iránti szeretetét. Igyekeznek maguknak és családjuknak kényelmes, nyugodt körülményeket teremteni és ezt hosszú távon biztosítani. Lakásuk, lakhelyük telis tele van kincsekkel, emléktárgyakkal és családi fotókkal. Imádják, ha az emlékek körülveszik őket, és megnyugvással, biztonságérzettel tölti el őket azok látványa. A Rák igen jóindulatú és visszafogott természet, elvétve lehet csak kizökkenteni nyugalmi állapotából, sosem forrong, ebből adódóan általában elég könnyen lehet befolyásolni.

Horoszkóp az ágyban - Itt is fontos a kémia?


horoszkop az agybanHoroszkóp az ágyban 2014 / 2015 évre - Itt is fontos a kémia? Sokszor szóba kerül a kémia, na, nem az iskolai óra értelmében, hanem párkapcsolati szinten. Hogy jól működjön egy Nő és Férfi között a kapcsolat, a mindennapokban és az intim pillanatokban is, bizony az úgynevezett szikrának meg kell lennie, itt is fontos a kémia.

Ez bizony kihat az ágyban töltött percekre is, és ahhoz, hogy tudjuk, melyik csillagjegyű személlyel illünk leginkább össze, vegyük sorra a horoszkóp az ágyban iránymutatóit!

Az írásbeli asztrológiai elemzés bölcs megválasztása

asztrológia

Az elmúlt években írott asztrológiai elemzéseknek a száma ezerszámra elburjánzott az interneten és máshol. Ezeknek az írott értelmezéseknek a természete és a minősége rendkívül eltérő lehet. Sokszor az ilyen értelmezések számítógép felhasználásával készülnek. Bizonyos esetekben, a számítógép részlegesen állítja elő a terméket, majd egy személy módosítja a kidobott nyersanyagot, késztermékké formálja, és átadja az ügyfélnek. Egyéb esetekben, a számítógép magát a végterméket állítja elő.

Amit kidob a gép, az megy az ügyfélnek.

Nem meglepő hát, ha egy asztrológus írásbeli elemzést kínál, a potenciális ügyfelek gyakran megkérdezik, hogy az "számítógép generált"-e. Általában, amit tudni szeretnének, amikor felteszik ezt a kérdést nem az, hogy a számítógép segített-e elkészíteni az elemzést. Ehelyett gyakran azt szeretnék tudni, hogy az asztrológus valóban elgondolkodott-e a szimbólumokról a készítés folyamat során. Bizonyos ügyfelek megelégszenek egy általános jellegű válasszal erre a kérdésre, mely segít nekik eldönteni, hogy valóban szeretnék-e azt az adott leírást. Más ügyfelek több információt szeretnének tudni, mielőtt meghoznák ugyanezt a döntést.

Használok számítógépet a készítéshez? Az biztos, hogy igen. Számítógép által generáltak az elemzések? Nos, ez attól függ, mit értünk "számítógép által generált" alatt.

Miután pontosan megértettük az ilyen értelmezések jellegét és minőségét egy jobban megalapozott döntést tudunk hozni arról, hogy mi is az, amit akarunk.

 

Érdekelik a részletei annak, hogy hogyan állítom ezeket elő? Akkor olvasson tovább!

Mindjárt . Én egy hasonló folyamatot használok, mint a másfajta értelmezések készítésekor, mind írásban (mint pl. születési horoszkópok és szinasztrikus elemzések esetében) mind az személyes tanácsadás során, amelyet online végzek.

 

 

A kiválasztás

 

A munkafolyamatot azzal kezdem, hogy generálok olyan tranzit listát a születési horoszkópjához, amelyek érvényben lesznek az érintett periódusban az Ön elemzésében.

Én választanom ki, hogy az elemzés melyik tranzitokat fogja tartalmazni.

Aztán felvázolom azt a sorrendet, amiben megvitatom azokat.

Utána megnézem a számítógépet, hogy lássam, melyekről írtam ezek közül az áthaladások közül már valamit múltban. (Néhányról már írtam korábban. Néhányról még nem.) Ha lementettem valamit, amiről már írtam korábban, akkor onnan kezdem, átfogalmazom, teszek hozzá, hogy megfelelően tükrözze az adott születési horoszkópot. Ha nincs semmi az előző írásaim közül, akkor a nulláról kezdem.

 

Na mármost, az az anyag, amelyet én az elemzéseimbe foglalok, kicsit olyan mint két embernek az egymással való összehasonlítása. Vegyünk bármely két embert. Hasonlítsuk össze őket. Amikor ezt megtesszük, látni fogjuk, hogy rengeteg hasonlóság lesz közöttük, és nagyon sok jelentős eltérés is. Hasonlóképpen bizonyos szempontból az az anyag, amelyet beleviszek az Ön elemzésbe, nagyon hasonló lehet ahhoz, amit már megadtam egy másik személynek szóló leírásban.

Pl. a Szaturnusz rengeteg hasonló folyamatot és kérdést képvisel, attól függetlenül, hogy kinek is a képletéről beszélek. A harmadik ház rengeteg hasonló szempontot és tevékenységet képvisel, függetlenül attól, hogy kinek a horoszkópjáról van szó. Egy negyedfény ugyanazokat a szempontokat veti fel. Ugyanígy a Skorpió.

Mégis, ugyanazok a szimbólumok más kérdéseket jelképeznek sok szempontból egyénenként, és ezek a különbségek nagyon jelentősek. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni ezeknek a különbségeknek megfelelően, az előző írásaimra támaszkodok az Ön elemzésének az elkészítéséhez. Ez időt takarít meg nekem, amikor arról beszélek, hogy egy bolygó, jegy, ház, általánosságban milyen szempontot képviseli. Azonban azt is figyelembe veszem, hogy azok az azonos szimbólumok mit képviselnek, az Ön esetében. A szükségnek megfelelően írok, hogy ez visszatükröződjön az Ön elemzésében.

 

 

 

Mindegy, hogy már egy meglévő anyagból dolgozok-e, vagy elölről kezdem, lelkiismeretes döntést hozok azzal kapcsolatban, hogy mit hagyok bent, mit hagyok ki, mit kel mondanom, és hogyan kell azt mondanom.

 

További tényezők, amelyeket figyelembe veszek

 

Néha, amikor az emberek tranzit elemzésre jönnek hozzám nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelentenek a születési horoszkópjaiknak a különféle részei. Mivel nem feltételezhetem, hogy ismerik a natális szimbólumokat (legalábbis nem azon lehetőségek szerint, melyek rendelkezésre állnak számukra), elég sok időt töltök tranzit értelmezések közben azzal, hogy elmagyarázom, mit jelentenek a natális szimbólumok.

Ahogy minden egyes tranzitról írok a tranzit elemzésben, fokozatosan megpróbálom szemléltetni, hogy az egyik tranzit mit jelenthet egy másik olyan fényében, amelyről már korábban beszéltem az Ön elemzésében.

Tegyük fel, hogy Ön két fő átvonulást tapasztal ugyanabban az időszakban. Továbbá tegyük fel azt is, hogy az első tranzit működésbe hozza a natális Napot, a Holdat, az Aszcendenst, az Égközepet (más szóval, a képletnek azokat a bizonyos részeit, melyek áthatják az életét egy nagyon meghatározó módon). Ez a tranzit hosszú és tartós, és közben a bolygó vagy a natális ponton halad át, vagy az azzal szemben lévő ponton, vagy vele derékszögben mozog (együttállásban, ellentétben, vagy negyedfényben).

Most tegyük fel, hogy a második tranzit különbözik valamelyik ilyen szempontból az első tranzittól. Lehet, hogy rövidebb ideig tart. Lehet, hogy a szög egy serkentő szög (szextil), vagy egy áramló szög. (trigon).

Lehet, a Marsot vagy a Neptunuszt érinti. Amikor a második tranzitról beszélek, megpróbálok segíteni, megérteni, milyen jelentősége van annak az első tranzit fényében. Az elsőnek a jelentősége hosszú távon nagyobb, mint a másodiknak. Az első tranzit beszínezi és módosítja a második tranzitot.

 

Indian_Astrology.jpg

 

Döntsön okosan

 

Amint azt már kifejtettem itt, a számítógépet, mint egy eszközt használnom az írásos elemzések készítéséhez. Amíg én a számítógépet a horoszkópok és egyéb információk kiszámításához és idő megtakarításhoz használom az írásos elemzések készítésekor, elgondolkozom az információkon és értelmezem őket. Arra használom, hogy hatékonyan dolgozzam. Ugyanakkor, arra is törekszem, hogy magas színvonalú értelmezéseket készítsek. Végső soron Önnek, az én ügyfelemnek a szolgálatában készítem ezt az elemzést.

Ha azt fontolgatja, hogy szeretne egy írásos asztrológiai elemzést készíttetni, és szeretné tudni, hogy mi a szerepe ebben az asztrológusnak, akkor arra bátorítom Önt, hogy tegye fel ezt a kérdést. Ne kérdezze, hogy "számítógép által generált" lesz-e az elemzés. Bizonyos írott értelmezések jobbak, mint mások, de pusztán az, hogy tudjuk, hogy számítógépet használtak-e a készítéshez, nem elegendő ahhoz, hogy különbséget tudjunk tenni a rossz minőségű termék és kiváló minőségű termék között.

 

Az, hogy ezt a tényt tudjuk-e, nem azt jelenti, hogy válaszokat kapunk a bennünk lévő kérdésekre.

Azt kérdezzük, amit igazán tudni szeretnénk. Az írásos asztrológiai elemzések fontos eszközöknek bizonyulhatnak az Ön kezében, ha azokhoz körültekintéssel fordul.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu