horoszkóp, ezotéria és asztrológia


Uriel a rend és a rendszer angyala, szeret mindent pontosan dokumentálni és lejegyezni. Ezért van meg életünk minden mozzanata és minden pillanata meg neki és figyelemmel tud minket kísérni. Kezében van egy kulcs, ami az anyagi világ kapujához vezet. A törvények őrzője és az egyik legöregebb angyal Uriel.  A teremtő erő és a döntéshozás is alá tartozik, valamint a harmónia megteremtése és az, hogy kiegyensúlyozottak legyünk. A deklaráció, azaz a kinyilatkoztatás is hozzá tartozik, így ha bármikor kiszeretnénk fejezni magunkat, csak forduljunk hozzá bizalommal. Uriel az, aki a leginkább hozzá van kapcsolódva a földhöz. Az anyagi oldal hídjának a feje ott van a két világot összekötő hídnál.


Az energiája rendet teremt és egy olyan közeget ahol békesség van és hit. Segít minket elindítani egyfajta lökést ad nekünk jelenléte. Azt mutatja meg, hogy az anyagi világgal, hogy vegyük fel a versenyt és, hogyan küzdjünk meg az akadályaival. Segít megtalálni az anyagi világba vezető utat. Terel és óv is, de közben mindig rajtunk tartja a szemét. Szabályozza és behatárolja az embereket, hogy a rend éa rendszer tökéletessége előbukkanjon. Nem engedi, hogy úrrá legyen a káosz a világon. A rend nagyon fontos, mivel meghatároz minket és tudjuk, hogy mire számítsunk. Néhány embernek meg kell mondani, hogy mit tegyen minden rosszindulat nélkül ahhoz, hogy működjön a fogaskerék. Ha rendvédelemmel kapcsolatos problémánk van vagy rendészeti dolog, akkor Uriel segít nekünk. De az ő segítsége nélkül rendszertelenségben és káoszban élnénk. Ha erőtlenek vagyunk, és arra van szükségünk, hogy visszanyerjük régi énünket, akkor hozzá fordulhatunk bizalommal. Tudjuk, hogy a mozgás a sport és a rendszeresség nagyon fontos az életünkben. Ha nincs rendszeresség életünkben, akkor testünk olyan lesz, mint egy nagy káosz rosszul működik és energiák híján lesz. Ha testünk túlzottan merev és szeretnénk sokkal fittebbek lenni, vagy rugalmasabbak akkor is fordulhatunk hozzá. Ha nem vagyunk elégedett alakunkkal és szeretnénk ezen változtatni, akkor itt a lehetőségé és kérhetjük Uriel támogatását.

Ha nincs elég merszünk vagy bátorságunk ahhoz, hogy megvalósítsuk a terveinket vagy az alakunkkal kapcsolatos elképzeléseinket. Mindig erőt kell merítenünk az adott helyzetből legyen bármennyire is kilátástalan az adott szituáció. Mindig előre kell néznünk és megbizonyosodnunk, hogy képesek vagyunk megtenni, amit meg kell. Ha önbizalmunkat szeretnénk erősíteni, akkor a legjobb angyalt választottuk erre a feladatra , mert nincs más, aki jobban lelket tudna belénk önteni és nincs más aki ennyire vigyázna ránk ilyen helyzetekben. Ha fejlődni szeretnénk abban, amit csinálunk vagy gondolhatunk itt akár testi fejlődésre is akkor a legjobb helyen járunk. De nem csak Uriel kell ahhoz, hogy ezeket véghez vigyük, hanem mi magunknak is hiszen az elemi erő ott rejlik bennünk a testünkben és a szívünkben. Mindent be kell vetnünk hogy elérjük céljainkat és álmainkat. Néha a kilátástalan szituációkban kell valaki, aki megmutatja a helyes irányt. Ha a munkahelyen szorult helyzetbe kerülünk és rendszertelennek érezzük és káosz van, akkor Uriel a legjobb támogató ebben a helyzetben. Minden helyzetben meg kell találnunk a jót anélkül, hogy a rosszat megtalálnánk. A testünkkel kapcsolatos félelmeinket nem szabad elengednünk az elménkben és a testünkben, mert lassan felemészt. Ha férfiak vagyunk és egy izmos alakra vágyunk, akkor el kell kezdenünk és neki kell vágnunk, mert tudva hogy nehéz az út az eredményig hihetetlenül büszkék leszünk magunkra és egy férfi nem öregedhet meg úgy, hogy nem látta testét teljes fényében pompázni. Ha nőkről van szó és egy karcsú csinos alak a cél nekik is ezt az utat kell kijárniuk, mert nem lehetetlen csak akaraterő kell és kitartás. El fog jönni az az idő, amikor azt érezzük, hogy nem akarjuk csinálni és úgy látjuk nincs eredménye, de akkor még keményebben kell nekiállni és még keményebben kell küzdeni az áhított testért.

Lesznek olyan emberek, akik majd azt mondják, hiába próbálkozol vagy olyanok akik nem hisznek benned, akkor nekik kell megmutatni, hogy tévednek és kétszer olyan nagy bedobással kell cselekednünk. Hinni kell abban, hogy meg lesz az eredménye és mindenki minket fog csodálni és tisztelni, amiért volt elég erőnk ezt végig csinálni. Ha majd az út végére kerülünk és megöregszünk akkor az ilyen pillanatokra leszünk a legbüszkébbek, hogy volt merszünk belevágni és megcsinálni, mert nincs nagyobb büszkeség egy olyan tettnél amit mindenki tisztel és példát mutat másoknak. A legfontosabb az, hogy ne veszítsük el a  hitet és Uriel támogatását kérve szívjuk magunkba az éltető energiákat és a rend és a rendszer fogalmát, hogy mindig tudjuk merre tartunk ezen a kikövezett úton. Sokszor lesz kilátástalan a helyzet de emlékezni kell Uriel tetteire és szavaira, hogy a rendszerben találjuk meg önmagunkat és ahogy másoknak példát mutatunk úgy megváltoztatunk életeket és a mi életünk is boldogabb lesz.  Persze előre nem látjuk a jövőt, de biztos, hogy csak jobb lehet, ha remél és hisz az ember, főleg ha Uriel mellette áll és nincs káosz a szívünkben és lelkünkben. Az egyik legnagyobb felelősség példát mutatni másoknak, legyünk hősök, akikre azt mondhatják, hogy ez igen ő a példaképem és követni fogom, mert őt érdemes. Ha kitűnünk a tömegből, az nem azt jelenti, hogy föléjük magasodunk. Azt azonban érdemes szem előtt tartani életünk során, hogy a legnagyobbnak tűnő kihívások azok, melyek a leginkább ösztönzőek ahhoz, hogy még inkább elmerüljünk a cselekedeteinkben, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy a tehetetlenség csak még inkább félelmekkel tölt el, ezért a félelmeinket a gyors továbblépésre kell használni.


tuz angyalaA tűz az élet egyik szimbóluma azt mondják, hogy isten ruhájának egyik része. A tűz szellemei részére isten egy lángba öltözött alak.  Istent a tűz szellemei a naprendszer létrehozójának és a láng magjának tekintik.  Ahhoz, hogy megértsük a tűzet, mélyebbre kell tekintenünk annál mint amit látunk. Amikor kezdjük megérteni az egészet valami olyasmit érzékelünk, mintha a láng és a tűz táncolna. A nap, mint a tűz egyik éltető forrása, nem fizikai, hanem szellemi formában vagy energia formában.  A tűz angyalai lángtengernek látják melynek ura Isten, aki tűzruhában irányítja a történéseket. Szinte minden élőlény a földön tűzközpontnak számít és egyfajta sugárzó energiahordozónak. A tűz és a víz angyala összhangban dolgozik. A tűz hét állapotban van jelen a világon és mind a hét állapotnak különböző feladatai vannak.


Isten akaratának és az odaadásnak az angyala. Ő segít megérteni és befogadni isten tanításait így megértjük és felfogjuk azt ami körülöttünk van. Ha befogadjuk az odaadást, akkor majd megtanuljuk, hogy hogyan uraljuk érzelmeinket és a szeretet erejével oszlatunk el minden kételyt a kételkedők között. A hála érzése fog belénk költözni amit majd mindig érezni fogunk mikor eljön az idő, hogy vissza adjunk valamit abból amit kaptunk. Az igazi odaadás érzését támogatva jön el közénk és meg segít minket a bajban ha kell. Tehát ne szomorkodjunk, inkább fogadjuk be támogató szeretetét és teljes odaadással várva nézzünk szembe az eljövendővel. Meg kell tapasztalnunk mindent ahhoz, hogy igazán érezzük a szeretetet és a fényt, ami eláraszt minket egy angyal közelében. Sokan azt hiszik az angyalok kitaláltak és az egész csak egy mese, de nincs igazuk, mert érezzük az angyal közelségét csak sokan vakok meglátni az igazságot.


Az ő feladata az Isteni rend fenntartása mind a mennyországban mind pedig a földön. Nem csak az emberek közt rak rendet, de az angyalok életét is ő szabályozza. A rendszer és a szabályozás nagyon fontos nem csak a földi életben, de a mennyországban is ugyan olyan fontos. Mivel a rend teljes hiányában nincs harmónia és nincsen, ami adna egy irányt egy célt az embereket nincs ami motiválja. Minden pillanatban körül vesz minket a rendszer és egyfajta környezet, ami meghatároz minket. A tökéletesség és a bölcsesség szószólója, közvetít és irányít, csak úgy áramoltatja belénk a bölcsességet és a tudást és segít, hogy egy jobb irányba lépjünk életünk során. A tudás megszerzéséhez rögös és nehéz út vezet, de mindent be kell vennünk, hogy sikeresen vegyük az akadályokat.


angyalok jelen vannakAz angyalok hihetetlenül régóta mellettünk állnak és támogatnak minket itt földi életünk során. Nem hagynak magunkra minket, történjen velünk bármi. Tudják, hogy az emberi test az csak egy viselt fizikai megtestesülés és első sorban a lélek az ami a legfontosabb. Az angyalok azért vannak velünk a földi lét során, hogy segítsenek és végig kísérjenek minket. A lelkünk tudja azt, hogy mikor kell összhangban lenni az angyalokkal. Ha volt már olyan érzelme vagy gondolata, hogy nem e föld szülötte vagy nem is ide tartozik, akkor félig talán igaza is van. Szellemi értelemben nem e világi lények vagyunk, hanem a galaxis és az univerzum közös megnyilvánulása.  Minden ilyen történést meg fogunk élni a mi magunk módján. Amikor megszületünk, egyfajta fogadalmat teszünk arra, hogy minden -féle képen elvégezzük azt a küldetést, amiért erre a világra érkeztünk. Erre a küldetésre csak addig van idő amíg földi életünk tart. Ezekre a feladatokra nem nagyon tudunk emlékezni és ahogy egyre öregebbek leszünk, halványul el ezeknek a feladatoknak a képe., de azok akik betudják engedni az angyalokat szívükbe rájönnek és megtudják, hogy mi a feladatuk.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu