horoszkóp, ezotéria és asztrológia


fold angyalA föld életünk része, életterünk ezért nem meglepő, hogy ennek a természeti elemnek is van angyala és őrzője. Mind a négy elemnek megvan a maga angyala. A föld angyala azon dolgozik, hogy harmóniát teremtsen a természeti elemek és az emberek között. Nagyon jól ki tudja fejezni az isteni erőt és a természet hatalmát és a föld angyala nagyon szeretetteljes és segítőkész, ha az emberekről vagy a földön lévő élőlényekről van szó. Fejleszti a tudatot és felfrissíti a szellemet. A föld angyalai önként választották ezt a fajta szolgálat módot és így teljesítve Istennek tett ígéretüket. Ha a föld angyalához fohászkodunk, akkor egyre gyorsabban tudunk fejlődni és olyan helyzetbe kerülni, ami csak az előnyünkre válhat. Igyekeznünk kell megóvni a földön lévő környezetet, mert csak egy ilyen életterünk van. A föld alatt működnek és onnan bocsájtják szabaddá energiájukat és közvetítik jótékony hatásukat.


angyalok hierarchiajaAz angyaloknál is ugyan úgy van egyfajta rendszer és rangsor mint az embereknél. Az angyalokat az erejük és képességeik alapján tudjuk megkülönböztetni.  Léteznek más fajok is az angyalokon kívül ők például az elementálok és a dévák. Tehát az angyaloknak több rendjük van attól függően, hogy mi a hatáskörük vagy feladatuk, de erejük alapján is rangsoroljuk őket. Az elementálok gyenge nagyon kis titulusú élőlények. Színes formációkban jelenhetnek meg, de gyakran felbukkannak az emberek szeme előtt, de csak egy pillanatra. Az ő kategóriájukba sorolhatóak az elem fajok, ide tartoznak például a tündérek a manók és a szilfek valamint a törpék. Az elementálok nagyon szoros viszonyban vannak környezetünkkel, azaz a természettel.  A dévák feladatköre az évszakoknak a kontrollálása.  Az erdők a fák a folyók védelme, de rájuk bukkanhatunk szent helyeken is.


Antariel Arkangyal - A sötétség angyala - A nevének jelentése Istennel egységben. Ezért mondjuk azt, hogy ő teremti meg az egységességet köztük. Egy faj vagyunk és, ha különböző etnikai adottságok és nyelvek valamint szín alapján nem különböztetnénk meg egymást, akkor egy egység lennénk. Hiszen mindannyiunk ereiben piros vér folyik, mindannyian érző lények vagyunk, ha belénk rúgnak fáj, ha megölelnek az jó érzés, ha megcsókolna az felemelő, mind-mind ugyan azt érezzük látjuk és tapasztaljuk. Csupán ezek a gátak szabnak határt annak, hogy az emberiség egyszer egy közös egész legyen előítéletek és erőszak nélkül. Ha tudná sok ember azt, hogy ha az ilyen előítéleteket elhagyná, miket lehetne véghezvinni, akkor csak úgy ámulna és nézne maga elé azzal a gondolattal, hogy ezt miért nem tettem meg eddig.


Arkangyalok gyógyító ereje - Az arkangyalok azoknak az őrangyaloknak a vezetői melyek felettünk őrködnek. Nagyon nagy hatalommal és erővel rendelkeznek, viszont tele vannak szeretettel. Nincsenek megkülönböztetve a férfiak is nők mégis a rájuk bízott feladatok vegyesen vannak jelen. A gyógyító erejükről híres angyalok mindent megtesznek azért, hogy végül bármilyen betegségünk legyen, igyekezzünk meggyógyulni. A szeretet és a fényesség erejével gyógyítanak és vigyáznak ránk. Minden angyal más gyógyító képességekkel rendelkezik és így felvértezve segítenek nekünk túljutni a legrosszabb időszakokon. Az arkangyalok minden egyes embernek segítenek, aki megkéri őket erre. Nem tévesztenek senkit szem elől így mindig tudják ki fordul hozzájuk segítségért. Teljesen függetlenül meghallgatnak mindenkit, akárhol született vagy akárhonnan származik. Nincsenek kivételek és nem is tesznek kivételt. Minden arkangyalnak más színe van és máshogy fényeskedik nekünk. Kristályok alkalmazásával tudjuk felvenni velük a kapcsolatot.


A fény és szeretet angyalai ott vannak mellettünk minden pillanatban. A szeretet és a fény erejével küzdenek a gonoszok és a rossz emberek ellen. Velük minden könnyebb hiszen az isteni fényt és szeretetet közvetítve testünkbe juttatják azon energiákat melyek gyógyítanak minket és körül ölelnek. A szeretet erejével készítik fel lelkünket az utazásra amit ha megteszünk akkor elnyerjük minden egyes ember bizalmát. Mivel az úton rengeteg kihívás vár ránk, viselnünk kell ezen  kihívások következményét és fohászkodnunk kell a fény és a szeretet angyalához, hogy mind akadályt letudjunk győzni és végül megtaláljuk a fénybe vezető ösvényt amit annyira keresünk már olyan régóta. Nem kell csüggednünk ha valami nem úgy sikerül ahogy elterveztük, csak előre felé kell tekintenünk és mindent megtennünk azért, hogy megtegyük ezeket a lépéseket és változtatásokat.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu