horoszkóp, ezotéria és asztrológia


angyal kiserokAngyali kísérőink - Angyalok kísérjék utadat - Az angyalok mindennap és minden pillanatban figyelnek és óvnak minket. Ezekben a nehéz időszakokban sokkal közelebb jönnek és figyelnek minket. Azért jönnek közelebb, hogy bátorítsanak és támogassanak minket, embereket a földi lét eme szörnyű szakaszában. Nagyon sokan vannak, számuk megsokszorozódott az idők folyamán. Ahhoz, hogy szemünkkel meglássuk őket, egy olyan tudatállapotra van szükség, ami ritkán adatik meg, de ha egyszer elérjük akkor minden világossá fog válni.  Az angyal, mint szó azt jelenti, hogy küldött vagy egy olyan létforma mely üzeneteket közvetít. Ezek az üzenetek a mennyország és a föld közötti üzenetek és párbeszédek. Az ő feladatuk, hogy minden üzenet eljusson oda és vissza, hogy akadálytalanul működjön a két világ közötti összeköttetés. A legelső angyal, akivel találkozunk életünk során az az úgynevezett Születés angyala.


Angyalok - jelenlétük és erejük - Az angyalokat úgy szokták emlegetni, mint isten energiáit csak megformálta őket emberi alakba és így léteznek a túlvilágon. Isten fényének egyfajta formái és sugarai, amik testünkön belül és körülötte léteznek. Az univerzum őrzői akik mindenre figyelnek és hordozzák viszik ezeket a tudás mennyiségeket amivel rendelkeznek. Ezek az angyalok be vannak osztva a mennyország különböző területeire. Az angyalokat sokszor emlegetik, mint a természeti elemek védelmezőit. A tökéletesség és az egység összeolvasztói. Ha az lenne a kérdés, hogy hogyan vannak az angyalok benne az emberben, hát válasz az, hogy színek és fények alakjában táncolnak a lelkünk legmélyebb bugyraiban. A keresztény hagyományoknál minden olyan halandót, aki az élete végére ért angyalok kísérnek fel a mennyországba.  Az angyalok más vallásokban is jelen vannak, viszont máshogy tekintenek rájuk és máshogy nevezik őket.


A Fa földangyal - Lehet hogy Te is földangyal vagy? A föld és az ég összekötője, energiákat hoz létre és oszt szét. A két világ egyesítője égnek és földnek kapcsa. Az állandóság nagykövete, aki az alkalmazkodás képességével áldja meg a hozzá fordulókat. Nyugodtságot és bátorságot ad nekünk, hogy képesek legyünk higgadtan és bölcsen dönteni bizonyos élethelyzetekben. Neki köszönhetjük a földben gyökeredző és a földön található életet adó táplálékokat és energiákat. Nélküle nem létezne természet és ő se létezne természet nélkül. Minden összekapcsolódik és eggyé válik, ha az ő támogatását élvezzük. Az ég felé kinyújtva Fa ágait szívja magába a nap és az ég részecskéit, ezáltal harmóniába kerülve a földdel és a természettel. A kozmikus univerzum egyik fő alkotó eleme, mivel nem lenne nélküle a földön élet.


Angyali bölcsességek, bűnök, beavatkozások, érintés és az üzenet - Az angyalok az átalakulásunkat szolgálják. Amikor úgy döntünk, hogy meg akarjuk tudni kik is vagyunk valójában, egy fajta lelki gyógyulás érzelmi feltöltődés indul el. Amikor ezen az úton járunk a negatív és pozitív döntések befolyásolnak minket, viszont mi képesek vagyunk eldönteni azt, hogy melyik döntés a hasznos a számunkra. Így világos lesz, hogy mi a célunk és sorsunk az életben. Ezek a tapasztalatok életünk során mind mind érzelmi hibákból vagy bűnbe esésekből jönnek létre. Létezik hét bűn, melyet az angyalok teljes mértékben elutasítanak és megvetnek. A nagyképűség, harag, paráznaság, ragaszkodás, mohóság, gyűlölet, féltékenység. Nagyon sokszor fordulhat elő, hogy próbatételeket állítanak elénk, ezek lehetnek különböző helyeken, munkahely, család és így tovább. Ezek alatt a próbák alatt derül ki, hogy mennyire engedünk a hét bűn csábításának. A legelső bűn az énközpontuság, azaz az egoizmus. Az egoizmus próbája az, hogy ne csak magunkat dicsérjük, de vegyük észre mögötte azt, hogy ez nem csak a saját érdemünk.


gabriel arkangyalGábriel Arkangyal - Gabriel a feltámadás követe, a remény angyala egyformán szerepel a Ószövetségben és az Újszövetségben is. Az Ószövetségből megtudhatjuk, hogy Gábriel Arkangyal volt az, aki Dániel próféta látomását értelmezte, ezért is érthető, hogy Lukács Evangéliuma szerint Gábrielt Isten hírvivőjeként tartották számon. Ezt támasztja alá az is, hogy Máriánál Názáretben is megjelenik, ahol közli vele a szeplőtelen fogantatást, azaz Jézus megszületését és az ő messiási hivatását a jövendölés szerint. Gábriel Arkangyallal sokszor találkozhatunk különféle ezoterikus tanításokban is, itt ő maga az igazság képviselője, az igazság angyala. Az emberekben reményt ébreszt, és nem utolsó sorban védőszentje a skorpió, a rák és a halak csillagjegyben születetteknek.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu