horoszkóp, ezotéria és asztrológia


ikrek horoszkopAz asztrológia egyik ismert megjelenési módja a horoszkóp, mely akár egy jövőbeni adott időszakra is megmutatja, hogyan fognak elhelyezkedni a naprendszerben a bolygók, melyek helyzete befolyásolja érzelmi, pénzügyi, egészségügyi és munkával kapcsolatos alakulását az életünknek. Aki rendszeresen elmélyül a horoszkópok olvasásában, az tudja, hogy még két olyan embernek is teljesen más események, változások állhatnak be az életébe, akik egy napon születtek, hisz itt még a születési órának és percnek is jelentősége van.

Lássuk, mit mutat az Ikrek horoszkópja (05.22 – 06.21.) 2014 2015-re

Általánosságban az Ikrek jegyben születettek kimagaslóan jó szellemi képességű emberek, minden nehézség nélkül sajátítanak el új tudományokat, okosak, de ugyanakkor nyughatatlanok. A változatosság az életelemük, akiket szeretnek, azokért nagy áldozatokra is képesek, viszont a kudarcot rendkívül nehezen viselik, sokszor elképesztően határozatlanok tudnak lenni. Hangulatingadozásuk sem meglepő annak, aki ismeri őket, sokan közülük elég gyenge idegzetűek. Az Ikrek szülöttei társaságkedvelők, itt érzik jól magukat, nagy szükségük van az állandó társasági életre, a folyamatos kommunikációra, ezt mutatja az is, hogy a barátaik nagyon fontos helyen szerepelnek életükben.

Szerelem: Az Ikrek horoszkóp 2014 2015 során a szerelem terén azt jósolja, hogy a csillagjegyben születettek gyakran kerülnek szembe önértékelési gondokkal, bár ez náluk nem is feltűnő olyan nagyon. Ettől a tulajdonságtól mielőbb érdemes lenne megszabadulni, hisz ezzel gátat szabhat egy valódi nagy, „örökké” tartó szerelem kialakulásának. Az Ikreknek egyenesen hasznos lesz és segítség a szerelni életük alakításában, hogyha alaposan tanulmányozzák a nekik szóló horoszkópot, így talán sikerül formálni kicsit viselkedésükön, mely csak hasznos lehet szerelmi életük szempontjából is. Könnyen megérthetik, mi az amiben változni kell, milyen gondolkodásmóddal és viselkedéssel érhetik el, hogy ők is megtalálják párjukat.

Pénz: Ami az Ikrek 2014 2015-es pénzügyeinek alakulását jellemzi a csillagok állása alapján, szinte biztos javulásra lehet számítani az idei évi helyzethez képest. Ez a tendencia ugyan már most is elindult, de a következő esztendőben még ragyogóbbak a kilátások. A munkahelyen fizetésemelésre lehet számítani, vagy ahol ez nem valósul meg, ott is különféle jutalmakkal, kedvezményekkel fogják munkáját és kitartását honorálni az Ikrek jegyűeknek, sőt 2014 2015-ben kedvező kimenetelű befektetésekkel gyarapíthatja vagyonát, növelheti a bevételét. Érdemes lesz 2014 2015 során bátran belevágni nagyobb beruházásba is, persze körültekintően, egy alaposan kidolgozott üzleti tervvel, mert így esélye lesz arra, hogy az üzlet kamatozó és kifizetődő legyen. Az Ikrek horoszkóp 2014 2015 közepe tájára jósolja a pénzügyekben elérhető legkimagaslóbb eredményeket, koncentráljon erre az időszakra. A környezetében magánjellegű fordulatokkal lehet számolni, melyek hatása nem pontosan számítható ki előre, de előfordulhat, hogy a saját és az egész családja pénzügyeit is befolyásolják ezek a történések.

Egészség: Az Ikrek horoszkóp 2014 2015-ben az egészség terén olyan jelekre hívja fel a figyelmet, amik eddig nem voltak jellemzőek életében. Lehet, hogy érzékenyebbé válik bizonyos krónikus megbetegedésekre, allergiára való hajlama felerősödhet, de még a rovarcsípések is gyakoribbak lehetnek és kellemetlenebb következményeket okozhatnak,mint ahogy azt megszokták az Ikrek. Eljön az ideje 2014 2015 elején – legjobb így indulni az évnek -, hogy felkeresse rég nem látott orvosát és kérjen egy általános kivizsgálást. Ezzel sok baj és kellemetlenség elejét veheti, főként amennyiben saját maga is megtesz mindent egészségéért. Aki Ikerlétére a dohányosok táborába tartozik, jól teszi, ha nem csak elhatározásra jut, de le is szokik erről a rossz szokásról, iktasson be életébe napi rendszeres sportot, vagy csak 1 órányi intenzív sétát és egyáltalán meg kell fontolni az egészségesebb életmód lehetőségét, mert megéri.

Munka: Az Iker szülöttekre 2014 2015-ben munka és munkakörülmények szempontjából egy kicsit könnyebb év vár, akinek addigi kollégája, vagy felettese sok borsot tört eddig orra alá, arra az a jó hírvár, hogy minden valószínűség szerint a kellemetlen embertől meg fog szabadulni, és ez után békésebb, kellemesebb körülmények között végezheti napi feladatait. A 2014 2015-es év nagyon vonzó változásokat ígér munka szempontból az Ikreknek, saját szakmai területei, lehetőségei kitárulnak, és egymás után zsebelheti be a sikereket, a gratulációkat és elismeréseket.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu