horoszkóp, ezotéria és asztrológia

ló horoszkóp 2015AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK

LÓ (kelet) - IKREK (Nyugat)

A "Földi Ágak", amelyek megfelelnek a Lónak és a Kecskének (Juh) harmonikus kapcsolatban vannak, így úgy tűnik, 2015 kedvező lesz.

A Ló a cselekvésnek és a kalandnak a jegye, de e jegy szülöttei nem mindig rendelkeznek azokkal az objektív és szubjektív körülményekkel, melyek szabad uralmat biztosítanának az ők szabadsággal és az élet élvezetével kapcsolatos filozófiájuknak.

Azonban ebben az évben a kecske számára a helyzet és a körülmények kedveznek ahhoz, hogy sok álmukat valóra váltsák.

Lehetőségek lesznek bőven, képességeiket elismerik és üdvözlik tetteiket. Igaz, lesznek problémák és akadályok, de ennek az évnek a pozitív energiája lehetővé teszi a Ló számára, hogy könnyedén legyőzze azokat.

Most, hogy a dolgok elkezdtek egy kicsit lenyugodni, álljon meg egy pillanatra, és vegye számba a külső és belső eredményeket. Ön már hosszú utat, tett meg és itt az ideje, hogy kiálljon magáért.

 

 

Lépje meg azokat a lépéseket, amelyeket már régóta meg akart lépni, és tervezzen egy különleges kiruccanást. Szabad a pálya, és most a sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet kapjon az élettől.

 

A Ló szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Akik a Ló Évében születtek, azok szenvedélyesek és érzelmileg érettek.

Azok, akik nincsenek kapcsolatban azoknak ez az év rengeteg új hírt fog hozni. Azok, akik házasok, minden bizonnyal élénk időtartamra számíthatnak, de talán kissé zavarosra, mert az érzelmek elszabadulnak.

 

A Ló karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

Sorsukban két erőteljes és kedvező csillag kél fel 2015-ben, amik népszerűséget, támogatást hoznak a barátoktól és kollégák részéről, és olyan körülményeket, melyek segítenek a tervek megvalósításában.

Az a veszély áll fenn, hogy a siker légköre ellenük fordulhat. Ennek elkerüléséhez a lehető legdiszkrétebbnek kell lenniük és vigyázni kell, mert féltékenység fogja őket körülvenni.


A Ló pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

Ennek az évnek a kedvező légköre pénzügyi sikereket fog hozni, mégpedig olyanokat, amelyek egy jó szakmai helyzetből adódnak majd.
Azonban a kínai asztrológusok azt tanácsolják, hogy a Ló jegy szülöttei ne kísértsék a szerencséjüket, és próbálják meg elkerülni a szerencsejátékot vagy a spekulációt.

Ugyanakkor, nagyon óvatosan kell bánniuk az anyagiakkal.

 

Az Ló egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

A Nyavalya Igéző nevű csillag azt tanácsolja, hogy nagyon oda kell figyelni az egészséggel kapcsolatos kérdésekre.

 

 

Mivel valószínűleg nagyon élénk lesz ez az év, a Ló jegy szülöttei hajlamosak lesznek (úgy érezni, küzdeniük kell) elhanyagolni az életnek ezt a területét.

 

ÜZENET A LÓNAK a Kecske 2015-ös évére

 

Ez vitathatatlanul egy (potenciális) szerencsés év, de ez nem jelenti azt, hogy a siker és a boldogság automatikusan garantált.

A kínai asztrológia sarokköve az egyensúly. Ez azt jelenti, a túl sok szerencse is probléma lehet, ha nem megfelelően kezeljük. A jó szerencse gyeplőjét ellenőrzés alatt kell tartani, hogy nem váljon kezelhetetlenné, vagy rombolóvá.

Legjobb hónapok 2015-re: Február, május, június és december

Mire kell törekedni 2015-ben: biztonság és a jövőbeli kilátások
A szerencsés számok 2015-ben: 8, 19, 26, 30, 37, 41

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu