horoszkóp, ezotéria és asztrológia

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

 

nyilas horoszkópA Jupiter az évet az Oroszlán csillagjegyében fogja kezdeni, a Nyilas Kilencedik Házában (ez a ház képviseli a hosszú távú utazásokat, felsőbb szintű oktatást, külföldi országokat és külföldiekkel való kapcsolatot).

A Jupiter otthon van a Kilencedik Házban és ez a tény lehetővé teszi, hogy jobban kifejezze tulajdonságait. Nagy hangsúly van a hosszú távú utazásokon, felsőbb szintű oktatáson, valláson és filozófián.

2015. első hét hónapjában Jupiter kényszeríteni fog, hogy kiterjeszd az intellektuális látóköröd, hogy készíts egy újfajta nézetet az életedben, egy új életfilozófiát, hogy megtapasztald mi mindent tartogat neked az élet, hogy az életet más megközelítésből közelítsd meg, felhalmozd a tudást a tapasztalatokon, utazásokon, tanulásokon keresztül, kockáztass és megtapasztalj dolgokat, amelyeket nem volt bátorságod eddig kipróbálni.

A fő célja ennek az utazásnak az, hogy kiterjeszd nézőpontodat és felnyitsd az elméd. Úgy érezheted, hogy az ismert dolgok mögé kell hatolnod, felfognod más kultúrákat és életfilozófiákat. Ez az az időszak lesz, amikor tele leszel optimizmussal és hittel, és a teljes képet fogod látni, nem fognak érdekelni a kis részletek.

Érdekeltté válhatsz vallásokban, vagy más hitrendszerben. Megpróbálsz válaszokat találni fontos kérdésekre amelyek az életed értelmével és irányával kapcsolatosak. Találkozhatsz egy személlyel, aki tanár, segítő, vagy szellemi mester, egy olyan valaki, aki bátorítani fog, hogy kibővítsd az elmédet a mostani határokon túlra.

Lehetőség van arra, hogy külföldiek vagy külföldi kultúrák felnyitják a szemed egy új módjára annak, hogy hogy tekintesz a világra. Adódhatnak lehetőségek, hogy fejleszd a kapcsolataidat idegen országokkal és kedvező időszak lehet akár külföldön letelepedni. Felmerülhet munkalehetőség külföldi országokban is.

A Kilencedik Ház kapcsolatban van könyvkiadással, információ sugárzással, tanítással, kommunikációval szélesebb körben és üzenetküldéssel tömegek számára. 2015. augusztusáig jó időszak lehet, hogy megoszd másokkal, amit eddig tanultál. Ha valaha kiakartál adni könyvet, ez lesz rá a megfelelő idő.

Abban az esetben, ha főiskolás vagy, vagy valamilyen tanfolyamot folytatsz, ez egy kedvező időszak lesz, sokkal könnyebben fogod megtanulni és feldolgozni a tudást és a vizsgákkal is szerencséd lesz.

Negatív megközelítésből a Jupiter jelenléte az Oroszlán csillagjegyben megnövelheti a negatív hajlamaidat, hogy szélsőségesen makaccsá, rideggé, megszállottá válhatsz, megingathatatlan véleményeid lehetnek a világról, semmiért sem akarod majd megváltoztatni a gondolataidat és megleszel győződve róla, hogy csak te tudod az igazat.

 

 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

A Szaturnusz a Nyilas csillagjegyében lesz jelen, a Nyilas Tizenkettedik Házában (ez a Ház képviseli a kollektív tudatalattit, szellemiséget, áldozatot, rejtett ellenségeket, hogyan ártunk magunknak annak tudata nélkül, amit nem akarunk, hogy mások lássanak vagy tudjanak rólunk, komoly egészségügyi problémákat, félelmeinket és hogy hogyan ön-pusztítjuk magunkat).

A Tizenkettedik Ház a káosz kényelmetlen képét, betegségeket, őrületet és önmagunk elvesztését hozza. 2015. első kilenc hónapjában úgy érezheted, meg kell védened magad a káosztól. Ezenfelül találkozol az elmúlt 28-29 évben hozott döntéseid és cselekedeteid következményeivel. Rá leszel kényszerítve, hogy elvégezd az "életed tavaszi nagytakarítását" és meg kell tanulnod kapcsolatba hozni az ok és okozatot.

Ha nem sikerül felismerned a kapcsolatot a mostani események és a múltbeli cselekedetek között, tehetetlen áldozatnak érezheted magad, úgy tekinthetsz majd az életedre, hogy az igazságtalan, kegyetlen és nehéz. Viszont ha képes leszel felelősséget vállalni az eseményekért amivel találkozni fogsz, akkor ez az átmenet bölcsebbé és érettebbé tehet.

Néhány Nyilas bűntudatot érezhet, felelősséget vállalni a társadalom összes szenvedéséért, mindig egyedül érezheti magát, túlterheltnek érezheti magát az elszigetelés érzéseitől, éppúgy, hogy különválhat a többi embertől, nem számít, hogy hány személy veszi körül. Ha úgy érzed, vissza kell vonulnod a világtól, megteheted, de nem szabad elfelejtened, hogy van egy valós világ és ez nem a legjobb pillanat, hogy elvessz a fantáziáidban. Rendelkezni fogsz a lehetőséggel, hogy sikeresen dolgozz a háttérből, egyénileg.

Általánosságban a bolygók átmenete az életednek ezen szakaszán a legtöbb ember számára kényelmetlen lehet, ennek a Háznak a tudatalatti és a tudatalattiban elrejtett dolgok kapcsolata miatt. Ez a Ház jelképezi mindazt, amivel nem vagyunk tisztában magunkkal kapcsolatban és amit rejtve akarunk tartani, elsősorban magunktól.

Figyelembe véve a tényt, hogy a Tizenkettedik Ház kapcsolatban van a tudatalattival és rejtett ellenségekkel, ez egy kedvező időszak lesz az önvizsgálatra, és hogy elkezdd a "tavaszi nagytakarítást". Képes leszel tisztán észlelni mi tart vissza, a tudatalattid rejtett dolgait, félelmeidet, önpusztító viselkedésedet, hitedet, ami korlátozza életed, hogyan szabotáld magad, hogyan nyomod el magad és egyedül milyen nehézzé teszed az életed. Ha eddig egy illúzióban éltél, a Szaturnusz segíthet kilépni ebből.

Több időt tölthetsz magányban, önmagad megtalálásával, újragondolni az életed és önmagad vizsgálatával. A határok ebben a Házban eloszlottak, mostantól amikor a Szaturnusz jelen van az életed ezen szakaszán, megijedhetsz a határok hiánya miatt, úgy érezheted, kapcsolatban állsz a valóságon túlival és félsz az irracionálistól. Valószínűleg félsz attól, hogy elveszted az irányítást és végül magányban végzed, vagy akár szó szerint bezárva.

Szélsőséges esetben néhány Nyilas rá lehet kényszerítve, hogy magánnyal fizesse a hibáiért amit az elmúlt 29 évben tett és szó szerint be lehetnek zárva, ha az életük valamely pontján ezt az utat választották.

Amikor a Szaturnusz ezen a Házon keresztül utazik, magas lehet a depresszió esélye, mert a Szaturnusz rákényszerít, hogy szembeszállj a viselkedésed valójával, hogy szembenézz önpusztító viselkedéseddel, függősségeiddel, a "szekrényben elrejtett démonjaiddal", és figyelembe vedd annak a módját, hogy a viselkedésed hogyan blokkolja a fejlődésed, de ennek oka az a tény is, hogy találkozol a tetteid következményeivel és ki kell javítanod amit nem cselekedtél helyesen az elmúlt 29 évben.

Néhány Nyilas kényszerűséget érezhet, hogy felelősséget vállaljon néhány nagyon beteg emberért, vagy olyanért, aki eltávolodott a társadalomtól.

 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Uránusz átmenete 2015-ben.

 

 

Az Uránusz az egész 2015. évben a Kos csillagjegyében lesz jelen, a Nyilas Ötödik Házában (a kreativitás, gyermekek, szerelem, élvezetek és találgatások Háza).

Amikor az Uránusz az Ötödik Házadat szállítja, az a jelen annak, hogy a gyermekeidnek, kapcsolatodnak a szeretteddel és a kreativitásodnak változásra van szüksége. 2019-ig egy hosszú folyamat lesz amikor az Uránusz nagyobb, hirtelen, váratlan, meglepetésszerű változásokat hoz. Védtelen leszel néhány új tapasztalat ellen annak érdekében, hogy meglegyen a lehetőséged új megközelítésbe helyezni az egyediséged és kreatív potenciádat. Az Uránusz átmenete olyan szituációk elé állít majd aminél olyan irányba kell felhasználnod az energiád ami számodra ismeretlen

A szerelemmel és a szeretteddel való kapcsolatodat illetően meglesz benned a hajlam, hogy elválaszd magad érzelmileg és mindennél jobban kívánni fogod, hogy szabadon szeress. Az Uránusz személyes mágneses erőt fog hozni, amitől vonzó és megnyerő leszel. Még újszerűbbé fogsz válni, és még több szabadságra lesz szükséged a szeretteddel való kapcsolatban, és hogy magad legyél. Nem fogod értékelni a korlátozásokat és kényszert, hajlamos lehetsz plátói szerelmi történetek felé, ahol a társadat inkább barátként fogod kezelni, mintsem társként. Ezen kívül akár az egyik barátodba szerelembe is eshetsz hirtelen és váratlanul.

Lehetséges, hogy az interneten keresztül esel szerelembe, közösségi hálózatokat használva. Szerelembe eshetsz valakivel, aki különc, független, nem alkalmazkodó, különböző, eredeti, valaki, aki bizonyos enyeséggel és különcséggel bír. Ahogy korábban volt róla szó, meglehet a hajlamod hirtelen szerelembe esni a pillanat hevében, gondolkodás nélkül, de ez hamar el fog múlni. Úgy érezheted, hogy vonzod az olyan embereket, akik nem állnak készen kapcsolatra és nem akarnak nagyon belefolyni a dolgokba.

Az Ötödik Ház kapcsolatban van a hobbikkal, és azzal, amit annak érdekében csinálunk, hogy jól érezzük magunkat. A "szórakoztatások" remek módja, hogy kifejezzük a belső gyermeket, amely az a részünk, amely szeret játszani és szórakozni. Ez egy remek időszak lehet megtapasztalni különböző hobbikat és szórakoztató tevékenységeket, nem számít, mennyire szokatlan lehet ez. Ez az átmenet segít majd felfedezni a kreativitásodat, fiatalságot, szenvedélyt, hogy kifejezd magad és többet játssz. Az Uránusz fel akarja szabadítani az elméd és a kifejezés új módjait nyújtani, amikkel eddig nem voltál tisztában.

Abban az esetben, ha vannak gyerekeid, tudnod kell, hogy több szabadságot akarnak majd és lázadóként fognak viselkedni, ha azt érzik, korlátozod őket. Néhányuk azt fogja kívánni, bárcsak egyedül lenne, és elfogják hagyni az otthont, hogy szabadnak érezzék magukat. Ha kisbabát szeretnél, az Uránusz ezen hosszabb átmenete segíthet, de tudnod kell, hogy ez történhet meglepetésként, akkor amikor nem számítasz erre egyáltalán.

 

 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben.

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz jelen, a Nyilas Negyedik Házában (ez a Ház kapcsolatban áll a családdal, otthonnal és a személyiség alapjaival).

2015-ben a Neptunusz letelepszik a családod és a te otthonod Házában jópár évre. A kapcsolatod a családoddal még zavarosabbá válhat. Még tisztábban kezdesz lenni a múlt örökségével. Ebben az időszakban tapasztalhatsz bizonytalanságot a Neptunusz tudatalattidra gyakorolt hatása miatt. Összezavarodhatsz a múltaddal kapcsolatban és nagyon nehéz lesz a jelenben maradnod. Mindennél jobban fogod hiányolni a gyerekkorod és édesanyád megnyugtató ölelését és azt az időszakot amikor védve és biztonságban érezted magad.

Ami az otthonod területét illeti, ez egy remek időszak lehet a ház felújítására vagy egy új ház építésére (vagy a meglévőt újjáépíteni), hogy jobban kifejezd ötleteidet az ideális otthon kinézetével kapcsolatban. Figyelned kell és realisztikusnak lenni, mert hajlamos leszel elérhetetlen ötleteket kigondolni a családodat és az otthonodat illetően. Azt akarod majd, hogy az otthonléted tökéletes legyen és hajlamos leszel másként látni a dolgokat, mint amilyenek valójában. Elkezdesz álmodozni arról, hogy megtaláld a tökéletes otthont.

Álmaid otthona csak azután valósul meg, miután visszamész a múltba, megérted meditáción, belső kifejezésen vagy spirituális tudás útján. Az igazi célja ennek az élménynek, hogy teljesen biztonságban érezz magaddal kapcsolatban, az otthonod csak a belsőd visszatükröződése.

A Neptunusz kapcsolatban van csalással is, szóval vigyáznod kell mindennel, ami a családoddal és az otthonoddal kapcsolatos, mert könnyen naivvá válhatsz életed ezen területén. Hajlamos lehetsz feláldozni magad valakiért a családodban, olyan személyért akivel együtt élsz, vagy csak kedvezményező leszel valaki felé, aki csak hasznot akar húzni a kedvességedből. Ezalatt az átmenet alatt az otthonod menedékké vagy szentéllyé válhat néhány ember számára.

A Negyedik Ház az édesanyádat is jelképezi és a Neptunusz jelenléte ezen a területen sugallhat bizonyos sebezhetőséget, gyámoltalanságot, vagy érzelmi bizonytalanságot édesanyádat illetően. Lehetséges, hogy vigyáznod kell édesanyádra és meg kell kímélned néhány szenvedéstől. Ezenfelül figyelned kell egy esetleges árvízre vagy csőtörésre, meg kell bizonyosodnod, hogy a házadnak szilárd alapja van.

 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben.

 

A Pluto az egész 2015-ös évben a Kos csillagjegyében lesz jelen, a Nyilas Második Házában (ez a Ház kapcsolatban áll a vagyonnal, pénzzel, ingósággal, bevétellel és kiadással, megtakarítással és értékkel).

A Pluto az elkövetkező éveket a Második Házadban fogja tölteni, rákényszerítve arra, hogy megértsd ennek a területnek a jelentőségét, a pénz területét, a vagyont és az anyagi erőforrásokat. Ebben a hosszú időszakban számos leckét kapsz arról, hogy hogyan használd a benned rejlő tehetségeket és hogyan tudsz kifejleszteni magadnak egy jó pénzügyi alapot. A személyes értékeid is befolyásolva lesznek ezen átmenet által. Adódhatnak olyan kritikus események, ahol meg kell becsülnöd az értékrendedet annak érdekében, hogy újabb belső erőforrásokat fedezz fel.

Néhány Nyilas ezt az időszakot gazdasági összeomlásnak érzékelheti, pénzügyi értelemben véve mély válságos időszaknak. Tele lehetnek adóssággal és úgy érezhetik, hogy elvesztették pénzügyeik irányítását. Ha ebben a helyzetben vagy, meg kell értened, hogy nem kell kétségbeesni, ez a pénzügyi krízis arra ösztökél, hogy alaposabban átgondold az értékeidet (önértékelés, személyes erőforrások, tehetség és képességek), valamint radikálisan meg is változtatni azokat, a pénzhez és vagyonhoz való hozzáállásodat. Ez az összeomlás csak azért következik be, hogy újrakezdhesd a dolgokat.

Rá leszel kényszerülve, hogy helyreállítsd a teljes pénzügyi felépítésedet a nulláról, de ezúttal szilárd alapokon. A Pluto célja, hogy motiváljon téged, hogy megtaláld a tehetséged és a belülről fakadó elrejtett kincseket, amik mostanáig nem fejlődtek. Az út végén, ami 7 évig fog tartani, megtalálod az ösvényt az igaz gazdagsághoz.

Egy másik figyelmeztetés egy lehetséges tendenciára vonatkozik, miszerint a pénz megszállottja leszel, és minden áron a hatalmat akarod birtokolni és irányítani az anyagi világot. Szélsőséges esetekben a pénz rabszolgájává válhatsz, mindig a pénzre gondolsz, mindenben a hatalom szimbólumaként látod a pénzt, megpróbálsz másokat manipulálni, hogy anyagi előnyt szerezz, féltékeny leszel mások tulajdonaira, képes leszel bármit megtenni a pénzért, azt gondolva, hogy a "cél szentesíti az eszközt."

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu