horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Párkapcsolat elemzés


parkapcsolat elemzesPárkapcsolat elemzés 2014 / 2015 - Minden ember életében igen fontos tényező a párkapcsolat, hiszen társas lények vagyunk, fontos számunka a barátság, a munkahelyi kapcsolatok és szinte egész életünket meghatározza, hogy miként alakul párkapcsolatunk. Kit ne izgatna folyamatosan – főleg fiatal korában – a kérdés, hogy vajon ki lesz a párom, hogy alakul majd az életem? Hisz ha nincs még párunk, várjuk az igazit, ha van, tudni akarjuk, hogy lehetünk egész életünkben boldogak vele. „van aki „bevallja, van, aki tagadja”, de tény, hogy ez életünk egyik legnagyobb kérdése.


Ahhoz, hogy mindent megtegyünk a hozzánk illő igazi pár megtalálásához, érdemes lehetőség szerint egy párkapcsolat elemzés 2014 2015-ben. Ennek számtalan módja van, ide tartozik például a grafológia, a sorselemzés, a „jóslás”, ki miben képes hinni. A grafológia egy tudományág, amely segítéségével fel lehet tárni az adott személyekben rejlő életszemléletet, életviteli vágyakat, és ha egy kapcsolat mindkét résztvevőjére vonatkozóan elkészül a párkapcsolati grafológia, akkor ebből bőven lehet profitálni, Természetesen egy grafológus „nem lát a jövőbe”, az egyének jelenlegi állapotát tudja az írásból kiolvasni, remek személyre vonatkozó jellemzést képes készíteni, de nem foglalkozik a párok személyiségének jövőbeni alakulásával. Ez teljesen érthető, mert egy adott időpontban történő grafológiailag elemzett anyag semmilyen módon nem utal a jövőbeni életút alakulására.

Azon párok esetén, akiknek egy grafológus párkapcsolati elemzést készít 2014 2015-ben, meg tudják ismerni mindkettőjük személyiségi jegyeit, ami főként abban nagy segítség, hogy egyrészt komoly önismeretre lehet szert tenni, arról nem is beszélve, hogy alkalom adódik egymás addig felszínre nem került tulajdonságainak megismerésére is. A grafológiai párkapcsolat elemzés tulajdonképp egy tűkör számunkra, ez igen kedvezően alakíthatja önmagunk elfogadását, és megkönnyítheti kimondott és kimondatlan vágyaink, céljaink elérését. Egy bármely fajtájú párkapcsolat elemzés nagyon jó hatással lehet a párok kommunikációjának javítására, mivel amíg megtárgyalják egymás közt az elemzést, addig jobban meg is ismerhetik a másikat, előkerülhetnek olyan témák, történetek, amikről egymást esetleg hosszú évek óta ismerő partnerek még sosem beszéltek. Jót tesz ez egy kapcsolat életben tartásához, folytatásához, de akár a kezdetekkor is pozitív hatással lehet a személyekre, vagy az is lehet, hogy egy nemleges döntést könnyebb ennek nyomán még időben meghozni.

Kiváló párkapcsolat elemzéseket végeznek az asztrológusok is, akik a különböző jegyek szülötteinek összeillősége mellet természetesen vizsgálják és elemzik az adott párok saját csillagjegyének alapvető tulajdonságait és jellemző személyiségjegyeiket. Ez a fajta elemzés még talán bonyolultabb a grafológián alapulón, jóval összetettebb, sokrétűbb. Ahhoz, hogy valaki két ember születésének képletét egymással összevetve elemezze és megbízható, felelősségteljes útmutatást adhasson, rengeteg kutatómunkát kell végezni, meg kell a „szakmát” tanulni, csak így veheti bárki a bátorságot, hogy mások sorsának alakításába bele merjen avatkozni.

A női és férfi nem alapvetően vonzódik egymáshoz, de az életérdekessége és szépsége mégis csak a kémián alapul, hisz nem minden nő vonzódik minden férfihez, és ellenkezőleg sem így működik. Teljesen nyilvánvaló, hogy mindenkiben meg vannak azok a veleszületett tulajdonságok, melyek egyeseket vonzanak, másokat taszítanak a nélkül, hogy rá lehet fogni ezekre a személyiségjegyekre, hogy az jó, vagy rossz tulajdonság. Vannak életek, kapcsolatok, melyeket egy egész életen keresztül a szerelem, a szeretet tart össze és vannak párok, akik egész együtt töltött életük során marják egymást, már talán csak a gyűlölet köti össze őket, még sem válnának el egymástól. A szeretet és a gyűlölet egyformán egy hatalmas érzés és a kiváltó okot szinte lehetetlen megfejteni.


Egy pár tagjainak születési horoszkópja már magában rengeteg mindent elárul és előre vetít, az elemezésből ilyenkor kiderül, hogy alkalmasak-e az egymás iránti szimpátia felkeltésére, de azt is megtudni, hogy vajon ez a két ember képes-e hosszú távon egymás mellett békében élni, vagy csak megtűrné egyik a másikat egy idő után. Amikor asztrológiai párkapcsolat elemzést szeretnénk végeztetni, tehát a születési horoszkópot kell először elkészíttetni, melyhez az asztrológusnak szükséges lesz mindkét fél születési helyére, az órára és percre pontosan megadott születési dátumra. Ezek az adatok adják meg a párhoroszkóp alapját, mert aki arra kíváncsi, hogy egy Szűz jegyben született fél jó párkapcsolatra képes-egy Bakkal, annak tisztában kell lennie azzal, hogy egyes csillagjegyeken belül a születés pontos dátumától függően nagy eltéréseket látni a személyiségjegyek tekintetében. A csillagjegyek nagy körvonalakban határozzák meg az ember habitusát, személyiségét, inkább csak a hajlamok, amikre ebből következtetni lehet. Egy párkapcsolati elemzésnek tehát az a lényege, hogy a két személy horoszkópja között milyen kapcsolódási pontokat lehet felfedezni, melyek azok a tulajdonságok, amik esetleg taszíthatják egymást, lehet-e közöttük erős, kölcsönös szimpátia, vagy biztosan kimondható, hogy két abszolút ellentétes személyiségről lévén szó, kis valószínűséggel fordulhat csak elő, hogy céljaik, érdeklődési körük azonos, vagy közelít egymáshoz. Tartós kapcsolat olyan elemzésre alapozható, melyben a két érintett ember születési képletében minél több kapcsolódási pontot lehet felfedezni. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy két ember nem csak jó tulajdonságai révén kapcsolódhat egymáshoz, mert a negatív összetartozás is kapcsolódási pont.

Mindenesetre rettentő érdekes és tanulságos lehet egy párkapcsolat elemzés, ebből megtudhatjuk, hogy választottunk mellett izgalmas, kellemes, szeretetteljes, vagy netán civakodós, gondokkal teli életre számíthatunk, ami persze nem jelenti azt, hogy ha valami nem fényes és nem tündöklő, akkor azt el kell dobni, mert az elemzés épp arra lehet jó, hogy az idejében felismert hibákon javítsunk. A legjobb és legszebb kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek, könnyű arra gondolni, hogy valaki más az, aki hozzánk való, de egy párkapcsolat elemzésnél könnyen kiderülhet, hogy az a másik még kevésbé illik hosszú távon hozzánk, jobban járunk, ha némi energia befektetéssel úgy alakítjuk az adott kapcsolatot, hogy az mindkét fél számára jó legyen.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu