horoszkóp, ezotéria és asztrológia

sárkány horoszkóp 2015BÁTORSÁG ÉS FÖLÉNY

SÁRKÁNY (Kelet) - Kos (Nyugat)

Az ún. A Hadvezér Nyerge csillag kél fel, mely a bátorságot és katonai fölényt jelképezi. Azt mondják, hogy segítségével az emberek akadályokat győzhetnek le és akaratukat érvényesíthetik.

Egyéb kedvező csillagok az Égi Erény és az Áldás Csillaga, amelyek elhozzák számukra, nem csak a szerencsét, hanem a kedvezőtlent kedvezővé változtatják.

De a Pletyka Csillaga folyamatosan veszélyt fog jelenteni. Ez azt jelenti, a Sárkányoknak különösen diszkrétnek és ébernek lenniük az év során.

Dőljön hátra, hogy egy kicsit szusszanjon a Juh éve során. Ragaszkodjon ahhoz, amit a legjobban tud, és fejezzen be bármit, amin elkezdett dolgozni, de ne kezdjen bele új dolgokba. A legnagyobb eredményt abban fogja elérni, ami az Ön számára a legnehezebben megy. Befejezni, amit egyszer már elkezdett. Add meg magadnak azt a már nagyon rég vágyott vakációt.

 

A Sárkány szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

A legjelentősebb fenyegetés ezen a területen az Elszigetelt Élet nevű csillag jelenléte. E jelkép hordozott értelme azon megtorlásból eredeztethető, mely az ókori Kínában azokat sújtotta, akik ellenszegültek a jognak és a hagyománynak - elszigeteltettek a családjuktól.

 

 

Ez a csillag arra utal, hogy szükség van a kellően figyelni másokra, és a szeretet kifejezésére.

 

A Sárkány karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

A kreatív és innovatív hozzáállása vonzza a sikert, de meg kell maradniuk az ésszerű határokon belül. Gyakran a sikerhez vezető út nem mindig az elképzelések szerint, hanem a körülmények által meghatározottak szerint zajlik.

A Sárkánynak meg kell alkudnia bizonyos dolgokban, hogy később aztán biztos jutalomban részesülhessen.

 

A Sárkány pénz horoszkópja a 2015-ös évre


Az egyetlen elvárás velük szemben, hogy cselekedjenek bölcsen.

A 2015-ös év sikerének a mérlege biztos anyagi áldást fog maga után húzni. De ha nem bánnak óvatosan a kiadásaikkal, akkor befektetéseiket kockáztathatják és év végére a mérleg negatívvá válhat.


A Sárkány egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

A 2015-ös év számos pillanatában a Sárkányok hevesen élik majd életüket, és nem mindig tisztelik majd az egészséges élet alapvető szabályait. Ez lesz a leggyengébb láncszemük. Gondos figyelmet kell fordítaniuk az egészségükre.


ÜZENET A SÁRKÁNYNAK a Kecske 2015-ös évében

 

A Sárkány jegy a szellem magas röptével kapcsolatos, míg a Kecske (Juh) szerény és diszkrét mind a hatáskörben és a működésében is.

Az üzenet az, hogy nagy projekteken túl, szakmai vagy más értelemben, melyek a személyes energiáinkat és kreativitásunkat mozgósítják, nem feledkezhetünk meg az az élet emberi oldaláról sem.

 

 

Magyarul az idő melyet más emberekkel "elpazarolunk" vagy "elvesztegetünk" lehet, hogy nem hoz hasznot azonnal, de önmagában egyfajta gazdagodásnak az eszköze.

 

Legjobb hónapok 2015-re: Február, május, augusztus és november.
Mire kell törekedni a 2015-ben: befejezés és felhalmozás.
A szerencsés számok 2015-ben: 1, 12, 22, 27, 41, 44

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu