horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Szerencse horoszkóp


szerencse horoszkopA szerencse horoszkóp megmutatja, hogy mikor lesz Fortuna kegyeltje az adott csillagjegy alá tartozó személy. A 2014 / 2015-es évre vonatkozó előrejelzéseket itt találja és szembesülni fog azzal, hogy miben és mikor lesz a legnagyobb szerencséje. Ha arra kíváncsi, hogy a vállalkozása mikor lesz sikeres, vagy mikor kell elindítania saját üzletét, mert az adott időpontban arathatja le a legnagyobb sikereket, akkor a lehető legjobb helyen jár. Itt megtudhatja az időszakokra vonatkozó előrejelzéseket, tehát, mit ígér a szerencse horoszkóp 2014 / 2015-re.


Kos - A Kos megteremti magának a helyzeteket és konokul ragaszkodik az álmaihoz, hihetetlen energiájának köszönhetően képes elérni azt, amit elhatározott, kapaszkodva a lehetőségekbe.  Viszont a heves természetével vigyáznia kell, mert amit felépít, összedőlhet, mint egy kártyavár. Aggódni viszont nem kell, hiszen köztudott, hogy bármely problémával is álljon szemben mindig megtalálja a megoldást és a kiutat még a lehetetlen helyzetekből is. A Kos életére jellemző a szerencse, ami szinte az egész úton végig kíséri még akkor is, ha néha rosszul alakulnak a dolgok, számíthat a már-már társként mellé szegődött szerencsére. A szerencse már a horizonton van, bármilyen formában megjelenhet, sikeres üzlet vagy befektetés formájában. A februári hónap különösen kedvező lesz az ön számára, ekkor még több üzleti lehetőség adódhat. Van még egy hónap az évben, amikor számíthat a kedvezően alakuló helyzetekre, ez a hónap nem más mint a március. A nyár folyamán is lesznek lehetőségei, ezért nagyon résen kell lennie, mert soha nem tudhatja mit sodor maga elé a sors.

Bika - Élete elkövetkezendő szakaszában rá fog érezni az egzisztenciájával kapcsolatos tevékenységeire és sokkal jobban fogja kezelni pénzügyeit. Sokkal több mindent megtehet, amit eddig nem tudott elérni, ezzel valami kezdetét veszi életében. Nagyon nagy az esély, hogy a szerelem is Önre találjon, és boldog párkapcsolat köszöntsön be. Nem csak párkapcsolati téren lesz megújulás, de szellemi és lelki téren is bővülnek lehetőségei, ennek köszönhetően sokkal jobban értékelni tudja, majd az ön körül végbemenő történéseket. A február fontos lesz az ön életében, hiszen ekkor lesz majd szerencséje a karrierjében és más pénzzel kapcsolatos ügyeiben. Ha ingatlanügyeket intéz, akkor március az ön számára kedvező hónap 2014 2015-ben, hogy remek üzletet köthessen e téren is. Nyár elején munkájában ismét változás fog beköszönteni, de ugyan csak pozitív formában. Legyen ebben az évben is óvatos, így nem érheti anyagi veszteség, és ha sikerül némi tartalékot is képezni, akkor kis szerencsével nyereségesen zárhatja majd 2014 2015-et.

Ikrek - A gyorsaság és a rugalmasság jellemző rá, életét a felgyorsult világgal való kapcsolat veszi körbe és rendkívül jól alkalmazkodik, hozzá, sőt nagyon jól érzi magát benne, hiszen energikus és felgyorsult környezetben szeret lenni. Mindig vevő az újdonságokra a változásokra, soha nem szeret egyhelyben ülni. Az idő előre haladt tával egyre inkább jobb helyzetbe kerül, 2014 2015. számára a szerencse éve lesz, munkája terén és a szerelemmel kapcsolatos dolgai is sokkal jobban alakulnak. Ez évben karrierje szempontjából változik meg minden gyökeresen. Elhatározza, hogy kezébe veszi sorsát és ön fogja irányítani azt. A tavaszi időszak fog önnek kedvezni, valami jó üzlet lesz kilátásban, amit igyekezzen megragadni bármi áron. A Nyár és a Tél is igen kedvező lesz, talán életében az egyik legszerencsésebb pillanatok várnak az Ikrekre ezekben az időszakokban, rengeteg új kapcsolatra tehet szert, amiket 2014 2015-ben remekül tud mad kamatoztatni.

Rák - Nagyon sok támogatást nyújt lelkileg olyan embereknek, akiknek nagy szükségük van ezekre az érzelmi mankókra. Nagyon sokszor előtérbe helyezi mások problémáját a sajátjainál. Ezért is kell sokkal több időt magára fordítania, hiszen szerencse fogja elérni önt. 2014 2015 során megnyílnak a lehetőségei, fejlődni fog és új utakat keresni, miközben a sors az ön pártjára áll szerencse formájában. A tanulást helyezi majd előtérbe és épít az új kapcsolataira. Pénzügyei is jó irányt vesznek, ráadásul, ingatlanokkal kapcsolatos dolgai is helyre fognak rázódni. Júniusban rendeződni fognak a különböző hivatalos ügyei, akár jogi úton akár más módon. Vállalkozását is szerencse övezi, ezért lépjen bátran és használja ki ragyogó esélyeit.

Oroszlán - Merni fog változtatni életén, mert egy olyan szerencsés időszak köszönt Önre 2014 2015-ben, ami egy nagy lökést ad az elkövetkezendő döntésekben, így megváltoztatva az egész eddigi életét és olyan döntésekre sarkallva önt amit régebben nem mert volna megtenni.  Még a fiatal éveiben megtalálja a szerencse, ezért hosszú időn keresztül élvezni fogja társaságát és egy boldog élet elébe néz majd. Télen valami nagy változás áll be mind karrierjében, mind szerelmi életében megtalálja az értelmet amiért érdemes küzdeni. A 2014 2015-es évben októberben is eljöhet önért a szerencse. Mindent összevetve nagyon jó év fog önre várni és bizakodhat abban, hogy minden jóra fordul.

Szűz - Sokszor foglalkozik más problémáival a sajátjai helyett, ezért gyakran elszalasztod a lehetőségeidet, de ez mostantól máshogy lesz, mivel a 2014 2015-es év sok történést tartogat az Ön számára. Családi ügyeiben változások lesznek, rendeződnek konfliktusai, harmónia és békesség fog önre várni és a családi kassza is gyarapodni fog, mivel nagy pénzügyi szerencse fog önre rátalálni. Munkahelyén előléptetésre számíthat, mert főnöke elégedett lesz eddigi munkájával. Julisban olyan jó lehetőségre lelhet, amibe érdemes belevágnia még, ha az elején kockázatosnak tűnik is.


Mérleg - Nagyon fontos számára a harmonikus és nyugodt környezet és ez kortól függetlenül vonatkozik a Mérlegekre. Ki kell próbálnia magát mindenben, mert nem tudhatni, mikor jön szembe egy nagyon jó lehetőség, ami magával vonzza a szerencsét is. Sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni a belső énre, hiszen, ha jobban bízik magában, akkor több lehetőséggel tud élni, mert lesz bátorsága felvállalni a helyzeteket és kockáztatni. A 2014 2015-es év telén nagy szerencse fogja önt meglátogatni egy meglehetősen jó ajánlat képében és az újévkor is nagy meglepetésben lehet része családi, anyagi témában egyaránt.

Skorpió - Hihetetlenül tudja azt, hogy mi kell neki, ráadásul egy rendkívül szerencsés típus. 2014 2015-ben sem lesz másként. Nagyon mélyre megy a lelki dolgokban ebben az évben és szerelmi kapcsolataiban sokkal nagyobb szerencse fogja érni mint gondolná, egy olyan párra talál, aki mindenben tökéletes az ön számára, márpedig ez egy Skorpió számára maga a csoda. Viszont rendkívül céltudatos ember ,aki nem hagyja, hogy bármiben befolyásolják és kizökkentsék abból amit elhatározott. Január és Február igen kedvező lesz az ön számára, mind pénzügyi, mind szerelmi vonatkozásban.

Nyilas - A család a legfontosabb, de a legfőbb szempont az anyagi helyzet megteremtésének lehetősége, nem szabad elszalasztania. A 2014 2015-es évben sok lehetőség várja,, mind a tanulás mind pedig a munka terén, ezért fontos, hogy mindent beleadjon és a lehetőségeihez képest megragadjon mindent, amit csak lehet ahhoz, hogy sikeres és boldog életet teremtsen saját maga és szerettei számára is..Ha így tesz, akkor a szerencse is nagyon könnyen magára fog találni. A legjobb hónap ebből a szempontból december lesz, ekkor sok minden vár a nyilas jegyűekre a szerencse horoszkóp szerint.

Bak - Minden egyes lépés, amit megtesz csak az ön javát fogja szolgálni 2014 2015-ben . Lesznek nehézségei, de ha belead mindent. akkor el tudja kerülni a veszélyt és csak az életére koncentrál. Kicsit konok, de bölcs, ezért jól kihasználja majd a lehetőségeit minden téren. Párkapcsolata nem alakul annyira jól, de meg fogja találni az utat amin járnia kell. Pénzügyei rendben vannak, de számíthat pozitív élményekre még ebben a 2014 2015-es évben is A szerencse mellett biztosnak kell lennie minden egyes döntésben, amit meghoz, ezért kell odafigyelnie és nyitott szemmel járnia, mert az az igazi, ha a tudatos élet a szerencsével párban jár.

Vízöntő - Nagyon szereti a szabadságot és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Nem szereti a korlátozásokat és ez megmutatkozik a karrierjében, egész életében is. Vezető pozícióban szeret elhelyezkedni, mert szükséges van arra a szabadságérzetre, amit egy sima beosztott állás nem adna meg neki. A 2014 2015-es évben a Vízöntőknek befektetési lehetőségek jönnek majd szóba és magánéleti ügyeiket is rendkívül jól meg fogják tudni majd oldani, mondhatni szerencsésen alakulnak az események.

Halak - Nagyon sok tapasztalattal rendelkezik, így bölcsen és határozottan dönti el azt, hogy mit fog kezdeni életének ezen szakaszával ami most önre vár 2014 2015-ben. A család körüli tevékenységek és a munkahelyén elért sikerek csak további tevékenységek elvégzésére sarkallják önt. Büszke arra amit elért, de még több szerencséje lesz és még tovább fog jutni köszönhetően személyiségének és akaraterejének.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu