horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Angyalok, Arkangyalok és Őrangyalok

angyalok es arkangyalokHa az angyalokra kíváncsi, itt mindent megtudhat róluk. Hiszen ki ne akarná tudni azt, hogy milyen angyalok léteznek és kik állnak mellettünk, ha baj van. Mindenki életében eljön egy olyan szakasz, amikor segítségre van szüksége és egy felsőbb hatalom felé fohászkodik. Ennek fényében nyitjuk fel szemüket és mutatjuk be az angyalok tevékenységét és szerepét életünkben. Nem tudunk olyan területet mondani, ahol ne lennének jelen. Minden pillanatban történik olyan esemény vagy történhet, amikor szükségünk van ezeknek a lényeknek a segítő erejére és be kell engednünk a fényüket és szeretetüket a szívünkbe mielőtt túl késő lenne.


Mindazoknak ajánljuk az angyalok közötti böngészést, akik érdeklődnek irántuk vagy csak segítséget szeretnének kérni valamilyen probléma vagy cél miatt. Nagyon sokat tudnak tenni értünk, főleg céljaink és álmaink elérésében, hogy egy jobb élet reményében  felkészülve tudjuk várni mind azt ami még elkövetkezik. Aki fogékony erre és képes megérteni az összefüggéseket és rátalál a védelmezőre, a segítőre annak maradandó élményben lesz része. Ezt egy életen át lehet hordozni és az angyalok, arkangyalok támogató ereje és fénye egy életen át mellettünk lesz.

Az angyalhoroszkóp nagyon sok mindenre rávilágít és az arkangyalok hierarchiája megmutatja azt, hogy nem csak az embereknél léteznek rangok. Minden angyal mást és mást tud, de mindegyik képességük hasznos és arra jó, hogy segítsék az embereket útjuk során. Jelenlétük és erejük okáról és történetéről is sokat meg lehet tudni, hogy ha elég figyelmes és képes megérteni ezeket a szálakat és vonalakat amik egy új felfogás felé vezetnek.

Mindenkinek van legalább egy Őrangyala?

Mindenkinek van egy őrangyala, aki ott áll mellette, hogy ha baj van vagy, ha egy nagyobb történés közeledik életünk során. Minden őrangyal más és más képességekkel rendelkezik.  Figyelnek minket és megpróbálnak terelni. Át terelni egy egész életen, még akkor is, hogy ha vannak hibáink és nem vagyunk tökéletesek. Mert minden ember hibázik és nincs olyan, hogy tökéletes. Isten szeretettel küldte le hozzánk az őrangyalokat, hogy vigyázzanak ránk és tanácsokat adjanak, egy fuvallat vagy valamilyen más természeti vagy nem természeti csoda által. Sokan szkeptikusan állnak az őrangyalokhoz, de nagyon sok olyan dolog történt már a történelem során, ami józanésszel nem megmagyarázható és felfogható. Bátorítaniuk kell mind lelkileg és mind testileg, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. De nem csak ez a feladatuk. Az őrangyalok információkat közvetítenek rólunk és így teljes képet kaphatnak fönt, hogy milyen életet élünk és, hogy viselkedünk.


A barátainknak a szemét is felnyitják, hogy ha esetleg bajban vagyunk, mert lehet, hogy nem veszik észre milyen állapotba is kerültünk. Ezért is jó, ha vannak mellettünk őrangyalok, mert biztos, hogy találunk valami kiutat a problémáinkból. Történtek már olyan események, amiből lehet következtetni, hogy őrangyalok igen is léteznek. Történt már számtalan olyan eset, hogy valaki ment valamerre és valamiért azt súgta az ösztöne, hogy más irányba menjen, mint a megszokott és így elkerülte a balesetet. Belese gondolunk, hogy ezek a dolgok nem a véletlen művei és ilyenkor mindig meg kell torpannunk egy percre, hogy átgondoljuk a szituációt és mérlegeljünk. Persze nagyon sokan ilyenkor is csak legyintenek. Az angyalok tudják és ismerik gondolatainkat így kommunikálnak velünk, csak mi nem mindig ismerjük fel ezeket a kezdeményezéseket.

Ezért kell edzenünk magunkat, és ha minél többször felismerjük ezeket, egyre jobban fogékonyabbak leszünk és elfogadóbbak. Ha igyekszünk kitárni a szívünket és elfogadni azt, amit szinte lehetetlen akkor egy sokkal jobb és boldogabb élet vár ránk minden tekintetben. Nem szabad soha feladni az álmainkat és nem szabad elfogadni, hogy kicsik vagyunk, mert mi is változtathatunk életünk menetén. Ha van egy célunk, akkor soha ne adjuk fel, az őrangyalokhoz lehet bátran fordulni szinte minden problémával legyen az magánéleti vagy munkahelyi, segíteni fognak és támogatni az embert, hogy minél hamarabb túlessen ezeken a problémákon. Soha ne gondoljuk azt, hogy egyedül vagyunk az univerzumban, mindig remélni kell és csak várni, hogy jobb legyen, de emellett nekünk is tennünk kell. Így lesz majd jobb a világ, ha mindenki együtt te sz a szeretetért és a fényért, hogy eljusson szinte minden emberhez.

A fényt és a szeretetet befogadni nem mindig egyszerű, mert hinni kell és hit nélkül nem tudná ezt végig csinálni egy ember sem, tehát ahhoz, hogy elinduljunk ezen az úton, nagyon sok hit kell. A hitet elérni csak akkor tudjuk, hogy ha kinyitjuk elménket és szívünket Istennek és szeretetének és megpróbáljuk az őrangyalokat elfogadni és beletörődni, hogy léteznek.  Ezért kell felvállalnunk és mindent megtennünk azért, hogy ezek a kapcsolatok létrejöjjenek és el tudjuk érni, hogy megteremtsük őket. Kérhetünk már létező kapcsolattartóktól is segítséget mint például papok vagy egyházi személyek. Esetleg kikérhetjük olyan ember véleményét, aki már jártas ilyen téren. Teljesen szkeptikusként nehéz lesz befogadni, amit mondanak, de mindent meg kell próbálnunk. A hit ott van szinte minden mesében és legendában, amivel eddig találkozhattunk. Szerves részét képezi szinte minden regének és éneknek, vagy műveknek. Meg kell tanulnunk befogadni a hitet és értelmezni és rátalálni ezekben a művekben, mert egy teljesebb életet tudunk majd magunkévá tenni, ha ez maradéktalanul sikerül. Ráadásul, ha ezt sikerül kivitelezni, akkor barátainknak és családtagjainknak is példát tudunk mutatni, hogy egy olyan légkört hozzunk létre amiért érdemes küzdeni. A filmekben is rengeteg utalás van ezekre a lényekre és magára a hitre. Persze minden film különböző és különböző jelentéssel bírnak. De talán a filmeket könnyebben fogadjuk be, hogy ha a fiatalabb generációhoz tartozunk. Erről is beszélni kell, mert a fiatalabbak már sokkal nehezebben fogadják be ezeket a dolgokat. Teljesen más a világnézetük és felfogásuk, nehezebb őket rábírni arra, hogy megtegyék azokat a lépéseket, melyek a megnyíláshoz vezetnek.

Ez a generáció már inkább anyagiasabb nem kötődik annyira a spirituális léthez inkább a mában élnek és a technikai dolgok érdeklik jobban őket. De minden ember más, van aki a spagettit szereti van aki a spenótot, de meg kell tanulnunk együtt élni és, ha már egymást rátudjuk venni, hogy befogadjuk ezeket a dolgokat akkor már előre haladtunk annak érdekében, hogy megváltoztassuk a világot olyan irányba, hogy együtt tudjunk élni békességben és boldogságban. Ezért kell tennünk és soha nem pihennünk, hogy minden olyan dolog össze jöjjön, amit elképzeltünk. Meg kell ragadnunk egymás szívét és fényét, hogy ezen keresztül fényességet árasszunk és így győzve meg egymást lépjünk együtt ki a fényre. Így összefoglalva az őrangyalok csak segítségünkre vannak és be kell fogadnunk az ő tanításaikat és gondoskodásukat, hogy boldog életet tudjunk élni.


angyalok jelen vannakAz angyalok hihetetlenül régóta mellettünk állnak és támogatnak minket itt földi életünk során. Nem hagynak magunkra minket, történjen velünk bármi. Tudják, hogy az emberi test az csak egy viselt fizikai megtestesülés és első sorban a lélek az ami a legfontosabb. Az angyalok azért vannak velünk a földi lét során, hogy segítsenek és végig kísérjenek minket. A lelkünk tudja azt, hogy mikor kell összhangban lenni az angyalokkal. Ha volt már olyan érzelme vagy gondolata, hogy nem e föld szülötte vagy nem is ide tartozik, akkor félig talán igaza is van. Szellemi értelemben nem e világi lények vagyunk, hanem a galaxis és az univerzum közös megnyilvánulása.  Minden ilyen történést meg fogunk élni a mi magunk módján. Amikor megszületünk, egyfajta fogadalmat teszünk arra, hogy minden -féle képen elvégezzük azt a küldetést, amiért erre a világra érkeztünk. Erre a küldetésre csak addig van idő amíg földi életünk tart. Ezekre a feladatokra nem nagyon tudunk emlékezni és ahogy egyre öregebbek leszünk, halványul el ezeknek a feladatoknak a képe., de azok akik betudják engedni az angyalokat szívükbe rájönnek és megtudják, hogy mi a feladatuk.


tuz angyalaA tűz az élet egyik szimbóluma azt mondják, hogy isten ruhájának egyik része. A tűz szellemei részére isten egy lángba öltözött alak.  Istent a tűz szellemei a naprendszer létrehozójának és a láng magjának tekintik.  Ahhoz, hogy megértsük a tűzet, mélyebbre kell tekintenünk annál mint amit látunk. Amikor kezdjük megérteni az egészet valami olyasmit érzékelünk, mintha a láng és a tűz táncolna. A nap, mint a tűz egyik éltető forrása, nem fizikai, hanem szellemi formában vagy energia formában.  A tűz angyalai lángtengernek látják melynek ura Isten, aki tűzruhában irányítja a történéseket. Szinte minden élőlény a földön tűzközpontnak számít és egyfajta sugárzó energiahordozónak. A tűz és a víz angyala összhangban dolgozik. A tűz hét állapotban van jelen a világon és mind a hét állapotnak különböző feladatai vannak.


fold angyalA föld életünk része, életterünk ezért nem meglepő, hogy ennek a természeti elemnek is van angyala és őrzője. Mind a négy elemnek megvan a maga angyala. A föld angyala azon dolgozik, hogy harmóniát teremtsen a természeti elemek és az emberek között. Nagyon jól ki tudja fejezni az isteni erőt és a természet hatalmát és a föld angyala nagyon szeretetteljes és segítőkész, ha az emberekről vagy a földön lévő élőlényekről van szó. Fejleszti a tudatot és felfrissíti a szellemet. A föld angyalai önként választották ezt a fajta szolgálat módot és így teljesítve Istennek tett ígéretüket. Ha a föld angyalához fohászkodunk, akkor egyre gyorsabban tudunk fejlődni és olyan helyzetbe kerülni, ami csak az előnyünkre válhat. Igyekeznünk kell megóvni a földön lévő környezetet, mert csak egy ilyen életterünk van. A föld alatt működnek és onnan bocsájtják szabaddá energiájukat és közvetítik jótékony hatásukat.


angyalok hierarchiajaAz angyaloknál is ugyan úgy van egyfajta rendszer és rangsor mint az embereknél. Az angyalokat az erejük és képességeik alapján tudjuk megkülönböztetni.  Léteznek más fajok is az angyalokon kívül ők például az elementálok és a dévák. Tehát az angyaloknak több rendjük van attól függően, hogy mi a hatáskörük vagy feladatuk, de erejük alapján is rangsoroljuk őket. Az elementálok gyenge nagyon kis titulusú élőlények. Színes formációkban jelenhetnek meg, de gyakran felbukkannak az emberek szeme előtt, de csak egy pillanatra. Az ő kategóriájukba sorolhatóak az elem fajok, ide tartoznak például a tündérek a manók és a szilfek valamint a törpék. Az elementálok nagyon szoros viszonyban vannak környezetünkkel, azaz a természettel.  A dévák feladatköre az évszakoknak a kontrollálása.  Az erdők a fák a folyók védelme, de rájuk bukkanhatunk szent helyeken is.


Uriel a rend és a rendszer angyala, szeret mindent pontosan dokumentálni és lejegyezni. Ezért van meg életünk minden mozzanata és minden pillanata meg neki és figyelemmel tud minket kísérni. Kezében van egy kulcs, ami az anyagi világ kapujához vezet. A törvények őrzője és az egyik legöregebb angyal Uriel.  A teremtő erő és a döntéshozás is alá tartozik, valamint a harmónia megteremtése és az, hogy kiegyensúlyozottak legyünk. A deklaráció, azaz a kinyilatkoztatás is hozzá tartozik, így ha bármikor kiszeretnénk fejezni magunkat, csak forduljunk hozzá bizalommal. Uriel az, aki a leginkább hozzá van kapcsolódva a földhöz. Az anyagi oldal hídjának a feje ott van a két világot összekötő hídnál.


Az energiája rendet teremt és egy olyan közeget ahol békesség van és hit. Segít minket elindítani egyfajta lökést ad nekünk jelenléte. Azt mutatja meg, hogy az anyagi világgal, hogy vegyük fel a versenyt és, hogyan küzdjünk meg az akadályaival. Segít megtalálni az anyagi világba vezető utat. Terel és óv is, de közben mindig rajtunk tartja a szemét. Szabályozza és behatárolja az embereket, hogy a rend éa rendszer tökéletessége előbukkanjon. Nem engedi, hogy úrrá legyen a káosz a világon. A rend nagyon fontos, mivel meghatároz minket és tudjuk, hogy mire számítsunk. Néhány embernek meg kell mondani, hogy mit tegyen minden rosszindulat nélkül ahhoz, hogy működjön a fogaskerék. Ha rendvédelemmel kapcsolatos problémánk van vagy rendészeti dolog, akkor Uriel segít nekünk. De az ő segítsége nélkül rendszertelenségben és káoszban élnénk. Ha erőtlenek vagyunk, és arra van szükségünk, hogy visszanyerjük régi énünket, akkor hozzá fordulhatunk bizalommal. Tudjuk, hogy a mozgás a sport és a rendszeresség nagyon fontos az életünkben. Ha nincs rendszeresség életünkben, akkor testünk olyan lesz, mint egy nagy káosz rosszul működik és energiák híján lesz. Ha testünk túlzottan merev és szeretnénk sokkal fittebbek lenni, vagy rugalmasabbak akkor is fordulhatunk hozzá. Ha nem vagyunk elégedett alakunkkal és szeretnénk ezen változtatni, akkor itt a lehetőségé és kérhetjük Uriel támogatását.

Ha nincs elég merszünk vagy bátorságunk ahhoz, hogy megvalósítsuk a terveinket vagy az alakunkkal kapcsolatos elképzeléseinket. Mindig erőt kell merítenünk az adott helyzetből legyen bármennyire is kilátástalan az adott szituáció. Mindig előre kell néznünk és megbizonyosodnunk, hogy képesek vagyunk megtenni, amit meg kell. Ha önbizalmunkat szeretnénk erősíteni, akkor a legjobb angyalt választottuk erre a feladatra , mert nincs más, aki jobban lelket tudna belénk önteni és nincs más aki ennyire vigyázna ránk ilyen helyzetekben. Ha fejlődni szeretnénk abban, amit csinálunk vagy gondolhatunk itt akár testi fejlődésre is akkor a legjobb helyen járunk. De nem csak Uriel kell ahhoz, hogy ezeket véghez vigyük, hanem mi magunknak is hiszen az elemi erő ott rejlik bennünk a testünkben és a szívünkben. Mindent be kell vetnünk hogy elérjük céljainkat és álmainkat. Néha a kilátástalan szituációkban kell valaki, aki megmutatja a helyes irányt. Ha a munkahelyen szorult helyzetbe kerülünk és rendszertelennek érezzük és káosz van, akkor Uriel a legjobb támogató ebben a helyzetben. Minden helyzetben meg kell találnunk a jót anélkül, hogy a rosszat megtalálnánk. A testünkkel kapcsolatos félelmeinket nem szabad elengednünk az elménkben és a testünkben, mert lassan felemészt. Ha férfiak vagyunk és egy izmos alakra vágyunk, akkor el kell kezdenünk és neki kell vágnunk, mert tudva hogy nehéz az út az eredményig hihetetlenül büszkék leszünk magunkra és egy férfi nem öregedhet meg úgy, hogy nem látta testét teljes fényében pompázni. Ha nőkről van szó és egy karcsú csinos alak a cél nekik is ezt az utat kell kijárniuk, mert nem lehetetlen csak akaraterő kell és kitartás. El fog jönni az az idő, amikor azt érezzük, hogy nem akarjuk csinálni és úgy látjuk nincs eredménye, de akkor még keményebben kell nekiállni és még keményebben kell küzdeni az áhított testért.

Lesznek olyan emberek, akik majd azt mondják, hiába próbálkozol vagy olyanok akik nem hisznek benned, akkor nekik kell megmutatni, hogy tévednek és kétszer olyan nagy bedobással kell cselekednünk. Hinni kell abban, hogy meg lesz az eredménye és mindenki minket fog csodálni és tisztelni, amiért volt elég erőnk ezt végig csinálni. Ha majd az út végére kerülünk és megöregszünk akkor az ilyen pillanatokra leszünk a legbüszkébbek, hogy volt merszünk belevágni és megcsinálni, mert nincs nagyobb büszkeség egy olyan tettnél amit mindenki tisztel és példát mutat másoknak. A legfontosabb az, hogy ne veszítsük el a  hitet és Uriel támogatását kérve szívjuk magunkba az éltető energiákat és a rend és a rendszer fogalmát, hogy mindig tudjuk merre tartunk ezen a kikövezett úton. Sokszor lesz kilátástalan a helyzet de emlékezni kell Uriel tetteire és szavaira, hogy a rendszerben találjuk meg önmagunkat és ahogy másoknak példát mutatunk úgy megváltoztatunk életeket és a mi életünk is boldogabb lesz.  Persze előre nem látjuk a jövőt, de biztos, hogy csak jobb lehet, ha remél és hisz az ember, főleg ha Uriel mellette áll és nincs káosz a szívünkben és lelkünkben. Az egyik legnagyobb felelősség példát mutatni másoknak, legyünk hősök, akikre azt mondhatják, hogy ez igen ő a példaképem és követni fogom, mert őt érdemes. Ha kitűnünk a tömegből, az nem azt jelenti, hogy föléjük magasodunk. Azt azonban érdemes szem előtt tartani életünk során, hogy a legnagyobbnak tűnő kihívások azok, melyek a leginkább ösztönzőek ahhoz, hogy még inkább elmerüljünk a cselekedeteinkben, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy a tehetetlenség csak még inkább félelmekkel tölt el, ezért a félelmeinket a gyors továbblépésre kell használni.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu