horoszkóp, ezotéria és asztrológia

ló horoszkóp 2015AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK

LÓ (kelet) - IKREK (Nyugat)

A "Földi Ágak", amelyek megfelelnek a Lónak és a Kecskének (Juh) harmonikus kapcsolatban vannak, így úgy tűnik, 2015 kedvező lesz.

A Ló a cselekvésnek és a kalandnak a jegye, de e jegy szülöttei nem mindig rendelkeznek azokkal az objektív és szubjektív körülményekkel, melyek szabad uralmat biztosítanának az ők szabadsággal és az élet élvezetével kapcsolatos filozófiájuknak.

Azonban ebben az évben a kecske számára a helyzet és a körülmények kedveznek ahhoz, hogy sok álmukat valóra váltsák.

Lehetőségek lesznek bőven, képességeiket elismerik és üdvözlik tetteiket. Igaz, lesznek problémák és akadályok, de ennek az évnek a pozitív energiája lehetővé teszi a Ló számára, hogy könnyedén legyőzze azokat.

Most, hogy a dolgok elkezdtek egy kicsit lenyugodni, álljon meg egy pillanatra, és vegye számba a külső és belső eredményeket. Ön már hosszú utat, tett meg és itt az ideje, hogy kiálljon magáért.

 

 

Lépje meg azokat a lépéseket, amelyeket már régóta meg akart lépni, és tervezzen egy különleges kiruccanást. Szabad a pálya, és most a sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet kapjon az élettől.

 

A Ló szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Akik a Ló Évében születtek, azok szenvedélyesek és érzelmileg érettek.

Azok, akik nincsenek kapcsolatban azoknak ez az év rengeteg új hírt fog hozni. Azok, akik házasok, minden bizonnyal élénk időtartamra számíthatnak, de talán kissé zavarosra, mert az érzelmek elszabadulnak.

 

A Ló karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

Sorsukban két erőteljes és kedvező csillag kél fel 2015-ben, amik népszerűséget, támogatást hoznak a barátoktól és kollégák részéről, és olyan körülményeket, melyek segítenek a tervek megvalósításában.

Az a veszély áll fenn, hogy a siker légköre ellenük fordulhat. Ennek elkerüléséhez a lehető legdiszkrétebbnek kell lenniük és vigyázni kell, mert féltékenység fogja őket körülvenni.


A Ló pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

Ennek az évnek a kedvező légköre pénzügyi sikereket fog hozni, mégpedig olyanokat, amelyek egy jó szakmai helyzetből adódnak majd.
Azonban a kínai asztrológusok azt tanácsolják, hogy a Ló jegy szülöttei ne kísértsék a szerencséjüket, és próbálják meg elkerülni a szerencsejátékot vagy a spekulációt.

Ugyanakkor, nagyon óvatosan kell bánniuk az anyagiakkal.

 

Az Ló egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

A Nyavalya Igéző nevű csillag azt tanácsolja, hogy nagyon oda kell figyelni az egészséggel kapcsolatos kérdésekre.

 

 

Mivel valószínűleg nagyon élénk lesz ez az év, a Ló jegy szülöttei hajlamosak lesznek (úgy érezni, küzdeniük kell) elhanyagolni az életnek ezt a területét.

 

ÜZENET A LÓNAK a Kecske 2015-ös évére

 

Ez vitathatatlanul egy (potenciális) szerencsés év, de ez nem jelenti azt, hogy a siker és a boldogság automatikusan garantált.

A kínai asztrológia sarokköve az egyensúly. Ez azt jelenti, a túl sok szerencse is probléma lehet, ha nem megfelelően kezeljük. A jó szerencse gyeplőjét ellenőrzés alatt kell tartani, hogy nem váljon kezelhetetlenné, vagy rombolóvá.

Legjobb hónapok 2015-re: Február, május, június és december

Mire kell törekedni 2015-ben: biztonság és a jövőbeli kilátások
A szerencsés számok 2015-ben: 8, 19, 26, 30, 37, 41

A Kígyó horoszkópja a 2015-ös évreIDEJE UTAZNI

KÍGYÓ (kelet) - BIKA (Nyugat)

Ez jobb év lesz, mint az előző, de még mindig akadályokkal és megoldandó problémákkal. Az út a sikerhez és a boldogsághoz az összpontosítás a saját feladataikra, saját problémák megoldására, és nem szabad beavatkozni olyan problémákba, amelyek kifejezetten más emberekre tartoznak.

Vigyázni kell a bírálatokkal, mert rossz fogadtatásra találhatnak.

Az év nagy kártyája az Utazó Ló csillag megjelenése lesz, mely beharangozza az életünket pozitív irányban megváltoztató utakat. Ez azt jelenti, hogy külföldi kapcsolatokra derűs szemmel kell tekinteni és tárt karokkal kell üdvözölni azokat.

2015 az olyan kapcsolatok ápolásának és táplálásának lesz az éve, amelyek később hasznosak lehetnek. Ebben az évben le kell nyugodni, át kell gondolni a dolgokat. Nem kell sietni, se izgulni. Szabad a pálya, kicsit végre élvezheti az életet. Nem szabad, ennek ellenére, túl kényelmesnek lenni.

 

 

Lehet, hogy a vihar már készülőben van otthon, ahol a legkevésbé várja, hogy balul ütnek ki a dolgok.

 

A Kígyó szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Fontos, hogy ne számítson túl sok jóra ebben a tekintetben. Ha bármi pozitívnak kell történni, akkor az spontán történik meg, és nem erőltetetten.

Másrészről, törekedni kell arra, hogy a más emberekkel való kapcsolat (a házasság, a család vagy a baráti) annyira egészséges és természetes legyen, amennyire csak lehetséges. Célszerű a felmerülő feszültségeket rögtön megoldani egy egyenes és felemelő párbeszéddel.

 

A Kígyó karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

Visszafogott és védekező stratégiát kell, hogy kövessenek, és azzal kell foglalkozniuk, hogy a már meglévő dolgokat megőrizzék, mintsem hogy új területeket hódítsanak meg.

A haladás és a pozitív dolgok a szerencsének és kockázatnak köszönhetőek és nem annyira a jelen erőfeszítéseknek.

Nem annyira kedvez ez az év az új tervek vagy kezdeményezések megvalósításának, kivéve, ha külföldi országokhoz kötődnek.

 

A Kígyó pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

Ha a kígyó úgy dönt, hogy rendszeres életet él, amelyben havi jövedelem mindig nagyobb, mint a költségek, nem lesz gond.

De minden sokkal bonyolultabb lesz, ha a költségek nem kerülnek ellenőrzése alá, vagy ha kísértés van a nagy összegű befektetésekre.

 

Az Kígyó egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

Egészség lesz a kígyó legerősebb tőkéje 2015-ben.

 

 

Tudatosítani kell ezt magukban, és a lehető legjobban ki kell, hogy aknázzák a testi és lelki egészségüket.

 

ÜZENET A KÍGYÓNAK a Kecske 2015-ös évére.

 

Úgy tartják, hogy a Kígyó Évében született személyek rendelkeznek egy furcsa mágikus erővel. Mások is úgy vélik, hogy az egyik legnagyobb kihívás a Kígyó szülötteknek a tanulás, és hogy hogyan kezeljék a belső erejüket. Ha tudják, hogyan hangolódjanak rá, akkor csodákra lesznek képese; ha nem, kibogozhatatlan problémák fognak bekövetkezni.

Ténylegesen ebben az évben teljesen hinniük kell ebben az erőben. Ha észreveszik, hogy valamit űznek, akkor az annak a jele, hogy nincsenek összhangban a személyes erejükkel, mert nem hisznek benne.

De ha teljesen magabiztosak, annyira, hogy nem is próbálkoznak semmivel, csak várják, hogy megkapják, amit megérdemelnek, akkor az azt fogja jelenteni, hogy összhangban vannak saját erejükkel, és hogy csodák kezdenek el történni.

 

Legjobb hónapok 2015-re: Április, július, augusztus, szeptember és december
Mire kell törekedni 2015-ben: hatalom, a saját személyes életben
A szerencsés számok 2015-ben: 3, 6, 17, 25, 32, 40

sárkány horoszkóp 2015BÁTORSÁG ÉS FÖLÉNY

SÁRKÁNY (Kelet) - Kos (Nyugat)

Az ún. A Hadvezér Nyerge csillag kél fel, mely a bátorságot és katonai fölényt jelképezi. Azt mondják, hogy segítségével az emberek akadályokat győzhetnek le és akaratukat érvényesíthetik.

Egyéb kedvező csillagok az Égi Erény és az Áldás Csillaga, amelyek elhozzák számukra, nem csak a szerencsét, hanem a kedvezőtlent kedvezővé változtatják.

De a Pletyka Csillaga folyamatosan veszélyt fog jelenteni. Ez azt jelenti, a Sárkányoknak különösen diszkrétnek és ébernek lenniük az év során.

Dőljön hátra, hogy egy kicsit szusszanjon a Juh éve során. Ragaszkodjon ahhoz, amit a legjobban tud, és fejezzen be bármit, amin elkezdett dolgozni, de ne kezdjen bele új dolgokba. A legnagyobb eredményt abban fogja elérni, ami az Ön számára a legnehezebben megy. Befejezni, amit egyszer már elkezdett. Add meg magadnak azt a már nagyon rég vágyott vakációt.

 

A Sárkány szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

A legjelentősebb fenyegetés ezen a területen az Elszigetelt Élet nevű csillag jelenléte. E jelkép hordozott értelme azon megtorlásból eredeztethető, mely az ókori Kínában azokat sújtotta, akik ellenszegültek a jognak és a hagyománynak - elszigeteltettek a családjuktól.

 

 

Ez a csillag arra utal, hogy szükség van a kellően figyelni másokra, és a szeretet kifejezésére.

 

A Sárkány karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

A kreatív és innovatív hozzáállása vonzza a sikert, de meg kell maradniuk az ésszerű határokon belül. Gyakran a sikerhez vezető út nem mindig az elképzelések szerint, hanem a körülmények által meghatározottak szerint zajlik.

A Sárkánynak meg kell alkudnia bizonyos dolgokban, hogy később aztán biztos jutalomban részesülhessen.

 

A Sárkány pénz horoszkópja a 2015-ös évre


Az egyetlen elvárás velük szemben, hogy cselekedjenek bölcsen.

A 2015-ös év sikerének a mérlege biztos anyagi áldást fog maga után húzni. De ha nem bánnak óvatosan a kiadásaikkal, akkor befektetéseiket kockáztathatják és év végére a mérleg negatívvá válhat.


A Sárkány egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

A 2015-ös év számos pillanatában a Sárkányok hevesen élik majd életüket, és nem mindig tisztelik majd az egészséges élet alapvető szabályait. Ez lesz a leggyengébb láncszemük. Gondos figyelmet kell fordítaniuk az egészségükre.


ÜZENET A SÁRKÁNYNAK a Kecske 2015-ös évében

 

A Sárkány jegy a szellem magas röptével kapcsolatos, míg a Kecske (Juh) szerény és diszkrét mind a hatáskörben és a működésében is.

Az üzenet az, hogy nagy projekteken túl, szakmai vagy más értelemben, melyek a személyes energiáinkat és kreativitásunkat mozgósítják, nem feledkezhetünk meg az az élet emberi oldaláról sem.

 

 

Magyarul az idő melyet más emberekkel "elpazarolunk" vagy "elvesztegetünk" lehet, hogy nem hoz hasznot azonnal, de önmagában egyfajta gazdagodásnak az eszköze.

 

Legjobb hónapok 2015-re: Február, május, augusztus és november.
Mire kell törekedni a 2015-ben: befejezés és felhalmozás.
A szerencsés számok 2015-ben: 1, 12, 22, 27, 41, 44

EGY KEDVEZŐ ÉV

 

nyúl horoszkóp 2015

NYÚL (Kelet) – Halak (Nyugat)

A Kecske 2015-ös éve világosan kedvez a Nyúl Évében született személyeknek. Nem szabad, hogy engedjék, hogy elmúljon ez a kiváló lehetőségeket magában rejtő időszak anélkül, hogy kihasználnák ezt a lehetőséget.

Az a tény, hogy a jó dolgok elkezdenek megtörténni – még akkor is, ha ezek nem csak a személyes erőfeszítések eredményei, hanem a jó szerencséé is – pozitív hatással lesznek a lélekre, és így annál jobb hatással lesznek a különböző helyzetekre.

Végre elkezdi megint jól érezni magát.

Kapuk nyílnak és sikerei számosak lesznek. Megnövekedett fegyelemmel lesz felruházva, továbbá annak a módja, ahogy a dolgokat kezeli elégedettségre okot adó változásokat hoznak magukkal mindaddig, amíg megfelelő figyelmet szentel az apró, de fontos részleteknek.

 

 

A múlt gyötrelmei eltűnnek és lehetősége van könnyedén tovább siklani. Mindazok az évek, melyeket Ön mások segítésével töltött, most meghozzák a megérdemelt gyümölcsöket.

 

Az Nyúl szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre.

 

A Nyúlnak annak megőrzésére kell összpontosítania, amije már van, és nem az újdonságok kipróbálására.

A jellegzetes hatások a Nyúl szentimentális életére nem a legjobbak, de az általános viszonyok kedvezőek, melyeknek derűs visszacsengése lesz ebben a tekintetben.

 

A Nyúl karrier horoszkópja a 2015-ös évre.

 

2015 egy különösen áldásos év, kiváló egy új terv, vagy vállalkozás indításához.

A Nyolc Vezér csillag azt a nyolc vezért szimbolizálja, akik segítettek a császárnak országa kormányzásában. Bár hivatalosan ezek szerint a "miniszterelnök" parancsnoklata alatt álltak, az igazság az, hogy valójában náluk volt a hatalom. Ez a hatás igen jelentős hatalmat ad a Nyulaknak és az arra való képességet, hogy távol tartsák maguktól az ellenséget.


A Nyúl pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

2015 egy jó év a tranzakciók, beruházások számára. Az üzleti intuíció finoman hangolt lesz.

De ez nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul cselekedhetnek. Ha a józanész szerint járnak el, akkor különleges jutalomba lesz részük.

 

A Nyúl egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

Az egészség önmagában nem lesz probléma. De van némi hajlam a balesetre, különösen azokra, amelyek a vízzel kapcsolatosak.

 

ÜZENET A NYÚLNAK a Kecske 2015-ös évére

 

Annak ellenére, hogy a mérleg egyértelműen pozitív, még mindig sok a negatív csillag a Nyulak sorsában, ebben az évben. Ez azt jelenti, nem minden lesz a rózsakert, de nem
szabad csüggedni a nehéz pillanatokban, mert hamarosan minden pozitív lesz újra.

Ebben az évben minden lesz, kivéve állóvíz. Minél aktívabban vesz részt az életben a Nyúl, annál nagyobb az esély egy felejthetetlen mozgalmas évre.

 

 

Legjobb hónapok 2015-re: Április, július, szeptember, október és december
Mire kell törekednie 2015-ben: Nagyobb önbizalommal és erősebb hozzáállás
A szerencsés számok 2015-ben: 19,22,28,35,42,47

tigris horoszkóp 2015 A SIKER VARÁZSLATA

 

TIGRIS (Kelet) – VÍZÖNTŐ (Nyugat)

Első pillantásra a Tigris és a Kecske energiái nem férnek össze. Ez az utolsó jegy az élet békés fejlődésével kapcsolatos, amelyben szélsőségek kerülendők, mivel a Tigrisben van egy hajlam a nagy kihívásokra és az élet radikális megközelítésre, ezért úgy tűnik, hogy a Kecske 2015-ös évében számukra mindent túl lassú, elhúzódó és unalmas.

De a hónapok múlásával felismerik, valójában a dolgok nem olyanok. Éppen ellenkezőleg a Kecske 2015-ös éve, inkább konstruktívvá és pozitívvá válhat. Minél keményebben próbálkoznak, annál többet érnek el.

A múlt káosza a végéhez közeledik, és bár semmi sem megy simán az életedben, kevesebb meglepetés lesz ebben az évben. Arra kell összpontosítania, hogy fejezze be, amit elkezdett és tágítsa kreatív látókörét. Akkor számíthat mások segítségére ebben az évben tehát ne habozzon szívességeket kérni. Azok az emberek, akiket Ön megközelít, nem csak hogy megadják azt, amire önnek szüksége van, hanem tudást, ötleteket és pénzt hoznak a házhoz.

 

 

A készpénzt félre kell tenni megőrzésre ebben az évben.

 

A Tigris 2015-ös szerelmi horoszkópja

 

A Mennyei Boldogságot csillag a boldog házasságot és családi életet jelképezi. Jó hatással van az érzelmi életre.

Az egyedülálló Tigris reménykedhet egy új kapcsolatban vagy házasságban.

 

A Tigris 2015-ös karrier horoszkópja

 

Ez egy egyértelműen pozitív év, többek között a miatt a csillag miatt, amelynek a szimbolizmusa az úgynevezett "A Császár Virágához" köthető, amit a legenda szerint a Tiltott Városban ültettek. A szociális fölényt képviseli.

Ennek a csillagnak a megjelenése a személy sorsában egy munkahelyi előmenetel lehetőségére, a nehézségekkel való megküzdés képességére és a helyzetek uralására mutat.

 

A Tigris 2015-ös pénz horoszkópja

 

A Hirtelen Összeomlás csillag megjelenése a Tigrisek sorsában óvatosságra int. A szimbolizmusa egy összeomló épület képére mutat, melynek nincsenek szilárd alapjai.

Azaz, ha egy épületnek vagy vállalkozásnak az alapjai nem elég erősek, lehet, hogy összeomlanak a legkisebb baleset miatt is.

 

 

A kockázatos befektetéseket kerülni kell.

 

A Tigris egészség horoszkópja 2015-re

 

A Tigrisek fizikai és mentális egészsége lesz egyik legjobb eszközük. Azt érezve, hogy erősebbek, az életet egy sokkal pozitívabb módon közelítik meg. A többi (azaz jó szerencse) is eljön mindezzel együtt.

 

ÜZENET A TIGRISNEK a Kecske 2015-ös évére.

 

A Tigris szülöttek mágikus szava ebben az évben a "összpontosítás" lesz. A Tigris Évében született személyek szinte mindent elérnek, amire vágynak a helyes elmebeli hozzáállás és az alkotókészség felélesztésén keresztül.

De nem eshetnek át a ló túloldalára vérszemet kapva saját becsvágyuktól. Az megölné a varázslatot.

Legjobb hónap 2015-re: Február, március, június és november.
Mire kell törekedni 2015-ben: komolyság és igazmondás
2015-ös szerencseszámok: 4,17,23,30,33,41

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu