horoszkóp, ezotéria és asztrológia


angyalok jelen vannakAz angyalok hihetetlenül régóta mellettünk állnak és támogatnak minket itt földi életünk során. Nem hagynak magunkra minket, történjen velünk bármi. Tudják, hogy az emberi test az csak egy viselt fizikai megtestesülés és első sorban a lélek az ami a legfontosabb. Az angyalok azért vannak velünk a földi lét során, hogy segítsenek és végig kísérjenek minket. A lelkünk tudja azt, hogy mikor kell összhangban lenni az angyalokkal. Ha volt már olyan érzelme vagy gondolata, hogy nem e föld szülötte vagy nem is ide tartozik, akkor félig talán igaza is van. Szellemi értelemben nem e világi lények vagyunk, hanem a galaxis és az univerzum közös megnyilvánulása.  Minden ilyen történést meg fogunk élni a mi magunk módján. Amikor megszületünk, egyfajta fogadalmat teszünk arra, hogy minden -féle képen elvégezzük azt a küldetést, amiért erre a világra érkeztünk. Erre a küldetésre csak addig van idő amíg földi életünk tart. Ezekre a feladatokra nem nagyon tudunk emlékezni és ahogy egyre öregebbek leszünk, halványul el ezeknek a feladatoknak a képe., de azok akik betudják engedni az angyalokat szívükbe rájönnek és megtudják, hogy mi a feladatuk.


Az angyalok mindig mellettünk állnak és soha nem felejtik el, hogy nekik mi a küldetésük, védeni és szeretet felé terelni az embereket, hogy aztán az útjuk végén egyenlő félként és barátként lépjenek be a mennyek kapuján. Igyekeznünk kell a tanításikra és szavaikra oda figyelni, mert ha nem tesszük ezt, akkor soha nem valósul és köttetik meg ez az ősi szövetség melyet egykoron angyal és ember hozott létre. Nem szabad soha megfeledkeznünk róla, hogy ebben a harcban nem vagyunk egymagunk még, ha néha úgy is érezzük. Nem szabad soha csüggedni, mert a végén mind egyenlők leszünk és mindannyian odaállunk a mennyek kapuja elé, hogy végül belépjünk azon a bizonyos ajtón egy másik világ felé. Nem tudhatjuk mi vár ránk odaát, de meg kell értenünk és bíznunk kell abban, hogy csak is jó dolgok jöhetnek és történhetnek velünk.

talald meg az angyalokat

Az angyalokról rengeteg mese szól és legenda, de egyik sem közli igazán magát az érzést, hogy miként érezzük magunkat, ha egy angyal kitárja nekünk szívét és energiával tölt fel minket.  A legfontosabb, hogy higgyünk, anélkül sajnos nem találhatunk rá az angyalokra, hogy hinnénk bennük. Persze mindenki azt gondolja, legalábbis sokan, hogy ha viszonylag békésen élik az életüket, akkor nagy gond nem történhet. De ha hagyjuk elszaladni mellettünk az idő kerekét és csak a problémáinkkal foglalkozunk, és nem tudjuk őket elereszteni, akkor ott már tettekre van szükség, hogy megváltoztassuk nem csak a nézőpontunkat az életről, de a hitünket is vissza kell hozni. A hit olyan erőt képvisel amit ember nem tud elképzelni, tehát mi magunk s e tudjuk, hogy mekkora erő rejtőzhet bennünk annak ellenére, hogy mennyire törékenyek vagyunk. Ha erős a hitünk akármit eltudunk érni. Olyan dolgokra vagyunk képesek melyek megváltoztatnak formálnak közelebb hoznak vagy akár eltaszítanak.


Mindenkinek meg kell tapasztalnia, hogy mit tud elérni a  saját hitével, hogy mire képes, ha összeszorítja a fogait és hisz nem csak abban, hogy eltudja érni amit akar, de az angyalokban is. Ha hiszünk az angyalokban, akkor már a tudat ott motoszkál bennünk, hogy nem vagyunk egyedül és bármire képesek vagyunk egy kis támogatással. Ez az út vezet ahhoz, hogy közelebb kerüljünk az angyalokhoz és rájuk találjunk akár a legsötétebb órákban is. Minden zugban és minden szegletben megtudjuk találni őket, ott vannak minden egyes fűszálban és porban, ott vannak a fákban, az állatokban és a vízben, de a lobogó tűz szemkápráztató összességében is. Egyszóval az angyalokat mindenhol megtalálhatjuk, csak nyitott szemmel kell járnunk. Ha így teszünk akkor méltóan fogunk jobb álomra szenderülni és nyitott karokkal fognak minket várni mint egy rég nem látott ismerőst és végül olyan helyet találunk magunknak ami  a hátralévő spirituális életünk forrása lesz.

Nagyon sok olyan ember van a világban akik nem hajlandóak utat keresni az angyalokhoz és mivel teljesen elvesztették hitüket ezért csak bolyonganak a puszta sivár egyhangú életük medrében ahonnan kikászálódni nagyon nehéz. Ebből a sötétségből csak úgy lehet eljönni, ha egy kis hangot vagy egyetlen fénysugarat átengedünk ezen a sűrű fellegen, ami fölöttünk van. Egy suttogó hang ami reményt ad és békességet szívünknek, hogy van még remény van még mit tenni és nem fogunk elveszni ebben a ködben ami készül minket beborítani. Azt kell mondanunk, hogy igen amíg csörög vér az ereimben küzdeni fogok és bátran előrenézni, hogy majd a gyerekeim és az unokáim egy emberként nézzenek fel rám, mert volt bátorságom megtenni amit más nem tette meg. Ebben a tudatban megöregedve és ebben a tudatban tevékenykedve tudunk majd felkerülni a mennyországba, mert ilyen az az ember, aki soha nem adja fel még annak ellenére, ha mások azt akarják, hogy vesszen el a hangja a néma homályban. Így fogunk utat találni a legendák és mesék ösvényén az angyalokhoz és így fogunk örök szövetséget kötni ami két lény között köttetik meg és tart majd ki míg világ a világ. Ennek a köteléknek elszakadnia soha nem szabad még akkor is ha mi már nem vagyunk. Tovább kell élnie és másokat támogatnia és másokhoz elérnie a szívükön és a lelkükön keresztül, ahogy még soha semmi azelőtt. Nehéz lesz, nem lesz könnyű, de minden nap köveket kell megmozgatnunk és súlyos terheket cipelnünk ahhoz, hogy olyan fejlődést érjünk el, amivel egy hegyet el tudunk majd vinni a hátunkon és ebben pontosan az angyalok fognak nekünk segíteni úgy, hogy az energiát közvetítve jut el testünkbe fényes énekük.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu