horoszkóp, ezotéria és asztrológia


Az ő feladata az Isteni rend fenntartása mind a mennyországban mind pedig a földön. Nem csak az emberek közt rak rendet, de az angyalok életét is ő szabályozza. A rendszer és a szabályozás nagyon fontos nem csak a földi életben, de a mennyországban is ugyan olyan fontos. Mivel a rend teljes hiányában nincs harmónia és nincsen, ami adna egy irányt egy célt az embereket nincs ami motiválja. Minden pillanatban körül vesz minket a rendszer és egyfajta környezet, ami meghatároz minket. A tökéletesség és a bölcsesség szószólója, közvetít és irányít, csak úgy áramoltatja belénk a bölcsességet és a tudást és segít, hogy egy jobb irányba lépjünk életünk során. A tudás megszerzéséhez rögös és nehéz út vezet, de mindent be kell vennünk, hogy sikeresen vegyük az akadályokat.


Zadkiel nevének jelentése Isteni jóindulat, tehát a megbocsájtás és az elfogadás is szerepel erényei között, ha ilyen jellegű problémát szeretnénk megoldani akkor bátran forduljunk hozzá.  Ha kétségei támadnának az életben és nem tudja, hogy merre tovább akkor Zadkiel segítségével rátalálhat az útjára.  Úgy is emlegetik, mint a törvények őrzőjét, aki mindenre figyel és semmi nem kerüli el a figyelmét. A saját erőinkkel szövetségre lépve menetelünk egy új világ fel, hogy ha az angyalok figyelme ránk hárul és követnek minket tekintetükkel, akkor minden egyes perc sokkal boldogabb lesz.  Azokat a törvényeket őrzi, melyek a káoszból rendet teremtenek és harmóniát teremt két világ között.

Mindenki csalódik egyszer, de Zadkiel segítségével sokkal jobb lesz az a világ, amit eddig ismertünk. Nem tehetünk mást, mint, hogy reménykedünk és küzdünk az élet minden pillanatában. Soha nem szűnő hittel és reménnyel kell nekivágnunk az életnek és azzal a tudattal, hogy Zadkiel támogatása áll a hátunk mögött. Az élet túl rövid ahhoz, hogy elpazaroljuk olyan dolgokra amik nem következnek be vagy illúziókra amik tévesen vannak elménkben. Nem szabad a belső sötétségnek átengedni testünket, elménket és lelkünket, küzdenünk kell azért, hogy a fény eljöjjön és megmutassa a helyes utat. Senki nem tökéletes így mi sem vagyunk azok, de törekedhetünk arra, hogy a lehető legjobb életet éljük. Nem kell félnünk attól, ami ránk vár és nem kell tartanunk, attól, hogy esetleg nem teljesítünk jól és valami olyan történik ami a munkánkba kerülhet. Zadkiel segítségével át tudjuk hidalni az előttünk álló problémákat és megvilágosodhatunk és rájöhetünk arra, hogy mi mindenre vagyunk képesek.

Ha önbizalomra van szükségünk hívhatjuk őt, de amellett, hogy önbizalmat ad nekünk meg kell tennünk mindent a saját magunk érdekében is, mert egyedül nem tud segíteni csak ha mi is akarjuk és nagyon sok múlik azon, hogy akarjuk e vagy sem a változást. Akarat erő és bátorság kérdése az egész, mert ha nincs meg bennünk a kellő akarat erő akkor az egész nem ér semmit. Ezek szükségesek ahhoz, hogy megtudjuk tenni amit meg kell és kilépjünk végre a sötétségből és egy merőben új fényesebb élet felé menjünk. De ha azt érezzük, hogy képtelenek vagyunk megtenni, amit meg kell akkor forduljunk az angyalokhoz segítségért és próbáljunk meg mindent megtenni annak érdekében, hogy beteljesüljön minden vágyunk és akaratunk úgy ahogy elrendeltetett. Mert sötétség nélkül nincsen fény és fény nélkül sötétség, viszont arról gondoskodhatunk, hogy a fény előrébb legyen a sötétnél. Mindenki olyan ember lesz amilyenné formálja a környezete és személyisége.


Tennünk kell az ellen, hogy környezetünk negatív irányba befolyásolja személyiségünket és engednünk kell Zadkielnek, hogy vezessen minket, mutasson egy utat és azon járjunk végig el nem tévedve a vadonban. Egyedül mindig nehéz bejárni egy olyan utat amiről azt gondoljuk, hogy nehéz lesz. De a sok megpróbáltatás között számíthatunk rá és ő nem is fog minket cserben hagyni még ha azt is gondoljuk, hogy magunkra maradtunk. Mindig lesz aki támogat bennünket és az angyalok serege néz le ránk és támogat minket ezekben a nehéz órákban és megmutatják, hogy a fény igen is eléri szívünket és lelkünket még a szorult helyzetek idején is. Persze könnyű mondani ezeket a dolgokat és ahhoz, hogy ezekből a dolgokból igaz tettek és történések legyenek, hinnünk kell és el kell kezdenünk, mert ha nem vágunk bele, soha nem fogjuk megtudni mi lett volna. Persze sok ember azt mondja, hogy én tisztában vagyok a korlátaimmal és tudom, mire vagyok képes, de ezt mind negatív hangnemben teszik. Viszont amikor olyan dolgot tesznek, amit maguk se hittek volna, akkor jönnek rá, hogy sokkal többre képesek mint amit hittek.

Ezért kell mindig pozitívan állnunk magunkhoz és a világhoz. Akkor kérhetjük Zadkiel segítségét, ha félünk az eljövendőtől és a világtól vagy, ha negatív állapotban vagyunk, vagy valamilyen negatív behatástól félünk. Ha valaki nem tud elengedni valamit vagy valakit, akkor is nagy segítségünkre lehet, mivel megszabadít bennünket a gondolatoktól és azoktól a berögzült kapcsolódásoktól, amiket nem tudunk szétbontani. Ha szabályokat vagy rendszereket szeretnénk létrehozni és nem tudjuk, hogy merre mennyünk. A törvényszerűségek és a logika felismerésének idején is fordulhatunk hozzá, vagy ha azt gondoljuk, hogy valamire nem vagyunk képesek. Hogy ha beakarunk illeszkedni valahova és segítséget szeretnénk kérni, mert nem fogadnak el a többiek és nehezen megy az egész folyamat. Persze ez változó, hogy kinél, milyen hatásos lesz a fohász vagy a kérelem, mert sok tényezőn múlik mi, hogyan alakul végül.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu