horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Bak asztrológia december 22 - január 19

A Bak csillagjegy jellemzői

 

Bak dióhéjban

 

A Bakok nagyon ambiciózus emberek, mindig van valami, amiért törekednek, és azt akarják, hogy az életük kiteljesedett és fontos legyen. A Bakok rendkívül türelmesek, nagyon sokáig várnak valamire, amit akarnak, és ha alkalom adódik, akkor gondosan megtervezik a lépéseket; úgy tűnhet, hogy bizonytalanok, de ez nem igaz, tudják, hogy csak egy esélyük van a sikerre, összegyűjtik az információkat, hogy sikeresen érjék el a céljaikat, nem csak másodrendűeket. Nagyon aktív agyuk és erőteljes koncentrációs képességük van.

 

 

Szeretik irányítani a környezetüket és mindenkit az életükben. A Bakok nagyon óvatosak, de csak azért, hogy felmérjék a helyzetet, mielőtt fejest ugranának bele, soha nem ugranak bele semmibe elhamarkodottan. Elfogadják a változásokat, de lassan vezetik be, hogy hozzászokjanak és beillesszék az életükbe. Hajlamosak rá, hogy feketén vagy fehéren látnak, csak végletekben gondolkodnak.

Nincsenek köztes területek, mert azokat a területeket nem értik meg, és ez kényelmetlen érzést kelt a Bakokban. Általában náluk az irányítás egy romantikus kapcsolatban olyan szempontból, hogy soha nem sebezhetőek egy másik személynek.

 

Milyen egy Bak csillagjegyű nővel randizni?

 

Mélyen belül, a Bak nő romantikus és szeretetteljes, de a megfelelő férfi szükséges ahhoz, hogy ezt felfedjék. Kívülről úgy tűnhet, hogy nem igazán foglalkoznak a szerelemmel. A Bak nő tökéletes az olyan férfinak, aki szereti a kihívásokat. Időbe fog telni, hogy közelebb kerülj hozzá, soha ne hajtsd bele egy kapcsolatba. Légy türelmes, mert ő is az. A Bak nő nagyon ízléses és előkelő nő.

El kell csábítanod, udvarolni kell neki, mint egy hölgynek. Halmozd el szép ajándékokkal (de ne túl drágákkal, mert ő nagyon óvatos költekező és elvárja, hogy te is az legyél). Ő uralja és irányítja a kapcsolat, a maga érdekes és finom módján, de hagyd, hogy vezessen, nem rossz irányba fog vezetni! Ő vezeti majd a kapcsolatot a helyes irányba, mert okos és gyakorlatias.

Felajánl egy tartós, igazi és hűséges kapcsolatot, ami minden megfelelő összetevőt tartalmaz a boldogsághoz.

 

Milyen egy Bak csillagjegyű férfival randizni?

 

A Bak férfi nagyon fizikális és szenvedélyes, de nem érzelmes (kívülről). Mélyen vágyik a szeretetre, de ez sok időt vesz igénybe, hogy valósággá váljon, mert nagyon vonakodva bízik meg egy másik személyben. Mutasd meg neki, hogy mennyire csodálod őt, és idővel fokozatosan kiérdemled a bizalmát. Nagyon hűséges, talán a leghűségesebb minden csillagjegy közül.

A titokzatos természete alatt egy romantikus vonás van erős érzéki oldalon, ez az oldala teljesen zárt, és ha egyszer kinyitja, le leszel nyűgözve, hogy milyen átalakuláson ment át ez a férfi!

A türelem és a bizalom a kulcs a Bak férfihoz, aki nagyon sokat tud kínálni a megfelelő nő számára, aki kivár. 

 

Hogyan vonzd a Bakot?

 

Nevettesd meg őket, mert hajlamosak a szomorkodásra, így ha valaki képes megnevettetni őket, azt értékelni fogják. Beszélgess velük bármiről, de ne kíváncsiskodj bele az érzéseikbe. Ők azonban szívesen meghallgatják a tieidet. Ha a Bak biztonságban érzi magát, akkor elárulnak pár titkot magukról.

Beszéljetek komoly és fontos dolgokról, de kerüld a nem mindennapi témákat, mert ők nagyon konvencionális emberek, nem szeretik a sokkoló témákat. Szeretik ha egy intellektuális szinten vagytok kapcsolódva. Szeretik az ajándékokat, de nem a rikító és drága, hanem a praktikus és hasznos dolgokat.

 

 

Legyenek magas minőségűek, nem szeretik a másodrangú ajándékokat, vagy a randikat, ami azt illeti. Tervezz egy előkelő randit egy művészeti galériába, színházba vagy divatos étterembe. Sose késs.

A Bakok nagyon pontosak, menetrend szerint élnek és nem szeretik, ha megváratják őket, mert ez felelőtlenséget mutat. Légy türelmes a Bakokkal, a zárkózott, közömbös külső mögött ott rejlik a fizikális, szenvedélyes, hűséges ember, aki elő fog jönni, ha eljön az idő és bizonyítottál.

 

Bak és a függetlenség

 

A Bakok nagyon függetlenek, mert tisztában vannak a képességeikkel, ezért ritkán is bíznak másokat a részletek befejezésére, ők maguk szeretnek megcsinálni mindent. A Bakok a leghosszabbak az összes csillagjegy közül.

 

Bak és a barátság

 

A Bak erős barát, aki mindig ott van, hogy segítsen; nagyon együttérző, gondoskodó és segítőkész, amikor egy barátnak szüksége van rá.

A Bak talpra állítja az embert egy biztos, sikerre vezető tervvel, és ezért cserébe nem vár semmit. A Bak barát mély és titokzatos, tele intrikákkal, és mindig úgy tűnik, hogy valamit forgatnak a fejükben.

 

Bak és az üzlet

 

A Bak személyisége a vezetés és a megvalósítás felé irányul, mindig meg akarják mászni a ranglétrát és a legjobbak akarnak lenni. A Bakoknak kiváló az időérzékük és ezt nagyon jól is kezelik, nagyszerű szervezők. Nagyon kreatívak, nem spontán, hanem ez be van építve az időgazdálkodási készségeikbe és az ötletek végrehajtásának a tervébe.

 

A Bakok megfelelő, bölcs befektetéseket tesznek, mert hosszú távban gondolkodnak és megnézik, hogy mi lesz idővel a legelőnyösebb.

 

 

Bak és a temperamentum

 

A Bakok szomorúnak és szigorúnak tűnhetnek, mert önfegyelemmel és felelősségteljesen élnek. Mindent kiértékelnek és nem ragadnak meg merész esélyeket mielőtt kiértékelnék azoknak az előnyeit és hátrányait. A szemlélő számára unalmasnak tűnhetnek, de ez egy komolyan irányított és strukturált életforma, amelyben a Bakok biztonságban érzik magukat.

A Bakok önellátása gyakran tűnhet közönyösségnek, de nem olyan közönyösek, amilyennek tűnnek, ez nyilvánvalónak tűnhet, csak azért, mert a Bakok szeretnek mindent maguk csinálni, ezáltal nem kell aggódniuk, hogy valami nincs kész vagy megfelelően befejezve.

Ez az egész arról szól, hogy ők irányítsák a környezetüket és a mindennapi életüket és ez néha kihat más emberek életére is. Azt hiszik, hogy strukturálhatják és szervezhetik más emberek életét is, amit meg is tehetnek, de mások ezt tolakodónak tarthatják, nem nézik jó szemmel ha a Bak javaslatokat tesz a változásra.

A Bakok szerint, csak helyes és helytelen út van a dolgok elvégzésére, és ez a gondolat néhány Bakot szűk látókörűvé, makaccsá tesz és nem szívesen értenek egyet másokkal. Ez egy folyamatos lecke a Bakok számára, tudván, hogy több módja is van a dolgok elvégzéséhez, és annak ellenére, hogy általában az ő módszerük jó, nem jelenti azt, hogy előírhatják mások módszereit.

 

Bak mélyen belül

 

A Bakoknak van ez a fajta melankólia érzetük és szükségük a struktúrára és munkára, mert belül értéktelennek érzik magukat és folyamatosan bizonyítaniuk kell rátermettségüket. Amint rájönnek, hogy a saját maguk szeretésére van szükségük, kinyílik az ajtó és akkor a világot új fényben fogják látni, ami megengedi az örömöt és a bűntudattól mentes szórakozást.

A Bakoknak leginkább a biztonságra, a pénzügyi és az anyagi biztonságra van szükségük. Nagyon fontos számukra a nyilvános megjelenés és a tekintély. A Bakok magányosak, de szükségük van az elismerésre, azonban ezt az igazságot kiválóan elrejtik.

Nagyon önállóak, sok arcukat mutatják a világnak, zárkózottságukról és közömbösségükről ismertek, de ők így rejtik el magukat a világ elől; sajnos lehet, hogy soha nem fogják megtudni, hogy kik ők valójában. Ez okozza a bizonytalanságuk érzését és ezért kérdőjelezik meg saját értékeiket. A Bakok megnehezítik, hogy érzelmileg közel kerüljenek hozzájuk, mert ha valakit beengednek, nem akarják majd elengedni és az érzelmi kapcsolatok miatt sebezhetőnek, de mégis, egyben elégedettnek érzik magukat. Ez egy folyamatos, belső konfliktus ellentmondásokkal a Bak fejében.

  

 

Bak erősségei kulcsszavak:

  • Felelősségteljes
  • Türelmes
  • Ambiciózus
  • Leleményes
  • Lojális

Bak gyengeségei kulcsszavak:

  • Diktatórikus
  • Gátlásos
  • Öntelt
  • Bizalmatlankodó
  • Fantáziátlan
MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu