horoszkóp, ezotéria és asztrológia

A Bak szerelmi kompatibilitása

 

A Bak és a Kos szerelmi kompatibilitása


Nem reményteljes kombináció. A Szaturnusz, melyet Idő Apó jelképez, a Bak zászlóhordozója. A Kos egy nyugtalan, tüzes, impulzív kísérletező. A Bak ezzel szemben álszent ember. A Bakban uralkodási hajlam munkálkodik, és ugyanígy a Kosban is. A pénzzel kapcsolatosan is problémák merülnek fel, mivel a Kos extravagáns, a Bak ugyanakkor szereti magát bebiztosítani.

A Bak egy egyszerű lélek így a Kos túl nyomasztó lehet számára; a Kos kockázatokat akar vállalni és azokat élvezni, ugyanezektől a kockázatoktól viszont a Bak elborzad. Nagyon erőszakos veszekedések robbanhatnak ki emiatt és más személyiségi konfliktusok miatt. A Kosnak nem fog tetszeni az a pesszimista félhomály, melyet a Bak arra használ, hogy visszafogja a Kos lelkesedését. A Bak is inkább csak egy pózt kedvel a szeretkezéshez, vagy akár csak egy bizonyos időpontot. Ugyanakkor a Kos kezdeményező lehet a Nyilas irányítása alatt. Ha így van, akkor a házasság előnyösebb, mint a futó kapcsolat.

 

A Bak és a Bika szerelmi kompatibilitása


Mindkét partner megérti a másik személyiségét. A Bak is és a Bika is szereti a pénzt, és minden bizonnyal fontos nekik a biztonság. Amíg a Bika türelmes ember, a Bak kész mind a kettőjükért dolgozni. A Bika képes áttörni a Bak óvatos tartózkodásán és meg tudja neki adni a szükséges bátorítást és érzékenységet. Mind a kettőnek földies, szenvedélyes a természete, és az érzéki Bika képes a Bak mélyén rejlő romantikus kincseket fellelni. Ez a pár képes mindent kigondolni a szex területén - minden elképzelés megvalósul.
A Bak szexuális étvágya lehet túlzottan habzsoló, vagy tartózkodhat teljesen is, amennyiben külső nyomás éri. A Bakban lévő feszültség irányában a Bikának érzékenységgel kell viszonyulni, ezzel kapcsolatban beszélniük kell, hogy a Bak e miatti bűntudata enyhüljön. E pár számára tökéletesek a kilátások, és nagyon sikeres házasság lehet belőle.

 

A Bak és az Ikrek szerelmi kompatibilitása


Ezek az emberek eltérő szexuális természetűek. A Szaturnusz irányította Bak hadilábon áll a Merkúr által vezérelt Ikrekkel. Az Ikrek általában könnyed, érzéki ember, amíg a Bak, hideg vérmérsékletű, odaadó és óvatos. A Baknak nehéz lesz majd rajta tartani a gyeplőt a könnyen gerjedelemre gyúló, kacér, önfejű Ikreken.

A Baknak minden türelmére szüksége van ahhoz, hogy kezelje azt a partnert, akit szeszélyesnek, extravagánsnak, és kelekótyának ítél meg. Annak érdekében, hogy a szexuális kapcsolat sikeres legyen, az Ikreknek el kell terelni a Bak elméjét a karrierjéről, és azokról a problémákról, melyek vele járnak. A kezdeti érdeklődés nem tarthat sokáig.

 

 

A Bak és a Rák szerelmi kompatibilitása


A Bak nem tud túl sok figyelmet szentelni a partnernek, és nem elégíti ki a Rák kívánságait. A Bakot túl sok más minden is érdekeli. Mind a kettő jól bánik a pénzzel, és nem sok esély van arra, hogy pénzügyi gondjaik legyenek. A pazarlást és a hivalkodást a Bak megveti.

A Bak hűséges és odaadó társ, akivel a pozitív típusú Rák elégedett lehet, még akkor is, ha az élet egy kicsit unalmassá válik néha. Azonban van egy erős szexuális vonzódás e két csillagjegy képviselői között. A hálószobában minden tökéletes lesz, amíg a Rák meg nem unta a Bak gyakorlatiasságát és túlzott biztonságigényét. A kapcsolat nem stabil, a házasság nem kívánatos.

 

A Bak és az Oroszlán szerelmi kompatibilitása


A rendezett, szervezett Bak nem érti, és nem helyesli az Oroszlán túláradó impulzivitását. Az Oroszlán megbocsát és felejt; A Bak az, aki későn gyullad haragra és ritkán elfelejt. Az Oroszlán azt feltételezi, hogy a Bak tele van szeretettel és túl fukarul bánik vele.

A Bak pedig szintén nem a legjobb partner az Oroszlán számára, a szegényes képzelete miatt. A Bak sokkal szenvedélyes az ágyban. Nem illenek egymáshoz a hálószobában. Mindketten olyan független csillagjegyek képviselői, melyek a mindennapi életben az uralkodásra törekednek. E kettő szinte teljesen ellentétes, és egy szerelmi viszony esetében ezek az ellentétek jelentéktelennek bizonyulhatnak, viszont egy házasságnál már soha nem lesznek boldogok együtt.

 

A Bak és a Szűz szerelmi kompatibilitása


A Szűz tiszta és rendezett elméje jól illeszkedik a Bak önmérsékletével és kemény munkabírásával. Mindketten büszkék az otthonukra, inkább egy kevés jó barátjuk a felszínes ismerős helyett, és csodálják egymás intellektuális képességeit. A Bak praktikussága kiválóan igazodik a Szűz pontosságához.

Vannak lehetséges félreértések a szex területén, de olyan jól ismerik és érzik egymást, hogy ezek a félreértések nem zavarják őket. Mindketten - okosak, konzervatívak és türelmesek. A romantika fűszere lehet, hogy majd hiányzik ebből a párkapcsolatból, mert e téren mindkét fél visszahúzódóbb. Általánosságban véve, jó esély van egy hosszú társkapcsolatra.

 

A Bak és a Mérleg szerelmi kompatibilitása


A Baknak erős szexuális érdeklődése van a Mérleg irányában. A Mérlegnek egy bizonyos fokig tetszik a Bak anyagi törekvése. Azonban a Mérleg hajlama a lustaságra irritálja a Bakot, aki megszokta, hogy pihenés nélkül dolgozzon. A Bak józan gyakorlatiassága miatt a Mérleg elégedetlen lesz.

A Bak nem nagyon szeretné, hogy a mérleg állandóan megpróbáljon mindenki figyelmének a középpontjába lenni. A Bak szó szerint egyenesen az ágyba viszi a munkáját és a Mérleg feladata lesz, hogy elvonja a Bak figyelmét elég hosszan a szexuális időtöltéshez. Egy olyan jegy, mint a Mérleg nem fogja ezt sokáig elviselni és zöldebb mezőket kezd keresni. Túl sok a személyi összeférhetetlenség egy sikeres kapcsolathoz.

 

 

A Bak és a Skorpió szerelmi kompatibilitása


Ez a románc sikeres szexuális viszony is lesz egyben. A Skorpió az ötletesebb szerető, de Bak állóképességével egy jó párosítás. A Skorpió birtoklási vágya biztonságot jelent a Bak számára.
Ez a két egyén jól működik együtt - a Bak rendkívül szervezett és a Skorpiónak van egy veleszületett ravaszsága. A Skorpió inkább találékony, míg a Bak türelmesebb. Sikerük a hálószobában megnyit bizonyos érdekes lehetőségeket. Mind a két jegynek erős az akaratereje, de a Skorpió inkább hajlamosabb az irányításra. Amit a Baknak meg kell értenie, az hogy ez a Skorpió erős szerelméből fakad. A kapcsolat általában szenvedélyes és a házasságok sikeresek.

 

A Bak és az Nyilas szerelmi kompatibilitása


Ha a Nyilas nem képes valamennyire megnyirbálni a szárnyait, ez a kombináció egyáltalán nem javasolt. A Bak szereti a szeretkezést meghatározott helyeken, míg a Nyilas az aktusra mindenhol kész.
A Bak óvatos és konzervatív. Mindig a biztonságot tartja szem előtt. A Nyilas a gondatlan és felelőtlen játékos. A Nyilast bosszantja a szűkmarkú Bak. A szexuális élet nagyon valószínű, hogy mindkét fél számára frusztráló lesz, de a Nyilas élesebben fogja ezt érezni, mint a Bak. Ez nem a legjobb kapcsolat, és sikertelen házassággal végződik.

 

A Bak és a Bak szerelmi kompatibilitása


A Bak olyan emberek társaságát keresi, akik hasonlóak hozzá, ennek a kettőnek az esetében hiányzik a közös tisztelet és megbecsülés. Mindkettő óvatos, visszafogott személyiség, akik keményen dolgoznak, és fontos számukra a pénzmegtakarítás. A legnagyobb probléma itt a dolgokat frissen és élénken tartani. Osztoznak értékrendjükben és a dolgokat hasonlóan csinálják.. A komolyság túl sokáig fenntartott légköre és önfejűségük elidegenedéshez vezethet.

A Baknak egy könnyedebb, játékosabb szexuális partnerre van szüksége, aki az ágyba tudja csalogatni, de ezen két csillagjegy szülöttének együtt nem lesz számottevő nemi élete, mert szellemi erejüket a karrier építésére fogják fordítani és közös kapcsolatuk ápolására. Ez nem a legjobb találat, és nem túl izgalmas a házasságot ígér.

 

A Bak és az Vízöntő szerelmi kompatibilitása


Mindkét csillagjegynek erős az énképe, de a Vízöntő szabadságra vágyik, ugyanakkor a Bak dominálni szeretne. Hamarosan azon kapják magukat, hogy párkapcsolatuk puszta barátsággá silányult. A Baknak nehéz a Vízöntővel kijönnie az élet bensőséges területein. Az Vízöntő egy leleményes, szabad akaratú ember. A szerelem tüze nem tartható elevenen számára a gyakorlatias gondolkodású Bak iránt. A Vízöntő folyamatosan úton van, és kedveli a költekezést.

A Bak úgy véli, az ilyen életstílus komolytalan, és megpróbál szigorú megszorításokat ráerőltetni. A Vízöntőnek rengeteg munkahelye lehet, miközben a megfelelő kihívásokat keresi, de a Baknak a pénzügyi biztonság felé való törekvése annyira erős, hogy az elborzasztja a Vízöntőt. Ez nem egy beteljesítő kapcsolat és a jó házasság nagy erőfeszítést igényel

 

A Bak és az Halak szerelmi kompatibilitása


A Halak valószínűleg megpróbálja megcsalni a Bakot, mert az erre való hajlam személyiségükben rejlik, de ezt képes feldolgozni a Bak és átveszi a vezető szerepet az ágyban. A Halak belátja ezután, hogy jobb ha a Bakkal tart továbbra is. A Halak gyengéd és őszinte lény, és a Bak életébe sok örömöt hozhat. A Bak mintegy ballasztként működik az Halak össze-vissza álmodozását a földre visszahúzandó, és megadja azt a stabilitást, melyre a Halaknak szüksége van, és amelyről álmodik. És semmit nem szeret a Bak jobban, mint, hogy csodálják. Ezek a nagyon különböző emberek kiegészítik egymást érzelmileg.

Ez egy jó kombináció egymást kiegészítő értékekkel. Képesek megnyugvás nyújtani egymásnak, abban az esetben, ha a Bak érzelmeit legalább egyszer-kétszer hajlandó kimutatni. Nagyon jó az előrejelzés ezekre a kapcsolatokra.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu