horoszkóp, ezotéria és asztrológia

A Bika szerelmi kompatibilitása

 

A Bika és a Kos szerelmi kompatibilitása

Mindkettő nagyon érzéki, de a Kost bosszantja a Bika lassú és fantáziátlan szeretkezése. A Kos örömöket kereső ember, aki állandóan megpróbálja magát valamivel szórakoztatni. A Bika visszafogottsága, aki szinte soha nem tesz semmit spontán módon, irritálja őt. A Bika jól bánik a pénzzel, viszont a Kos még jobban tudja azt költeni. A hosszú távon nehéz lehet a kapcsolat, de ha elég hosszan kitartanak, a Kos megtanulja értékelni a Bika kitartását és a megbízhatóságát. Ha a Bika átengedi a vezető szerepet a Kosnak, akkor az érzéki örömök új világát fedezhetik fel.

Ellenkező esetben nehéz megfelelő egyensúlyt teremteni.

Ezek a kapcsolatok általában rövid távon futnak le.

 

A Bika és a Rák szerelmi kompatibilitása

Általában ez egy jó kombináció. Mindkettőnek szüksége van a biztonságra, és az állandóság érzésére, mindketten kedvesek, szeretetteljesek és szenvedélyesek is. A Rák érzékiséget és képzelőerőt hoz ebbe a kapcsolatban. Mindkettő szenvedélyes, és nem kell semmilyen külső segítség ahhoz, hogy elégedettek legyenek egymással. A Bika képes megérteni a Rák érzelmi hangulatváltozásait, és segít elsimítani a problémákat, ha azok megjelennek. A Bika általában figyelmes ember. A Rák érzékeny. Ez a kapcsolat javulni fog a korral és kemény munkával, mivel ezek annyira eltérő személyiségek és sok tekintetben az egyik erőssége kiegészíti a másik gyengeségét. A Rák szexuális életét befolyásolja, hogy esténként hogyan jönnek ki egymással, és ha van veszekedés vagy más kellemetlenség, akkor a Rák nem fog szeretkezni a Bikával ha ilyenekből sok fordul elő, akkor egy falat épít kettőjük között. Egymás problémainak a megértése segíti egy kellemes kapcsolat meglétét. A sikeres házasság lehetséges, abban az esetben, ha mindketten hajlandóak inkább adni, mint kapni.

 

 

 

 

A Bika és a Mérleg szerelmi kompatibilitása

Ennek a párnak mindkét tagja ugyanúgy szereti a zenét és a művészeteket, de azon kívül nem sok hasonló van bennük. A Bika természete a dolgok megszerzése és nem elég romantikus a Mérleg számára. A Bika szereti megtervezni az életet, de a Mérleg nem fog ilyen kötelezettségeket vállalni és mindkét fél erőszakosan bánthatja a másikat emiatt. A Mérleg nem szereti a Bika diktatórikus viselkedését, és hamar kiboríthatja a Bika unalmas és száraz életfelfogása. Mindezt betetőzve a Bika féltékeny a mérleg romantikus és változékony természetére. Szexuálisan jól megértik egymást, így sok kellemes játékban lehet részük, de ebből nem lesz tartós kapcsolat.

 

A Bika és Bak szerelmi kompatibilitása

Mindkét partner megérti a másik személyiségét. A Bak is és a Bika is szereti a pénzt, és minden bizonnyal fontos nekik a biztonság. Amíg a Bika türelmes ember, a Bak kész mind a kettőjükért dolgozni. A Bika képes áttörni a Bak óvatos tartózkodásán és meg tudja neki adni a szükséges bátorítást és érzékenységet. Mind a kettőnek földies, szenvedélyes a természete, és az érzéki Bika képes a Bak mélyén rejlő romantikus kincseket fellelni. Ez a pár képes mindent kigondolni a szex területén - minden elképzelés megvalósul.

Bak szexuális étvágya lehet túlzottan habzsoló, vagy tartózkodhat teljesen is, amennyiben külső nyomás éri. A Bakban lévő feszültség irányában a Bikának érzékenységgel kell viszonyulni, ezzel kapcsolatban beszélniük kell, hogy a Bak e miatti enyhüljön. E pár számára tökéletesek a kilátások, és nagyon sikeres házasság lehet belőle.

 

A Bika és a Bika szerelmi kompatibilitása

Ez nem a valaha volt legizgalmasabb unió, mert mind a kettő házias jellegű, olyan teremtmények, akik a biztonságot szeretik a kalanddal szemben. Nem mindig szexuálisan kompatibilisek. A nő inkább szentimentálisabb a szerelemben, az ember éppen ellenkezőleg, inkább földi természetű. A Bika férfi inkább egy másik férfi társaságát igényelné. A Bika nő nem tudja elviselni a megtévesztést vagy a figyelmetlenséget. Másrészt mindketten osztoznak a pénz iránti szeretetben, szorgalmasak, hűségesek, és ragaszkodók. A tökéletes megoldás az, hogyha külső kötődéseket, barátságokat alakítanak ki, anélkül, hogy a birtoklás hálójában tartanák egymást. Ez a kapcsolat kellemes lehet, de a házasság kérdéses.

 

A Bika és az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Ez a párosítás nem kecsegtet sok jóval, bár az elején a Bika reagál az Ikrek szikrájára, és az Ikrek izgalmasnak találja a Bika sallangmentes egyenességét. Az Ikrek jegy képviselői általában kétarcú, változékony emberek. A Bika szülöttek a biztonságra törekednek. A Bika vonzódik az Ikrek művésziségéhez és fantáziadús elméjéhez. Ugyanakkor az Ikreket irritálja a Bika lassú reagálása. A Bikának, akinek veleszületett birtoklási vágya van, soha nem lesz képes megtartani a le nem nyugodott Ikreket. Ikrek szereti a változást és a Bika ellenáll annak. A szexuális életet fokozatosan befolyásolják az ikrek hangulatváltozásai. Az Ikrek úgy viselkedik, mint egy játékos, csintalan kisgyerek az egyik percben, de a következő pillanatban ordenárévá és állatiassá válik a szexualitása.

A tipikus Bika reakció erre valószínűleg az, hogy valaki másnak az ágyában keres majd vigaszt. Ez egy íztelen kapcsolat, és nem a legjobbak a kilátások a házasságra.

 

A Bika és az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Mindkettő stabil jegy, tehát egyik sem enged a huszonegyből. Az Oroszlán csak dühösebb lesz és a Bika még makacsabb. Az Oroszlán úgy véli, hogy természetesen neki kell lennie a vezetőnek a hálószobában. A Bika megadja azt a figyelmet, amire az Oroszlánnak szüksége van, de viszonzást vár el. A Oroszlán szeret uralkodni és végül, mivel a Bika erős akaratú és türelmesebb, felemeli kardját, ha szükségletei nem elégülnek ki. A visszafogott Bikában visszatetszést keltenek az Oroszlánnak az elővigyázatlan költekezési szokásai. Bika óvatos és megfontolt; Az Oroszlán terjeszkedő és extravagáns. A Bika nem hajlandó állandóan csodálni az Oroszlánt, és az Oroszlán túlságosan én központú ahhoz, hogy megadja neki azt az odaadást, amire neki szüksége van. Másrészt kiváló fizikai tulajdonságok és erős szexepil van jelen mindkét partner részéről ebben a párosításban. Van egy erős fizikai és érzelmi vonzódás, de túl sok az akadály.

 

A Bika és a Szűz szerelmi kompatibilitása

Ez szerelem lesz első látásra - mindketten otthonteremtők és ugyanaz az intellektuális érdeklődésük. A Szűz a szeretkezésben szereti az egyszerű módokat, pozíciókat. A Bika nincs ellene az egyszerűségnek, de az ő szexuális stílusa zavaró lehet a Szűz számára. De az élet más területein nem találják magukat szemben túl sok problémával. A Bika kitartása és a Szűz éles elméje egy jó párosítás a sikeres csapatjátékhoz. A Bika gondosan szemmel követi a kiadásokat, ami nagyon tetszik a fukar Szűznek. Lehet a kapcsolta jó, de mind a két jegy képviselőjének türelmesebbnek kell lennie.

 

A Bika és a Skorpió szerelmi kompatibilitása

Az erős szexuális késztetésükből fakadóan sok közös dolgot találnak egymásban. Mindketten egyformán aktívak szexuális viszonyokban. Egyiküknek sem kell megcsalni a másikat. Másrészt mindkettő nagyon féltékeny és makacs. A különbség a kettő között az, hogy a Bika birtokolni akarja a szeretőt, mint egy értékes tárgyat, és a Skorpió megpróbálja birtokolni őt érzelmi értelemben. A Bika makacsul ragaszkodhat dühéhez és a Skorpió veszélyes lehet, hogyha haragra gyullad. Tehát ez a viszony tele van problémákkal és csak akkor lehetséges a házasság, ha mind a ketten nagyon intelligens és toleráns emberek.

 

 

A Bika és a Nyilas szerelmi kompatibilitása

Ez két nagyon különböző személyiség típus. A Rendkívül szexuális Bika elégedett lesz a Nyilassal, viszont haragot gerjeszthet benne az, hogy a Nyilas megpróbál mindenhol szerelmet keresni. Amikor a Bika nem hajlandó a Nyilas kalandkeresésébe társ lenni, akkor talál majd valaki olyat, aki ezt megteszi. Kevés veleszületett otthonteremtő képessége van a Nyilasnak (kivéve, ha a csillagoknak jó az állása) ezzel szemben, a Bika kétség kívül házias jellemű. A Nyilas nincs nagyon tisztában a Bika azon képességével, hogy számára egy kényelmes otthont tud teremteni. Lehetnek boldogok együtt, de közös jövőjük rövid.

 

A Bika és a Vízöntő szerelmi kompatibilitása

A Vízöntő komolytalan hozzáállása a szerelemhez először zavarba hozza, majd később dühöt ébreszt a nagyon szenvedélyes Bikában, akinek nem csak a játékra kell valaki. A Vízöntő hajlik mindennek a kielemzésére, és nem nagyon érdekli a szeretkezés, mint az örömszerzés forrása. A Vízöntő inkább beszélgetni szeretne, de az érzéki Bikát nem elégíti ki az ilyenfajta szerelem. A Vízöntő számára a Bika túl követelőzőnek tűnhet. Ez a két egyén különféle módokon makacs: A Vízöntő különc, amíg a Bika töretlenül ragaszkodik a család és a biztonság értékeihez. A Vízöntő humán érdeklődésű; A Bika egyszerű lelkületű saját magával és tulajdonaival kapcsolatban. A Vízöntő nem helyez nagy hangsúlyt a szexre és nem szentel neki megkülönböztetett figyelmet. Ez a hozzáállás a Bikát felzaklathatja, mert a világfájdalmat nem akarja beengedni az ágyba, ami miatt a Bika túlzottan követelőzőnek tűnhet a Vízöntő szemében.

 

A Bika és a Halak szerelmi kompatibilitása

Ez általában egy nagyon boldog kombináció. A Bika erős, hiteles figura, aki a biztonságot és a stabilitást tud teremteni az ingadozó Halak számára. Ha a Bika megpróbál segíteni a Halaknak, hogy álmai valóra válhassanak, tapintatosan és megbízhatóan ösztönözve őt, a kitartó Taurus képes elérni mindent, mit ettől a kapcsolattól elvár.

A szexuális harmónia sikere a Bikától függ. Ez a kettő osztozhat a szépség, művészet, érzékiség szeretetében, minden területen, ami az élet kellemes oldalát érinti. A Halak szemét könnyen elhomályosítják az érzelmek, de a Bika reális szemlélete vissza tudja húzni őt a talajra. A Bikát megtaníthatja álmodni egy Halak személyiség. Jók a kilátások egy érdekes szerelmi kapcsolatra és ugyanakkor egy egészséges házasságra is.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu