horoszkóp, ezotéria és asztrológia

ikrek csillagjegy jellemzői

 

Ikrek jellemzői május 21 - június 20

 

 

Ikrek erősségei kulcsszavak:

 

  • Energetikus
  • Okos
  • Kreatív
  • Szellemes
  • Alkalmazkodó
 

Ikrek gyengeségei kulcsszavak:

 

  • Felszínes
  • Indulatos
  • Nyugtalan
  • Mesterkedő
  • Határozatlan

Ikrek dióhéjban

 

Az Ikrek sok oldalúak, gyorsak egyaránt fejben és fizikailag. Tele vannak energiával és életerővel, ügyesek a szavakkal. Intelligensek és nagyon alkalmazkodóak minden helyzethez és emberhez. Az Ikrek nagyon kíváncsiak és tudni akarják, hogy mi folyik körülöttük a világban. Ők nem azok, akik hátradőlnek és halad a világ, ki akarják venni a részüket. Ez néha az Ikreket kíváncsivá teheti, nem a saját dolgaikkal foglalkoznak.

Ez azért van, mert nagyon élvezik a kommunikációt, sokkal jobban mint más csillagjegyűek, ők a legfőbb szociális pillangók. Az Ikrek sokat beszélhetnek, de érdekes mondanivalójuk van, az ő mondanivalójuk nem csak fecsegés. Érdekes véleményeik és gondolataik vannak a dolgokról és nem félnek kinyilvánítani azokat. Mindig képben vannak és ők azok, akik keresik a legfrissebb szaftos pletykákat.

A kitartás hiányában az Ikrek könnyen eltudnak térni a témától, hogy más gondolatokat és ötleteket fedezzenek fel. Az Ikrek felszínesek, úgy alkotnak véleményt, hogy nem vetik bele magukat a témába és nem fedezik fel azokat teljesen. 
Ez ahhoz vezethet, hogy azt hihetik, hogy mindent tudnak, ami általában igaz is, de az elméjük túl elfoglalt, hogy a finom részletekkel foglalkozzon. A rutin és az unalom az Ikrek legnagyobb félelmei. Az Ikrek inkább hiszékeny, mint hogy tudják az elszomorító igazságot. Nem akarják a szabadságukat vagy a pozitív energiát korlátozni.

 

Az Ikrek és a szerelmi  kapcsolatok 

 

Milyen egy Ikrek csillagjegyű nővel randizni?

 

Az Ikrek nő valóban elbűvölő. Azonban randizni vele inkább tűnhet barátságnak, mint egy valódi kapcsolatnak az ő laza természetének köszönhetően. Ez nem feltétlenül hátrány; egy laza férfi számára, aki távol van a túlzottan romantikus érzelmektől, ő a megfelelő nő. Mivel ő a kettősség csillagképe, kihívást jelent. Egyrészt neki szüksége van a gondozásra, szeretetre és gondoskodásra, másrészt ösztönzésre és az újdonságra.

 

 

Ő nagyon igényes, és hogy ha nem szolgáltatod azt, amit akar, akkor hamar a következő kaland irányába veti magát. Kihívás fenntartani az érdeklődését, nem teljesen lehetetlen, így ő a tökéletes nő egy olyan férfinak, aki szereti az ösztönzést és a kihívást. Neki szüksége van egy partnerre gyors gondolkodással, hajlamos piszkálni és döfködni azok érzelmeit és elméjét, akik nála mentálisan lassabbak; bizonyosodj meg róla, hogy képes vagy lépést tartani az ő értelmével, vagy gyorsan lemaradsz.

Hajlamos pórázon tartani a férfiakat, nem teljesen szívtelenül; kiértékeli, hogy megérdemli-e a férfi az ő figyelmét és idejét, nincs ideje unalmas emberekre. Amint megszerzed az elismerését, könnyen féltékennyé válhat. A féltékenységének az oka az az, hogy ha megnyílik egy férfinak, amikor ritkán nyílik meg teljesen bárkinek, nem akarja, hogy becsapják vagy megbántsák. Ha egy Ikrek nővel vagy és féltékennyé válik, jó úton jársz az igaz szerelem felé! Az Ikrek nők olyan izgalmasak, hogy megérik a fáradozást, örökké emlékezni fogsz rá!

 

ikrek szerelem


Milyen egy Ikrek csillagjegyű férfival randizni?

 

A férfi remek randi partner - elbűvölő, szellemes, vicces, okos, beszédes, kreatív, kalandos, csak bizonyosodj meg róla, hogy lépést tudsz vele tartani! A nők vonzódnak az Ikrek férfiakhoz az élethez való lelkesedésük, életerejük és lendületük miatt. Talán versenyezned kell, ha el szeretnéd nyerni a szívét. Ne számíts rá, hogy elnyered és megtartod csak magadnak.

Könnyelmű és saját magának parancsol. Nem fogja megengedni magának, hogy egy nő visszatartsa és irányítsa.

Te a segédje leszel, nem pedig a szenvedélyes szeretője. Szereti a nőket és nagyon jó az ők meggyőzésében és manipulálásában, furfangosságával, hogy ágyba vigyék őket. Bármit mondani fog, csak, hogy megkapja amit akar. Ő a csábítás mestere. Ha egy nagyszerű kalandra vágysz, az Ikrek a legjobb választás. 


Hogyan vonzd az Ikreket?

 

Szeress beszélgetni. Ez az első szabálya, hogy lenyűgözz egy Ikreket. Legyél tudatában annak, amit beszélsz, mert az Ikrek intelligensek és nagy tudással rendelkeznek számos dologról. Ha egy bizonyos témában szakértő vagy, tanítsd meg arról, le fogod nyűgözni őket mert ez a "mindent tudok" típus nem mindig van tisztában a finom részletekkel jó pár dologgal kapcsolatban; túl elfoglaltak, hogy a megtanulásával foglalkozzanak.

Mondd el a gondolataidat, keveredj barátságos vitába velük de sosem túl konzervatívan, ők ezt unalmasnak tartják. Légy őszinte és hűséges az Ikrekhez, mert hogy ha a bizalmuk megtörik, általában sosem jön vissza. Az Ikrekkel könnyű randizni, bármilyen tevékenységben benne vannak. Csak szórakozz, mint ahogy a barátaiddal tennéd, mert az Ikrek nem másak, mint remek barátok.


Ikrek és a függetlenség


Az Ikrek nagyon függetlenek. Nem tartja őket vissza senki és semmilyen szabály. Saját maguknak kell megtapasztalni a világot.

A változás és a szabadság különösen fontosak az Ikreknek, nem engedik meg senkinek, hogy irányítsák őket, rendkívül függetlenek és a szabadság is nélkülözhetetlen a mentális jólét érdekében.

 

Ikrek és a barátság

 

Az Ikrek nagyon érdekes és izgalmas barátságokat kötnek. Szeretnek mindenkin nyomot hagyni, akivel találkoznak. Nagyon könnyelműek és eltűnnek hosszabb időre amint új barátokkal találkoznak és új helyeket fedeznek fel. Azonban amikor visszajönnek, új gondolatokat, véleményeket és érdekes dolgokat osztanak meg, új ötleteket tanítanak. Az élet nagyon érdekes és szórakoztató Ikrek barátokkal. Ha tanácsra van szükséged, az Ikrek az, akit meg kell kérdezned.

 

 

Ők a kommunikáció mesterei és segíthetnek megkapni meggyőzéssel és lelkesedéssel amire szükséged van és ráadásul jó tanácsokat is adnak. Azonban ne terheld az Ikreket az összes érzelmi problémáddal, nem akarnak ezzel foglalkozni, mert elkedvetlenítik és korlátozzák őket a szabadságukban. Ha túl sok hosszútávú segítségre van szükséged, támogatnak és segítenek. Egy Ikrek barát megtudja veled osztani a legfrissebb pletykákat, és hogy ha szereted a beszélgetéseket, az Ikrek szállítja azokat.

Ők nagyon nagylelkűek a barátaikkal, rengeteg időt fognak tölteni veled és megosztanak mindent. Annak ellenére, hogy az Ikrek társadalmi pillangók, mindig szükségük van időre magukra és ezt tisztelni kell.


Ikrek és az üzlet

 

Az Ikrek hajlamosak megosztani az energiájukat különböző feladatokra és nem csak egy dologra összpontosítani, így a befejezetlen projektek nyomát hagyják maguk után. Ha az energiájukat egy helyre összpontosítanák, a leleményességük és az intelligenciájuk lehetővé tenné, hogy sikeresen és kreatívan fejezzék be a projekteket. Az Ikrek kitűnő menedzserek, motiválni tudnak egy csapatot a lelkesedésükkel és életerejükkel.

Ezen felül remek üzletemberek mert a kommunikációs készségük lehetővé teszi, hogy furfangosak legyenek és mindenre tudjanak válaszolni, amit egy ember mond. Nagyon jól tudnak meggyőzni és manipulálni. Nagyon könnyen tudják igazolni bármelyik lépésüket és megmagyarázni bármilyen cselekvést.


Ikrek és a temperamentum

 

Az Ikreknek megvan az a képességük, hogy azonnal reagáljanak helyzetekre, és ennek eredményeképpen nagyon heves vérmérsékletűek. Össze lehet hasonlítani őket egy sebzett forrással, ahogy egyszerre be akarnak fogadni minden körülöttük lévő dolgot amit tudnak.

A tény, hogy szeretik a különböző helyzeteket és embereket, idegesebbé teszi őket, ami azt jelenti, hogy majdnem folyamatosan sebzettek. Azonban, ha unalmat tapasztalnak és nincs mit felmérni, ugyan azokat az érzelmeket kapják, az izgalom és a változatosság szükségét. Ez az Ikrek kettőssége, folyamatosan egymásnak ellent mondó érzelmek egy spontán, ingerlékeny csomagban.

 

Ikrek mélyen belül

 

Az Ikrek egyik bukása a felületességük. Ahelyett, hogy mélyen belenéznének az emberek valós tulajdonságaiba, az Ikrek úgy ítélik meg az embereket, ahogy bánnak velük. Ez ahhoz vezethet, hogy az Ikreknek rossz benyomásuk lesz az emberekről és ez problémákat okozhat a kapcsolatokban.

Az Ikreknek lehetnek bátortalanság és kedvetlenség érzése, habár nem engedik senkinek, hogy ezt meglássák, még a legközelebbi barátoknak és családnak sem. Az Ikrek azt akarják, hogy mindenki azt higgye, hogy mindig boldogok és a stressz nem befolyásolja őket.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu