horoszkóp, ezotéria és asztrológia

A Kígyó horoszkópja a 2015-ös évreIDEJE UTAZNI

KÍGYÓ (kelet) - BIKA (Nyugat)

Ez jobb év lesz, mint az előző, de még mindig akadályokkal és megoldandó problémákkal. Az út a sikerhez és a boldogsághoz az összpontosítás a saját feladataikra, saját problémák megoldására, és nem szabad beavatkozni olyan problémákba, amelyek kifejezetten más emberekre tartoznak.

Vigyázni kell a bírálatokkal, mert rossz fogadtatásra találhatnak.

Az év nagy kártyája az Utazó Ló csillag megjelenése lesz, mely beharangozza az életünket pozitív irányban megváltoztató utakat. Ez azt jelenti, hogy külföldi kapcsolatokra derűs szemmel kell tekinteni és tárt karokkal kell üdvözölni azokat.

2015 az olyan kapcsolatok ápolásának és táplálásának lesz az éve, amelyek később hasznosak lehetnek. Ebben az évben le kell nyugodni, át kell gondolni a dolgokat. Nem kell sietni, se izgulni. Szabad a pálya, kicsit végre élvezheti az életet. Nem szabad, ennek ellenére, túl kényelmesnek lenni.

 

 

Lehet, hogy a vihar már készülőben van otthon, ahol a legkevésbé várja, hogy balul ütnek ki a dolgok.

 

A Kígyó szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Fontos, hogy ne számítson túl sok jóra ebben a tekintetben. Ha bármi pozitívnak kell történni, akkor az spontán történik meg, és nem erőltetetten.

Másrészről, törekedni kell arra, hogy a más emberekkel való kapcsolat (a házasság, a család vagy a baráti) annyira egészséges és természetes legyen, amennyire csak lehetséges. Célszerű a felmerülő feszültségeket rögtön megoldani egy egyenes és felemelő párbeszéddel.

 

A Kígyó karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

Visszafogott és védekező stratégiát kell, hogy kövessenek, és azzal kell foglalkozniuk, hogy a már meglévő dolgokat megőrizzék, mintsem hogy új területeket hódítsanak meg.

A haladás és a pozitív dolgok a szerencsének és kockázatnak köszönhetőek és nem annyira a jelen erőfeszítéseknek.

Nem annyira kedvez ez az év az új tervek vagy kezdeményezések megvalósításának, kivéve, ha külföldi országokhoz kötődnek.

 

A Kígyó pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

Ha a kígyó úgy dönt, hogy rendszeres életet él, amelyben havi jövedelem mindig nagyobb, mint a költségek, nem lesz gond.

De minden sokkal bonyolultabb lesz, ha a költségek nem kerülnek ellenőrzése alá, vagy ha kísértés van a nagy összegű befektetésekre.

 

Az Kígyó egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

Egészség lesz a kígyó legerősebb tőkéje 2015-ben.

 

 

Tudatosítani kell ezt magukban, és a lehető legjobban ki kell, hogy aknázzák a testi és lelki egészségüket.

 

ÜZENET A KÍGYÓNAK a Kecske 2015-ös évére.

 

Úgy tartják, hogy a Kígyó Évében született személyek rendelkeznek egy furcsa mágikus erővel. Mások is úgy vélik, hogy az egyik legnagyobb kihívás a Kígyó szülötteknek a tanulás, és hogy hogyan kezeljék a belső erejüket. Ha tudják, hogyan hangolódjanak rá, akkor csodákra lesznek képese; ha nem, kibogozhatatlan problémák fognak bekövetkezni.

Ténylegesen ebben az évben teljesen hinniük kell ebben az erőben. Ha észreveszik, hogy valamit űznek, akkor az annak a jele, hogy nincsenek összhangban a személyes erejükkel, mert nem hisznek benne.

De ha teljesen magabiztosak, annyira, hogy nem is próbálkoznak semmivel, csak várják, hogy megkapják, amit megérdemelnek, akkor az azt fogja jelenteni, hogy összhangban vannak saját erejükkel, és hogy csodák kezdenek el történni.

 

Legjobb hónapok 2015-re: Április, július, augusztus, szeptember és december
Mire kell törekedni 2015-ben: hatalom, a saját személyes életben
A szerencsés számok 2015-ben: 3, 6, 17, 25, 32, 40

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu