horoszkóp, ezotéria és asztrológia

A Kos csillagjegy jellemzői

Március 21-április 19

Kos erősségei kulcsszavak:

  • független
  • nagylelkű
  • optimista
  • lelkes
  • bátor
 

Kos gyengeségei kulcsszavak:

  • kedvetlen
  • indulatos
  • egocentrikus
  • lobbanékony
  • türelmetlen


Kos és a szerelmi kapcsolatok

 

Milyen egy Kos csillagjegyű nővel randizni:

 

A Kossal való randizás sosem izgalommentes. Forróvérű és energikus, szóval képesnek kell lenned kezelni ezt a hőt. A Kos nő olyan személynek való, aki szereti a független és önálló nőket, akik gondoskodnak magukról és nem ragaszkodóak. Egy Kos nő szabadságot igényel. Egy Kos nőnek a kapcsolat legjobb része az eleje, amikor megvan a szikra, és ő megpróbál elkapni téged, hogy az övé legyél. A hosszútávú kapcsolatokban fogja megtalálni a boldogságot, mert élvezi megosztani mindent a partnerével.

Ő nem csak egy romantikus partnert szerez, hanem egy legjobb barátot is. Nagy szüksége van a szeretetre és szenvedélyre, de sosem engedi egy embernek sem, hogy mesterré váljon, a partnerére egyenlően tekint. A Kos nők nem az uralkodni vágyó embereknek valók. Hűséges lesz, de ugyanezt elvárja cserébe. Lehet féltékeny azért, mert azt akarja egy férfitól, hogy minden figyelmet neki szentelje, “ mindent vagy semmit”, szóval a féltékenysége a birtokló vágyában gyökerezik; elsőnek kell lennie a férfi szemében.

Ő mindig bátorítja és erőt ad a partnerének, szóval egy Kos nő tökéletes elkeseredett vagy szükséges időben, mindig ott lesz neked, hogy jól alakuljon a vége, szükséges éreznie, hogy megbecsülik és szeretik.

 

 

 


Milyen egy Kos csillagjegyű férfival randizni:


Egy Kos férfinak megvan a vágya a kalandra, szóval ha azon gondolkodol, hogy kapcsolatot létesítesz egy Kos csillagjegyű emberrel, akkor készülj fel gyors léptű kalandra, újdonságra és izgalomra. Ő mindig lelkes kipróbálni új dolgokat –beleértve kapcsolatokat. Nem mondhatjuk azt, hogy az összes Kos férfi csak az izgalmas és rövidtávú kapcsolatokat támogatja, de általánosságban igen.

Ő valószínűleg melletted marad. Ha te olyan típusú nő vagy, aki élvezi, hogy a férfinál van az irányítás és bezsebeli az ő ragyogását. Élvezi a kihívásokat, szóval ha olyan nő vagy, aki kihívásokat ajánl neki - például játszani a nehezen megszerezhetőt - még tovább melletted maradhat. Emlékezz, ennek az embernek a mindene az üldözés izgalma. Ne játszd el, hogy nem foglalkozol vele. Szüksége van rád, hogy “levegyen a lábadról”.

Tűnj ártatlannak és nehezen megszerezhetőnek és a kisujja köré fog tekerni. Sose használj ki egy Kos férfit, mert a rövid türelme miatt dühbe kerülhet és távozhat úgy, hogy vissza se néz.

 

Hogyan vonzd a Kosokat:


Tudasd a Kosokkal, hogy csodálod őket, ők erősödnek a csodálattól és követőktől. Tudasd velük, hogy szereted a lendületüket az élet felé, és hogy érdekesnek találod őket. Sokkal jobban szeretik a bókokat, mint bármely más csillagjegy. Dicsérni őket fizikailag, szellemileg, szeretik a beszélgetéseket intellektuális témákról és belemennek élénk vagy barátságos vitákba. Szeretik a kihívásokat és a jó és intelligens beszélgetések ösztönzését.

kos csillagjegy szerelem

Kérj tőlük tanácsot, tudasd velük, hogy felnézel rájuk. Ne feledd, a Kos az első a csillagjegyek közül és a legelőbbre haladók és függetlenek, szeretik a követőket. Ne tartsd meg a véleményed magadnak mert a Kosok hamar ráunhatnak arra, hogy mindennel egyetértesz, amit mondanak. Ne próbáld meg őket irányítani, nem szeretik a parancsolgatást. A Kosok nagyon ügyes emberek, szóval ha a terveiket követed, akkor nagyon jól fogod magad érezni. Ha valamilyen ötletük van, valamit csinálni akarnak, akkor ússz az árral, szeretik irányítani a dolgok menetét.

 

 

Kosokról dióhéjban:


A Kos az első csillagjegy. A Kos a belsőt jelképezi, akik ez alatt a csillagjegy alatt születtek azok erősen védik a személyiségüket másokkal szemben, és nagyon maguknak valóak lehetnek.

A Kosok hajlamosak kimerészkedni a világba és benyomást tenni másokra, ami izgalmas, vibráló és beszédes. A Kosok hajlamosak kalandos életet élni és szeretnek a figyelem középpontjában lenni, de méltán, mivel ők természetes, magabiztos vezetők.

A Kosok lelkesek a céljaikkal kapcsolatban és élvezik a vadászat vibrálását, ”akarni sokkal jobb mint megkapni”, és ez jó módja összegezni. A Kosok nagyon ösztönzőek és gyakran nem gondolkoznak, mielőtt cselekednek – vagy beszélnek. Túl gyakran a Kosok kimondják azt ami, az eszükbe jut, amit később megbánnak.

 

Kos és a függetlenség:

A Kos személyiségek függetlenek. Elsőként a csillagjegyek közül, ők sokat kockáztatnak és erőszakosak, gyakran mutatják az irányt. Az ő ritmusos és vonzó szemelyiségük gyakran elcsábít másokat, hogy kövessék őket azért, mert a Kosok személyiségei izgalmat hoznak mások életébe.


Kos és a baráti kapcsolatok:

A Kosok remek barátok, mindig odaadással és nagylelkűséggel vigyáznak a barátaikra és megvédik őket, és ha szükséges, akkor bátorítják őket a természetes optimizmusukkal. Ha szembe kerülnek konfrontációval, a Kosok könnyen gyerekessé válhatnak, visszatámadnak agresszív természetükkel, indulatosak lesznek és nem szabad az útjukba állni.

 

Kos és az üzlet:

A kosok aktivisták. Ha üzleti ötlet kerül az útjukba, hajlamosak fejest ugrani egyből. A Kosok előszeretettel kockáztatnak, hogy kövessék az álmaikat, céljaikat. Azonban ha a siker nem azonnali, hajlamosak elveszteni az érdeklődésüket és könnyen feladják. A Kosok híresek arról, hogy nem fejezik be azt, amit elkezdtek. Ez betudható az alacsony tolerancia szintjére az unalomhoz kapcsolódóan, és a türelem hiányának. Ha az izgalom eltűnik az üzleti ötletből, akkor lelépnek és elkezdenek máshol keresgélni.

 

 

 

Kos és a temperamentum:


A függetlenség a kulcs a Kosok asztrológiájához. Nem szeretnek elfogadni parancsokat másoktól és nem szeretik, ha az útjukba kerülnek. Gyerekessé és kedvetlenné válhatnak, ha olyan parancsot kapnak, amiket nem szeretnek. A Kosok gyakran támadóvá válhatnak az elhangzott vélemények miatt.

Önzővé és könnyen ön centrikussá válhatnak, ha nem szentelnek figyelmet mások érzelmeire, a Kosok könnyen elkényeztetetté válhatnak és neheztelővé mások által. Annak érdekeben, hogy az útjukba kerüljenek, a Kosok hazudni fognak ha úgy tűnik, előnyös ezt tenni. Meglehet, hogy ők nem igazán jó hazudók és a legtöbb ember általában átlát rajtuk.

 

A Kosok mélyen belül:


Az erős, független felszín alatt bizonytalanság lapulhat. Ennek oka az intenzív hajsza a siker felé és a Kosok túl sok nyomást helyeznek magukra, ez eredményezhet önbizalomhiányt, de meglehet, hogy a természetes optimizmus és lelkesedés átveszi ennek a helyét és ez a mélyben rejlő bizonytalanság lehet, hogy nem derül ki mások számára.

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu