horoszkóp, ezotéria és asztrológia

A Kos szerelmi kompatibilitása

 

Kos és Kos szerelmi kompatibilitása

Mindkét ember azzal a szándékkal kezdi meg a kapcsolatot, hogy uralja azt. Szenvedélyes szerelmi viszony, de egyik fél sem hajlandó az alárendelt szerepet vállalni. Szexuális kapcsolatukban az asszony fog dominálni. A Kos-férfi nem bírja sokáig az alárendelt szerepet.

Mindegyikük megpróbálja magához ragadni a vezető szerepet és ez táptalajt teremt a viszály számára. Ennek következtében intim kapcsolatuk gondoktól terhessé válik. Bár ez nem a legideálisabb frigy, mégis működhet, ha mindketten eléggé szeretik a másikat ahhoz, hogy énjükből és egójukból egy kicsit feláldozzanak a másik érzéseire való tekintettel. A születési horoszkóp felállítása majdhogynem elengedhetetlen számukra, mert a képletek megmutatják, hogy hol vannak azok gyengeségek és erősségek, melyek ismeretében egy tartós és boldog párkapcsolatot lehet kialakítani.

 

 

Kos és Bika szerelmi kompatibilitása

Mindkettő nagyon érzéki, de a Kost bosszantja a Bika lassú és fantáziátlan szeretkezése. A Kos örömöket kereső ember, aki állandóan megpróbálja magát valamivel szórakoztatni. A Bika visszafogottsága, aki szinte soha nem tesz semmit spontán módon, irritálja őt. A Bika jól bánik a pénzzel, viszont a Kos még jobban tudja azt költeni. A hosszú távon nehéz lehet a kapcsolat, de ha elég hosszan kitartanak, a Kos megtanulja értékelni a Bika kitartását és a megbízhatóságát. Ha a Bika átengedi a vezető szerepet a Kosnak, akkor az érzéki örömök új világát fedezhetik fel. Ellenkező esetben nehéz megfelelő egyensúlyt teremteni.

Ezek a kapcsolatok általában rövidtávon futnak le.

 

Kos és Ikrek szerelemi kompatibilitása

Ez egy nagyon szép kapcsolat lehet, mert a Kos és az Ikrek fáradhatatlanok, aktívak, folyamatosan törekednek új tudás megszerzésére. A Kos azon tulajdonságát, hogy megpróbáljon uralkodni, kijátssza az Ikrek eszessége. Az Ikreknek nincsenek szexuális előítéleteik, de az energiáik más kielégülési formákat is kereshetnek. Az Ikrek megpróbálhat még további izgalmakra lelni, de igen diszkréten jár el ezzel kapcsolatban. Lelkileg jól összeférnek; a Kos dinamikus és intelligens, az Ikrek sokoldalú és hamar feltalálja magát. Valószínűleg a szexualitás terén a Kosé lesz a vezető szerep, míg az Ikrek új variációkat gondol ki, hogy csúcson tartsa a kos érdeklődését. Igen jól működhet egy ilyen házasság.

 

Kos és Rák szerelmi kompatibilitása

Ez a párosítás általában kemény dió. Nem ritka ezeknél a jegyeknél az erőteljes szexuális vonzerő. A szexuális érdeklődést háttérbe szoríthatják a vérmérséklet területén jelentkező eltérések. A Kos úgy lódul meg, hogy végig gondolná, milyen lépésre is szánta el magát; a Rák igen óvatos. A Rák kedveli a barátságos tűzhelyet és az otthon melegét; a Kos utálja a kötöttségeket. Lassan forr fel belül a harag, majd elkezdenek apróságokon civakodni. Összeférhetetlenségüket az ágyban erősíti az érzelmi viszonyulásuk különbözősége.

Az asztrológia viharos tengert jósol ennek a párnak, ás azt, hogy házasságuk hajótörést fog szenvedni.

 

Kos és Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Mind a Kos és Oroszlán is agresszív temperamentumú. Mindkettőnek ledolgozandó nagy egója van, és mind a kettő szeretne főnök lenni. Az agresszív Kos soha nem elégedne meg a második hellyel, és a királyi Oroszlán állandó csodálatot igényel.

Ez különösen igaz akkor, ha a Kos megengedi az Oroszlánnak, hogy néha a középpontban legyen. Fontos, hogy ne csak az Oroszlán legyen mindig reflektorfényben, mert néha a Kosnak is szüksége van fellépni a deszkákra. A Kosnak meg kell dicsérnie az Oroszlán testi szépségét, erejét.

Szexuális téren nagyon hasonlóak, ezért lehet ez egy olyan pont, ami segíti őket az elkötelezettségük mellett való kitartásban. Megértéssel, szeretettel, figyelve egymás érzelmeire tartós és hosszú távú kapcsolatot képesek kialakítani.

 

 

Kos és Szűz szerelmi kompatibilitása

A Kos bátorsága egy időre elkápráztatja valószínűleg a szégyenlős, visszahúzódó Szüzet. Azonban a szexualitásuk annyira különböző, hogy nagyon türelmesnek kell lenniük a siker érdekében. A Kos szenvedélye kirobbanó és lényegre törő. Szűz szexualitása rejtélyesebb, és időt vesz igénybe, hogy kibontakozzon. Más területeken Kos tele van izgalmas, új tervekkel, elképzelésekkel, és ragaszkodik ahhoz, hogy főnök legyen. Szűz kritikus és nyűgös, és szereti a maga módján csinálni a dolgokat. Amennyiben ennek a két embernek jók a horoszkópban lévő fényszögeik, akkor működhet a kapcsolat, de keményen meg kell érte dolgozni mind a két részről. Ellenkező esetben a kapcsolat nem lesz kellemes, és az esélye a sikeres házasságra ötven / ötven százalék lesz.

 

Kos és Mérleg szerelmi kompatibilitás

Elsőnek egy erőteljes vonzalom jelenik meg a két ellentét közöttMivel bizonyos területeken az egyik azt nyújtja, ami a másikból hiányzik. Mindketten kedvelik a szexuális élvezeteket, de valószínűleg a Kos túl hamar akar túl messzire menni. A Mérleg hajlamos mindent idealizálni, ezért ki is ábrándulhat. Aztán a mérleg később kevésbé nagy igényeket támasztó partnert fog keresnek, és a Kos olyat fog magához kötni, aki jobban csodálja. A fizikai kapcsolat lehetséges, de csak átmenetileg. A házasság nagyon ritka.

 

Kos és Skorpió szerelmi kompatibilitás

A szex vagy nagyon stimuláló, vagy hasztalan lesz. Az események két irányban mozdulhatnak el. A Kos is és a Skorpió is hatalmas testi energiákkal bírnak. Mind a ketten cselekvő típusok. Ugyanakkor, mindegyik független és ódzkodik az irányítottságtól. Hosszú távú nézeteltéréseket megsemmisítethetik azon fenomenális képességüket, hogy megosszák a bennük lévő szenvedélyüket és egymással.

Általában ez egy instabil partnerség alacsony gyulladási ponttal.

 

Kos és Nyilas szerelmi kompatibilitása

A Mars-Jupiter duó általában ideálisan illeszkedik egymáshoz. Nyilas tökéletesen illik az érzelmileg a Koshoz. Ezek mind az aktív, spontán emberek, akik szeretik a társaságot, extravagáns ízlésük közös, és élvezik a jó életet. A Kos optimizmusa és a jó humorérzéke segít leküzdeni a Nyilas civakodási hajlamát, ami vicces színfoltot visz a szeretkezésbe. A hálószobában elért kölcsönös megértés egy kedvező légkört tud teremteni a kapcsolatok számára. Ez minden bizonnyal sikeres és ajánlott frigy. Érzéki kielégülés hiányának problémája szorosan kapcsolódik majd a házassághoz. Más szóval, ha sikerül megérteni egymást a hálószobába, akkor sikeresek lesznek minden más területen.

 

Kos és Bak szerelmi kompatibilitása

Nem reményteljes kombináció. A Szaturnusz, melyet Idő Apó jelképez, a Bak zászlóhordozója. A Kos egy nyugtalan, tüzes, impulzív kísérletező. A Bak ezzel szemben álszent ember. A Bakban uralkodási hajlam munkálkodik, és ugyanígy a Kosban is. A pénzzel kapcsolatosan is problémák merülnek fel, mivel a Kos extravagáns, a Bak ugyanakkor szereti magát bebiztosítani.  Bak egy egyszerű lélek így a Kos túl nyomasztó lehet számára; a Kos kockázatokat akar vállalni és azokat élvezni, ugyanezektől a kockázatoktól viszont a Bak elborzad. Nagyon erőszakos veszekedések robbanhatnak ki emiatt és más személyiségi

Konfliktus miatt. Kosnak nem fog tetszeni az a pesszimista félhomály, melyet a Bak arra használ, hogy visszafogja a Kos lelkesedését. A Bak is inkább csak egy pózt kedvel a szeretkezéshez, vagy akár csak egy bizonyos időpontot. Ugyanakkor a Kos kezdeményező lehet a Nyilas irányítása alatt. Ha így van, akkor a házasság előnyösebb, mint a futó kapcsolat.

 

Kos és Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Ez a kapcsolat viharos lesz és nagyon sok új érzelmet hoz magával. Van rá esély, hogy a Kos lesz a domináns, mivel a Vízöntő inkább passzív. Az Uránusz bolygó, amely uralja a Vízöntőt, kiszámíthatatlan cselekedeteiben; a Vízöntő hajlamos a halogatásra, ami viszont nem tetszik a Kosnak, aki szeret a dolgokba azonnal belevágni. Ha mindkét fél megpróbál egy kicsit a tapintatosabb és megértőbb lenni, akkor ebből a nagy kalandból még valami különleges is lehet. A Kosnak nagyon tapintatosnak kell lennie, ha kezelni szeretné ezt a nagyon érzelmes álmodozót. A Vízöntő a hálószobában nagyon birtokló és féltékeny. A testi kényeztetésben nem merül el annyira, mivel az életben vannak más dolgai, amiben elmélyülhet; éppen ezért nem annyira szexuálisan aktív, mint amennyire a Kos szeretné azt, éppen ezért ebből a Kos azt a következtetést vonja le, hogy a Vízöntő önző szerető. Házasság esetén sok fog függeni attól, hogy mennyire szeretik egymást.

 

Kos és Halak szerelmi kompatibilitása

A tűz és a víz általában nem jó párosítás, éppen ezért egy Kos- Halak szerelmi párosítás igen komplex kapcsolatot eredményez. A Kos magabiztos, életrevaló. A Halak egy kicsit szégyenlős, és könnyen az orránál fogva vezethető.

Kos szereti, ha domináns, a halak szereti, ha van, akire támaszkodhat. A Kost izgatja a hálószobában halak viselkedése. A Kos aktív közreműködése segíti a halaknak túllépni a szégyenlőségen. A halak szexuális kívánságainak megvalósulása erős gerjedelmet okozhat. Együtt bizonyára érdekes és kellemes időtöltésben lehet részük. Igen jó esély van a kapcsolatra vagy házasságra, ha sikerül leküzdeniük a vérmérsékletek közötti eltérést.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu