horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Mérleg asztrológia - szeptember 23 - október 22

 

A Mérleg csillagjegy jellemzői

 

Mérleg dióhéjban

 

A Mérleg a csillagjegyek diplomatája. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját.

Ők azok akik mindig mindent helyesen akarnak csinálni és hogy egyensúly és harmónia legyen az életükben, a környezetükben és más emberek életében, akik közel állnak hozzájuk. Megnyerő bájjal rendelkeznek, elegáns ízléssel és könnyű őket szeretni a buzgón segítő és laza természetük miatt. Cserébe a Mérleg csodás képességéért, hogy jó hallgatók, megnyugtatják az embereket, csodálatot várnak.

A Mérleg gyűjti az emberek csoportjait, mindenki barátságokat köt és a Mérleg lesz a csoport középpontjában. Szeretik a figyelmet és a csodálatot, mert ők hozzák össze az embereket. A Mérleg nagyon intelligens, gyakran elrejtik ezt a laza külsejük mögé. Kreativitáson keresztül fejezik ki az intelligenciájukat, a legtöbb művészi vagy kreatív törekvésben mutatkozik meg. Sok ember elsiklik afelett, hogy milyen intelligens a Mérleg. Míg mások a Mérleget az érdeklődés és hobbi széles skáláján látják, az intelligenciájuk és kreativitásuk több, mint nyilvánvaló. Szeretik a változatosságot és a különböző helyzeteket. Jól fogadják a változást és szeretik a luxust.

 

 

 

Nagyon sok pénzt költenek el és körülveszik magukat gyönyörű dolgokkal és úgy tűnik, hogy állandóan fontoskodnak a megjelenésükkel. Szeretik az előkelőséget és a ízléses dolgokat. A Mérleg keményen dolgozik, hogy örömöt okozzon másoknak, ezáltal mások hihetetlenül elragadónak tartják őket.

 

Milyen egy Mérleg csillagjegyű nővel randizni?

 

A Mérleg nő elbűvölő és bájos, ők az elcsábítás mesterei. A környezet nagyon fontos a Mérlegnek, bizonyosodj meg róla, hogy az első randi ízléses és elegáns, flancos környezetben van, például egy ebéd egy elegáns bárban, majd séta egy fákkal szegélyezett hasadéknál a nyáron viruló virágokkal. A Mérleg nő békében fogja magát érezni és imádni fogja. Bókolj neki és mondd meg, hogy mennyire értékeled őt.

Félénken reagálhat, de minden bókkal, a belső ragyogása egyre fényesebb lesz. Amint a kezdeti csábításnak vége és a kapcsolat stabilabbá válik, abba fogja hagyni az édes csábítási módokat, nem azért, mert teljesen elveszti az érdeklődését, hanem, mert lusta a szerelemben. Néhány napra szüksége lehet nélküled, ez olyan, mint megnyomni az újraindítás gombot a kapcsolatban.

Légy romantikus vele és nem fogja elveszíteni az érdeklődést. Légy nagy mértékben romantikus, édes szerelmi üzeneteket rejts a zsebébe, kedveskedj virággal, ez nagyon nagy örömöt fog neki okozni, és ettől különlegesnek fogja érezni magát, ami lényegesen fontos egy Mérleg nő számára.

 

Milyen egy Mérleg csillagjegyű férfival randizni?

 

A Mérleg férfi nagyon népszerű a nőknél, mert elbűvölő, harmonikus és tudnak kapcsolódni a nők saját szintjéhez, a Mérleg jellemzője, hogy megvan a képessége mások szemén át látni a világot. Azért csinálják ezt a Mérleg férfiak, hogy elcsábítsák a nőket, és ez mindig beválik. A legközelebbi dolog, amit egy nő tehet, az az, hogy értékeli és csodálja a férfi sztárságát. Nézz fel rá, csodáld, a Mérleg férfi nagyon bukik a hízelgésre. Ne nyaggasd vagy tedd szóvá, ha nem képes döntést hozni, ezzel csak nyomást helyezel rá. Ha ő nem tud dönteni, dönts te, szívesen belemegy a dologba és mélyen boldog lesz, hogy átvetted az irányítást.

 

Hogyan vonzd a Mérleget?

 

A Mérlegeket könnyű vonzani, valószínűleg ők keltették fel először a te érdeklődésedet a laza természetükkel. Mindenekelőtt, csodáld és hízelegj. Hercegként vagy hercegnőként bánj velük. A Mérlegek imádnak beszélgetni, mindenről lehet velük beszélgetni, de főleg magukról. Maradandó benyomást akarsz tenni? Tegyél fel kérdéseket róluk, beszélgess az érdeklődéseikről, hobbijaikról, bármiről, ami róluk szól.

Annak ellenére, hogy a Mérlegek diplomatikusak, élvezik, ha mások nézőpontjából látják a dolgokat. Vegyél részt egy könnyed vitában, ami mindkét oldal kérdését vizsgálja, és folyni fog a beszélgetés. Öltözz fel szépen, tartsd a légkört elegánsan és előkelően, takarítsd ki a házat, mielőtt első alkalommal átjönnek. Az első benyomás tartós a Mérleg számára. Szórakozzatok, légy önmagad, akkor szinte garantált a jó időtöltés a laza, érdekes Mérleggel.

 

 

 

Mérleg és a függetlenség

 

A Mérlegek szeretnek más emberek körül lenni, számukra minden a közösségről és csoportokról szól. Akkor a legboldogabbak, ha más emberek vannak körülöttük és ha másik végzik a munkájukat. Lusták, de szeretik az elegáns környezetet és a szép dekorációt. Ez a két véglet egyensúlyt tud teremteni, és a Mérleg ha egyedül él, az vagy egy nagyon rendetlen, vagy egy nagyon bonyolultan díszített hely. Lehetnek függetlenek, megvan bennük az intelligencia és a teljes képesség, de a Mérleg inkább másokkal együtt él/másoktól függ.

 

Mérleg és a barátság

 

A Mérleg imádja az izgalmat, az új helyzeteket, a kalandot és a szokatlant. Az élet minden területéről szereznek barátokat, és mindig lelkesedéssel mesterkednek valami új és izgalmas dologban.

A Mérlegek nagyszerűen kijönnek az emberekkel, mindenki szereti őket. Számukra a közösség és a csoportok nagyon fontosak, ők a ragasztók, akik összetartják a csoportot, mert ők a felelősek a harmónia és a béke fenntartására. A Mérlegek elsajátították a kapcsolatok művészetét; nem csak a romantikában, de az üzleti, személyes és család kapcsolatokban is, csak, hogy néhányat említsünk. Senki nem látja jobban egy másik ember nézőpontját, mint a Mérleg.

 

Mérleg és az üzlet

 

A Mérleg nem szereti a kemény munkát, lusták, ha be kell szennyezniük a kezüket és maguknak kell elvégezni a munkát. Szerencsére az ösztönük jó és így megtudják mondani, hogy honnan jöhet a pénz. Képesek kitalálni nagyszerű üzleti ötleteket, amelyek eredetiek és garantáltan sikeresek, tudnak ötleteket kezdeményezni, de szükségük van valaki másra, aki elvégzi a munkát.

A Mérleg jó üzleti partner, de egyedül nem jó üzletember. A Mérlegekben megvan a potenciál, hogy diplomatikus úton jó vezetők legyenek, de egyszerűen túl lusták a szükséges kemény munka elvégzésére és a vállalati létra megmászására. A Mérleg számára a jó mód a meggazdagodáshoz művészeti törekvéseken keresztül vezet. Lehetnek festők, lakberendezők, színészek, forgatókönyvírók vagy zeneszerzők. Ezek nagyszerű ötletek, mert magukban foglalják a Mérlegek hobbiját egy pénzcsináló vállalkozással.

 

mérleg szerelem

 

Mérleg és a temperamentum

 

A Mérlegek kiváló ösztönökkel és intuíciókkal rendelkeznek, de legtöbb alkalommal nem bíznak ezekben. A Mérlegek hajlamosak alulteljesítésre a laza hozzáállásuk miatt. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül lusták, csak beérik bármivel, ami az útjukba kerül.

Nem akarnak semmit eléggé ahhoz, hogy harcoljanak érte. Az egyetlen alkalom, amikor a Mérleg kiáll valami miatt, az egy igazságtalan helyzet, az egyetlen alkalom, amikor biztosan kiállnak valami miatt, az az, ha úgy érzik, egy igazságtalan helyzetben ők is érintettek. Szükségük van a tiszteletre és tisztességre, elvégre a Mérleg olyan sokat tett a többi emberért, a legkevesebb, amit érdemelnek, az a tisztesség, igaz? Ha ez a kérdés felmerül, a Mérleg bátor lesz.

 

Mérleg mélyen belül

 

Valószínű, hogy elrejtik vagy elferdítik a saját valódi érzéseiket annak érdekében, hogy békét teremtsenek egy csoportban és hogy mások kedveljék őket. Néha ez azt eredményezi, hogy nem igazán tudják, hogy mik a valódi érzéseik, mert mindenkinek örömet akarnak okozni. Mások ezt látják, és a Mérlegek hírnevet szereztek maguknak a határozatlanságukkal, egyszerűen nem akarják megbántani mások érzését, zavart vagy súrlódást okozni egy helyzetben.

Ez belül hatással van rájuk, és számos alkalommal a Mérlegek nehezen tudnak döntést hozni. Belül a Mérlegek nagyon bizonytalanok, szenvednek az önbizalom hiányától, mindig keresnek valamit, amivel kiteljesedhetnek. Ez egy másik oka annak, hogy társadalmi pillangók, ez egy tudatalatti kísérlet arra, hogy megtalálják a hiányzó békét más embereken keresztül.

Azzal, hogy megpróbálják mindig megnyugtatni az embereket, a Mérlegek nem igazán tudják, hogy kik ők valójában. Égetően szükségük van szeretetre és elismerésre, megteszik a szívességet az embereknek, amit kérnek, nehezen tudják azt mondani, hogy "nem", vagy "túl elfoglalt vagyok", azért, hogy bebizonyítsák, hogy milyen rendesek, ez pedig belül fokozatosan építi a haragot és a negatív önbecsülést.

A Mérlegek határozatlanságát a félelem okozza; a félelem, hogy egy rossz döntés miatt minden összeomlik körülöttük és zűrzavart fog okozni az életükben. Az élet nem ilyen, és a Mérleg tudomásul veszi azt a tényt, hogy az életben vannak hullámhegyek és hullámvölgyek és ez érzelmileg kevésbé fogja felzaklatni őket, nem lesznek olyan szigorúak magukkal és ennek eredményeként sokkal boldogabb emberek lesznek.

 

 

 

Mérleg erősségei kulcsszavak:

  • Elegáns
  • Békés
  • Idealista
  • Vendégszerető

Mérleg gyengeségei kulcsszavak:

  • Felületes
  • Hiú
  • Határozatlan
  • Megbízhatatlan
MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu