horoszkóp, ezotéria és asztrológia

A Mérleg szerelmi kompatibilitása

 

Mérleg és Kos szerelemi kompatibilitása

Elsőnek egy erőteljes vonzalom jelenik meg a két ellentét között,
mivel bizonyos területeken az egyik azt nyújtja, ami a másikból hiányzik. Mindketten kedvelik a szexuális élvezeteket, de valószínűleg a Kos túl hamar akar túl messzire menni. A Mérleg hajlamos mindent idealizálni, ezért ki is ábrándulhat. Aztán a mérleg később kevésbé nagy igényeket támasztó partnert fog keresnek, és a Kos olyat fog magához kötni, aki jobban csodálja. A fizikai kapcsolat lehetséges, de csak átmenetileg. A házasság nagyon ritka.

 

Mérleg és Bika szerelmi kompatibilitás

Ennek a párnak mindkét tagja ugyanúgy szereti a zenét és a művészeteket, de azon nem sok hasonló van bennük. A Bika természete a dolgok megszerzése és nem elég romantikus a Mérleg számára. A Bika szereti megtervezni az életet, de a Mérleg nem fog ilyen kötelezettségeket vállalni és mindkét fél erőszakosan bánthatja a másikat emiatt. A Mérleg nem szereti a Bika diktatórikus viselkedését, és hamar kiboríthatja a Bika unalmas és száraz életfelfogása. Mindezt betetőzve a Bika féltékeny a mérleg romantikus és változékony természetére. Szexuálisan jól megértik egymást, így sok kellemes játékban lehet részük, de ebből nem lesz tartós kapcsolat.

 

 

Mérleg és az Ikrek szerelemi kompatibilitása

Ez a két légies jegy igen jól összeillik mind intellektuálisan és más módon is. Nehéz e jelek képviselőinek kordában tartani szenvedélyüket. Ha a szerelem mozgatja a világot, akkor ez a pár adja meg neki a kezdő lökést. Ez egy ideális párkapcsolat. Érdeklődésük hasonló irányban változik. Ennek a párnak az esetében a Mérleg a Bíró és az Ikrek az az esküdtszék.

A pár intellektuális és művészi érdeklődése hasonló. Az Ikrek természet mind a két oldalát megérti a Mérleg.

Mindketten szenvedélyesek és egyik sem túl féltékeny ugyanakkor. Személyiségükbe sok a hasonlóság és tökéletesen megértik egymást az ágyban. A Mérlegnek erős a nemisége és szerelmi életük soha nem lesz elhanyagolva. A szexuális élet soha nem lesz unalmas.

Ez a tökéletes kapcsolat; szeretetteli és boldog házaspár.

 

Mérleg és Rák szerelmi kompatibilitása

Ez a pár teljesen más szinteken működik: A Rák azt szeretné, hogyha a szerelem érzelmileg transzcendens lenne, a Mérleg tökéletes szellemi társra vágyik. A Mérlegnek nehéz alkalmazkodni a Rák változékony természetéhez. A Rák ugyanakkor bizonytalan.

És szorong a Mérleg ragaszkodása miatt. A Mérleget vonzzák a Ráknak a hangulatai, de inkább hajlamos kerülni a bajt. Ráknak izgalmat és a csillogást kell hoznia a hálószobába és a szerelmeskedésbe, ha fenn szeretné tartani a Mérleg érdeklődését, mert a Mérleg mindig nyitva tartja a szemét és zöldebb mezőkre kóborolna, lévén a szex olyan fontos része az életének. De ha a Rák kritikussá válik, főleg a Mérleg különcségével kapcsolatban, akkor a Mérleg el kezd máshol keresgélni. Lehetséges a kapcsolat. A házasság majdnem teljességgel lehetetlen.

 

A Mérleg és Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Mind a két jegy kielégíti a másik szükségleteit és vágyait. Az Oroszlánt jobban érdekli a szerelem pusztán testi oldala, mint a Mérleget, de az Oroszlán stílusa és elevensége le tudja venni a Mérleget a lábáról. A Mérleg határozatlan és az Oroszlán természetes módon átveszi az irányítást. Amíg az Oroszlán érzékeny a Mérleg érzelmes és mindketten megőrülnek a szexért. Minden idő, amit a hálószobában töltenek ünnepi lesz számukra. Ha van valamilyen összeütközés, akkor a Mérlegnek kell engedni. Ez nem lesz egyáltalán nehéz, mert a Mérlegnek természetes képessége van az alkalmazkodáshoz. A Mérleg legjobb fegyvere a megfelelő stratégia és a tapintat. A tüzes kapcsolatból igen melegséges házasság lehet.

 

Mérleg és Szűz szerelmi kompatibilitása

A Szűz a saját törvényei szerint él, míg a Mérleg egy teljesen más figura. A személyiségjegyek másban is eltérnek. A Szüzet sokkal inkább érdekli a pénz, mint a szex. A Mérleg ezt megbocsáthatatlannak találja. Az otthonülő szűz rossz néven veszi a Mérleg nagyvilági ösztöneit és élvhajhászatát. A Mérleg ízlése drága. A szűz megfontolt, de nem fukar. A Mérleg a Szüzet, nyűgösnek, kritikusnak, teljesen rugalmatlannak találja. Szűz morgó és fárasztó személy is lehet, diktatórikus hajlammal. A mérleg ezt nem állja túl hosszú távon, és a támogatást valahol máshol kezdi majd el keresni. A Szűz szexhez való viszonya sokkal közvetlenebb és falra mászik a Mérleg "násztáncától". Ez egy kétes kapcsolat, és rendkívül bonyolult házasság.

 

Mérleg és Mérleg szerelmi kompatibilitása

Mindkét ember tele van energiával, és mindkettő több, mint igényes a másikkal szemben, aminek köszönhetően ez a kapcsolat nagyon fárasztó a két Mérleg számára. Szenvedélyesen

Bánnak egymással. Van egy csomó közös bennük. Mindketten vidámak, lazák. Mindketten szeretik a harmóniát és a szépséget. De a durva valóság beköszönt, így vagy úgy. Sem az egyik, sem a másik nem hajlandó szembesülni a tényekkel. A legnagyobb probléma lehet megoldatlan konfliktusok, egyikük sem engedi, hogy kiboruljon a bili, amikor nézeteltérések adódnak. Életük együtt valószínűleg mozgalmas lesz, és több időt töltenek majd másokkal, mint egymással. A kapcsolat érdekes lehet, míg a házasság érettséget követel meg.

 

 

Mérleg és Skorpió szerelmi kompatibilitása

Skorpió túlságosan féltékeny a gondatlan Mérlegre. A híres féltékenysége nem engedi, hogy bölcs és nyugodt maradjon. A Szűz a gondatlanság a nemiség téren veszekedést eredményez. Ezek a problémák a végén ahhoz vezetnek, hogy futó kalandot keres a Mérleg valaki mással, aki által nem érzi magát korlátok közé szorítva. Skorpió nem megbocsátó típus és a hűtlenséget soha nem felejti el ennek a jegynek a szülötte, és a visszavétel után történik, és a visszafogadás csak arra lesz jó, hogy a Skorpió bosszút álljon a Mérleg tettéért. A Skorpiónak uralkodnia kell, míg a Mérlegnek alárendelt szerepet kell vállalnia. Van egy erős kölcsönös vonzás közöttük, de ez robbanáshoz vezethet. Ez egy szenvedélyes, nyers kapcsolat és a házasság nem ajánlott.

 

Mérleg és Nyilas szerelmi kompatibilitása

A Nyilas jegy szülöttei szeretik a kalandokat, így a Mérleg soha nem fog unatkozni. A Nyilas közömbös marad a Mérleg kalandjaival kapcsolatban. A kedves, okos Mérleg tudja, hogyan kell megnyerni a Nyilas intellektuális oldalát és könnyen fenntartja a Nyilas érdeklődését. A fő probléma az, hogy a Nyilas nem szeret, egy helyben maradni, és arra törekszik, hogy független legyen. Ezzel szemben, az egyik legfontosabb dolog az, hogy a Mérleg megbízható partner. Ha sikerül leküzdeni ezeket a különbségeket, jó esély van egy rövid távú kapcsolatra, és a hosszú távú kapcsolatoknak is nagyon jó esélye van.

 

Mérleg és Bak szerelmi kompatibilitása

A Baknak erős szexuális érdeklődése van a Mérleg irányában. A Mérlegnek egy bizonyos fokig teszik a Bak anyagi törekvése. Azonban a Mérleg hajlama a lustaságra irritálja a Bakot, aki megszokta, hogy pihenés nélkül dolgozzon. Ennek eredményeként a Mérleg elégedetlen lesz a Bak józan gyakorlatiassággá következtében. A Bakban visszatetszést kelthet az,

Hogy a Mérleg megpróbál mindenki figyelmének a középpontjába kerülni. A Bak szó szerint egyenesen az ágyba viszi a munkáját és a Mérleg feladata lesz, hogy elvonja a Bak figyelmét elég hosszan ahhoz a szexuális időtöltéshez. Egy olyan jegy, mint a Mérleg nem fogja ezt sokáig elviselni és zöldebb mezőket kezd keresni. Túl sok a személyi összeférhetetlenség egy sikeres kapcsolathoz.

 

Mérleg és Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Tökéletesen illenek egymáshoz. A melegszívű és érzéki Mérleg lelkesedése társul a Vízöntő erotikus játékaival. A diplomatikus Mérleg tudja, hogy hogyan kell kezelni a Vízöntő szeszélyességét és makacsságát. A Mérlegnek támogatást vár a Vízöntőtől ebben a kalandos életben. Mindketten társasági lények és részt vesznek közügyekben. Sok barátjuk van, de nem feledkeznek meg saját érdekükről. Vannak olyan személyiségjegyeik, amelyek irritálják a másikat, a legtöbb jegynél sokkal könnyebben jutnak kompromisszumra. Mások véleménye nagyon keveset számít a Vízöntő számára, aki nem érti meg, hogy a Mérleget hogyan tudja megsebezni egy más által tett durva megjegyzés és valószínűleg úgy fogja érezni, hogy a Mérleg túlérzékeny. Boldogok lesznek egymással még tökéletes szex nélkül is. Ez egy érzéki kapcsolat és az esélyek jók egy házastársári kapcsolatra.

 

Mérleg és Halak szerelmi kompatibilitása

Itt van egy kölcsönös vonzás, de ritkán tart sokáig, mivel jól indulnak, mert mindketten érzelmesek, és szeretetteljesek. Egy bizonyos szempontból hasonlatosak: mindketten megpróbálják a valóságra ráerőltetni romantikus elképzeléseiket. A Mérleg képes jó kapcsolatot kialakítani a legtöbb emberrel, de a Halak már sokkal kritikusabb, és ez nézeteltérés forrása lehet.

Semmi sem teszi a mérleget szomorúbbá, mint egy duzzogó, panaszkodó Halak. Végül a Mérleg belefárad abba, hogy a Halaknak támaszkodni kell valakire. Ami a Halakat illeti - nem tudják elviselni, hogy a Mérleg egy sor dolog után érdeklődik. Ha a mérleg civakodni kezd, a Halak depresszióba esik. Szomorúan hangzik? Igen, annak. 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu