horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Nyilas asztrológia - november 22 - december 21

 

A Nyilas csillagjegy jellemzői

Nyilas dióhéjban

 

Úgy tűnik, hogy a Nyilasokat a szerencse vezérli, jó dolgok történnek velük és ez általában az optimista életszemléletük és pozitív hajlamuk miatt van, ami vonzza a jó szerencsét. A nehézségek ellenére a Nyilas mindig optimista, hogy jó dolgok fognak történni holnap, és hogy a jövő szerencsét hordoz.

A Nyilasoknak van egy vibráló, kiterjedt személyisége, ami szabad mint egy madár, nem lehet őket zárva tartani. Tele vannak kíváncsisággal és mindig várják a jövőt, nem a múlton rágódnak.

A Nyilasok érzelmileg elzárkózottak, mert az érzelmek csak visszatartják az embert, nem akarnak beszélni az érzéseikről, csak megtapasztalják őket és továbblépnek. A Nyilasok lehetnek olykor meggondolatlanok és felelőtlenek, mert fejest ugranak egy új javaslatra, mielőtt mérlegelnék annak előnyeit és hátrányait.

 

Milyen egy Nyilas csillagjegyű nővel randizni?

 

A Nyilas nőnek nagyszerű hozzáállása van, és úgy tűnik, hogy mindig úton van. A Nyilas nő olyan férfihoz illik, aki tele van energiával és kreativitással. Szeretik a nem mindennapi dolgokat és a változást, úgyhogy vidd el őt az utolsó pillanatban egy nem tervezett és felderítetlen helyre, és örökre emlékezni fog rád. Annak érdekében, hogy maradjon, gondoskodnod kell róla, hogy mindig boldog.

Ha boldogtalanná vagy unottá válik, nem fog erőlködni a problémák helyrehozásával, tovább fog állni és nem fog soha hátra nézni. Szerencsére nem olyan bonyolult boldoggá tenni őket. Légy a barátja, egyébként sem veszi túl komolyan a szerelmet. Ha a társa vagy, a szerelem is kivirágzik egy idő után.

 

 

Hagyd, hogy legyen szabadsága, flörtölj vele, és vedd lassan a kapcsolatot, ne siettesd őt. Légy őszinte, hiteles, pozitív és kalandos, és hanyagold a pszichikai játékokat.

A szerencsés férfinak nem csupán egy csodálatos, szórakoztató kapcsolata lesz, hanem egy remek társa is.

 

Milyen egy Nyilas csillagjegyű férfival randizni?

 

A Nyilas férfit nehéz lehet körülírni. Imádja az üldözés izgalmát, így lehetséges, hogy megpróbál megszerezni más nőket, amíg te őt próbálod elcsábítani. Őszinte, amikor azt mondja, hogy kedvel téged, de akkor is komolyan gondolja, amikor más nőknek mondja ugyanezt.

Nem magamutogatós vagy romantikus, vonzza a nőket, akik szintén szeretik az üldözés izgalmát, ami nem túl rossz szerencsejáték. Annak érdekében, hogy megszerezd őt, légy szerény a szerelemről, ne kötelezed el érzelmileg, például beszélgetésekkel, hogy majd a jövőben együtt lesztek.

A Nyilas férfi azokhoz a nőkhöz illenek, akik nem akarnak elkötelezettséget, vagy félnek, hogy egy kapcsolathoz lesznek kötve. A Nyilas férfi tökéletes a kalandos és bátor nők számára.

 

Hogyan vonzd a Nyilast?

 

Beszélj hozzájuk, tégy fel kérdéseket róluk, ossz meg velük történeteket, nevettesd meg őket, de ne üsd bele az orrod az életük intim részleteibe. Tarts fent érzelmi távolságot és vonzódni fognak hozzád. Ilyen egyszerű. Javasolj szabadtéri randit, valami vad és szokatlant, mint például egy hajóutazást a folyón, majd menjetek el piknikezni a folyópartra. Imádják a tevékenységeket. Velük a legegyszerűbb a randizás, de ne gondold, hogy kőbe van vésve, a csillagjegyek közül ők vonzzák leginkább az elkötelezettséget.

Élvezd az időt, amit a Nyilassal töltesz, és légy felkészülve továbblépni, vagy legalább megosztani őket másokkal, mert ők is ugyan ezt fogják tenni. Mindent a jó szórakozásért. 

 

Nyilas és a függetlenség

 

A Nyilasok elve a függetlenség. Vágynak kalandok és izgalom után, és tárt karokkal fogadják a változást. A Nyilas a filozófusok és felfedezők jele, addig mennek, ameddig csak lehet, és alaposan feltérképeznek minden szegletet a bölcsesség utáni örökös keresésben.

A szabadság annyira fontos a Nyilas számára, hogy tulajdonképpen a választásaikból adódó függetlenség alapján hoznak döntéseket. Ennek eredményeként néha elutasítanak jó lehetőségeket, a szükséges nagy elkötelezettség miatt, de ez az ő döntésük és számukra ez így jó.

 

Nyilas és a barátság

 

A Nyilasok nagyon jó barátok, köszönhetően a bátorító és pozitív természetüknek, és a kedves szívüknek, hogy bármit megtesznek azért, hogy a barátaik boldogok legyenek. Nem kérnek cserébe semmiféle szívességet, hisz kedvességük önzetlen.

Nem avatkoznak bele más emberek terveibe, soha nincs bennük birtoklási vágy vagy féltékenység. Úgy bánnak másokkal, ahogy ők is szeretnék, hogy mások bánjanak velük, és az "élj és hagylak élni" elven élik az életüket, ez teszi őket annyira kellemessé.

 

 

A Nyilasok kiváló beszélgetőpartnerek, remek humorérzékkel megáldva; néha a nyers igazsággal viccelődnek, de soha nem tartanak magukban semmit. Azt mondják, amit gondolnak, nem szeretik a pszichológiai játékokat, mert ez visszatartja őket, amíg megpróbálnak rájönni, hogy mit jelent; az egyenes beszédet szeretik és ezt is várják el cserébe. A Nyilasak ismertek arról, hogy mindig a "fájdalmas igazságot" mondják, de másrészt, az emberek így tudják, hogy bízhatnak abban, amit mondanak, hiszen mindig az igazat mondják. Egy Nyilas soha nem rejteget semmit.

Nagyon szerethető emberek. Az egyetlen típusú ember, aki talán nem jön ki jól velük, az az, aki napi menetrendszerű, rendkívül strukturált és szervezett életet él. Valószínűleg sokszor késnek vagy hiányoznak egy randevúról, de ez csak azért van, mert annyira a jövőre fókuszálnak, hogy elfelejtik a jelent.

Szükséges a tolerancia, a Nyilasok nem szándékosan csinálják ezeket a dolgokat, egyszerűen ők ilyenek. Ha ezt megérted és elfogadod, egy Nyilassal az életed sokkal derűsebb lesz.

 

Nyilas és az üzlet

 

A Nyilasok született szórakoztatók és beszélgetőpartnerek. Ötletekben nem szenvednek hiányt, köszönhetően a kalandos életmódjuknak és az izgalmas élet tapasztalataiknak.

Csak, hogy néhányat említsünk, kiváló történetmesélők, humoristák, írók, filozófusok és színészek, de a Nyilasok alapvetően bármiben jók, amíg nem köti le őket a túl sok elkötelezettség. Szeretnék a világot és a karrierjüket jobbá tenni, hogy jól illeszkedjen hozzájuk.

 

Nem szeretik azonban az apró részleteket és a földhözragadt napi rutinokat, mert ez untatja őket, és így hajlamosak halogatni és hagyni, hogy más foglalkozzon a részletekkel. Nagyon jól teljesítenek az üzleti ügyekben, de válságos időkben a legjobbak. Amikor eljön a mindent vagy semmit ideje, és a tét óriási, mindent képesek megoldani. A válság kihozza a legjobbat a Nyilasokból, nyomás alatt teljesítenek a legjobban.

 

Nyilas és a temperamentum

 

A Nyilasok érzelmileg nem szeszélyesek, valójában egyenesen érzelmileg különállóak, de ingerlékenyek tudnak lenni, amikor unatkoznak.

A Nyilas optimista és pozitív, még mélyen belül is, mert úgy gondolják, hogy nem számít, mi történt, valami jó mindig vár rájuk és a nap újra ragyogni fog.

 

Nyilas mélyen belül

 

A Nyilas egy jó beállítottságú személy, akit nem tartanak vissza érzelmi problémák. Ők csak szeretnék felfedezni a világot és nem akarnak bosszankodni az érzelmeken és érzéseken. Másokat talán megbánthat az elkötelezettségük hiánya, de őket ez nem érdekli, nem azért vannak ezen a bolygón, hanem azért, hogy bölcsességet szerezzenek, tanuljanak és felfedezzenek.

Ha túl sokáig tart, a Nyilasoknak problémáik adódnak a projektek befejezésével, amit elkezdtek; azonnal eredményt akarnak, és a következő terv felé haladnak, ha túl sokáig tart. Nem lustaságból, a Nyilasok távol állnak a lustaságtól, de az unalom iránti gyűlöletnek köszönhető, hogy elmúlik a motiváció. Félnek az unalomtól, és ahelyett, hogy szembe néznének vele, feladják és tovább lépnek, hogy valami ösztönzőbbet keressenek.

 

A Nyilasok nem érzelmes emberek, de könnyen meg lehet őket sérteni egy önző cselekedettel, olyankor szomorúan, de ezen gyorsan túllendülnek, köszönhetően a természetes vidám beállítottságuknak. Nem időznek el a fájdalmon, mert az csak az energiájukat pazarolja.

 

Nyilas erősségei kulcsszavak:

- Független

Nyilas gyengeségei kulcsszavak:

- Érzéketlen

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu