horoszkóp, ezotéria és asztrológia

 

A Nyilas szerelmi kompatibilitása 

 

A Nyilas és a Kos szerelmi kompatibilitása

A Mars-Jupiter duó általában ideálisan illeszkedik egymáshoz. Nyilas tökéletesen illik a érzelmileg a Koshoz. Ezek mind aktív, spontán emberek, akik szeretik a társaságot, extravagáns ízlésük közös, és élvezik a jó életet. A Kos optimizmusa és a jó humorérzéke segít leküzdeni a Nyilas civakodási hajlamát, ami vicces színfoltot visz a szeretkezésbe. A hálószobában elért kölcsönös megértés egy kedvező légkört tud teremteni a kapcsolatuk számára. Ez minden bizonnyal sikeres és ajánlott frigy. Érzéki kielégülés hiányának problémája szorosan kapcsolódik majd a házassághoz. Más szóval, ha sikerül megérteni egymást a hálószobában, akkor sikeresek lesznek minden más területen.

 

 

A Nyilas és a Bika szerelmi kompatibilitása

Ezek két nagyon különböző személyiség típusok. A rendkívül szexuális Bika elégedett lesz a Nyilassal, viszont haragot gerjeszthet benne az, hogy a Nyilas megpróbál mindenhol szerelmet keresni. Amikor a Bika nem hajlandó a Nyilas kalandkeresésébe társ lenni, akkor talál majd valaki olyat, aki ezt megteszi. Kevés veleszületett otthonteremtő képessége van a Nyilasnak (kivéve, ha a csillagoknak jó az állása) ezzel szemben, a Bika kétség kívül házias jellemű. A Nyilas nincs nagyon tisztában a Bika azon képességével, hogy számára egy kényelmes otthont tud teremteni. Lehetnek boldogok együtt, de közös jövőjük rövid.

 

 

A Nyilas és az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Ez a két ellentétes az állatöv vonzza egymást, akár a mágnes. Mindketten fáradhatatlanok, változékonyak és nem elég őszinte szeretők. Az Ikrek hajlamos kritizálni a Nyilas viselkedését az ágyban. Csalódottá válhatnak szexuálisan, mert egyik sem mutatja ki az érzéseit és az Ikrek nagyon hamar kezd bírálatba. Vannak még más gyenge pontjaik a kapcsolataiknak, az erősség viszont az, hogy egyikre sem jellemző a követelőzés. Viszonyuk lendületesen kezdődik, és hirtelen fejeződik is be. A házasság is elég jól működhet, de mindkét részről erőfeszítéseket követel meg.

 

 

 

 

A Nyilas és a Rák szerelmi kompatibilitása

Nekik általában eltérnek a céljaik és vágyaik. A Nyilas csillagkép szülötte kalandor és soha meg nem állapodó. A Rák meg szeretne bizonyosodni a partner szeretetéről. A Nyilas nem tudja ezt a fajta érzelmi biztonságot nyújtani. A Rák mindent a holnapért tesz. A Nyilas mában él. Rák féltékenységét felpiszkálja a Nyilas könnyelmű, hűtlen természete; a Nyilast untatja a Rák függősége. A Nyilas kedvbeli a bódorgást, amíg a Rák házias típus. Mikor a Nyilas úgy érzi, unatkozik, akkor el kezd új kapcsolatok / partnerek után kutatni. A Rákot ez vérig sérti. A Nyilas szexuálisan nagyon aktív és általában könnyen ki is elégíti a Rákot. Emiatt a Nyilas lehangolttá, levertté, kielégületlenné válik, ami miatt új partner utáni kutatásba kezd. Egy többé-kevésbé kiegyensúlyozott kapcsolat létrejöttéhez nem valami jók a kilátások.

 

 

A Nyilas és az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Osztoznak a szabadság a kaland szeretetében, és ugyanúgy szeretnek új emberekkel megismerkedni. Mindketten hajlamosak szórakoztatni magukat, és a szerelemre, mint a szórakozás és kikapcsolódás lehetőségére tekintenek. AZ Oroszlán a lehető leggyakrabban szeret szeretkezni. Nyilas serkenti és ösztönzi az Oroszlánt és az Oroszlán ugyanakkor hűségesebbé teszi a Nyilast. Ez a kapcsolat tökéletes, és a boldog házasság garantált.

 

 

Nyilas és a Szűz szerelmi kompatibilitása

A Nyilas szerelemhez való hozzáállása megőrjíti a Szüzet. A Szűz biztonságérzete elpárolog. A Nyilas nem próbálja megérteni a Szűz igényeit. Más területen, a Szűz a rendet és az egyszerűséget keresi, amíg a Nyilas izgalmakat és új tapasztalatokat keres. Szűz hosszú távú elkötelezettséget akar; Nyilasnak szüksége van arra, hogy szabadon kóricálhasson. Mivel a Szűz nem helyez nagy hangsúlyt az élet szexuális oldalára, nincsen akkora étvágya, mint a Nyilasnak, a Nyilas úgy érzi, joga van új szeretőt keresni időről időre, ami miatt sok veszekedés tör majd ki. Egy hétig képesek együtt maradni, de nem az életük végéig.

 

 

A Nyilas és a Mérleg szerelmi kompatibilitása

A Nyilas jegy szülöttei szeretik a kalandokat, így a Mérleg soha nem fog unatkozni. A Nyilas közömbös marad a Mérleg kalandjaival kapcsolatban. A kedves, okos Mérleg tudja, hogyan kell megnyerni a Nyilas intellektuális oldalát és könnyen fenntartja a Nyilas érdeklődését. A fő probléma az, hogy a Nyilas nem szeret egy helyben maradni, és arra törekszik, hogy független legyen. Ezzel szemben, az egyik legfontosabb dolog az, hogy a Mérleg megbízható partner. Ha sikerül leküzdeni ezeket a különbségeket, jó esély van egy rövid távú kapcsolatra, és a hosszú távú kapcsolatoknak is nagyon jó esélye van.

 

 

A Nyilas és a Skorpió szerelmi kompatibilitása

A Skorpió domináns természetű, de problémák akadnak majd a Nyilas partner irányítás alatt tartásával. Skorpió szereti a házát, míg a Nyilasnak mindig készen áll a bőröndje az utazásra. A szabadság szükséges a Nyilas számára. A Nyilas messze kalandozó érdeklődése féltékennyé teszi a Skorpiót. Romantikus szempontból, ez egy tovalibbenő párosítás. A Nyilas játékos a szexszel kapcsolatban és túl erőteljesnek, uralkodónak találja a Skorpiót, ahhoz, hogy meg tudjon vele birkózni. Hamarosan, a Nyilas arra fog hajlani, hogy tovaszálljon. A kölcsönös vonzalmukat a szexszel lehet megmagyarázni, és nem tart sokáig. Egy éjszakás ügy - igen; a házasság -nem.

 

 

 

 

 

 

A Nyilas és a Nyilas szerelmi kompatibilitása

Ez figyelemre méltó, de kiszámíthatatlan kombináció. Mindig valami "készül a konyhában." A kiszámíthatatlanság, amely sajátja mindkettőnek, azt eredményezheti, hogy a legrosszabb arcukat mutatják. Igen nagy szabadságot kell, hogy egymásnak biztosítsanak a fáradhatatlan természetükből következően. A hálószobában mind a ketten nyíltan tárgyalnak a szexről, és minden megtörténhet, még egy orgia is. Olyanok, mint két vándorhajó, melyek nem kísérhetik egymást el útjukon. Idejük együtt rövid, de jó barátok maradnak, ha már a mókának vége.

 

 

A Nyilas és a Bak szerelmi kompatibilitása

Ha a Nyilas nem képes valamennyire megnyirbálni a szárnyait, ez a kombináció egyáltalán nem javasolt. A Bak szereti a szeretkezést meghatározott helyeken, míg a Nyilas kész mindenhol szeretkezni. A Bak óvatos és konzervatív. Mindiga biztonságot tartja szem előtt. A Nyilas a gondatlan és felelőtlen játékos. A Nyilast bosszantja a szűkmarkú Bak. A szexuális élet nagyon valószínű, hogy mindkét fél számára frusztráló lesz, de a Nyilas élesebben fogja ezt érezni, mint a Bak. Ez nem a legjobb kapcsolat, és sikertelen házassággal végződik.

 

 

A Nyilas és a Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Ennek a kombinációnak általában van egy nagy esélye a sikerre. Ez a két ember olyan innovatív a szeretkezéssel kapcsolatban, hogy a jegyet kellene szedniük. Emellett inspirálják szellemileg, ami abból fakad, hogy a Vízöntőnek nem mindennapi, találékony ötletei vannak ugyanakkor a Nyilas optimista látnok. Mindketten kiszámíthatatlanok, az aktívak és vidámak.

Mindketten szeretik a szeretkezést. Gazdag képzelőerejük és tele vannak érdekes fantáziákkal. Megpróbálnak mindenki figyelmének a középpontjába kerülni. Általában érdekes emberek, akik nem szenvednek féltékenységtől. Van egy nagyon jó esély a sikeres kapcsolatra. Sok közös értékben osztoznak, és született társas lények, akiknek szüksége van arra, hogy más emberek között legyenek. Vízöntő és Nyilas egyaránt Megértjük, hogy hagyja, hogy a másik legyen, amikor szükség van a szabadságukat.

 

 

A Nyilas és a Halak szerelmi kompatibilitása

Ez a pár szinte lángra lobban a hálószobában, de a kompatibilitásuknak ezzel véget is ért. Egyikük sem tudja a megbízhatóság érzést nyújtani. A független Nyilas túlságosan kalandozó ahhoz, hogy kielégítse a Halak figyelem és odaadás iránti igényét. Nyilas éles nyelve fáj a Halak romantikus érzékenységének. A Halak közel akar kerülni, de minduntalan összezavarja és eltávolítja a Nyilas harca a súlyos érzelmi igények terhétől való megszabadulás érdekében. A Nyilas úgy véli, hogy lekorlátozza őt a Halak szégyenlősége, és hogy az energiáit lassan elnyeli a levertség mocsara. Ez egy rendkívül nehéz kapcsolat. A házasság majdnem teljességgel lehetetlen.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu