horoszkóp, ezotéria és asztrológia

 

patkány 2015 kínai horoszkóp2015-ös Patkány horoszkóp - Egy jobb év 

Patkány (kelet) - Nyilas (Nyugat)

A Patkány Évének a szülöttei számára a 2015-ös Kecske Éve átlagban jobb lesz, mint az előző év. Többet fognak elérni, de nem nagy léptékben.

Bár a következő évben lesz jelentős javulás, néhány megrázkódtatásra lehet számítani. Eltűnnek a korlátok, azonban a siker egyenes arányban fog állni azzal az odaadással, amit a kívánt cél irányában tanúsít. Mindaddig, amíg nem várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön képes lesz eredményeket elérni.

A változások gyorsan be fognak következni, előjelek nélkül, de ön mindig akkor működik a legjobban, ha meglepetéssel találja magát szemben.

Kaland várja.

Az év második fele meglehet, jobban fog sikerülni, különösen a szakmai kérdésekben.

Annak ellenére, hogy összességében pozitív lesz az egyenleg, a Patkány nem várhat nehézségek nélküli évet. Azonban ne felejtsük el, hogy a Patkányok nem felejthetik el, hogy sorsukban, ebben az évben sok "rossz csillag" is van, amelyek figyelmeztetnek egy végül bekövetkező nem várt problémára.


A Patkány szerelmi horoszkópja 2015-re

 

Fiatalok, és azok, akik még nem kötelezték el magukat egy stabil kapcsolat mellett, érdekes évre számíthatnak. Vonzerejük meg lesz emelve, így előfordulhat néhány "kaland", bár nagyon valószínűtlen, hogy ezek közül bármelyik tartós lesz.

A másik esetben meglehet, hogy nehézségekbe ütköznek.

Meg kell próbálni javítani házastársi és családi kapcsolataikon.

 

A Patkány karrier horoszkópja 2015-re

 

Nagyon fontos, hogy 2015-ben sok figyelmet szenteljenek a munkahelyi és szakmai kapcsolatokra általában. Ez az Achilles-sarka a Kecske 2015-ös évének.

Ha a végül felmerülő problémákat nem veszik eléggé komolyan és nem tesznek erőfeszítést annak az irányában, hogy kijavítsák mindazt, ami nem jó, lehet, hogy majd jól meg kell fizetniük a mulasztásért. Pl., meg van a veszélye, hogy elszigeteltté váljanak.

Az év második felében a helyzet általában egyértelműen javul ebből a szempontból.

 

A Patkány pénzügyi horoszkópja 2015-re

 

Vannak asztrológusok ezen a területen, akik a Fokozatos Lebontás nevű csillag megjelenésére mutatnak rá. Ennek a szimbolizmusa a mezőgazdaság, a jó gazdálkodás, a víz, az öntözés, a megművelt föld fontosságához kapcsolódik. Itt a víz a pénz és a meglévő erőforrásokat szimbolizálja.

Ha nincs egy bölcs és körültekintő vezetés, a legjava annak, amijük van, lehet, majdnem hogy teljesen elkopik az év végeztével.

Ez nem jelenti azt, hogy negatív dolgok történnek majd. Mindenekelőtt ez figyelmeztetés.

 

 

A Patkány egészség horoszkópja 2015-re

 

Ez valahogy, a legerősebb szempont 2015-re.

Egészségügyi problémák nem valószínűek, és a test elég erős lesz ahhoz, hogy hevesen reagáljon, mielőtt megpróbálná bármi zavarni a természetes egyensúlyt.

 

Üzenet a patkánynak a Kecske 2015-ös évére

A Patkány Évében született embereket a Hold Erénye csillag fogja támogatni.

Amint az köztudott, ez a lunáris szimbólum inkább a tapintathoz kötődik, mint az erőhöz. Ez azt jelenti, hogy az nagyon fontos, különösen válsághelyzetekben, hogy figyelmet fordítsunk más emberek érzéseire. Ha így tesznek, a Patkányok egy kivételes képességet fejlesztenek ki, hogy befolyásolni tudjanak másokat, ami félúton van a problémák megoldása felé.

 

Legjobb hónapok a 2015-ös Patkány Évére: Január, február, május, július és december
Mire kell törekedni 2015-ben: a szabadságra, hogy kövesse a szívét
A szerencsés számok 2015-ben: 5, 12, 17, 24, 31, 4

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu