horoszkóp, ezotéria és asztrológia

A Rák csillagjegy jellemzői 

Rák - június 21 - július 22

 

 

Rák erősségei kulcsszavak

 

  • Magabiztos

  • Ambiciózus

  • Nagyvonalú

  • Hűséges

  • Ösztönző

 

Rák gyengeségei kulcsszavak

 

  • Kérkedő

  • Hatalmaskodó

  • Melodramatikus

  • Makacs

  • Hiú

 

A Rák dióhéjban

 

A Rák egy titokzatos csillagjegy, tele ellentmondásokkal. Biztonságot és kényelmet szeretnének, mégis keresik az új kalandot. Nagyon segítőkészek másokkal, néha azonban nyűgösek, közömbösek tudnak lenni. A Ráknak van egy lendületes, erőteljes személyisége, amit könnyen el tud rejteni egy nyugodt és hűvös külső mögé.

A Rák csillagjegy uralkodó állata a rák, össze is illenek; elő tudnak jönni harcolni a páncéljukból, de el is tudnak benne rejtőzni, futva vissza az óceán mélységébe. Nagyon kiszámíthatatlanok. A rákokban mindig több van, mint amit szemmel lehet látni, hiszen részben a páncéljuk mögött bújnak. Van nekik egy mély psziché és intuitív elméjük, amely el van rejtve a világ elől. A Rák mélyen érzékeny és könnyen megsérül, ez lehet az oka annak, hogy helyén van a páncéljuk, hogy elkerüljék a mások által okozott fájdalmakat.

Gondoskodóak, így körül veszik magukat emberekkel, akik egy idő után meg tudják sérteni vagy bántani a Rákot a tudtuk nélkül is, így tehát a Rák védő páncélja biztonságban tartja őket. Bonyolultak, törékenyek, kiszámíthatatlanok és temperamentumosak és szükségük van a folyamatos támogatásra és bátorításra, a Rákok igénylik a szükséget.

 

 

Ha a Rák megkapja a szükséges támogatást, rengeteget tud ajánlani cserébe. Ha megsértik őket, hajlamosak duzzogni ahelyett, hogy szembe néznének a személlyel. Ez szükségtelenül meghosszabbítja a fájdalmat és a szenvedést. A Rákokban nagy a birtoklási vágy, nem csak az anyagi javakat, hanem az embereket illetően is. A Rák mindig tartani akarja a kapcsolatot a régi barátokkal és bárkivel, aki valaha is közel állt hozzájuk, hiszen könnyebb fenntartani egy barátságot, mint megpróbálni megbízni új emberekben. Számukra érzelmileg ez a könnyebb. Ha összebarátkozol egy Rákkal, nagyon hosszú ideig barátok maradtok.

A Rákok tökéletes anyák, ez az a jegy, amely képviseli az anyaságot. Feltétel nélkül szeretők és gondoskodóak, sokkal inkább, mint bármely másik csillagjegy. A Rák nagyon intuitív. A világon a legtöbb médium Rák csillagjegyű. Kiváló memóriával rendelkeznek, nagyon figyelmesek és jól olvassák az embereket. Általában képesek megmondani, hogy mások szándékai jók-e vagy sem. Soha ne csapj be egy Rákot, látják az indítékaidat. A Ráknak számos érzelmi problémával kell megküzdenie, de ha egyszer legyőzi ezt a félénkség és bizonytalanság kritikus időszakát, gyakorlatilag bármit meg tudnak csinálni. Az erős intuíciójukkal, érzékenységükkel, megfigyelőképességükkel és intelligenciájukkal nagy sikereket érnek el bármiben, amire vállalkoznak.

 

A Rák és a szerelmi kapcsolatok

 

Milyen egy Rák csillagjegyű nővel randizni?

 

A Rák nő nagyon érzéki, mély érzelmek és szenvedélyek forrnak a külső alatt. Ahhoz, hogy ezeket elérjük, időt, türelmet és gyengédséget igényelnek. Ne számíts rá, hogy rögtön megnyílnak neked és bele ugranak egy kapcsolatba. Nem ő fogja megtenni az első lépést, nem ő fog kezdeményezni, neked kell elvégezned az összes munkát. Ne próbáld vezetni őt, mert a Rák nők nagyon összhangban vannak az emberek motivációival és átlátnak rajtad.

A bizalom az egyetlen és legfontosabb dolog egy Rák számára. Ha valaha eljátszod a bizalmát, akkor tovább is léphetsz. Nekik szüksége van szeretetre és biztonságra. A Rák nők azoknak a férfiaknak tökéletesek, akik romantikával szeretik levenni a nőket a lábukról. A nő érzéki, édes és kacér, ketten elkezdtek egy szelíd, kacér táncot együtt, amíg a kapcsolat épül. Ha megvan egy szilárd és biztos alap, a kapcsolat gazdagsága ki fog alakulni.

Ő régimódi, nőies, érzéki és türelmes; ha te vagy a férfi, aki meg tudja neki adni azt, amit akar, akkor a kapcsolat egy Rák nővel egészséges és kifizetődő lehet, és egy életen át tarthat.

 

Milyen egy Rák csillagjegyű férfival randizni?

 

A Rák férfi nem lesz közvetlen veled. Óvatosan és lassan fog megközelíteni. Nagyon romantikus és flörtölő, megpróbál udvarolni és elnyerni a szíved bőkezű ajándékokkal és figyelemmel. Az ok, amiért nem fog soha közvetlen lenni az az, hogy van egy erős mögöttes félelem az elutasítástól. Ha érdeklődsz egy Rák férfi iránt, akkor valószínűleg te kell megtedd az első lépést és elhívnod randizni. Könnyen szerelembe esik és a csillagokat is lehozza neked az égről. Ha már hozzá "tartozol", ragaszkodni fog hozzád és könnyen féltékennyé és birtoklóvá válik.

Ez azért van, mert aggódik, hogy egy másik férfi elszakítana tőle és ez széttörné a lelkét. Szüksége van rá, hogy hűséges legyél, hiszen ő is ugyanaz, erős és szoros kapcsolatokban; a Rák férfiak a leghűségesebbek az asztrológiai jelek közül. Kiváló szeretők az érzékeny nők számára, akik szeretik a romantikát, és ha leveszik őket a lábukról. A Rák szeret ragaszkodó, kézen fogva lenni, szereti az állandó fizikai kapcsolatot, ahogy elmerül és az érzéseivel megtapasztalja a helyzetet.

A Rák férfi számára minden az érzelmekről szól. Azonban lehet, hogy nem ezt mutatja, és egy nyugodt, hűvös külsőt ábrázol, de a külső alatt mélyen és intenzíven érez.

A Rák férfiak könnyen sértődékenyek, tehát ne gúnyolódj velük tréfásan, mert megsértődnek, de jegyezd meg, ezt te nem fogod észrevenni. Egyszerűen duzzogni fognak magukban, miközben megpróbálják kitalálni és boncolgatni, hogy mit mondtál. A Rák férfiak kiváló védelmezők, olyanok, mint a fényes páncélzatú lovagok. Ha az a fajta nő vagy, aki szereti ha vigyáznak rá és gondoskodnak róla, ha szereted a ragaszkodást és odaadást, ez a romantikus férfi tökéletes a számodra.

 

rák szerelem

 

Hogyan vonzd a Rákot?

 

Közvetlennek kell lenned, mert a Rák nem az. Hagyd, hogy megismerje az érzéseidet, ez az a kapcsolat kezdeményezés első lépése a Rákokkal. Ezáltal nem lesz kockáztatva az elutasítás, az egyik legnagyobb félelmük. Ha csak egy rövid flörtölésre vágysz, légy egyenes velük. Ne hitesd el velük, hogy hosszútávú kapcsolat lesz a dologból, miközben nem lesz, mert ezzel megsérted ezeket az érzelmileg érzékeny embereket. Számukra a bizalom a legfontosabb.

Építs fel bizalmat és fokozatosan közelebb kerülnek hozzád. Légy elismerő és bókolj nekik, de óvatosan tedd, mert könnyen észreveszik, ha ezeket nem gondolod komolyan. Légy őszinte. Kérj a Rákoktól tanácsot, oszd meg problémáidat (de ne terheld őket), élvezik ha segíthetnek és tanácsot adhatnak embereknek. Szeretik a kultúrát és a bőséges tapasztalatokat. Vidd el őket játszani, vagy egy múzeumba, divatos és előkelő étterembe.

Ne erőltessetek egy kapcsolatba Rákot, ne is kényszerítsétek őket döntéshozásra ott helyben, akkor vissza fognak riadni tőled. Légy türelmes, ez a kulcsa annak, hogy magadhoz vonzz egy Rákot. Légy fizikai kapcsolatban velük, szeretik az igazi szeretetet. A Rákok nagyon óvatosak, az idő múlásával lassan közelebb kerülnek hozzád és akkor csodálatos, kiteljesedő kapcsolatotok lesz.

 

Rák és a függetlenség

 

A Rák az az asztrológiai jegy, amely tele van ellentmondásokkal, így amikor a függetlenségről van szó, valószínűleg tudnak vagy nem tudnak függetlenek lenni. Egyrészt megvan az állhatatosságuk és lendületük, hogy elvégezzék, amit kell. Önállók és nincs szükségük más emberekre anyagi és fizikai viszonylatban az életben.

 

 

Másrészt függenek emberektől érzelmi támogatás és bátorítás szempontjából. A Rák nem teljesen önmegvalósító, szüksége van egy folyamatos támogatásra másoktól és nem lesz nagyon független, de a Rák az, aki "fejlődik" és megfelelően kihasználja az érzelmi ügyeket, végtelenül sikeres lesz önálló emberként. Sóvárognak a figyelem és a kényelem iránt más emberek által és boldogabbak, amikor van egy kicsi, közeli baráti vagy családi csoportjuk.

 

Rák és a barátság

 

A Rák rendkívül hűséges azok fel, akik értékelik és támogatják őket, ők a csillagjegyek gondoskodói, védelmezni és ápolni fogják az embert hosszú ideig. Az egyik legnagyszerűbb dolog a Rákokban az a képességük, hogy képesek elérni, hogy mások jól és szeretve érezzék magukat.

Ez azért van, mert ahelyett, hogy magukért csinálnák, másokra vetítik ezt ki. Ez egy pozitív körforgás mert mások gondoskodva, szeretve és akarva érzik magukat, emiatt a Rákokat is jó érzés tölti el. Mások támaszkodnak és függenek a Rákoktól, meghallgatják az emberek problémáit és segítenek nekik, azonban nagyon ritkán fejezik ki a saját mély érzelmeiket másoknak. Emberek, akik meg akarják osztani mély érzelmi gondolataikat és véleményüket Rákokkal, úgy érezhetik, hogy a mérleg a Rákok oldalára billen és alig mutatja meg az igazi mély érzelmeket.

Egy Rák barátja általában egy életen át tartó odaadó barát, akiben meg lehet bízni.

 

Rák és az üzlet

 

Egyszer ha a Rák megoldotta az érzelmi problémákat, mint a féltékenység és a bizonytalanság, az erős karakter ragyogni fog, habár gyakorlatilag nincs semmi, amit nem tudnak megcsinálni. Hihetetlen kitartásuk van és kiállnak azért, amiben hisznek. Az erős intuíciójukkal, érzékenységükkel, megfigyelőképességükkel és intelligenciájukkal mindenben, amire vállalkoznak.

Kiváló üzletemberek és befektetők köszönhetően intuitív és pszichikai képességüknek és kreatív előre gondolkodó elméjüknek, képesek megjósolni a jövőbeni irányokat.

Nagyon jól vonzzák a vagyont és tudják, hogy hol kell befektetni. A pénz és anyagi jólét is nagyon fontos a Rák számára és ez segítségükre van az üzleti életben. Szükségük van a pénzügyi biztonságra, ha megfelelően összpontosítanak az energiájukra és nem teszik lehetővé, hogy az érzelmeik átvegyék az irányítást, akkor minden további nélkül képesek a pénzügyi céljaik eléréséhez és elképesztően sikeres üzletemberek lesznek.

 

Rák és a temperamentum

 

Bonyolultak, törékenyek, kiszámíthatatlanok és temperamentumosak és szükségük van a folyamatos támogatásra és bátorításra, a Rákok igénylik a szükséget. Még ha az összes igényüket kielégítik, lehetnek ingerlékenyek és nyűgösek. Van egyfajta nyugtalan, kényes temperamentumuk.

A Rák ellentmondásos természete adja a vérmérsékletüket a vad hangulatváltozásokhoz és lehetséges dühkitörésekhez. Könnyen megsértődnek és ilyenkor hosszú ideig duzzognak és henteregnek az önsajnálatban.

 

Rák mélyen belül

 

A Rák számára nehéz megnyílni és érzelmileg szoros kapcsolatot betölteni valakivel mert érzelmileg és fizikailag nagyon zárkózottak a világ számára. Ennek serkentője a bizalomtól való félelem, a Rákok nehezen tudnak megbízni emberekben.

Ez okozza belül a felépített haragot és dühöt, az ellentmondásos természetük pedig valóban károkat okoz rajtuk, negatív életszeméletük lehet, azt gondolván, hogy az élet túl nehéz és nyomorúságos. Ez azért is sajnálatos, mert ha vannak jó tapasztalataik, szkeptikusak az emberekkel és a környezetükkel, csőlátásuk van a depressziós szemléletük miatt, ezáltal kihagyják azokat a szép dolgokat és tapasztalatokat, amik miatt érdemes élni. Amellett, hogy hiányzik a bizalom az emberek irányában, a Rák mélyen érzékeny és könnyen megsérül, ez az oka annak, hogy védelmi páncéljuk van, elkerülni, hogy mások megbántsák őket.

A Rákok a múltban élnek. Közel tartják magukhoz a múltbeli eseményeket és gyakran rágódnak a múlton. Meg kell tanulniuk elengedni és a jelenben élni, ahelyett, hogy nosztalgiáznának. A Ráknak számos érzelmi problémával kell megküzdenie, de ha egyszer legyőzi ezt a félénkség és bizonytalanság kritikus időszakát, gyakorlatilag bármit meg tudnak csinálni. Az erős intuíciójukkal, érzékenységükkel, megfigyelőképességükkel és intelligenciájukkal nagy sikereket érnek el bármiben, amire vállalkoznak.

A Rák folyamatosan érez, az érzések és érzelmek mind a csillagjegyének a jelei, ez a problémák gyökere is, az emberi lények nem fejlődtek úgy ki az érzelmi területen és ez az, ahol a Rákok oroszlánrészét vállalják a problémáiknak. A csillagjegyek közül nekik kell leginkább megbirkózniuk az erős érzésekkel. Amint megfelelően tudják ezeket használni, nincs semmi, amit ez a hatalmas asztrológiai jel ne tudna elérni.

A harmónia nagyon fontos a Rákok számára, ettől maradnak boldogok. Nagy nyomorúságot okoz, ha bármiféle ellentmondásba ütközöl velük. Mélyen belül a Rák nagyon erőteljes csillagjegy, képes kiállni azért, amit helyesnek gondol és óriási kitartással rendelkezik. Jól megvannak magukban is, feltéve, ha nem hagyják, hogy az érzelmek befolyásolják őket, és ha megvan a szükséges stabilitás. Nem rajonganak a változásért, de megvan a képességük, hogy megtegyék amit meg kell tenni, ők nem hiszékeny vagy lusta emberek.

 

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu