horoszkóp, ezotéria és asztrológia

A Rák szerelmi kompatibilitása

A Rák és a Kos szerelmi kompatibilitásaEz a párosítás általában kemény dió. Nem ritka ezeknél a jegyeknél az erőteljes szexuális vonzerő. A szexuális érdeklődést háttérbe szoríthatják a vérmérséklet területén jelentkező eltérések. A Kos úgy lódul meg, hogy végig gondolná, milyen lépésre is szánta el magát; a Rák igen óvatos.

A Rák kedveli a barátságos tűzhelyet és az otthon melegét; a Kos utálja a kötöttségeket. Lassan forr fel belül a harag, majd elkezdenek apróságokon civakodni. Összeférhetetlenségüket az ágyban erősíti az érzelmi viszonyulásuk különbözősége.

Az asztrológia viharos tengert jósol ennek a párnak, ás azt, hogy házasságuk hajótörést fog szenvedni.A Rák és a Bika szerelmi kompatibilitásaÁltalában ez egy jó kombináció. Mindkettőnek szüksége van a biztonságra, és az állandóság érzésére, mindketten kedvesek, szeretetteljesek és szenvedélyesek is. A Rák érzékiséget és képzelőerőt hoz ebbe a kapcsolatban. Mindkettő szenvedélyes, és nem kell semmilyen külső segítség ahhoz, hogy elégedettek legyenek egymással.

A Bika képes megérteni a Rák érzelmi hangulatváltozásait, és segít elsimítani a problémákat, ha azok megjelennek. A Bika általában figyelmes ember. A Rák érzékeny. Ez a kapcsolat javulni fog a korral és kemény munkával, mivel ezek annyira eltérő személyiségek és sok tekintetben az egyik erőssége kiegészíti a másik gyengeségét.

A Rák szexuális életét befolyásolja, hogy esténként hogyan jönnek ki egymással, és ha van veszekedés vagy más kellemetlenség, akkor a Rák nem fog szeretkezni a Bikával ha ilyenekből sok fordul elő, akkor egy falat épít kettőjük között. Egymás problémainak a megértése segíti egy kellemes kapcsolat meglétét. A sikeres házasság lehetséges, abban az esetben, ha mindketten hajlandóak inkább adni, mint kapni.

 


 

 

A Rák és az Ikrek szerelmi kompatibilitásaAz Ikrekben lévő parázs azonnal lángra lobbantja a Rákot, de a Rák nem fog biztonságot találni a felelőtlen Ikrek mellett. Rák önbizalmára nincsen jó hatással az öröm kereső Ikrekkel folytatott párbeszéd. Az Ikrek nem irányított szexuális energiái problémákat fognak okozni a Rák számára. A Rák otthonszerető típus, aki megelégszik azzal, hogy otthon üljön, és kizárja a külvilágot, de aztán az Ikrek hamarosan izgágává, és mérgessé válik emiatt, mert nagyon szociális típus és szeret más emberek környezetében lenni; nem szeretné úgy érezni, hogy az otthon börtöne tartja őket fogva.

Az élet hamar elviselhetetlenné válik az Ikrek számára. A Rákok érzelmek és érzések által vezéreltek, és általában szeretik az állandóságot. Az Ikrek megállíthatatlan mozgalmassága nyugtalanítónak bizonyul a Rák számára.

Bár ez egy nagyon érzelmes kapcsolat, a hosszú távú kapcsolat szinte lehetetlen itt.A Rák és Rák szerelmi kompatibilitásaNagyon sok bennük a közös, és ez a baj. Túlságosan hasonlítanak ahhoz, hogy boldogok legyenek egymással. Mindketten a túlzott érzékenység miatt szenvednek, és az érzelmi problémákat eredményez. Mindkettő főszerepet szeretne játszani a szexuális kapcsolatokban, és ez gyakran eredményez kritikát és vitákat.

Mindkettő szó szerinti igazságoknak tekinti a szavakat és a tetteket, és ez állandó fájdalmat és nyugtalanságot teremt számukra. Hajlamosak magukat mártíroknak tekinteni, mérhetetlenül sokat nyújtó egyéneknek, és ha ezt a másik nem hajlandó látni, akkor az letaglózza őket. Sok időt pazarolnak el együtt, amit jobb lenne, hogyha mással töltenének, kicsinyes civakodással és a másik régi tévedéseinek felhántogatásával. Azonban fizikailag vonzzák egymást, és ez a kapcsolat meglehetősen érzéki lehet.

A házasság nagy jóakaratot és kölcsönös megértést igényel.A Rák és az Oroszlán szerelmi kompatibilitásaÁltalában ez egy jó kombináció, mert a Hold (Rák) visszaveri a Nap (Oroszlán) fényét. Az Oroszlán képes stabilizálni a szeszélyes Rákot. Pontosan a nagyvonalú, nyíltszívű, erős Oroszlán az, amit a bizonytalan Rák keres, és az ingatag Rák számára a bizalom érzését teremti meg.

Másrészt szükséges, hogy csodálja az Oroszlán kiemelkedő tulajdonságait, különösen a szexualitás területén, ahol neki kell uralkodnia. Ha a Rák kész hagyni, hogy az Oroszláné legyen a vezető szerep a hálószobában szenvedélyes kapcsolatra és meglehetősen sikeres házasságra kerülhet sor.A Rák és a Szűz szerelmi kompatibilitásaA Rák válaszai érzelmesek, míg a Szűz válaszai analitikusak, de annyira összeillenek a személyiségeik, hogy ez nem fog különösebb problémákat okozni.

A Szűz gyakorlatias ember, és az alapot szolgáltatja ehhez a házassághoz. A Rák inkább érzelmi lény, ennek ellenére az élvezeteket is fel tudja lelni egy kapcsolatban. Tökéletesen illenek egymáshoz a hálószobában. Az egyik hátulütője ennek a kapcsolatnak a túlzott gondoskodás lehet!

Mindkét jegy képviselője szeret gondoskodni, hűhót csapni, a szeretett személy körül, ami elviselhetetlenné teszi az életet számukra. Ez a két jel együtt sokat beszél azokról a dolgokról, amelyeket meg kellene tenni; mindegyik mellé kell egy erőteljes személyiség, hogy valamit elérjenek a sok duma helyet. Ebből elég érdekes kapcsolat lehet, ha a Szűz kevésbé vág mindent a másik fejéhez, és egy kicsit szeretetteljesebben viselkedik a Rákkal.A Rák és a Mérleg szerelmi kompatibilitásaEz a pár teljesen más szinteken működik: A Rák azt szeretné, hogyha a szerelem érzelmileg transzcendens lenne, a Mérleg tökéletes szellemi társra vágyik. A Mérlegnek nehéz alkalmazkodni a Rák változékony természetéhez. Ugyanakkor a Rák szorong a Mérleg kötődése miatt.

A Rák körüli érzelmi légkör vonzza a Mérleget, ugyanakkor bölcs bajkerülő is. Ráknak izgalmat és a csillogást kell hoznia a hálószobába és a szerelmeskedésbe, ha fenn szeretné tartani a Mérleg érdeklődését mert a Mérleg mindig nyitva tartja a szemét és zöldebb mezőkre kóborolna, lévén a szex olyan fontos része az életének.

De ha a Rák kritikussá válik, főleg a Mérleg különcségével kapcsolatban, akkor a Mérleg el kezd máshol keresgélni. Lehetséges a kapcsolat. A házasság majdnem teljességgel lehetetlen.A Rák és a Skorpió szerelmi kompatibilitásaA mesteri Skorpió jó párja kell, hogy legyen a halk szavú Ráknak. A Skorpió ereje és vágya, hogy domináljon és védjen, pontosan az, amire a Rák vágyik.

A Rák birtoklási vágya biztonságérzetet ad a Skorpiónak. A Rák csodálja a Skorpió erejét, míg a Skorpió menedéket talál Rák érzelmi elkötelezettségében. A Rák sokkal érzékenyebb a szexuális kapcsolatokkal kapcsolatban, míg a Skorpió szenvedélyesebb. A Rák vágya, hogy örömöt szerezzen, segít elkerülni sok problémát ezen a területen. A Skorpió dühös féltékenysége nem merül fel, mert a Rák a partnernek szenteli magát. A szeretet növekszik, és ez a szenvedélyes kapcsolat a tökéletes házassággá fejlődhet.A Rák és a Nyilas szerelmi kompatibilitása 

 

Nekik általában eltérnek a céljaik és vágyaik. A Nyilas kóborló természetű és viszolyog az állandóságtól, a megállapodottságtól. A Rák meg szeretne bizonyosodni a partner szeretetéről. A Nyilas nem tudja ezt a fajta érzelmi biztonságot nyújtani. A Rák mindent a holnapért tesz.

A Nyilas mában él. Rák féltékenységét felpiszkálja a Nyilas könnyelmű, hűtlen természete; a Nyilast untatja a Rák függősége. A Nyilas kedveli a bódorgást, amíg a Rák házias típus. Mikor a Nyilas úgy érzi, unatkozik, akkor el kezd új kapcsolatok / partnerek után kutatni. A Rákot ez vérig sérti.

A Nyilas szexuálisan nagyon aktív és általában könnyen ki is elégíti a Rákot. Emiatt a Nyilas lehangolttá, levertté, kielégületlenné válik, ami miatt új partner utáni kutatásba kezd. Egy többé-kevésbé kiegyensúlyozott kapcsolat létrejöttéhez nem valami jók a kilátások.A Rák és a Bak szerelmi kompatibilitásaA Bak nem tud túl sok figyelmet szentelni a partnernek, és nem elégíti ki a Rák kívánságait. A Bakot túl sok más minden is érdekli.

Mind a kettő jól bánik a pénzzel, és nem sok esély van arra, hogy pénzügyi gondjaik legyenek. A pazarlást és a hivalkodást a Bak megveti. A Bak hűséges és odaadó társ, akivel a pozitív típusú Rák elégedett lehet, akkor is, még akkor is, ha az élet egy kicsit unalmassá válik néha. Azonban van egy erős szexuális vonzódás e két csillagjegy képviselői között.

A hálószobában minden tökéletes lesz, amíg a Rák meg nem unta a Bak gyakorlatiasságát és túlzott biztonságigényét. A kapcsolat nem stabil, a házasság nem kívánatos.A Rák és a Vízöntő szerelmi kompatibilitásaVidám Vízöntő túl kiszámíthatatlan lesz a sérülékeny Ráknak. A Rákok általában nyitottabbak és megállapodottabbak, mint a Vízöntők, aki hajlanak az új kalandok keresésére. A Vízöntők szeretik megosztani élettörténeteiket a világgal, míg a Rák megelégszik azzal, hogy a személyes kötelezettségeire koncentráljon. Ráknak van egyfajta konzervatív ízlése;

A Vízöntő általában az ellenkezője. A Rák igényei nem maradhatnak kielégítetlenek. Vízöntő hajlamos mentesíteni magát az érzelmi elkötelezettségektől. Képesek megtalálni a közös nyelvet a hálószobában egy ideig, bár nem tartja ez a partnerséget szalonképesen sokáig. Az Uránusz különcsége nem passzol jól a Luna hangulataihoz. Túl sok minden szól ez ellen a kombináció ellen, és csak akkor lehet belőle valami, ha az egyik teljesen alárendeli magát a másiknak.A Rák és a Halak szerelmi kompatibilitásaEz egy gyengéd, érzékeny házaspár, akik erősítik egymást egóját. A Halak egy fantáziadús álmodozó, de a Rák egy fantáziadús munkás és együtt valósággá tudják varázsolni az álmaikat. A Halak romantikát lop a Rák életébe, és a Rák az teljesen védelmező szerető, akire a Halaknak szüksége van.

Ők egy jó pár a szex területén. Mindketten szimpatikusak és megpróbálják egymást támogatni.

Valószínűleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak hajlamos szokatlan szerelmi viszonyok kezdeményezésére. A veszekedések általában rövidek és gyorsan véget is érnek az ágyban. Tökéletesen illenek egymáshoz. Közös időtöltésük éjszaka vagy nappal ugyanolyan eredményes és e két jegy érzelmi párosítása ideális a házassághoz.      

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu