horoszkóp, ezotéria és asztrológia

 

Skorpió csillagjegy jellemzői
 

Skorpió asztrológia - október 23 - november 21

 

Skorpió dióhéjban

 

A Skorpió a szélsőségek és intenzitás asztrológiai jele. Nagyon mély, élénk emberek, mindig több van bennük, mint ami látszik. Hűvös, közönyös és érzelemmentes külsőt mutatnak a világnak, alatta mégis hatalmas, rendkívüli erő lakozik, erős szenvedéllyel és akarattal, állandó hajtással. A Skorpióknak nagyon átható elméjük van; ne lepődj meg, ha feltesznek kérdéseket; megpróbálnak mélyebbre ásni, kitalálni a dolgokat és felmérni a helyzetet. Mindig tudni akarják, hogy miért, hol és minden más lehetséges részletet, amit tudni lehet.

Beleunnak a játszadozásokba, amivel más emberek próbálkoznak és ezzel nagyon jól tisztában is vannak. Hajlamosak uralni és irányítani valakit, ha hagyják, vagy bárkit, akit gyengének találnak. A Skorpió csodálatos kedvességgel, hűséggel és nagylelkűséggel kezeli azokat, akiket tisztelnek és közel tartanak magukhoz.

Kívülről a Skorpió nagyon titkolózó és rejtélyes, ezzel pedig úgy vonzzák magukhoz az embereket, mint a mágnes. Ismertek arról, hogy túl ellenőrzőek és túl ambiciózusak, de csak azért, mert szükségük van erre az irányításra, hogy biztonságban érezzék magukat.

 

Milyen egy Skorpió csillagjegyű nővel randizni?

 

A Skorpió nő nagyon érzelmes, rendkívül igényes és demonstratív. Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő, akit az erős, A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni. A Skorpió nő a legcsábítóbb, legkacérabb nő.

Nem adja könnyen a szívét egy férfinak sem, mert belefáradt abba, hogy megbízzon másokban. A férfinak mentális tesztek során kell átmennie annak érdekében, a kapcsolatuk szilárd és szoros legyen.

A nő lehet, hogy nem mutatja ki, de szoros és elkötelezett kapcsolatot szeretne. Ennek érdekében a férfi megbízható és gyengéd kell legyen, és soha ne próbálja meg irányítani őt. Nagyon szeretnek birtokolni, de a Skorpió nő tele van rejtéllyel, érzékiséggel és szenvedéllyel, így a legtöbb férfi nem bánja, ha birtokolják őket.

 

 

Milyen egy Skorpió csillagjegyű férfival randizni?

 

A Skorpió férfi nem olyan, mint bármely más csillagjegyű férfi. Olyan egyedi, hogy egy külön fejezet szükséges a velük való randizás elmagyarázására. Ellentétben a többi csillagjeggyel, a Skorpió férfival randizni nagyon hasonlít a Skorpió nővel való randizáshoz. A fő különbség az, hogy egy hatalmas nőies erő helyett, a Skorpió férfi egy kemény, szexuális erőt mutat be.

A Skorpió férfit könnyű elcsábítani és hazavinni egy éjszakára, egy valódi kapcsolatot kialakítani sokkal nehezebb. A Skorpió férfi nagyon érzékeny, magányos és kielégítetlen, de soha nem adja a nő tudtára. Zárt ajtók mögött légy vele érzékeny és gyengéd, próbálj hatni az érzelmeire, de csak akkor, ha szoros kapcsolatot szeretnél vele; ne próbáld vezetni őt, mert ezt látni fogja és soha nem fog megbocsátani. Nem egy bölcs dolog a Skorpió férfival játszadozni.

Féltékeny és birtoklási vágya lesz és soha nem fogja megengedni egy nőnek, hogy irányítsa őt. Hagyd, hogy ő vezessen, mert a Skorpió férfi valóban egy lenyűgöző ember, soha nem járhatsz rosszul, ha ő tervezi az éjszakát!

A Skorpió férfi nagyon szeszélyes és a hangulata rendkívül hullámzó. Mellette állva ezekben az időkben ez el fog múlni. Ne nyaggasd, hiszen elég nehéz neki megérteni a saját érzéseit. A Skorpió férfiak kiváló védelmezők, akikkel mindig biztonságban érzed magad a sugárzó, szenvedélyes és lendületes erejük mellett.

 

Hogyan vonzd a Skorpiót?

 

Ne legyél csaló a Skorpióval, mert mérföldről észreveszik. Légy őszinte a megjegyzéseiddel és figyelmesen hallgasd őket (mindig van valami érdekes mondanivalójuk, szóval ez nem probléma!) Ne próbálj elrejteni előlük dolgokat, vagy ugratni őket, mert mindig tudniuk kell, hogy mi történik. Ne feledd, hogy ők az egyetlenek, akiknek megengedett az ingerlés és a rejtélyek és a cselszövések generálása!

Szeretik az egyenes és őszinte beszédet, azt mondd, amit gondolsz, és azt tisztelni fogják. A Skorpiók majdnem minden tevékenységben benne vannak, szóval nem jelenthet problémát találni valami elfoglaltságot. Kiszámíthatatlanok és képesek megváltoztatni a randi menetét a kellős közepén, szóval mosolyogva fogadd ezeket az utolsó perces változásokat és próbálj ki valami újat.

Kedvelik az embereket, akik nem félnek elvetni egy tervet és kipróbálni egy másikat. Beszélgetés közben ne mondd meg nekik, hogy nincs igazuk, ne szakítsd félbe őket, mert túl büszkék ahhoz, még akkor is, ha csak viccelsz; lehet, hogy nem veszik viccnek, ahogy te szántad. Soha ne próbáld meg irányítani őket, de ne is mutatkozz bajba esettnek; az erős, őszinte embereket szeretik, akiknek erőteljes ambiciózus személyiségük van, mint nekik.

 

Skorpió és a függetlenség

 

A Skorpiók szenvedélyesen függetlenek. Képesek elérni bármit, amit kigondolnak, és nem adják fel. Tökéletesen alkalmasak rá, hogy egyedül is meglegyenek. Ők nem társadalmi pillangók, mint néhány más csillagjegy, néhányuk tényleg szívesebben él egyedül, így soha nincs abból adódó probléma, hogy ki mit dönt el otthon, ők szeretnek irányítani.

 

skorpió szerelem

 

Skorpió és a barátság

 

Mint maga az ember, a kapcsolat is bonyolult a Skorpiókkal; a kapcsolat szélsőségek sorozata, minden különösebb ok nélkül is kimondottan rosszkedvűek tudnak lenni.

A Skorpiók a birtoklási vágyukról és féltékenységükről ismertek, másfelől viszont rendkívül hűségesek. Kiváló memóriájuk van, és ez kombinálva van azzal, hogy képtelenek elengedni dolgokat, így ha valaki ártott nekik, képesek örökre haragudni. Sőt, a Skorpió ritkán, vagy talán soha nem is bocsát meg és felejt. Még képesek elmenni addig is, hogy bosszút állnak az illetőn. Másfelől azonban mindig emlékezni fognak a kedves gesztusokra, és vissza is fizetik azt. Bármilyen önzetlen gesztussal bizalmat és tiszteletet nyersz a Skorpióban, ami rendkívül fontos a számukra mindenféle kapcsolatban, legyen az romantikus, vagy sem.

 

A legjobb tanács, hogy légy őszinte a Skorpióval, és cserébe egy csodálatos barátot kapsz, akit soha nem fogsz elfelejteni, hűséges hozzád és soha nem fog hamis ígéreteket tenni. Az őszinte és sokkoló humorérzékük teljesen különbözik bármely másik csillagjegytől, és ettől lesz a Skorpió csodálatos, hatalmas és érdekes barát, akiben megbízhatsz.

 

Skorpió és az üzlet

 

A Skorpiók kiváló orvosok, sebészek, tudósok és vezetők; tökéletesen alkalmasak bármilyen üzlethez, ami különbséget tesz a világon, nagy hatást gyakorol az emberekre, társadalomra és ami a legfontosabb, a Skorpió hatalmi helyzetben kell legyen.

Ezért van az, hogy ezek a pályák illenek a Skorpióhoz, mind megkövetel egy személyt fő vezetőként, aki parancsokat oszt és egy egységnyi embert/gyakorlatot irányít.

  

Az üzleti életben a Skorpiók gyakran tesznek szert vagyonra, nagyon bölcs üzleti döntéseket hoznak és nagyon konzervatívak a kiadásokat illetően. A Skorpiók ismertek a pénzkeresésről és annak elrejtéséről, nem fogják bejelenteni, mert félnek, hogy mások ugyan azt az utat fogják bejárni és lehetséges vetélytárssá válnak, vagy ami még rosszabb, megpróbálják a Skorpiót a saját javukra használni a pénzük érdekében.

 

Skorpió és a temperamentum

 

A Skorpiók nagyon ambiciózusak, kitartóak és határozottak, ami a teljesítmény éhségen és irányító hozzáálláson keresztül mutatkozik meg. Nem makacs értelemben azonban, mert a Skorpió megdolgozik azért, amit akar, és indokolt okokkal fog irányítani. Ez nyilvánvaló a szemlélő számára. A Skorpiók soha nem adják fel, nagyon eltökéltek, hogy elérjék céljaikat.

Ennek a sikernek a célja pedig a rugalmasságuk. Képesek újra felmérni a helyzetet, és ha szükséges, másik megközelítést alkalmaznak. Ez teszi őket nagyon alkalmazkodóvá és sokoldalúvá. A Skorpiók ádáz versenytársak, kombinálva a jó megfigyelőképességükkel és a kiváló memóriával, képesek felidézni tényeket, és szükség idején szállítják is azokat. Igazságosan fognak nyerni, a megfelelő tényekkel és érvekkel támasztják alá gondolataikat és véleményüket. A Skorpiók kiválóak a rend helyreállításában kaotikus helyzetekben, és ugyan ilyen jól tudnak manipulálni a saját kapzsiságuk és hasznuk érdekében is.

A még nem kifejlődött Skorpió egy nagyon veszélyes ember, mert arra használják fel a hatalmukat, hogy csak a saját maguknak húzzanak hasznot, áttiporva más embereken, annak érdekében, hogy kielégítsék saját mohóságukat.

 

Skorpió mélyen belül

 

A Skorpió a legfélreértettebb asztrológiai jel. Ők mind csupa intenzitás és ellentmondások. Szeretnek tisztában lenne a helyzettel, tudni, hogy mi történik, tapogatózva próbálnak rájönni; másrészt viszont érdekli őket az okkult, paranormális jelenségek, összeesküvés-elméletek és egyéb hasonló ismeretlen rejtélyek. Nagyon jól képesek elrejteni az igazi érzéseiket és indítékaikat, gyakran hátsó vagy rejtett szándékaik vannak.

A Skorpió számára minden az ellenőrzésről szól, ő kell irányítson minden alkalommal. Fenyegetve érzi magát, ha nincs a kezében az irányítás, sőt, még lelkileg fenyegető is, de amikor náluk az irányítás, biztonságban érzik magukat. A Skorpiók nagyon érzékenyek, mind a jó és a rossz érzéseik intenzívek. A negatív érzelmek, mint a féltékenység és a harag, mind jellemzői ennek a viharos asztrológiai jelnek. Másrészt viszont a Skorpiók ismertek az erőteljesen és hatékonyan hajtanak a sikerért csodálatos odaadással. A Skorpiók folyamatosan próbálják megérteni az érzelmeiket az életben való mélyebb cél megtalálásán keresztül.

 

 

A Skorpiók nagyon intuitívak, de nem lelki értelemben, inkább az emberi elmében, remekül meg tudják érteni az emberi elme rejtélyeit és hatalmát. Félnek a kudarctól, amit nagyon jól elrejtenek, félnek, hogy sikertelenek lesznek egy szembesítésnél, vagy a karrierjükben. Ilyenkor egyszerűen a jó alkalmazkodó képességüket használják, hogy gyorsan továbbálljanak és maguk mögött hagyják a rossz tapasztalatot. Soha ne várd tőlük, hogy kérkedjenek vagy megosszanak másokkal történeteket, mert ez a gyengeség jele, és a Skorpió mindig nyer, saját bevallásuk szerint ők a legjobbak.

 

Az egyik ok, ami miatt úgy tűnik, hogy mindig megvalósítják a céljukat, az az, hogy kézzel fogható rövid távú célokat tűznek ki, amit tudják, hogy hogy érhetnek el, tudják, hogy mire képesek és ez az, amire mennek. A Skorpiók nagyon nehezen bíznak meg valakiben, el kell nyerni a bizalmukat, ez idővel felépül, és amint vége minden "bizalmi tesztnek", a Skorpió mélyen és erősen szeretni fog. A hideg külső alatt folyamatos mozgásban vannak az energiák és az érzelmek, de a Skorpió azzal foglalkozik, hogy ezeket hasznos tevékenységekké, hobbikká, kapcsolatokká vagy karrierré változtassa.

Ez soha nem nyilvánvaló a külső szemlélő számára, de ennek a ténynek a tudatában érthető, hogy a Skorpiók miért olyan szenvedélyesek bármiben, amire vállalkoznak. A Skorpiók erős ösztönökkel rendelkeznek és bíznak a saját megérzéseikben, ami még egy oka annak, hogy ritkán buknak el. A Skorpió csillagjegyben születettek számára a folyamatban lévő lecke az életről az, hogy a hatalmas energiájukat pozitív célok felé irányítsák, és ne adják meg magukat az olyan sötét erőknek, mint a manipuláció és a kapzsiság. Utána nagy sikereket érnek el az életben, és tiszta, boldog lelkiismeretük és baráti körük lesz, akikben bízhatnak és becsben tartanak

 

Skorpió erősségei kulcsszavak:

  • Hűséges
  • Szenvedélyes
  • Leleményes
  • Figyelmes
  • Dinamikus

Skorpió gyengeségei kulcsszavak:

  • Féltékeny
  • Rögeszmés
  • Gyanakvó
  • Manipulatív
  • Makacs

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu