horoszkóp, ezotéria és asztrológia

skorpió szerelmi kompatibilitása

 

A Skorpió és a Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Kettejük között egy azonnali, közös, erős szexuális vonzalom lép fel. Az Oroszlán nehezen tud megbirkóznia a Skorpió féltékenységével és birtoklási vágyával. Az intenzív, parázsló Skorpió hamar robban, amíg az Oroszlán sokkal jobban együtt úszik az árral. Ez a két nagyon erős akaratú egyén sokszor meglehetősen viharos pillanatokat teremthet.

Általában az ilyen kapcsolatokban nem lesz "romantika", de ezek ketten képesek az érzéki szeretetre és a jó, és hosszú partnerségre.

 

A Skorpió és a Kos szerelmi kompatibilitása

A szex vagy nagyon stimuláló, vagy hasztalan lesz. Az események két irányban mozdulhatnak el. A Kos is és a Skorpió is hatalmas testi energiákkal bírnak. Mind a ketten cselekvő típusok. Ugyanakkor, mindegyik független és ódzkodik az irányítottságtól. Hosszú távú nézeteltéréseket megsemmisíthetik azon fenomenális képességüket, hogy megosszák a bennük lévő szenvedélyüket és egymással.

Általában ez egy instabil partnerség alacsony gyulladási ponttal.

 

 

A Skorpió és a Rák szerelmi kompatibilitása

A mesteri Skorpió jó párja kell, hogy legyen a halk szavú Ráknak. A Skorpió ereje és vágya, hogy domináljon és védjen, pontosan az, amire a Rák vágyik. A Rák birtoklási vágya biztonságérzetet ad a Skorpiónak. A Rák csodálja a Skorpió erejét, míg a Skorpió menedéket talál Rák érzelmi elkötelezettségében. A Rák sokkal érzékenyebb a szexuális kapcsolatokkal kapcsolatban, míg a Skorpió szenvedélyesebb. A Rák vágya, hogy örömöt szerezzen, segít elkerülni sok problémát ezen a területen. A Skorpió dühös féltékenysége nem merül fel, mert a Rák a partnernek szenteli magát. A szeretet növekszik, és ez a szenvedélyes kapcsolat a tökéletes házassággá fejlődhet.

 

A Skorpió és a Mérleg szerelmi kompatibilitása

A Skorpió túlságosan féltékeny a könnyed Mérlegre. A híres féltékenysége nem engedi, hogy bölcs és nyugodt maradjon. A Szűz gondatlansága a nemiség terén veszekedést eredményez. Ezek a problémák a végén ahhoz vezetnek, hogy futó kalandot keres a Mérleg valaki mással, aki által nem érzi magát korlátok közé szorítva. Skorpió nem megbocsátó típus és a hűtlenséget soha nem felejti el ennek a jegynek a szülötte, és a visszafogadás csak arra lesz jó, hogy a Skorpió bosszút álljon a Mérleg tettéért. A Skorpiónak uralkodnia kell, míg a Mérlegnek alárendelt szerepet kell vállalnia. Van egy erős kölcsönös vonzás közöttük, de ez robbanáshoz vezethet. Ez egy szenvedélyes, nyers kapcsolat és a házasság nem ajánlott.

 

A Skorpió és a Bika szerelmi kompatibilitása

Az erős szexuális késztetésükből fakadóan sok közös dolgot találnak egymásban. Mindketten egyformán aktívak szexuális viszonyokban. Egyiküknek sem kell megcsalni a másikat. Másrészt mindkettő nagyon féltékeny és makacs. A különbség a kettő között az, hogy a Bika birtokolni akarja a szeretőt, mint egy értékes tárgyat, és a Skorpió megpróbálja birtokolni őt érzelmi értelemben. A Bika makacsul ragaszkodhat dühéhez és a Skorpió veszélyes lehet, hogyha haragra gyullad. Tehát ez a viszony tele van problémákkal és csak akkor lehetséges a házasság, ha mind a ketten nagyon intelligens és toleráns emberek.

 

A Skorpió és a Bak szerelmi kompatibilitása

Ez a kapcsolat sikeres közös szexuális kapcsolatot jelent- A Skorpió az ötletesebb szerető, de Bak állóképességével egy jó párosítás. A Skorpió birtoklási vágya biztonságot jelent a Bak számára.

Ez a két egyén jól működik együtt - a Bak rendkívül szervezett és a Skorpiónak van egy veleszületett ravaszsága. A Skorpió inkább találékony, míg a Bak türelmesebb. Sikerük a hálószobában megnyit bizonyos érdekes lehetőségeket. Mind a két jegynek erős az akaratereje, de a Skorpió inkább hajlamosabb az irányításra. Amit a Baknak meg kell értenie, az hogy ez a Skorpió erős szerelméből fakad. A kapcsolat általában szenvedélyes és a házasságok sikeresek.

 

A Skorpió és az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Az Ikrek képzelőereje és a Skorpió dinamizmusa jó kombináció, ha jól ki tudnak jönni egymással. Ezek közel állnak egymáshoz a szexuális kapcsolat terén, de ez nem elég. Az ikrek egy olyan a típus, aki egy teljes, mozgalmas életet próbál élni, de nem annyira a Skorpióval, mert a Skorpió inkább az önfejlesztést eszméjét helyezi a középpontba.

A Skorpió érzéki, szenvedélyes, igényes, féltékeny, rugalmatlan. Az ikrek ingatag, könnyelmű, felületes, könnyed, változékony.

Az Ikrek egy szociális lény, a Skorpió szereti a magánéletet. Az Ikrek jegy képviselői túl könnyedén vesznek mindent a Skorpió szemszögéből. A Skorpió céltudatos, míg az Ikrek mindig kételkedik. Ez nem fog egy sima, olajozott kapcsolatnak bizonyulni és az esetleges házasság sem.

 

 

A Skorpió és a Szűz szerelmi kompatibilitása

Hasonló területek után érdeklődnek, de nagyon különfélék a szexuális élet területén. Nagyon fontos, hogy jó kapcsolatot alakítsanak ki. Szűz gáncsoskodóvá válhat.

A visszafogott Szűznek nehéz lépést tartania a nagyon demonstratív Skorpióval, és nem érti miért kell annyi felhajtás. A Skorpió ok nélkül féltékenységi rohamokat kaphat, még akkor is, hogyha a Szűz bizonyította hűségét és az általános életfelfogása a Skorpiónak túl kemény a Szűz számára ahhoz, hogy elfogadja vagy egyetértsen azzal, mert a Szűz mindig a dolgoknak a másik oldalát látja, és a másik szemszögéből nézi az adott helyzetet. Más szóval a Skorpió őszintesége durva lehet. Fennálhat egyfajta lelki affinitás egy ideig, de a Skorpió valószínűleg új szexuális partnerek után fog kutatni. A Barátság lehet a legjobb ötlet itt.

 

A Skorpió és a Skorpió szerelmi kompatibilitása

Ők ketten képesek tüzet gyújtani még a vízben is. A probléma az, hogy túlságosan hasonlóak. Mindketten határozottak, mindkettő birtokló, és mindkettőnek szörnyű a személyisége. Rendkívül féltékenyek és igényesek. Annyira intenzívek, hogy minden kis vihar hamar hurrikánná változhat. Mindkettő durcás, merengő, birtokló. Mindkettő egy folyamatos harcban van azért, hogy a másikat arra kényszerítse, hogy mondjon le az irányításról. Ha különböző véleményen vannak valamivel kapcsolatban, akkor az azt eredményezheti, hogy nagy törésvonalak keletkeznek a kapcsolatukban, és ennek eredményeként a kölcsönös megértés közöttük elpárolog. A kapcsolat nem tarthat sokáig a barátságos hangulatú hálószobán kívül. A kapcsolat rendkívüli. A házasság egy igazi katasztrófa!

 

A Skorpió és a Nyilas szerelmi kompatibilitása

A Skorpió domináns természetű, de problémák akadnak majd a Nyilas partner irányítás alatt tartásával. Skorpió szereti a házát, míg a Nyilasnak mindig készen áll a bőröndje az utazásra. A szabadság szükséges a Nyilas számára. A Nyilas messze kalandozó érdeklődése féltékennyé teszi a Skorpiót. Romantikus szempontból, ez egy tovalibbenő párosítás. A Nyilas játékos a szexszel kapcsolatban és túl erőteljesnek, uralkodónak találja a Skorpiót, ahhoz, hogy meg tudjon vele birkózni. Hamarosan, a Nyilas arra fog hajlani, hogy tovaszálljon. A kölcsönös vonzalmukat a szexszel lehet megmagyarázni, és nem tart sokáig. Egy éjszakás ügy - igen; a házasság -nem.

 

A Skorpió és a Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Ennek a kombinációnak a kapcsolata bizonyos idő után elmérgesedik. A Skorpió lazasága és a Vízöntő képzelőereje által táplálva a szex igen különleges. A Vízöntőben visszatetszést kelt a Skorpió erős és féltékeny szenvedélye, a Skorpiót viszont felzaklatják a Vízöntő kiszámíthatatlan hangulatváltozásai. A Vízöntő állandóan részt vesz számos közügyben. Skorpió nem tudja hajlítani a saját akarata szerint, a Vízöntő szabadság szeretete miatt. A Vízöntő rendkívül szociális. A Skorpió visszahúzódó. A boldogság az ágyban nem segít majd abban, hogy mint pár boldogok legyenek. Menjen mindenki a maga útján.

 

A Skorpió és a Halak szerelmi kompatibilitása

Ez lehet egy szerelem első látásra kombináció. Van egy erős kölcsönös vonzás közöttük. Halak kész támaszkodni Skorpióra, hogy kompenzálja határozatlanságát, és teret engedni a Skorpió azon törekvésének, hogy domináljon. A Skorpió féltékenysége és birtoklási vágya nem zavarja a Halakat, sőt, e miatt úgy fogja érezni, hogy szeretik. Pontosan a halak függése az, amit a Skorpió keres. E kettő egy különleges lelki közösséget alkot, melynek a nagy része az érzéki, szavak nélküli síkon létezik. Mindkettőnek heves érzelmei vannak, hűségesek, intuitívak, érdeklik őket a misztikus és a szokatlan dolgok. A szexuális élet élvezetes kell, hogy legyen. A Halak találékonyak. A Skorpió kitartó. Mind az affér és a házasság is sikeres.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu