horoszkóp, ezotéria és asztrológia

 

Szűz asztrológia - augusztus 23 - szeptember 22

 

szűz csillagjegy jellemzői

 

Szűz dióhéjban

A Szűz fejben létezik, minden ott bent van. A világ számára a Szüzek nyugodt és összeszedett külsőt ábrázolnak, de belül ideges és kontrollálatlan intenzitás folyik, próbálnak rájönni dolgokra, hogy hogy lehetne mindent jobbá tenni, elemeznek és gondolkodnak.

Egy Szűz ki tudja magát fárasztani még mozgás nélkül is! Állandó bennük a hajtás a javulás és a tökéletes felé, ez pedig ahhoz vezet, hogy rendkívül válogatóssá és finnyássá válnak. Tiszták, az indítékaik becsületesek és sohasem rosszindulatúak, és el akarnak érni valamit.

 

 

A Szűz és a szerelmi kapcsolatok

 

Milyen egy Szűz csillagjegyű nővel randizni?

A Szűz nők világiak és úgy tűnik, hogy közönyösek és kívülállók; de a félénk, visszafogott külső mögött ott rejlik az igazi nő, egy határozott és szenvedélyes nő, a szerelemhez erős és odaadó befogadóképességgel. Eljátssza, hogy nehéz őt megszerezni, ami igaz is, hiszen fél, hogy felfedi a sebezhetőségét és meg fog sérülni. Türelmet igényel, és udvarolnod kell neki, keményen meg kell dolgozz azért, hogy lenyűgözd. Ha szerelembe esik, az hosszú távra tart.

 

 

Odaadó lesz, hűséges, boldoggá fog tenni, és még egy kis rendet is fog tenni az életedben. A Szűz nő konzervatív és régimódi, tipikusan az a nő, aki tökéletes azon férfiak számára, akik szeretik a kihívást és a lassú kapcsolatokat.

 

Milyen egy Szűz csillagjegyű férfival randizni?

 

A Szűz férfi hűvös külsővel és érzékeny belsővel rendelkezik. Hatalmas tisztelete van a nő irányába, és egyenlően is kezeli őt. Szereti azokat a nőket, akik felkeverik az érzelmeiket, mert azokat vonakodva mutatja ki, de megpróbálja, és ez gyakran okoz konfliktust, nem csak saját magának, de a kapcsolatára is hatással van.

A Szűz férfi türelmet és megértést igényel. Nem fog nagyon közel kerülni hozzád, így ne is próbálj meg a lelkébe belátni és szorosan összefonódni vele, mert ettől fenyegetve érzi magát. Egy ízléses nőre van szüksége, aki hagyományos és nem ösztönös. Kiszámítható életet él és a kiszámítható nővel érzi magát biztonságban.

Ő a tökéletes férfi a valóságtól nem elrugaszkodott, hagyományos nő számára. Nem az a romantikus típus, aki levesz a lábadról, de hűséges és ott lesz melletted. A Szűz férfi érzékenysége idővel előjön. Az olyan nőnek, aki egy stabil, szilárd kapcsolatra vágyik, jól látható, zökkenőmentes jövővel, számára a Szűz férfi a tökéletes választás.

 

 

szűz szerelem

 

Hogyan vonzd a Szüzet?

 

A Szüzeknek szükségük van intellektuális ingerlésre. Nyűgözd le őket tényekkel és adatokkal. Mindig próbálj következtetéseket levonni egy beszélgetésben; nem szeretik az olyan témákat, amik nem haladnak sehova; az olyan beszélgetést szeretik, amikben közelednek vagy megegyeznek a felek, még akkor is, ha csak abban értenek egyet, hogy nem értenek egyet. Nagyon hagyományos emberek, így ne is csinálj semmit spontán, ne is kényszerítsd őket elhamarkodott döntéshozatalra; nem kapkodják el a dolgokat, de erősen gondolkodnak.

A Szüzek nem lassúak, az agyuk dolgozik és mindent kiértékel. Ne próbálj belelátni a fejükbe, mert érzelmileg meglehetősen zártak, amíg a kapcsolat nem szilárd és majd ők eldöntik, hogy mikor jön el ennek az ideje. A Szüzek nagyon nyugtalankodó emberek, de ne engedd, hogy ez hatással legyen rád. Ne adj okot nekik az aggódásra, mert ezzel nagyon felzaklatod őket. Hagyd, hogy átvegyék a vezetést; a Szüzek szeretik irányítani a történéseket.

Tartsd a randit ízlésesen, ne legyen vulgáris, a Szüzek a nyugodt és ízléses környezetet és embereket kedvelik.

 

Szűz és a függetlenség

 

A Szűz egy nagyon független csillagjegy. Teljes mértékben képesek az intelligenciájukat használni, hogy elrendezzék maguknak a dolgokat. Lehetséges, hogy a szűk gondolkodás módjuk okozza a kreativitás hiányát, ami rutinszerű életmódhoz vezet.

 

 

Elképzelhető, hogy túlságosan a múltban élnek és túlbonyolítják a dolgokat, és ez korlátozhatja őket az előrehaladásban és összezavarja őket. Összefoglalva, a Szűz képes a függetlenségre, de a kevésbé fejlődött egyének számára nehéz, ha valaki nem segít nekik, hogy többet érjenek el és kevésbé legyenek kritikusak magukkal.

 

Szűz és a barátság

 

Az emberek felnéznek a Szűz barátokra, mert egyenesen gondolkodnak és logikusan oldanak meg problémákat. Igaz, hűséges és elkötelezett barátok. Néhány ember közönyösnek vagy érzelmileg elkülönültnek találhatja őket, mert ők a gondolataikban élnek és nem az érzelmekben, érzésekben.

Nehéz lehet leszögezni, hogy egy Szűz barát hogy érez, mert könnyedén élnek elutasításban. Az a személy, aki képes mélyen olvasni egy másik emberben, észreveszi, ha a Szűz nincs jól, de ha ezzel szembesítik őket, vonakodnak annak a beszélgetéséről. Jobb, ha érzelmileg távol maradsz egy Szűz baráttól, kivéve ha ők nyitnak először feléd. A Szüzek megpróbálhatják elemezni és kontrollálni barátaik életét, de csak azzal a gondolattal, hogy segíteni fognak nekik, és nem az irányítás céljával.

Légy türelmes a Szűz barátaiddal és próbáld megérteni, hogy csak a te érdekedben adnak tanácsokat.

 

Szűz és az üzlet

 

A Szüzek nagyon intelligensek, kiváló memóriájuk és rendkívül analitikus agyuk van. Ez teszi őket jó nyomozókká és kutatókká. Képesek kitapogatni egy ember érzelmeit, gyakran bele látnak az emberekbe és felismerik az indítékaikat. Ettől lesznek remek rendőrök vagy kihallgatók.

A Szüzek nagyon jó problémamegoldók, ebben a legjobbak. Ha egy problémával szembesülnek, darabokra szedik azt, majd megfelelően összerakják. Racionális gondolkodók, nagyon jók más emberek vitáinak elrendezésében, a megfelelő irányba terelik őket a megegyezés érdekében.

Ha bármely helyzet megköveteli a fent említett tulajdonságokat, ami egy hosszú lista, tökéletes a Szűz számára. Ők tartják rendben a világot.

 

Szűz és a temperamentum

 

Mielőtt a Szűz elmerül bármiben, egy problémában. vagy akár egy vakáció ötletében, ki kell elemezniük a tényeket és ismerniük kell a részleteket, mielőtt fejes ugranak egy döntésbe. Ettől döntésképtelennek és lassúnak tűnnek.

A Szüzek bármely más asztrológiai jelnél jobban érzékelik a valóságot. Ha hisznek valamiben, az úgy is lesz, ha negatív életszemléletük van, a dolgok negatívan fognak megmutatkozni és ettől nagyon rosszkedvűek és elszigeteltek/különállóak lesznek. Ha pozitívak, ugyan azok az események pozitív megvilágításban fognak megtörténni, és így kellemes, jól alkalmazkodó személyek lesznek. A Szűz elméje nagyon erőteljes, és rendelkezniük kell az élethez való megfelelő hozzáállással, hogy boldogok és sikeresek legyenek. A Szüzek kapcsolatba kell lépjenek az érzéseikkel, ezért tűnnek általában közönyösnek és elkülönültnek.

Nagyon hajlamosak rá, hogy tagadásban éljenek. Azt fogják mondani, hogy jól érzik magukat és minden rendben van, még akkor is, ha ez nem igaz. Ez egy nagyon egyszerű kiút. Ha valamit nem szeretnek a Szüzek elemezni, az az érzéseik, úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, ami egy jó védekezési mechanizmus, így nem kell közelebbi pillantást vetniük az érzéseikre. A Szüzeknek van egyfajta kiszámíthatatlan és néha instabil temperamentumuk.

 

Szűz mélyen belül

 

Fejben rendezettnek kell lenniük, néha minden energiájuk erre megy rá, így nehezen tudják a környezetüket is elrendezni. Könnyedén túl mélyen néznek bele egy problémába és túl akarják elemezni, amit észlelnek.

A Szüzek ambiciózusak, arra törekednek, hogy mindig többet tudjanak és birtokoljanak. Ez az örökös küldetésük része, hogy rendet teremtsenek a káoszban. Még ha egy kívülálló szempontjából is származik a rend, a Szűz akkor sem nyugszik, hiszen nagyon aktív agyuk van, ami mindig gondolkodóban van, és soha nem lehet elhallgattatni. A Szüzek szeretnek hasznosak lenni, fontosak és elengedhetetlenek kell legyenek mindenki életében, és mindenben, amit csinálnak.

A Szűz életében a legnagyobb lecke megtanulni bízni és hinni az ismeretlenben. Meg kell érteniük, hogy a dolgok az életben okkal történnek; hogy nem minden ismert a számukra, és hogy nem kell mindent tudniuk. Meg kell tanulniuk lenyugodni, és nem túl elemezni egy helyzetet vagy eseményt. Mélyen belül a Szüzek nagyon érzékenyek, és értékelni kell mindazt, amit tesznek. Egy Szűz talán soha nem mutatja ki, ha megsértik vagy megbántják.

 

Szűz erősségei kulcsszavak:

  • Analitikus
  • Figyelmes
  • Segítőkész
  • Megbízható
  • Precíz

Szűz gyengeségei kulcsszavak:

  • Szkeptikus
  • Fontoskodó
  • Rugalmatlan
  • Közönyös
  • Zavarkodó

 

 

 

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu