horoszkóp, ezotéria és asztrológia


angyalhoroszkópAngyalhoroszkóp 2014 / 2015 évre - Minden embert óv és védelmez az ő saját külön bejáratú őrangyala, így jó, ha megfogadjuk az angyalok és arkangyalok tanácsait, útmutatásait. Nagyon fontos, hogy higgyünk és bízzunk is az angyalokban, hiszen Ők mindig ott vannak velünk, végigkísérik az életünk viszontagságait és mellettünk vannak jóban és rosszban is egyaránt!

Lássuk, kinek mit ígér az angyalhoroszkóp 2014 / 2015-re.


Kos - A kos jegyűek Mihály arkangyal segítségét kérhetik 2014 2015-ben. Nagyon sok harc fog eljönni ebben az évben, de Mihály ott fog melletted állni és támogatni fog téged, minden olyan dologban, amiket nehezen tudsz megoldani. Fohászkodnod kell Mihályhoz, hogy szeretetet és fényt küldjön, és ez által megvédjen téged az elkövetkezendőktől. A harag elmúlását kell kérned és akarnod, hogy hited még erősebb legyen. Ezen arkangyal támogató ereje nélkül ne vágj bele nehéz dolgokba idén.

Bika - Zadkiel arkangyal segítségedre lesz 2014 2015-ben is. Nem szabad sokat várakozni és mindent elnapolni, mert a végén kifutsz az időből. Hatalmas nyugalommal vágsz neki az évnek, mivel tudod, hogy ebben az évben is veled van az erő és Zadkiel. Zadkiel végtelen türelméről híres és megvárja a megfelelő pillanatot, amikor lépned kell. Ő azt mondja, hogy minden a legnagyobb rendben van, és nem kell félni a változástól.

Ikrek - Uriel arkangyal 2014 2015-ben is ott fog melletted állni. Rá fogsz jönni, hogy az élet lenyűgöző és gyönyörű és annyi út vezet a boldogság és a szeretet felé, hogy nem tudod hol is kezdj neki. Uriel ebben fog neked segíteni idén is. Uriel a gyógyító segít begyógyítania sebeidet és felkészít a rosszra úgy, hogy beragyog fényével egész évben. Kreativitásod is szárnyalni fog ebben az évben.


Rák - Rafael arkangyal gyógyító ereje 2014 2015-ben is veled lesz. Ez az év a hatalmas sebek begyógyulását jelenti és végre lesz bátorságod egészségesen élni. Ez a változás ideje lesz és képes leszel hatalmas mozdulatokra. Legyen bármilyen betegséged is Rafael megfogja gyógyítani, mindenféleképpen hozzá kell fordulnod. Ha drasztikus változást akarsz külsőre is akkor is hozzá kell fordulnod.

Oroszlán - Haniel arkangyal az oroszlánok támogatója lesz idén. Ha kitörni akaró érzelmekkel vagy tele és leakarod vezetni a feszültségeket, akkor Haniel segíteni fog ebben. Egyre több energiát kell feldolgoznod, meg fogod találni a módját, hogy hogyan tudod ezt megtenni. Egyre több hited és akaratod lesz mint egy igazi oroszlánnak.

Szűz - Sandalphon 2014 2015 évben is a szüzek mellett fog tevékenykedni.  Egy nagy döntésben kell majd helytállnod és választanod kell a rálépendő utak közül. Nem lesz könnyű, de bízol magadban és megérted a választás fontosságát. Sandalphon kéréseket és üzeneteket közvetít nekünk és másoknak ezzel támogat minket utunkon és abban a küldetésben, amiben részt veszünk idén.

Mérleg - Gábriel arkangyal fog melletted állni a 2014 2015-es évben is. Megváltozik az egész nézőpontod ebben az évben. Más szemmel fogsz hozzáállni a dolgokhoz és igyekezni fogsz egy jobb szebb és derűsebb életet élni amennyire csak lehet. Nem fogsz elsietni semmit és emberi kapcsolataidat tovább fogod ápolni és nem fogod hagyni, hogy elússzanak és tönkremenjenek.

Skorpió - Jeremiel arkangyal a skorpiók támasza lesz a 2014 2015-es évben. Ez az év hihetetlenül sok mindent fog tartogatni számodra. Új utakat fogsz kipróbálni és nem fogsz félni az isteni fénytől és szeretettől, amit be kell engedned. Jeremiellel boldog és csodálatos lesz az utazás. Bátran és erősen állsz majd neki 2014 2015-nek és nem kell tovább várnod a csodára, mert tudod, hogy szerencséd lesz és mindent meg fogsz tenni.

Nyilas - Azrael arkangyal a nyilasok támogatója és védelmezője lesz 2014 2015-ben. Változtatnunk kell idén hozzáállásunkon és lesz majd egy iránymutató, ami alapján eltudunk igazodni. Azrael arkangyal gondoskodik arról, hogy ez az iránytű hozzánk kerüljön és ez alapján tudjunk eligazodni és elindulni azon az úton ami nekünk ki lett jelölve. A nyilasok büszke emberek és nem adják fel könnyen, amit elkezdtek.

Bak - Raguel arkangyal fogja sorsunkat istápolni, ha a bakok körébe tartozunk. Ha túl nagy feladat áll előtted, akkor ez az arkangyal fogja neked megmutatni a megfelelő utat a boldogság felé és nem kell azzal törődnöd, hogy vajon milyen nehéz lesz ez az egész. Az igazságot fogod keresni és meg is találod Raguel arkangyalnak a fényességével.

Vízöntő - Metatron arkangyal 2014 2015-ben a Vízöntők szolgálatába áll majd.  Néha ideje új életet kezdeni, mert a régi már nem tölt el minket elégedettséggel és vigasszal. Van, hogy egy merőben új utat kell járnunk ahhoz, hogy kitáruljon előttünk a világ.  Idén új irányokat, stílusokat fogsz kipróbálni és nem félsz majd az extrém kihívásoktól sem.

Halak - 2014 2015-ben Ariel arkangyal fogja segíteni a hal jegyűeket. A halak képesek belső energiákat fordítani arra, hogy megleljék a békét és elég erősek legyenek változtatni mindazon elképzeléseiken, amit eddig megálmodtak. 2014 2015 mindenkinek a változást és a boldogságot fogja elhozni, de főleg a halaknak. Mivel a halak most belevágnak új dolgok megismerésébe és új irányok elméletek és gondolatok szövögetésébe.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu