horoszkóp, ezotéria és asztrológia

 Az Ökör horoszkópja 2015-reÖKÖR horoszkóp 2015-re: A KIHÍVÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK éve !

Ez az év nagy kihívást jelent azok számára, akik az Ökör Évében születettek. Ennek az oka, hogy a Kecske, a nyolcadik jel a kínai zodiákusban, ellentétben áll az Ökörrel, ami a második jel.

Ez lehet egy nehéz év néhány Ökörnek, de ez nem lesz így mindenki számára.

A hagyományos kínai filozófiában a végek összeérnek, és mi nagyon negatív az magában hordozza a pozitív lehetőségét.

Az Ökör Évében született személyeknek követniük kell az eseményeket a remény és a pozitivitás hangulatában, mert minél rosszabb egy helyzet, könnyebben válhatnak az ellenkezőjükké, és majd szerencsés fordulat fog bekövetkezni.

Lehet, hogy az év egy részében rá megy arra, amit meg akarnak valósítani, de a végeredmény az Ön javára lesz.

Türelemre lesz szükség az Ön részéről, és nem szabad elbátortalanodni a kisebb visszaesések miatt. Ha panaszkodik vagy ideges lesz amiatt, ahogy a dolgok mennek, talajvesztetté válik.

 

 

Összpontosítás, elhatározás és a tervek keresztül vitele elengedhetetlen, ha le szeretné aratni a jutalmát az utolsó negyedévében.

 

Az Ökör szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Ez egy sürgető év, azonban ez egy kedvelt terület. Az Ökör Évében született emberek vonzóbbak és erősebb kisugárzásúak lesznek, mint máskor. Ezen a területen esetleges problémák a túlzás mintsem a hiány miatt fognak bekövetkezni.

Házasság és a családi élet védettséget élvez 2015-ben.


Az Ökör karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

Lehet, hogy a fejlődés nehéz lesz 2015-ben. A Ökröknek olyan érzésük támadhat, hogy erőfeszítéseik értéktelenek.

A Kecske 2015-ös évében a legmegfelelőbb módja a problémák megoldásának valójában nem az erőfeszítés, hanem a gondos és intelligens végrehajtás. Legyenek diszkrétek, és próbálják meg javítani a kapcsolataikat más emberekkel.

Mint mondtam, a helyzet viszont pozitívvá válhat egy pillanat alatt


Az Ökör 2015-ös pénz horoszkópja

 

Annak ellenére, hogy úgy érzik nagy nyomás nehezedik rájuk, tiltott vagy jogellenes tevékenységeket ne kövessenek el. Az Ökör kockáztatná a túl magas ár fizetését a legkisebb hibáért.

 

 

Egyébként, ha kerülik kockázatos befektetéseket vagy szokatlan kezdeményezéseket, az év végére a mérleg pozitív lesz.

 

Az Ökör egészség horoszkópja 2015-re

 

2015-ben a legnagyobb veszély az, hogy nagy feszültséggel járó helyzetekben, az egészség gyenge láncszemmé válhat. Ez azt jelenti, hogy az élet e szempontjának prioritásnak kell lennie.

Ha egészséges életet él, mind fizikailag és szellemileg, az ökör úgy fogja érezni, erősebb és az fokozza azon képességét, hogy a problémákat lehetőségekké változtassa.

 

ÜZENET AZ ÖKÖRNEK a Kecske 2015-ös évére

 

A Leopárd Farok csillag jelenik meg Ökör sorsában. A leopárd farkára lépni, akarattal, vagy akaratlanul, azt jelenti, hogy a leghevesebb kegyetlenkedést ébresztjük fel és fordítjuk magunk ellen.

Ennek a csillagnak a hatására az Ökör évében születettek a legnagyobb diszkréciót kell, hogy tartsák, és nem szabad, hogy embereket, vagy intézményeket provokáljanak.

Az Ökör legjobb hónapjai 2015-re: Április, augusztus, szeptember, október, november és december
Mire kell törekedni 2015-ben: információgyűjtés és annak jó felhasználása
A szerencsés számok 2015-ben: 3,16,24,30,39,44

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu