horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Az Oroszlán csillagjegy jellemzői  

 

Oroszlán - július 23 - augusztus 22

 

Oroszlán dióhéjban

 

Az oroszlán valóban nagy jól passzoló szimbóluma az Oroszlán csillagjegyűeknek. Királysággal rendelkeznek, amit óvnak és becsben tartanak. Nagyra becsültek, becsületesek és odaadók, főleg magukkal! A királyság lehet bármi a munkától kezdve az otthonon át a partnerig, de bármi is legyen az, azt ők uralják. Az Oroszlánok mindig a középpontban állnak, hangulattal tele, élvezve a sütkérezést a reflektorfényben.

Az Oroszlán mindig tudatja a jelenlétét. Tele vannak energiával és mágnesként hatnak a többi emberre. Mások az Oroszlánok szellemességéhez, bájához vonzódnak, és amikor mondandójuk van, nagy és érdekes dolgokat mondanak. Az Oroszlánok soha nem érik be a második hellyel. Csakis a legjobbat akarják, ami túlzott költekezési szokásokhoz vezethet, mert élvezik a luxus életet, ami könnyen indokolható a nagy és csodálatos Oroszlánnal!

A közvéleményben kialakult kép nagyon fontos az Oroszlánok számára. A luxus javak és életmód magas színvonalon is tartja ezt a kialakult képet. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék a saját hírnevüket. Az Oroszlánok nagyon nagylelkűek, kedvesek és nyíltszívűek. Ha átversz egy Oroszlánt, erősen visszavág, de nem haragtartó, könnyen megbocsát, elfelejti a dolgot és továbblép.

Az Oroszlánok mindig arra törekednek, hogy helyre tegyék a dolgokat a világban; hatalmas érzésekkel rendelkeznek és érezniük kell, hogy végül valamit véghez vittek. Cselekvéssel reagálnak a helyzetekre ahelyett, hogy hátra dőlnének és gondolkodnának rajta; nem ösztönösek, de azért, mert a jövőbe néznek és számításba veszik tetteik következményeit.

 

Az Oroszlán és a szerelmi  kapcsolatok

 

Milyen egy Oroszlán csillagjegyű nővel randizni?

 

Az első lépés, hogy dicsérd és imádd. Soha nem fog működni a kapcsolat, ha ezt nem kapja meg tőled. Ne nézz más nőkre ha vele vagy, a te szemedben ő kell legyen az egyetlen. Teljesen elriasztja a gondolat, hogy más nőkkel kell versenyezzen, hiszen ő csodálatos, nagyszerű és jobb, mint bármely nő (a saját szemében)! Azonban készülj fel rá, hogy neked versenyezned kell más férfiakkal.

Szándékosan vagy sem, de ő vonzza a férfiakat a káprázatos személyiségének köszönhetően. Az Oroszlán nő remek partner, olthatatlan szeretetet ad és gondoskodik róla, hogy jól érezd magad a bőrödben. Kedves és támogató a kalandos utakon, akinek mindig szórakoztató a társasága. Az Oroszlán nők dominálnak.

 

 

Azonban nem teljesen azok; szükségük van egy férfira, aki mutatja az utat és megadja az egyfajta kívánt jóváhagyást, felnéznek a férfira. Az Oroszlán nők tökéletesen a szeretetteljes, erős karakterű, de nem túlzóan irányító férfiak számára. Szüksége van valakire, aki az élet minden területén szenvedélyes és a legjobbra törekszik, hiszen ő maga is ilyen.

 

oroszlán szerelem

 

Milyen egy Oroszlán csillagjegyű férfival randizni?

 

Az Oroszlán férfi könnyen szerelembe esik, ami nem szokott sokáig tartani. Ennek oka, hogy érzelmei egy hatalmas és csodálatos eszméről gyorsan valósággá változnak. Az Oroszlán férfinak szüksége van egy nőre, aki két lábbal a földön jár és összhangban van az élet valóságaival, és így tud segíteni a férfinak, hogy ő is a földön maradjon. Úgy tűnhet, hogy laza és tárgyilagos a szerelemben, de nem ez a helyzet. Szüksége van az imádatra és elismerésre és ha ezt megkapja, belül roppant szenvedélyesen fogja érezni magát, csodálatos szeretettel fogja kezelni a nőt, és ragyogóan vidám társa lesz.

Az Oroszlán egy szikla szilárd, érzelemmentes királynak tűnik, valójában viszont nagyon érzékeny. Egy olyan nőt akar, aki gondoskodik róla; nem követelőző módon, de azt hiszi, hogy erre joga van, mert ő ilyen hatalmas. Az Oroszlán férfi hajlamos rá, hogy önző legyen, de belül gyengéd és sok szeretetet tud adni, feltéve, ha a nő megadja neki, amit akar. Az Oroszlánok kijönnek bárkivel és bármilyen típusú nő illik hozzájuk. A nő, aki gondoskodik róla és figyelmen kívül hagyja a hibáit (mert az Oroszlán férfi azt hiszi, hogy nincs hibája), és az a nő, aki nem nyaggatja, nyilvánvalóan előnyben lesz, és jó esélye lesz a hosszú távú kapcsolatra. Ha a kapcsolat kitart sokáig, végül a nőnek kell megtanítania, hogy nem ő az egyetlen nagyszerű dolog a világon.

 

Hogyan vonzd az Oroszlánt?

 

A kulcs a csodálat. Csodáld őket, és a tiéd lesznek. Az Oroszlán csillagjegyűeket viszonylag könnyű vonzani; nagyon fogékonyak a fejlődésre és haladásra. Mindig bókold őket, hiszen az Oroszlánok szerint sosem lehet túl messzire menni a dicséretekkel. Még ha csak meg is játszod, nem érdekli őket, egyszerűen imádják a figyelmet. Légy vicces. Az Oroszlánok szeretik, ha szórakoztatják őket és imádnak nevetni. Ha megtudod nevettetni őket, már jó vagy! Az Oroszlánok szeretik a nagyszabású dolgokat az életben; kényeztesd őket egy pazar vacsorával, vagy vidd el őket egy előkelő kulturális eseményre. Mindig a legeslegjobbat nyújtsd nekik, soha ne próbálj másodrangú dolgokat kínálni. Azt gondolják, hogy számukra semmi sem túl jó, mindenben az elegáns dolgokat szeretik, tehát öltözz fel előkelően és tölts el egy szép éjszakát a városban a bajos Oroszlánnal!

 

Oroszlán és a függetlenség

 

Az Oroszlánok nagyon önállóak, de szükségük van valakire, aki kordában tartja, csodálja és értékeli őket. Teljes mértékben alkalmasak rá, hogy önállóan is nagy sikereket érjenek el, de sokkal boldogabbak, ha van közönségük és követőjük, akik felnéznek rájuk. Jobban szeretik, ha nincsenek egyedül.

 

Oroszlán és a barátság

 

Az emberek vonzódnak az Oroszlánokhoz a lelkesedésük és a barátságos lelkük miatt. Képesek rá, hogy feldobják az ember kedvét és bátorítsák őket a nehéz időkben. A lelkesedésük vonzza az embereket. Az Oroszlánok társadalmi pillangók; nem azért, mert azok akarnak lenni, hanem azért, mert az emberek természetes módon vonzódnak hozzájuk, körül veszik őket.

Az Oroszlánokat nagyon nehéz nem szeretni, többnyire meglehetősen kiegyensúlyozott, realisztikus emberek. Soha nem rágódnak a múlton, és ha te igen, furcsának gondolnak téged. Néhány Oroszlán lehet, hogy túl sokat képzel magáról és nagyon önző, de soha nincsenek úgy elfoglalva magukkal, hogy ne segítsenek valakinek, akinek szüksége van rá. Kényeztetik a barátaikat és jól bánnak velük. Az Oroszlánok a tökéletes barátok. Nem haragtartóak és nagyon megbocsátóak. Tisztelik és megértik más emberek nézőpontjait.

 

Oroszlán erősségei kulcsszavak

  • Magabiztos

  • Ambiciózus

  • Nagyvonalú

  • Hűséges

  • Ösztönző

 

Oroszlán gyengeségei kulcsszavak

  • Kérkedő

  • Hatalmaskodó

  • Melodramatikus

  • Makacs

  • Hiú

 

Oroszlán és az üzlet

 

Az üzleti kapcsolatok egyszerűek és sikeresek az Oroszlánok számára, ha az ő kezükben van az irányítás. Ez okozhat konfliktusokat a munkahelyen, az Oroszlánoknak nem szabadna magasabb pozícióban lenniük; általában mégis oda kerülnek, köszönhetően az erőteljes lendületüknek, más szavakkal, kiváló vezetők, mert ez az ő királyságuk, amit irányítaniuk kell, és jól is csinálják azt.

Az Oroszlánoknak kiváló képességük van, hogy jól kijöjjenek az emberekkel, és sokkal jobban dolgoznak csapatban, mint egyedül. Nagyon diplomatikusak tudnak lenni egy csoport beosztásakor és delegálásakor, azonban az Oroszlánok nem teljesítenek parancsot. Nekik kell parancsokat adniuk, de a lelkesedésükkel és vidámságokkal mások számára nem jelent problémát parancsot teljesíteni Oroszlánoknak, mert ők soha nem leereszkedőek, mindenkit tisztelnek és egyenlően kezelnek. Az Oroszlánok extravagánsak, tele vannak drámával és készséggel, és ez tükröződik az üzleti világban is.

 

 

Nagy hatást tudnak gyakorolni, ők jelentik a különbséget a munkahelyen, segítenek összehangolt mozgásban tartani a részeket és megoldanak bármilyen problémát, még mielőtt azok felmerülnek. Ha a vállalkozás kudarcot vall, azt jelenti, hogy az Oroszlán is kudarcot vall, ők pedig rendkívül elszántak, hogy ne bukjanak el. Az Oroszlánok a legextravagánsabb feladók az összes asztrológiai csillagjegy közül. Nem viszik túlzásba, de luxussal veszik körül magukat, amennyire csak lehetséges. Soha nem érik be a második hellyel.

 

Oroszlán és a temperamentum

 

Az Oroszlánok szeretik az új és különleges dolgokat; megvetik az unalmas, rendszeres rutinokat, és ha ezzel kerülnek szembe, akkor egyszerűen létrehozzák a saját drámájukat és izgalmukat. Ezért az Oroszlánok hajlamosak a semmiből felkeverni egy helyzetet, csak, hogy elégedetten tartsák az élénk vérmérsékletüket. Az Oroszlánoknak van egy csodálatos képességük, hogy talpra álljanak bármilyen kétségbeesésről vagy sajnálatos eseményekből. Nem szeretnek boldogtalanok lenni, ez sérti a büszkeségüket, ezért saját kezükbe veszik a dolgok irányítását és helyre is állítják azokat.

Az Oroszlánok összeütközésbe kerülhetnek más erőteljes emberekkel, akik nem teljesítenek parancsot és a kisujjukat sem mozdítják; az Oroszlánok nem fogja megváltoztatni a véleményüket, megértik és elfogadják mások véleményét, de azt nem veszik jó néven, ha az emberek megpróbálják előírni a hitüket. Az Oroszlánoknak legtöbbször van egy követelőző, elkényeztetett gyermek temperamentumuk, de ez csak akkor jelenik meg, ha valaki lépéseket tesz a királyságuk határain. A területiségi elveik miatt szoktak így reagálni.

 

Oroszlán mélyen belül

 

Az Oroszlánok rendkívül érzékenyek, de ezt nagyon jól elrejtik. Az Oroszlánok szeretik a dicséretet és a hízelgést, az egójuk igényli a tiszteletet és imádatot, számukra minden a büszkeségről szól. Ettől önzővé válhatnak, de az Oroszlánok meleg szíve ezt ellenőrzés alatt tartja. Ha az Oroszlánok közönsége (más néven a barátaik) nem nyújtják a szükséges elismerést, az Oroszlánok túl büszkék arra, hogy kérjék, ezért az egójuk szenvedni fog, de soha senki nem fogja megtudni, mert csendben szenvednek. Az Oroszlánok titka, hogy igénylik a szükséget.

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu