horoszkóp, ezotéria és asztrológia

oroszlan horoszkop

 

Az Oroszlán és a Skorpió szerelmi kompatibilitása

Kettejük között egy azonnali, közös, erős szexuális vonzalom lép fel. Az Oroszlán nehezen tud megbirkózni a a Skorpió féltékenységével és birtoklási vágyával. Az intenzív, parázsló Skorpió hamar robban, amíg az Oroszlán sokkal jobban együtt úszik az árral. Ez a két nagyon erős akaratú egyén sokszor meglehetősen viharos pillanatokat teremthet.

 

Általában az ilyen kapcsolatokban nem lesz "romantika", de ezek ketten képesek az érzéki szeretetre és a jó, és hosszú partnerségre.

 

Az Oroszlán és a Szűz szerelmi kompatibilitása

 

Itt van egy jó esély a boldog partnerségre. A nemes Oroszlán kész figyelmen kívül hagyni Szűz kritikáját, míg a Szűz büszke lesz az Oroszlán elért eredményeire, jó humorérzékére, és szeretetre méltó a természetére. A Szűz a pár szexuális életébe rengeteg érzelmi melegséget és megértést fog hozni. Az Oroszlán tiszteli a Szűz okos és éber szellemét. Szűz megpróbálja gerjedelmet ébreszteni, és kielégíteni partnerét. Az Oroszlán kitartó ember is, tehát az esély a kölcsönös elégedettségre nagyon nagy. Ennél a kapcsolatnál nagyon fontos szemügyre venni annak minőségét. A kapcsolat általában a harmonikus egy hosszú távú társkapcsolat is lehetséges.

 

Az Oroszlán és az Ikrek szerelmi kompatibilitása.

 

Egy gyengéd pár, akik nagyon élvezik egymás társaságát. Míg az Oroszlán legelőször is a szívével szeret, az Ikrek az elméjével. Az Ikrek elég romantikusnak bizonyul az Oroszlán számára. Az Ikrek stabilitását nem ingatja meg az hangulatváltozásokra hajlamos Oroszlán. Az Oroszlán önbizalma csak kacsint az Ikrek másokkal való flörtölésére. Bár az Ikrek erős hajlama a gúnyolódásra idegesítheti a királyi Oroszlánt és az Oroszlán valószínűleg több csodálatot fog elvárni, mint amennyit az Ikrek hajlandó megadni.

 

 

 

Ez egy probléma lehet, de olyan jól mulatnak együtt, hogy nem nagyon foglalkoznak az ilyen kis problémákkal. Mind az Oroszlánnak és az Ikreknek is erős vágya van arra, hogy szenvedélyes, érzelmes életet éljenek. Szexuálisan az Oroszlán teljes szívből szeret, míg az Ikrek változó vágyai teljesen kifürkészhetetlenek a számára. Az Oroszlán szívének melegében szertefoszlik minden olyan neheztelés, amely esetleg az Ikrekben ébredhetett a nap során, ami csökkenti a feszültséget az ágyban. Ez elfogadható kapcsolat lesz, és tartós házasságot ígér.

 

Az Oroszlán és a Bak szerelmi kompatibilitása

 

A rendezett, szervezett Bak nem érti, és nem helyesli az Oroszlán túláradó impulzivitását. Az Oroszlán megbocsát és felejt; A Bak az, aki későn gyullad haragra és ritkán elfelejt. Az Oroszlán azt feltételezi, hogy a Bak tele van szeretettel és túl fukarul bánik vele. A Bak pedig szintén nem a legjobb partner az Oroszlán számára, a szegényes képzelete miatt. A Bak sokkal szenvedélyes az ágyban. Nem illenek egymáshoz a hálószobában. Mindketten olyan független csillagjegyek képviselői, melyek a mindennapi életben az uralkodásra törekednek. E kettő szinte teljesen ellentétes, és egy szerelmi viszony esetében ezek az ellentétek jelentéktelennek bizonyulhatnak, viszont egy házasságnál már soha nem lesznek boldogok együtt.

 

Az Oroszlán és a Kos szerelmi kompatibilitása

 

Mind a Kos és Oroszlán is agresszív temperamentumú. Mindkettőnek ledolgozandó nagy egója van, és mind a kettő szeretne főnök lenni. Az agresszív Kos soha nem elégedne meg a második hellyel, és a királyi Oroszlán állandó csodálatot igényel. Ez különösen igaz akkor, ha a Kos megengedi az Oroszlánnak, hogy néha a középpontban legyen. Fontos, hogy ne csak az Oroszlán legyen mindig reflektorfényben, mert néha a Kosnak is szüksége van arra, hogy fellépjen a színpadra. A Kosnak meg kell dicsérnie az Oroszlán testi szépségét, erejét.

 

Szexuális téren nagyon hasonlóak, ezért lehet ez egy olyan pont, ami segíti őket az elkötelezettségük mellett való kitartásban. Megértéssel, szeretettel, figyelve egymás érzelmeire tartós és hosszú távú kapcsolatot képesek kialakítani.

 

Az Oroszlán és a Rák szerelmi kompatibilitása

 

Általában ez egy jó kombináció, mert a Hold (Rák) visszaveri a Nap (Oroszlán) fényét. Az Oroszlán képes stabilizálni a szeszélyes Rákot. Pontosan a nagyvonalú, nyíltszívű, erős Oroszlán az, amit a bizonytalan Rák keres, és az ingatag Rák számára a bizalom érzését teremti meg. Másrészt szükséges, hogy csodálja az Oroszlán kiemelkedő tulajdonságait, különösen a szexualitás területén, ahol neki kell uralkodnia. Ha a Rák kész hagyni, hogy az Oroszláné legyen a szenvedélyes kapcsolat vezető szerepe a hálószobában akkor meglehetősen sikeres házasságra kerülhet sor.

 

Az Oroszlán és a Mérleg szerelmi kompatibilitása

 

Mind a két jegy kielégíti a másik szükségleteit és vágyait. Az Oroszlánt jobban érdekli a szerelem pusztán testi oldala, mint a Mérleget, de az Oroszlán stílusa és elevensége le tudja venni a Mérleget a lábáról. A Mérleg határozatlan és az Oroszlán természetes módon átveszi az irányítást. Amíg az Oroszlán érzékeny, addig a Mérleg érzelmes és mindketten megőrülnek a szexért. Minden idő, amit a hálószobában töltenek ünnepi lesz számukra.

Ha van valamilyen összeütközés, akkor a Mérlegnek kell engedni. Ez nem lesz egyáltalán nehéz, mert a Mérlegnek természetes képessége van az alkalmazkodáshoz. A Mérleg legjobb fegyvere a megfelelő stratégia és a tapintat. A tüzes kapcsolatból igen melegséges házasság lehet.

 

Az Oroszlán és a Bika szerelmi kompatibilitása

 

Mindkettő stabil jegy, tehát egyik sem enged a huszonegyből. Az Oroszlán csak dühösebb lesz és a Bika még makacsabb. Az Oroszlán úgy véli, hogy természetesen neki kell lennie a vezetőnek a hálószobában. A Bika megadja azt a figyelmet, amire az Oroszlánnak szüksége van, de viszonzást vár el. A Oroszlán szeret uralkodni és végül, mivel a Bika erős akaratú és türelmesebb, felemeli kardját, ha szükségletei nem elégülnek ki.

 

 

 

 

A visszafogott Bikában visszatetszést keltenek az Oroszlánnak az elővigyázatlan költekezési szokásai. Bika óvatos és megfontolt; Az Oroszlán terjeszkedő és extravagáns. A Bika nem hajlandó állandóan csodálni az Oroszlánt, és az Oroszlán túlságosan én központú ahhoz, hogy megadja neki azt az odaadást, amire neki szüksége van. Másrészt kiváló fizikai tulajdonságok és erős szexepil van jelen mindkét partner részéről ebben a párosításban. Van egy erős fizikai és érzelmi vonzódás, de túl sok az akadály.

 

Az Oroszlán és az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

 

Jó esély van arra, hogy ez pár igen jól megférjen egymással, de ez nem biztos, hogy mindig így lesz. A hálószobában, valamint mindenütt máshol, az Oroszlán hajlamos csak saját magára gondolni. Kapcsolatuk azon áll, vagy bukik, hogy tudnak e inkább társak, mint egyének maradni ebben a kapcsolatban. Mindkét Oroszlán nagyon romantikus és szexuálisan kompatibilis. Élvezettel engednek teret erős nemi ösztöneiknek, és ez a pár valószínűleg rengeteg időt tölt együtt az ágyban. Ez továbbfokozódhat egy hiperaktív szexuális életté, melynek vadhajtásai perverz irányokba ágazhatnak el a szeretet szikrája nélkül, kivéve akkor, hogyha rajta tartják a féket, és korlátok között tartják. Lehetővé kell tenniük egymás számára, hogy "ragyoghassanak", és osztozniuk kell ebben a fényben, ha együtt akarnak maradni. Nos, ez nem mindig lehetséges, de ha ez így van - akkor hát éljen a király! É persze éljen a királynő!

 

Az Oroszlán és a Nyilas szerelmi kompatibilitása

 

Ők ketten együtt osztoznak a szabadság a kaland szeretetében, és ugyanúgy szeretnek új emberekkel megismerkedni. Mindketten hajlamosak szórakoztatni magukat, és a szerelemre mint a szórakozás és kikapcsolódás lehetőségére tekintenek. AZ Oroszlán a lehető leggyakrabban szeret szeretkezni. Nyilas serkenti és ösztönzi az Oroszlánt és az Oroszlán ugyanakkor hűségesebbé teszi a Nyilast. Ez a kapcsolat tökéletes, és a boldog házasság garantált.

 

Az Oroszlán és a Vízöntő szerelmi kompatibilitása

 

Az Oroszlán nem kapja meg azt a csodálatot, amit elvár, és az Oroszlán uralkodási hajlama sértődést vált ki a Vízöntőben. A függetlenséggel kapcsolatosan különböző nézeteket vallanak: a Vízöntőnek ez azt jelenti, hogy új területeket fedezhet fel; az Oroszlán számára ez a csillogó nagyvilági életstílust jelenti. A Vízöntőt érdekli a világ; Az Oroszlánt kizárólag az Oroszlán érdekli.

A szexuális élet nem lesz kielégítő az Oroszlán számára, mért a Vízöntő képes és fog is olyat találni, aki felkelti az érdeklődését, emiatt az Oroszlán szorong, és úgy gondolja, hogy nem elég emberséges és nem elég figyelmes a Párja. Meglehet, hogy két ilyen személy vonzódik egymáshoz, ugyanakkor csillagjegyeik ellentétei egymásnak, amiből egyaránt kisülhet egy jó, de akár egy rossz kapcsolat is.

 

Az Oroszlán és a Halak szerelmi kompatibilitása

 

Az Oroszlán színpompás, uralkodó; Halak átszellemült és misztikus. E két személy izgatja egymás fantáziáját, de mivel annyira mások, nem igazán illenek egymáshoz. Az mozgalmas Oroszlán nem igazán tudja megérteni a félénk és csendes Halakat. Az Oroszlán meg sem próbálja megérteni a Halak viselkedését a hálószobában. E csillagjegyek képviselői hajlamosak többet kapni, mint adni. Az Oroszlánnak szüksége van a közönség elismerésére, míg a Halak előnyben részesíti a védett életet. Az Oroszlán nem tudja elviselni a Halak ultra-érzékenységét, sem a Halak hajlamát az egzotikus budoár tevékenységre. Amikor a Halak reményvesztetté válik, az Oroszlán büszkesége nem engedi meg hogy részt vegyen partnere problémájának a megoldásában. Ez egy elég nehéz kapcsolat lesz, és sikertelen házasság. 

 

 

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu