horoszkóp, ezotéria és asztrológia


ikrek barnaBarna, az Ikrek csillagjegy színe - Az Ikrek csillagjegy szülöttei leginkább a meleg barna színt kedvelik, ezzel veszik legszívesebben körül magukat, a barna szín hat rájuk a legkedvezőbben érzéseiket, érzelmeiket, hangulatukat tekintve. Az Ikrek a Levegő jegyébe tartoznak, akik az esetek nagy többségében igen szívesen veszik magukon és maguk körül is a barna minden féle árnyalatát. A barna szín jelentése igen sokrétű, viselője általában igen könnyen és ügyesen teremt másokkal kapcsolatot. Többnyire megfontolt, és csak kirívó esetekben enged meg magának nagyobb kockázatokat. A barna, az Ikrek csillagjegy színe, mely sokszor nagy kitartásra, de ugyanakkor zárkózottságra is utal. A barna kedvelője, mint ahogy az Ikrek jegyében születettek jókedvű, remek humorral megáldott, mindenre nyitott, érdeklődő személyek, szerelmük és barátságuk kitüntetés lehet.


Gondoljuk végig, amikor fáradtak, fásultak, meggyötörtek vagyunk, a legtöbbször egy csésze kávéban  találjuk meg a felpezsdülést, ez pedig nem véletlen. Márpedig ilyenkor nem a koffein feltétlenül, ami hiányzik nekünk, hanem a kávé, vagy akár egy szelet csoki, csokoládés puding azért dob fel, azért derít jobb kedvre, mert a Föld színe, a barna árnyalat, ami harmóniát ébreszt, megnyugtat és ellazít, sőt segít abban, hogy tisztábban és logikusabban tudjunk gondolkodni. Épp ebben az erőben rejlik az az egyetlen probléma is, hogy sokan a barna színhez makacsul képesek ragaszkodni.

Az Ikrek szülötteire általánosságban jellemző módon a barna színt kedvelő személyek is nagyon gyakran hatalmas sikereket képesek elérni, annak ellenére, hogy gyakran álmodozó, de mindig feltűnést kerülő természettel vannak megáldva. Békesség, és nyugalom, ami körülveszi őket és persze ez gyakran ragadós az őket körülvevőkre is. Nyílt, egyenes természetűek, minden körülmények között lehet rájuk építeni, mert a belőlük áradó békesség és életszeretet párosulva a nagyon szimpatikus temperamentumos viselkedéssel másokat is átlendít a nehezebb helyzeteken. Előfordulhat, hogy az Ikrek között találkozhatunk olyan emberrel, aki némileg túlzottan maradi természetűnek tűnik, de mivel érzelemben gazdag, a földön két lábon álló egyéniségek, így nem kell őket félteni, minden helyzetben megtalálják a legkiválóbb megoldásokat és győztesként kerülnek ki a rosszabb esetekből is.

A barna szín, az Ikrek csillagjegy színe szó szerint születést – elmúlást jelent. Ugyan akkor jelentésében benne van, hogy kedvelője nagyon kívánja és igényli a szeretetet, a biztonságot, ő maga pedig hallatlan önuralommal és hatalmas energiákkal, erővel bír. Épp ezzel magyarázható, hogy a barna színt kedvelő ikrek igen ritkán betegszenek le, mivel ösztönöse védekeznek és harcolnak a gyengeség ellen. A barna színnek kiváló gyógyhatásai vannak e szempontokat nézve, azonban vigyázni kell arra, hogy túlzottan sok barnával ne kerítsük körbe magunkat, mert az átfordulhat kellemetlen hatásokba is, mint eltúlzott küzdelmek sora az életben, ami magába zárkózáshoz is vezethet. Remek ételeket ismerünk, melyek barna színük miatt kedveltek, többek között a különféle gabonák, a füge, a datolya, a gomba, vagy a barna rizs.


A barna, ami az Ikrek horoszkóp jegyben szülöttek kedves színe a szerelem terén is fontos jelentőséggel bír, mégpedig azért, mert a barnás árnyalatok a szép, egészséges, őszinte szerelmet jelképezik, és a szín kedvelőiről elmondja, hogy hosszú távú, békés, boldog kapcsolatot remél. Szerelmi életére a kitartás, az állandóság jellemző, partnerének mindenben igyekszik kedvére tenni. Az Ikrek szülötte szereti a rozsdabarna és az óarany árnyalatokat, ami arra utal, hogy nagy előnyben részesíti a kellemes meleg fürdőket, a puha és tiszta hálóhelyet, és különösen szívesen megy bele hosszas, tartalmas meleg baráti beszélgetésekbe.

A barna mellett remekül illik az Ikrek jegyűekhez még az ibolyaszín is, mert erős egyéniségét rajzolja ki. A barnához hasonlóan ez az árnyalat is romantikus alkatra utal, aki egyben igen mértékletesen és visszafogottan is tud viselkedni. Az ibolya színe ugyanis felkelti a vágyat, és a szín kedvelője minden pillanatot átél, megél. Élete, mint a barna színt kedvelő Ikreké gyakran tele van romantikával, minden érdekeli, és jelenti a szerencséjét, mert az állandó fejlődésre való késztettsége nem engedi, hogy a múlton merengjen, beleragadjon abba.

Az Ikrek jegyű nők többsége tudja, hogy mit jelent a barna szín, ez ugyanis nem csak a Föld színét jelképezi, hanem ezzel együtt az anyaságét is. A barna színt szerető asszonyok, lányok szorgalmasak, gondoskodók és igen megbízhatóak. Nem véletlen, hogy az ókor idején a barna az egyszerűségnek és az alázatnak a jelképe, színe volt, a megbánásé és a vezeklésé. A középkor folyamán a barna szín jelentése már magában foglalta a szerénység és visszafogottság jelképét is, nem véletlen, hogy ez a szín lett a Ferences rend ruházatának színe.

Az Ikrek csillagjegyben született emberek majdnem mindannyian kedvelik azokat a növényeket, virágokat, melyek színe barnába hajló, vagy annak valamely árnyalatát képviseli. Ugyan így gyakran nagyon kedvelik a finom kakaószínű csokoládékat és az abból készült édességeket, és kevesen tudják, hogy ennek magyarázata nem más, mint az így érzett és így kifejezhető hála, valamint szeretet érzete. Az évszakok viszonylatában sem lehet az véletlen, hogy a barna színt kedvelő Ikrek legkedvesebb évszaka az ősz, amikor már sárgulnak, barnulnak a levelek.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu