horoszkóp, ezotéria és asztrológia


bika horoszkopAz asztrológiával szemben sokaknak fenntartása van, ezért ahhoz, hogy valaki hinni tudjon a horoszkópban, meg kell ismernie azt, mint tudományágat. Nem tévedés, hogy ez egy fajta tudomány, hiszen ismerni kell a bolygók állását, azok kihatásait az emberi szervezetre, tehát az egészségi állapotra, fizikai és mentális helyzetünkre. Ezen felül az idegrendszerünkre, hangulatunkra hat a bolygók szinte percről percre változó egymásra való hatása és együttállása. A horoszkópkészítő szakemberek még azzal is tisztában kell legyenek, hogy az égitestek helyzete milyen hatással van az egyes csillagjegy alatt születettekre, az év, a hónapok és a napok viszonylatában. A jó horoszkópnak nem csak akkor vehetjük hasznát, ha szerelmi életünket, vagy egészségünket kívánjuk megóvni, de még akkor is hatalmas jelentősége lehet, ha épp a munkahelyünkön készülő kellemes, vagy kellemetlen változásra hívja fel figyelmünket.

Azok a nők és férfiak, akik a Bika csillagjegye alatt jöttek a világra, nyugalmas életre vágynak, nagyon fontos szempont az életük során, hogy megteremtsék maguk körül a teljes érzelmi és anyagi biztonságot. Ezért kitartóan dolgoznak, sőt, ha kell, küzdenek. A hirtelen döntéseket, az életüket esetleg átalakító változásokat nehezen viselik, nem szeretik, ha a fordulatok felkészületlenül éri őket. Sok Bika szülöttre jellemző a hirtelen, konok természet, sokszor órákon át hajtogatják a maguk igazát, de azt nem lehet elvitatni, hogy a csillagjegyek közül majdhogynem az ő barátságukkal érünk a legtöbbet. Kényes helyzetekben remekül átlátják, hogy mit kell lépni, amibe pedig egyszer belefog, azt nem adja fel, céltudatosan halad végig az úton. Nagy természetkedvelők a Bikák, és igen jó ízlésük van minden tekintetben, megértőek, de egyben szörnyen féltékenyek is tudnak lenni.

Íme a Bika horoszkópja (04.21.– 05.21.) 2014 2015-re várhatóan:

Szerelem: A 2013-as év abszolút érzelmi hullámzásai után a Bika szerelmi horoszkópja 2014 2015-remár jóval kecsegtetőbb. A jegy szabad szülöttei ebben az időszakban is megélhetnek jót és rosszat, de nagyobb részt szép és kellemes kapcsolat jellemzi majd az esztendőt. Legyen türelmes, megértő, nem minden az, aminek látszik, így megeshet, hogy egy nehezen, bonyodalmakkal induló szerelemből egy életen át tartó kapcsolat alakul ki. A csillagok állása új utakra vezetheti, sőt olyan kapcsolatban is lehet része, mely felérhet egy önismereti tanulmánnyal is. Aki szeret valakit, az képes olyan dolgokra, melyekről nem is tudja, hogy benne lakozik. Arra nagyon ügyeljen, hogy érzelmi élete semmilyen módon ne keveredjen össze pénzügyeivel, mert ennek biztos szakítás, harag lehet a vége. A szerelem szempontjából a nyárvége, ősz eleje hozhat 2014 2015során igazán nagy meglepetéseket.

Pénz: A Bika horoszkóp 2014 2015 idején pénzügyi téren óvatosságra inti a csillagjegy alatt születetteket,de nagyon nem kell aggódni, mert tudjuk, hogy a Bika nő és férfi egyformán jó beosztással tudja pénzügyeit kezelni, kimagaslóan jó érzékük van ehhez. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy anyagi gondjaik ne legyenek, keményen megdolgoznak azért is, hogy családjuknak megteremtsék a teljesen biztonságos pénzügyi hátteret. Sokat dolgoznak a cél érdekében, hajlanak arra, hogy bárlehetőségeik tágak, annyi feladatot vállaljanak, amennyit korrektmódon el tudnak végezni. Az év közepe táján jó alkalom adódik arra, hogy fizetésemelésben reménykedhessen, de óvatosan bánjon a lehetőséggel, kezelje helyén a helyzetet, nehogy átessen aló másik oldalára és költekezése egyenes arányba kerüljön a bevétellel, hisz így könnyedén lenullázhatja magát.

Egészség: Ami az egészséget illeti a Bikákra nézve 2014 2015-ben elég bíztató a jövőkép a horoszkópot nézve. Kirívóan nagy egészségügyi problémákkal nem fog küszködni, azonban mégis talán érdemes többet törődnie egészségével, illetve a megelőzéssel. Igyekezzenek a Bikák többet pihenni, kikapcsolódni, érdemes átváltani egy fokkal egészségesebb életmódra a táplálkozásra nézve is. Ha ezt sikerül megoldani, nem csak a munkában tud többszörösen jól teljesíteni, de baráti és családi körben is sokkal jobban tudja így érezni magát. Szervi betegségekkel, problémákkal nem kell számolniuk, de gondosan ügyeljenek idegrendszerük, fizikai állapotuk folyamatos stabilizálására, ennek érdekében megkell tanulni, hogy az esetleg fellépő konfliktushelyzeteket a Bikától megszokott nyíltsággal és őszinteséggel oldja meg,akkor senkiben nem marad tüske és nem rongálj a saját idegeit sem.

Munka: A Bika munka szempontjából egy igen viszontagságos időszakon esett át, de úgy tűnik, a 2014 2015-esesztendő ezen a téren is javulást, enyhülést hoz majd. Ha beosztottként dolgozik, főnökével elsimulnak az addigi ellentétek, így most már nyugalomban rákoncentrálhat a vállalt munkára és menetelhet előre. Számíthat is az elismerésre, ami a fizetésemelkedésben is megnyilvánul. Ha belegondol, hogy talán tovább tart az előrelépés, mint szeretné, lehet ez hozzásegíti egy elhatározáshoz például a továbbtanulás terén. A Bikák bátran vágjanak bele az üzleti tárgyalásokba, ebben az évben igazi sikereket zsebelhetnek be, szerencsés üzleteket köthetnek, akár külföldön is.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu